LUBCO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUBCO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.612.888

Publication

24/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 538.6 12 . ?Se

Benaming (voluit) : LUBCO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gentsesteenweg 117

9160 Lokeren

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een aide verleden voor de ondergetekende Notaris Jan PLATTEAU te leper op 06 september

ji 2013 'Geboekt negen bladen geen verzending te IEPER de 09 september 2013 Boek 181 blad 64

vak 06, Ontvangen : vijftig euro, De Eerstaanwezend Inspecteur ai (getekend) Jean-Pierre Lemaire'

jj Blijkt dat er een vennootschap werd opgericht als volgt :

1-Naam - Vorm :

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "LUBCO HOLDING",

2-Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Gentsesteenweg 117,

ji Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

;j 3-Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtname van de vereisten voor de statutenwijziging.

4-Oprichters

1- "SYNEXUS", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8980 :; Zonnebeke (Zandvoorde), Houtemstraat 24, dragende het ondememingsnummer BTW BE0871.934.384 - RPR leper.

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris Jan Platteau op vier februari tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig februari :j tweeduizend en vijf onder nummer 05032282.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder : de Meer 13E COOMAN, Frank Hubert, geboren te Wervik op zeventien mei negentienhonderd drieënzestig (identiteitskaart nummer 591-7192717-75 - nationaal nummer 63.05.17-209.57), wonende te 8980 Zonnebeke (Zandvoorde), Houtemstraat 24, hiertoe benoemd in fine van de oprichtingsakte en gepubliceerd zoals vermeld.

2- "DEVONDEL WILLIAM", gewone commanditaire vennootschap, met zetel te 2840 Rumst (Reet), Kneukelputlei 10, dragende het ondernemingsnummer BE0537.256.175 - RPR Antwerpen. Opgericht blijkens onderhandse akte in datum van één augustus tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien augustus tweeduizend en dertien onder nummer 13127392.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder : de Heer DEVONDEL, William Florent Marguerite Maria, geboren te Tielt op zestien november negentienhonderd negenenzestig (identiteitskaart nummer 590-8893751-41 - nationaal nummer 69.11.16-045.31), wonende te 2840 Rumst (Reet), Kneukelputlei 10, hiertoe benoemd in fine van de oprichtingsakte en gepubliceerd zoals vermeld.

Op de laatste blz. van l_uik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VAN KOOPHANDEL

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

D

DENDERMONDE

Grïftle

mod 11.1

4 3 SEP. 2013

III

*13145 6*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

vN mod 11.1

s



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

54: pitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd duizend euro (¬ 100.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6-S menstellin " van het ka " itaai

De Comparanten verklaren en erkennen

1-det het kapitaal van honderd duizend euro (¬ 144,444,4Q) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen;

2-dat het kapitaal volledig volgestort is door inbreng in geld als volgt a-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SYNEXUS', voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart inbreng te doen van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen toegekend worden;

b-de gewone commanditaire vennootschap 'DEVONDEL WILLIAM', voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart inbreng te doen van vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen toegekend worden.

De Comparanten verklaren en erkennen dat deze honderd aandelen volledig volgestort zijn en dat het bedrag van honderd duizend euro zich derhalve vanaf nu ter beschikking bevindt van de vennootschap.

7_Boekiaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op éénendertig december tweeduizend en veertien. Alle eventuele opbrengsten en kosten gedaan voor of ten laste van de vennootschap zijn ten bate of vallen ten laste van de vennootschap.

8-Reserve - Winstverdeling -Vereffeningsoverschot :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijk reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

9-Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - kraohtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welk reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien tot dat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, Is zij overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen verplicht een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die bevoegd zal zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 11.1

d

Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap toevertrouwen hetzij aan één of meer van zijn leden, die de titel van gedelegeerd-bestuurder zal dragen, hetzij aan één of meerdere directeuren, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, al dan niet aandeelhouder, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad, evenals de gemachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend alsook door het afzonderlijk optreden van de gedelegeerd-bestuurder(s), aangewezen door de raad.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

10-Controle :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen heeft iedere aandeelhouder conform zelfde Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

11-Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut.

Het ondersteunen en uitvoeren van projecten in diverse toepassingsdomeinen en het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, processing, informatica, personeelsbeleid, nieuwe technologieën, administratie en financiën, en andere diensten, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

 mod 1 1.1



Voor-

° behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdërsfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het organiseren, bijwonen en geven van seminaries en opleidingen in diverse domeinen en toepassingen.

Het kopen, verkopen, verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, of de zakelijke rechten op die onroerende goederen, het beheer en onderhoud van het eigen roerend en onroerend patrimonium, in de meest ruime zin, en dit alles voor eigen rekening.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Het verwerven en/of huren van aile apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met het oog op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

De vennootschap mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar, het verschaffen van advies aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen,

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

12-Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om veertien uur. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni tweeduizend en vijftien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam of gedematerialiseerde effecten, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingberichten worden vermeld. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen of de maatschappelijke



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

"

benaming van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten,

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De raad van bestuur heeft het recht vóór of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die tenminste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zulk een vergadering maakt een einde aan de beraadslaging en doet aile genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door gevolmachtigde hebben deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten mits zij de door de statuten bepaalde modaliteiten hebben vervuld,

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld, wat ook het aantal aanwezige aandeelhouders zou zijn.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Slot-en overgangsbepalingen

Benoemingen van bestuurders - Bezoldiging.

Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters als eerste bestuurders voor de tijd van één jaar :

1-de gewone commanditaire vennootschap "DEVONDEL WILLIAM" met zetel te 2840 Rumst (Reet), Kneukelputlei 10. De Heer Willam Devondel, zaakvoerder der gewone commanditaire vennootschap "DEVONDEL WILLIAM", wordt hiertoe als vaste vertegenwoordiger benoemd; hier aanwezig; 2-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOM MESSIAEN" met zetel te 9940 Evergem, Spoorwegstraat 46, dragende het ondernemingsnummer BE0860.665.360. De Heer Tom Messiaen (nationaal nummer 71.06,16285.89), zaakvoerder der burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TOM MESSIAEN", wordt hiertoe als vaste vertegenwoordiger benoemd; hier afwezig;

die bij deze of bij schrijven van vijf september tweeduizend en dertien uitdrukkelijk bevestigd hebben dat deze functie hen niet verboden is en die verklaard hebben de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De bestuurders zullen pas hun taak kunnen waarnemen né neerlegging van de stukken van de vennootschap,

De vergadering beslist voorts dat het mandaat van de bestuurders kosteloos zal worden

uitgeoefend, doch dat de vergadering ieder jaar toch kan beslissen een vergoeding toe te kennen, De vergadering beslist geen commissaris te benoemen aangezien uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar niet aan de criteria zal beantwoorden die de benoeming van een commissaris verplichtend stelt. De algemene vergadering beslist geen commissaris aan te stellen.

Volmacht formaliteiten BTW/kruispuntbank/administraties.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan het Kantoor Blanckaert Accountancy te 8900 leper, Pilkemseweg 211A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte oprichting.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Jan PLATTEAU



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0146-009

Coordonnées
LUBCO HOLDING

Adresse
GENTSESTEENWEG 117, BUS 24 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande