LUC DEYAERT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC DEYAERT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.197.408

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.07.2014, NGL 22.07.2014 14334-0560-009
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13328-0531-009
23/05/2011
ÿþmod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" "

31

go

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 1 MEI 2011

ECHTBANK VI-1N

KOOLHANDEL TE GENT

urime

I II I Y~I~ 1 III~IIInI

+110~~158*

Vc i

behc

aar

Bel

Stam





Ondernemingsnr : © $ 36 -tq+ Q$

Benaming : LUC DEYAERT

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten

Il

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eenbeekstraat 29

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :Oprichtingsakte

Uit de akte verleden voor Christophe Blindeman, geassocieerd notaris :in de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een;; ;,cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO,i: ',<BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" meta; 'zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 10 mei 2011, neergelegd ter;, ;registratie, blijkt dat de heer DEYAERT Luc Lucia Albert, geboren te Sint-1 ;iNiklaas op 29 oktober 1967, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van;; ;`mevrouw Santens Gaëtane Lucia Maria, gedomicilieerd en verblijvende te',: ,9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 29, een burgerlijke vennootschap die de !'rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte;; ;i aansprakelijkheid "LUC DEYAERT" opricht, waarvan het geplaatste kapitaal;; ,'ACHTTIENDUIZEND VIJEHONDERDVIJFTÏG EURO (¬ 18.550,00) bedraagt, ;;vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van;: ;nominale waarde.

Op deze honderd (100) aandelen wordt ingeschreven in geld.

De verschijner verklaart een inbreng te doen in geld ten bedrage van;; twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) waarvoor hem honderd (100);; ;aandelen worden toegekend.

Ten bewijze dat het maatschappelijk kapitaal gedeeltelijk werd;; ;;volgestort wordt aan ondergetekende notaris een bankattest overhandigd;

uitgaande van ING België en gedateerd op 5 april 2011 dat in het dossier :;van ondergetekende notaris zal bewaard worden en waaruit blijkt dat het;. ;bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (E 12.400,00) zijnde het opi

heden reeds volgestort deel van het maatschappelijk kapitaal, werd ;;gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm; heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte :aansprakelijkheid met als naam: "LUC DEYAERT".

Zetel l'

De zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, Eenbeekstraat 29.

Doel

i; De vennootschap is van burgerlijke aard, Zij heeft tot doel het i: ;;uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die ;verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat dezen

opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder ofii !:vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als :;curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van;; ;;publicaties en het optreden als scheidsman.

;;

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de; 1_p,r.ofe.ssionele....en.__de.ont.ologische___regels___en __s.ichtli.jnen.___eerbiedigen,__.di.el

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 2.1



opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de balie te Dendermonde, en onder meer deze vervat in de Dendermondse Deontologische Codex van de gezegde orde.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke Investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zoals onder meer de ter beschikking stelling van roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder(s) bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen advocatenpraktijk.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (E 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Artikel 11: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusiéve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar

Voor-

behouden

aan het

Béigisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Uitkering

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel. Vereffening en verdeling

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3. Ondergetekende notaris heeft de verschijner gewezen op de consequenties van het eventueel hebben van meerdere éénhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

4. Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbeperkte duur: de heer Luc Deyaert, voornoemd. De zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt, op vraag van de notaris, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Zijn functie als zaakvoerder zal bezoldigd zijn.

5. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake, wordt beslist thans geen commissaris te benoemen.

6. De verschijner erkent door ondergetekende notaris gewezen te zijn op artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder meer dat, indien iemand een verbintenis heeft aangegaan of aangaat voor de vennootschap in oprichting, de vennootschap die verbintenis binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte dient over te nemen.

De verschijner verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

7. De verschijner geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Peter VERSCHELDEN, en elke andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, ACCOUNTANTS & BELASTINGSCONSULENTEN", BTW BE 0451.657.041, RPR Antwerpen, allen woonplaats kiezende te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor. behouden aait het r Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindeman

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte dd. 10 mei 2011.

Li Voorbehouden en het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.08.2016, NGL 25.08.2016 16519-0003-011

Coordonnées
LUC DEYAERT

Adresse
EENBEEKSTRAAT 29 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande