LUC SCHEPENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUC SCHEPENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.286.874

Publication

24/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ModWpd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0891.286.874

Benaming

u:olusll : Luc Schepens

(YeYiortl

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Heiebreestraat 105 - 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering de dato 26 april 2013 1) Eerste besluit

De voorzitter, de Heer Luc Schepens voornoemd geeft lezing van het verslag over de vereffeningsverrichtingen. De vergadering heeft kennis genomen van het door de rechtbank goedgekeurd vereffeningsplan dd. 15 maart 2013.

2) Tweede besluit

De vergadering keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft de vereffenaar, de Heer Tim Schepens voornoemd, zonder enig voorbehoud noch beperking décharge voor de uitoefening van zijn mandaat,

3) Derde besluit

De vergadering besluit dat zij de voorlopig bij de ontbinding van de vennootschap aan de zaakvoerder verleende décharge bevestigt.

4) Vierde besluit

De vergadering besluit de vereffeningsrekening goed te keuren die ook goedgekeurd werd door de Rechtbank van Koophandel bij Vonnis dd. 15 maart 2013.

De vergadering besluit vervolgens dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening.

5) Vijfde besluit

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard blijven bij De heer Luc Schepens, 9031 Drongen, Heiebreestraat 105.

Samen hiermee neergelegd de expeditie van het proces verbaal, het verslag van de vereffenaar alsook de goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Tim Schepens

Vereffenaar

_j. B rr.r, F;c.zro van ds Ir" ,Iiuin,nicr.mi. i pl-n5. hc:irr

1`r-1,29.1 erso0n ren a i )7_[,:q1 an +iEiar

lrer«c r )3i:1 ci: , " at , -1->r ng

NEERGELEGD

1 4mu2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDBt;ffPE GENT

03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.04.2013, NGL 30.04.2013 13105-0196-010
04/01/2013
ÿþOndememingsnr BE0891.286.874

Benaming (voluit) : LUC SCHEPENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiebreestraat 105

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gestoten door geassocieerd notaris Bart VAN DE KEERE, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten } vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Steidinge, Sleidinge-dorp 102, op 13 december 2012, geregistreerd te Gent 6 op 13 december 2012, boek 202, blad 5, vak 8, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC SCHEPENS" is bijeengekomen en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen :

Eerste besluit : Vervroegde ontbinding

De vergadering beslist tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Tweede besluit

De vergadering onderzoekt het verslag van de zaakvoerder van voornoemde heer Luc Schepens, alhier aangehecht, dat een toelichting geeft omtrent het besluit om tot de ontbinding van deze vennootschap over te gaan.

De vergadering verklaart kennis te hebben gehad van dit verslag vôôr het verlijden van deze °' akte en keurt thans dit verslag goed.

De vergadering onderzoekt vervolgens de staat van activa en passiva, alhier aangehecht, afgesloten per 30 september 2012 die gevoegd is bij het hiernavermelde verslag van de bedrijfsrevisor en keurt deze staat eveneens goed.

Door de zaakvoerder werd Nancy Declerck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8700 Aarsele, Sterrestraat 3, aangewezen als bedrijfsrevisor teneinde verslag uit te brengen over de voormelde staat van activa en passiva.

De conclusie van dit verslag wordt alhier letterlijk overgenomen als volgt:

`De staat van activa en passiva van de BVBA Luc Schepens waarvan de maatschappelijke zetei gelegen is te Heiebreestraat 105 - 9031 Drongen, die werd opgesteld door de zaakvoerder in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, afgesloten per 30 september 2012 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal weer van 74.946, 56 euro en een positief netto actief van 71.264, 72 euro.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van de BVBA Luc,: ir Schepens volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met

succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening dragen, .,

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.'

Derde besluit : Verlenen van ontlasting aan de zaakvoerder

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

*13002367*

NEERGELEGD

21 DEC. 2012

RECHTBA K. ,AN

KOOPHANDEríi ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerder, voornoemde heer Luc Schepens, en verleent hem hierbij kwijting en volledige ontlasting voor de door hem uitgevoerde opdracht. Vierde besluit : Mandaat ad hoc

De vergadering verleent een mandaat ad hoc aan voornoemde heer Luc Schepens om het verzoekschrift te ondertekenen waarbij de homologatie van de benoeming van de vereffenaar gevraagd wordt aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Viifde besluit: Benoeming van de vereffenaar :

De vergadering beslist aan te stellen als vereffenaar, de heer SCHEPENS Tim Valère Maria, geboren te Gent op 27 maart 1980, met rijksregisternummer 80.03.27-129.83, ongehuwd, wonende te 9031 Gent (Drongen), Luchterenkerkweg 142, alhier aanwezig en die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart bovenvermelde benoeming te aanvaarden.

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De aanstelling van de vereffenaar zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de voorzitter ; van de Rechtbank van Koophandel. De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van zijn benoeming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

Zesde besluit: Benoeming plaatsvervangende vereffenaar

De vergadering beslist een plaatsvervangend vereffenaar aan te stellen, zijnde de heer De Vuyst Paul Alice Theodoor, geboren te Aalst op 24 september 1955, met rijksregisternummer 55.09.24-385.16, wonende te 9550 Herzele, Arestraat 1811A, die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van voornoemde heer Tim Schepens door de voorzitter van de', rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc SCHEPENS", door voorzitter van de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van haar benoeming als vereffenaar.

Zevende besluit: Vaststelling van de machten van de vereffenaar

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening heeft, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elke vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en zij mogen zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar.

Er blijkt uit een vonnis van de rechtbank van koophandel van 19 december 2012 dat de benoeming van de heer Tim SCHEPENS ais vereffenaar van de BVBA Luc SCHEPENS werd bevestigd.

Voor beredeneerd uittreksel

Afgeleverd, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Bart Van de Keere,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- kopie verslag van de zaakvoerder

- kopie revisoraal verslag

- kopie van de staat van actief en passief

- kopie van de beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel van 19 december 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0097-010
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.04.2011, NGL 27.04.2011 11094-0214-010
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.07.2010 10324-0180-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09694-0180-009

Coordonnées
LUC SCHEPENS

Adresse
HEIEBREESTRAAT 105 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande