LUCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.901.163

Publication

20/07/2012 : DE046838
01/08/2011 : DE046838
05/03/2015 : DE046838
03/08/2010 : DE046838
26/03/2015
ÿþ mod 11.1

tilie10, 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iH 11

" 1504520

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

16 MART 2015

AFDELING BJERMONDE

Ondememingsnr : 0436.901.163

Benaming (voluit) : Luca

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Stokthoekstraat 33

9140 Temse

Onderwerp akte : WIJZINGING NAAM  WIJZIGING DOEL  WIJZIGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING  COORDINATIE STATUTEN - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op negen maart tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LUCA" met zetel te 9140 Temse, Stokthoekstraat 33, volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "FORCECOM".

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen waarin een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel wordt gegeven en waarbij een samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap Is gevoegd, afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien en beslist overeenkomstig het verslag artikel 3 van de statuten te wijzigen zodat de vennootschap voortaan tot doel heef als nagemeld.

3. De algemene vergadering beslist de statuten te herwerken, zodat deze voortaan luiden als volgt:

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FORCECOM".

Zetel: De zetel is gevestigd te 9140 Temse (Elversele), Stokthoekstraat 33.

Doel: De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van ,

derden, zowel in het binnenland als in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel:

* Alle handelingen in verband met telecommunicatie;

* Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten

* Dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie

* activiteiten van Architecten en ingenieurs; technische testen en toetsen

* Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten

* Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en

overige zakelijke activiteiten

*Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële

tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voo&, behouden aan het Belgisch Staatsblad

bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden

van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en flnanciële overeenkomsten;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

* Administratie en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficlëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake technische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

- het beheren, begeleiden en uitvoeren van industriële projecten en dit zowel op technisch (mechanisch, elektrisch, elektro-technisch, meet en regeltechnisch, en aanverwante activiteiten), IT technisch (software, hardware, data communicatie, en aanverwante activiteiten) als organisatorisch vak (toezicht, interventies, en aanverwante activiteiten).

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van bedrijven van nut kan zijn.

- Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, het verlenen en verwerven van onroerende zakelijke rechten, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen van onroerende goederen evenals alle onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en aan syndici.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van i B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (¬ 18.592,01).

Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting werd het kapitaal gedeeltelijk volstort.

Boe jaar - Winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve vooraf afgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

3aarliikse algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar om zeventien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Bes uur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Vereffening: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

4. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

5. Bijzondere volmacht: De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de hierna genoemde personen teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket en eventuele andere openbare en fiscale besturen te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze statutenwijziging en eventuele vroegere rechtshandelingen die aanleiding moesten gegeven hebben tot regularisatie van de bestaande inschrijvingen: Probufisc B.V.B.A., Wilfordkaai 37 te 9140 Temse, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Bart

Voort

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Lui c[L3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Van Geyt, en al haar aangestelden, met macht om afzonderlijk te handelen en met

recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Voor4J,

'6ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van het bestuursorgaan met staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2009 : DE046838
24/07/2008 : DE046838
06/08/2007 : DE046838
13/02/2007 : DE046838
28/07/2005 : SN046838
29/07/2004 : SN046838
04/08/2003 : SN046838
31/07/2002 : SN046838
29/07/2000 : SN046838

Coordonnées
LUCA

Adresse
STOKTHOEKSTRAAT 33 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande