LUXON TRANSLATIONS

Société en commandite simple


Dénomination : LUXON TRANSLATIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.911.183

Publication

07/03/2012
ÿþMal Pie 111.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffue van de akte

II 11111111111111111

*12051499*

Ondememingsnr

Benaming (voluit) LUXON TRANSLATIONS

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Azaleastraat 155 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/10/2011

De ondergetekende, mevrouw Spuesens Sonja, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Sas van Gent op 25 augustus 1963, wonende te Azaleastraat 155 te 9940 Evergem, en de heer Devincke Luc, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Amandsberg op 15 januari 1958, wonende te Azaleastraat 155 te 9940 Evergem, besluiten samen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten voor onbepaalde duur met aanvangsdatum 1 oktober 2011.

De maatschappelijke benaming is 'LUXON TRANSLATIONS'.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 EUR en bestaat uit 100 aandelen met elk een waarde van 10,00 EUR waarvan ingeschreven door Sonja Speusens 500,00 EUR en door Luc Devincke 500,00 EUR.

De vennootschap heeft tot doel:

" Het verlenen en verstrekken van diverse activiteiten in verband met vertalingen als tolk, al dan niet beëdigd;

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

- Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonisch koopvoorstellen, enz.; - Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode- en reclamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden;

- Overige zakelijke dienstverlening en overige vormen van onderwijs.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. Zij mag tevens op om het even welke wijze participeren in om het even welke andere vennootschap, onderneming of vereniging waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig is aan of verband houdt met het hare, of van aard is om de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

De vennootschap wordt beheerd door een zaakvoerder m.n. mevrouw Sonja Spuesens voornoemd.

De boekhouding wordt principieel gevoerd per kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal voor de eerste maal afsluiten op 31 december 2012. Op eenendertig december van elk jaar wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar.

Op de laatste bli Luirden: AgetoïNaarn lioedanigheid' van de instrumenterende notaris, hetzij van cie pers"6(6ki(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

1

NEERGELEGD

23 FR 2012

RECHIfflii VAN

KOOPHANDEL TE CENT

II

Mod PDF 11.1

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 18:00 uur. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

De zaakvoerder beslist om mevrouw Guida Heirewegh, boekhouder-fiscalist, Hundelgemsesteenweg 724 , 9820 Merelbeke, de nodige machten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de kruispuntbank en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 0111012011

Sonja Spuesens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LUXON TRANSLATIONS

Adresse
AZALEASTRAAT 155 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande