LUXUX INTERIORS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUXUX INTERIORS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.280.164

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 10.01.2014, NGL 30.04.2014 14109-0201-012
28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 11.01.2013, NGL 22.02.2013 13046-0536-012
09/10/2012
ÿþMod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ilnli1111111M1

*12166643*

~ NEERGELEGD

2 8 tore

R l':i.; w G3riffie9 KO(?l'yA';Dx'r T" ,.

Ondernemingsnr : 0878.280.164

Benaming

(voluit) : LUXUS INTERIORS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Steenweg 124, 9870 Olsene (Zulte)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 26 september 2012, geregistreerd te Kruishoutem op 26 september 2012 boek 475 blad 38 vak 5, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de algemene vergadering van vennoten van de BVBA LUXUS INTERIORS:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend euro (100.000,00 E) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 E) op honderdvijfentwintigduizend euro (125.000,00 E) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van vierhonderd (400) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van honderdduizend euro (100,000,00 ¬ ).

Deze vierhonderd nieuwe kapitaalaandelen zullen volledig gelijk zijn aan de be-staande aandelen en zullen deelnemen in de winsten pro rata temporis vanaf de in-schrijving.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, aan hun voorkeurrecht, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiemavolgende inschrijving op de vierhonderd (400) nieuwe kapitaalaandelen

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de echtgenoten de Heer Marc Peeters en mevrouw Vanderlinden lise voornoemd, dewelke zij volledig volstorten door inbreng van een bedra] van honderdduizend euro (100.000,00¬ ).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op rekeningnummer BE13 7470 3745 2939 op naam van de vennootschap, bij KBC Bank NV, kantoor KBC Bank Gent Sterre, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest. (...)

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap honderd vijfentwintigduizend euro (125.000,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit bijgevolg artikel vijf van de statuten aan te passen door vervanging van de twee eerste zinnen door hetgeen volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfentwintigduizend (125.000) euro, Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal dd, 26 september 2012

- gecoordineerde tekst van de statuten

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2011
ÿþ Mod 2.1

le31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD I

......r^---,

0 5 MU 2011

RECHTB,~RFM4,aN

Kr]r1PFrAynF+ TG r.c~..r

"

III~N9~AIG~aOINIINR

*11108525*

Vc behc aar Sets Staa"

Ondernemingsnr : 0878.280.164 Benaming

(voluit) : PICO.BELLO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Tramstraat 12, 9070 Heusden

Onderwerp akte : statutenwijziging : naam- zetel - doel - boekjaar - jaarvergadering - diversen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishouten op eenentwintig juni tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen twee verzendingen te Kruishoutem, op één juli 2011. Boek 473 blad 32 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur afi (getekend) S. DE SMET, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de bvba PICO.BELLO volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

a.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de huidige maat-schappelijke benaming van de vennootschap te vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "LUXUS INTERIORS".

b.De vergadering beslist vervolgens artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: " De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "LUXUS INTERIORS"

TWEEDE BESLUIT

a.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de: vennootschap te verplaatsen naar volgend adres: 9870 Olsene (Zulte), Grote Steenweg 124.

b.De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen om de eerste zin van artikel 3 van del statuten te vervangen door volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Olsene (Zulte), Grote Steenweg 124."

DERDE BESLUIT

a.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart; 2011. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 201.1 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Het verslag' van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

b.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen door: de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het uitvoeren van aile binnenhuisinrichting- en verfraaiingswerken van leefruimten en panden;

-de woninginrichting, de aanneming, plaatsing en verwerking van alle materialen in zowel privé- als openbare gebouwen, in het bijzonder de decoratie en het plaatsen van alle artikelen voor de inrichting van woonhuizen en bedrijfspanden of gebouwen met andere functionaliteit;

-het uitvoeren van schilder- en behangwerken, soepele vloerbekleding en binnenhuisinrichting in de. openbare en privésector;

-de groot- en kleinhandel, import en export van verven, lakken, vernissen, behangpapier, linoleum, allerlei vloerbedekkingen, verlichting, verluchting, textiel, meubilair, meubilerings- en interieurartikelen,' kunstvoorwerpen, en aanverwant of gelijkaardig materiaal om de nodige werken te kunnen uitvoeren;

-de creatie, het ontwerpen, de productie alsook de distributie van alle voornoemde decoratie en aan inrichting verwante zaken;

-het uitbaten van een atelier, het geven van workshops, het tentoonstellen en verkopen van decoratieve stukken, alsook schilderwerken en andere kunst- en beeldhouwwerken;

-het verhuren van materieel in verband met wat voorafgaat;

-het verstrekken van adviezen in verband met het ontwerpen van plannen, het coördineren en het uitvoeren van alle werken in verband met de inrichting van panden en het verbouwen en herinrichten van bestaande gebouwen;

-Het voeren van marketing via internet en andere media voor eigen rekening en voor rekening van derden -het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, en aanverwante

immateriële duurzame activa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap heeft verder tot doel:

-het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen:

ode aankoop en de verkoop, huur en verhuur, leasing, de ontwikkeling en het verfraaien van onroerende goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

ohet aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei, obligaties, staatsfondsen; met dien verstande dat het andere activiteiten betreft dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

-Het bevorderen van en deelnemen aan de oprichting, de organisatie, reorganisatie of uitbreiding, bij wijze van inbreng en participatie, investering of anderszins bij vennootschappen en ondernemingen;

-de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen of andere rechtspersonen; het optreden als vereffenaar;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, in het algemeen alle handels-en financiële operaties verrichten in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernerningen. Zij kan zich onder meer ook borg stellen ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar overige goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag in het algemeen voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

VIERDE BESLUIT

a.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van het maatschappelijk boekjaar om het te laten beginnen op één augustus en te laten eindigen op eenendertig juli van het daaropvolgende jaar;

b.De vergadering beslist unaniem om dienovereenkomstig artikel 25 tweede lid van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één augustus en eindigt op eenendertig juli van het daaropvolgende jaar."

VIJFDE BESLUIT

a.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden op de tweede vrijdag van de maand januari om negentien uur.

b.De vergadering beslist vervolgens unaniem om de eerste alinea van artikel 25 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: 'De gewone algemene vergadering (jaarvergadering) zal worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand januari om negentien uur.

ZESDE BESLUIT

a.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het huidige lopende maatschappelijk boekjaar, begonnen op één oktober tweeduizend en tien, bij wijze van overgangsregeling, zal eindigen op eenendertig juli tweeduizend en twaalf

b.De vergadering beslist verder met eenparigheid van stemmen dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig juli tweeduizend en twaalf, zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand januari van het jaar tweeduizend en dertien.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om enkele artikelen van de huidige statuten aan te passen, om ze in overeenstemming te brengen met de vigerende wetsartikelen van het Wetboek van Vennootschappen, en met name:

-de aanvulling van artikel 14 voorlaatste lid in fine met de woorden: "hetzij vier/vijfden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen wanneer de statutenwijziging een doelwijziging betreft.";

-de vervanging in artikel 15 van de statuten van de woorden "aandeelhouders" door "vennoten";

-de aanvulling van artikel 22 van de statuten met een bijkomende alinea: "De vereffenaar(s) treden pas in

functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd.";

-de vervanging van artikel 23 van de statuten door volgende tekst:

-4 ',

"Artikel 23  bevoegdheden van de vereffenaars  wijze van vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd toi alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Vóôr de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

ACHTSTE BESLUIT

a.De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten.

b.Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Jean Audenaert van het accountantskantoor bvba Audenaert Accountancy te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 127 a bus 102, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW, de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite van het proces-verbaal dd. 21/6/2011

gecoördineerde teksst van de statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/05/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat,12 - 9070 Neusden (Destelbergen)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER -

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 5 mei 2011 dat er

werd beslist :

te ontslaan als zaakvoerder vanaf 05/05/2011 :

- de heer Dalemans Christophe, wonende te 8400 Oostende ,Zeedijk 167 bus 1.1 ;

Er werd kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat.

te benoemen als zaakvoerder vanaf 05/05/2011

- de heer Peeters Marc, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 124;

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

- mevrouw Vanderlinden Ilse, wonende te 9870 Zulte, Grote Steenweg 124;

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Goedgekeurd in de bijzondere algemene vergadering dd. 05/05/2011.

Peeters Marc Vanderlinden lise

Zaakvoerder Zaakvoerder

Mpd 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

16MEI2011

RrC!-TMe.ee VA i\ aii"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

*11079688

Ontlernemingsnr : 0878280164

Benaming

(voluit) : PICO.BELLO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 26.04.2011 11090-0168-010
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0310-014
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 28.04.2009 09126-0121-015
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 02.06.2008, NGL 03.07.2008 08363-0214-015

Coordonnées
LUXUX INTERIORS

Adresse
GROTE STEENWEG 124 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande