LYBAERT DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LYBAERT DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.917.149

Publication

19/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-12-2014

Griffie

*14312771*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506917149

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Lybaert Dirk

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te Eksaarde, op zeventien december tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat:

1. de heer LYBAERT Dirk Eric Astrid Robert, geboren te Gent op negen juni negentienhonderd tweeënzeventig, rijksregisternummer 720609 163-54, echtgenoot van mevrouw HUTSEBAUT Fanny Carmen Camilla, wonende te 9160 Lokeren, Hemelseschoot 2/C000 en Mevrouw HUTSEBAUT Fanny Carmen Camilla, geboren te Gent op twaalf september negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 760912 056-79, echtgenote van de Heer Lybaert Dirk Eric Astrid Robert, wonende te 9160 Lokeren, Hemelseschoot 2/C000, verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "LYBAERT Dirk ;

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9160 Lokeren (Eksaarde), Hemelseschoot 2C;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst en volgestort maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd zestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. het kapitaal werd onderschreven als volgt door :

- de heer Lybaert Dirk, voor een som van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volledig

volgestort;

- mevrouw Hutsebaut Fanny voor een som van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR),

volledig volgestort;

7. het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar, waarvan het eerste eindigt op dertig juni tweeduizend zestien;

8. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

9. de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De/Iedere zaakvoerder alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : de Heer Lybaert Dirk, voornoemd;

10. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

11. De vennootschap heeft tot doel :

- het aan- en verkopen en produceren van alle handelsgoederen en in het bijzonder het uitbaten van een bakkerij en banketbakkerij en kleinhandel van producten van brood-en banketbakkerij en aanverwante producten, evenals alles wat betrekking heeft tot dit doel zoals belegde broodjes, ijs, charcuterie en consumptieartikelen in de meest uitgebreide zin.

- alle productie, distributie, groothandel en kleinhandel van biologische grondstoffen en

Onderwerp akte :

Hemelseschoot 2 Bus C 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

natuurproducten, natuur- en biologische voeding, dieetproducten, kruiden, specerijen, voedingssupplementen, en aanverwanten.

- alle vertegenwoordiging, management, managementadvies en consultancy

- alle advies, trainingen en opleidingen

- alle tradingactiviteiten

- het optreden als tussenpersoon of makelaar in roerende of onroerende transacties

Dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

Het uitoefenen van functies als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het verrichten van alle activiteiten van tussenpersoon in de handel voor andere vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, alsook het verstrekken van hulp, bijstand, studie en consultancy.

Voor eigen rekening : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, waaronder erfpacht, opstal en vruchtgebruik, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Ze zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend zestien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden. De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 18.600,00 euro voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE12 0017 4478 7092 bij BNP Paribas Fortis Bank, kantoor Lokeren, Stationsstraat 1, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 december 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van zeventien december tweeduizend veertien.

29/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~rctrrtt RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

19 JAN. 2015

AFDELING DF D MONDE

Ondernemingsnr : 0506917149

Benaming

(voluil) : LYBAERT DIRK

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hemelseschoot 2C - 9160 Lokeren (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel met ingang van 29/12/2014 overgebracht naar:

Hemelseschoot 2 - 9160 Lokeren

Lybaert Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterend;: notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

X1501607

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LYBAERT DIRK

Adresse
HEMELSESCHOOT 2, BUS C 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande