LYV CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LYV CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.483.470

Publication

28/07/2014
ÿþVoc

behot

aan I Belgt

Staats

"

Mod POP 11.1

111.M.MY

TrLMI1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE nEcifeANK VAN

\

KOOPHANDEL GENT

I 6 illl Mi

hI

AFDELING DENDERMONDE Greffe

n -------------- ---

^ N --------

0479.483.470

Lyv Consult

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Edingsesteenweg(DEN) 237a - 9400 Ninove

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 19/06/2014

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van heden te verplaatsen naar Nekkersput 97 te 9401 Pollare.

Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen,

Yves Beeckrnans

Zaakvoerder

bp de laatste blz. van Luik verniélifeii":- lkéaciïffaarn en hoedanigheid van delnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel:

Wijziging maatschappelijke zetel

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.09.2013, NGL 09.10.2013 13627-0465-011
08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 27.09.2012 12599-0311-011
30/12/2011
ÿþhAm 2.0

~ ,~ " IÍF ¢ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

temme

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0479.483.470

Benaming

(voluit) : Lyv Consult

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9400 Ninove-Denderwindeke, Edingsesteenweg, 237/A Onderwerp akte : Doelswijziging - kapitaalvethoging en statutenwijziging

Tekst : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op twaalf december tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8,; ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LYV Consult", waarvan de zetel gevestigd is te 9400' Ninove-Denderwindeke, Edingsesteenweg, 237/A, volgende beslissingen heeft genomen :

1° De vergadering heeft bevestigd dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van dertig', maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in gezegde bijlage van negenentwintig april daarna onder nummer 11065568, de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar huidig adres.

2° De vergadering heeft beslist nadien het doel te wijzigen met enerzijds de uitbreiding met in- en uitvoer, van diverse wijnen en anderzijds het schrappen van het doei inzake boekhoudadvies.

3° De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen ten belope van ZESTIGDUIZEND EURO (¬ 60.000) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550) op; ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 78.550) zonder scheppen van nieuwe: aandelen door een inbreng in speciën, volledig volstort.

4° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande genomen beslissingen heeft de' vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

a) Artikel 2.

De eerste paragraaf van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove-Denderwindeke, Edingsesteenweg, 237/A.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door,

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die alle machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit;

authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan enkel bij beslissing van de algemene vergadering administra-tieve zetels,

agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

b) Artikel 3. .

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

" De vennootschap heeft als doel :

10 HOLDING

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van

aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van

handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-

publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met;

de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens' contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-<behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

II° PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen ! met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, í industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het s stimuleren, de planning en coördinatie van dé ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut ; van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

III° CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde) gebied(en); het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer' van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel', tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

" De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

IV° AAN- EN VERKOOP VAN ROERENDE GOEDEREN

De aan- en verkoop van roerende goederen, meer bepaald in binnen- en buitenland de aankoop en verkoop van diverse wijnen, likeuren, champagnes en sterke dranken, met toebehoren en alles wat ermee verband ; houdt. Daarmee gepaard gaande het organiseren van diverse proeverijen, en verkoopsgelegenheden van wijnen, likeuren en champagnes.

c) Artikel 5.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 78.550) en verdeeld in drieduizend zevenhonderd en tien aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, volledig volstort, die elk één/drieduizend zevenhonderd en tiende van het maatschappelijk ! kapitaal vertegenwoordigen.".

5° De vergadering heeft beslist alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van huidige statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte PV dd 12-12-2011

- verslag van het bestuursorgaan met staat actief-passief

- coördinatie statuten

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.11.2011, NGL 18.11.2011 11615-0068-011
29/04/2011
ÿþtairMilffl

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 8. 04. 2011

DENDERMONDE

Griffie

ui "

"31065568*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0479.483.470

Benaming

(voluit) : Lyv Consult

Rechtsvorm : Burg. Venn. ovv besloten venn. met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan 51/4 9400 Ninove

onderwerp akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2011

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar Edingsesteenweg 237A te 9400 Denderwindeke. Dit besluit wordt aangenomen met algemeenheid van stemmen.

Beeckmans Yves

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

22/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.09.2010, NGL 15.10.2010 10582-0028-010
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.08.2009, NGL 12.08.2009 09572-0084-011
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.07.2008 08514-0219-010
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.07.2007 07517-0195-010
25/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 19.07.2006 06500-4846-011
26/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 22.07.2005 05541-4758-011
25/01/2005 : LE110462
24/03/2004 : LE110462
10/03/2004 : LE110462
13/02/2003 : LEA022614
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.09.2015, NGL 07.10.2015 15642-0184-011

Coordonnées
LYV CONSULT

Adresse
NEKKERSPUT 97 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande