M.A.N.N.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M.A.N.N.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.415.875

Publication

07/07/2014
ÿþei

mod 11.1

11-rTU !Ill In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie  _ na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2G JUNI 2014

AFDELINGrp,WERMONDE

111111 *14130342* hi

Ondememingsnr : 0823.415.875

Benaming (voluit) : M.A.N.N.

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel:. Broedersstraat 6 bus 9

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :Doelswijziging - Kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - machtiging bestuursorgaan volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 20 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "M.A.N.N.", met zetel gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Broedersstraat 6 bus 9, ondernemingsnummer 0823.415.875 - RPR Gent, afdeling Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Voorafgaandeliike uiteenzetting : Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 18 juni 2014, werd beslist aan de vennoten een tussentijds dividend uit te keren afkomstig uit de belaste reserves van de vennootschap zoals deze voorkomen op de jaarrekening per 30 juni 2012, goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten op 21 december 2012. i Het uitgekeerd bruto-dividend bedroeg honderdeenenveertigduizend tweehonderdeenendertig euro zeventig cent (E 141.231,70) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde veertienduizend honderddrieëntwintig euro zeventien cent (E 14.123,17) totaal honderdzevenentvvintigduizend honderdenacht euro drieënvijftig cent (E 127,108,53) netto-dividend. AFHANDELING AGENDA:

Punt I : :

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 20 mei 2014, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie (3) maanden. Verklaring hierover geen opmerkingen te hebben.

-Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passive niet ouder dan drie (3) maanden.

-Beslissing om de doelsomschrijving vermeld in artikel drie volledig te schrappen en te vervangen door navermelde nieuwe doelsomschrijving

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of ledere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4: --Het verwerven van participaties, in eender Welke vorm, in allê:8-estearide-Of op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van

alle activiteiten van vastgoedbemiddeling.

VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in nature aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders"

De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

Punt 2: Kapitaalverhoging door inbreng in speciën:

A) Beslissing om, met toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met honderdzevenentwintigduizend honderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 127.108,53) cm het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderdvijfenveertigduizend zevenhonderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 145.708,53) zonder creatie van nieuwe aandelen, waarop zal worden ingetekend door de bestaande vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, die ze voor de totaliteit zullen afbetalen met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering waartoe werd beslist op voormelde algemene vergadering van vennoten de dato 18 juni 2014.

B)Verklaring door de bestaande vennoten op deze kapitaalverhoging in te tekenen en deze voor de totaliteit in geld af te betalen voor een bedrag van honderdzevenentwintigduizend honderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 127.108,53) of de totaliteit van de af te betalen gelden. Aangaande de dividendenpolitiek in de toekomst, erkende de vergadering volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. Als vergoeding voor de gedane inbreng werden geen nieuwe aandelen gecreëerd, doch werd de fractiewaarde van de bestaande aandelen gewijzigd, daar de inbreng gebeurde door aile vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

C) Bankattest: Tot bewijs van deze betaling hebben de vennoten aan ondergetekende notaris een bankattest de dato 18 juni 2014 overgelegd, uitgaande van KBC BANK waaruit blijkt dat de som van honderdzevenentwintigduizend honderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 127.108,53) gestort werd op de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris Michel Ide.

D) Realisatie kapitaalverhooino: Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd. De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van honderdvijfenveertigduizend zevenhonderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 145.708,53) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste). De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 3: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en): a. Beslissing om artikel 3 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt: "Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

I, Het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van tweeëntwintig maart tweeduizend en zes betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

2. Het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings en

-

herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren,

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op juridisch, financieel en fiscaal vlak en op vlak van bedrijfsorganisatie, bedrijfsbeleid en management en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, In alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

6. Aanbreng van klanten met het oog op de aankoop van vastgoed, met uitzondering van aile activiteiten van vastgoedbemiddeling,

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen zoals het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden en verhuren van onroerende goederen.

2.. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

3. Het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van diens bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders"

b. Beslissing om artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt: "Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenveertigduizend zevenhonderdenacht euro drieënvijftig cent (¬ 145.708,53). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Punt 4: Volmacht coördinatie statuten : Verlening aan ondergetekende notaris, van alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 5: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten,

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer De Wilde Niels en het kantoor van Frank Haenebalcke, te 9080 Lochristi, Bisschop Pieter Dannantlaan 33 en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten. Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Tegelie hiermee neergelegd:

- Uitgifte akte wijziging statuten.

- Bijzonder verslag bestuursorgaan mbt de doelswijziging

- Coördinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 13.02.2014 14037-0427-010
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 01.02.2013 13025-0343-010
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 24.02.2012 12046-0446-010
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 31.12.2015 15712-0162-010

Coordonnées
M.A.N.N.

Adresse
BROEDERSSTRAAT 6, BUS 9 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande