MAAN MANAGEMENT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAAN MANAGEMENT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.747.124

Publication

26/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Nol

*13117142*

N!~E F ,. ....., :.2" 1D

1 7 ~',,_'~..i :_-..3

i ;ECt-I ï Griffie? V.: :r!

viw4P'95ry1 1 A Q " " -.-  r+ .,_

Ondememingsnr: 0 5 3(o " Ci-3

Benaming

(volwit) : MAAN management

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Landjuweelstraat 61, 9050 Ledeberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting :

Zijn verschenen

1.Buyse Filip geboren op 7 juni 1979 te Gent, wonende te Koolkapperstraat 39, 9000 Gent (NN 79.06.07035.01)

2.De Ridder Sofie geboren op 6 oktober 1980 te Sint Niklaas, wonende te Koolkapperstraat 39, 9000 Gent (NN 80.10.06-102.13)

Met als doel het oprichten van een vennootschap. Ze komen als volgt overeen:

BENAMING

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "MAAN

management'

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Landjuweelstraat 61, 9050 Ledeberg

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bjhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel : Het vervullen van de activiteiten van een "management vennootschap", te weten : dienstverlening op het vlak van adviesverstrekking, consultancy en management in de ruimste zin van het woord. Deze dienstverlening omvat zowel het geven van opleidingen, het leveren van prestaties, het begeleiden van projecten en het verlenen van advies in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal in het kader hiervan tevens bestuursopdrachten mogen waarnemen in vennootschappen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Verder heeft de vennootschap als doel: Het kopen en verkopen, beheren, verhuren, leasen, in erfpacht geven en nemen, In vruchtgebruik geven en nemen, opstal toestaan of aanvaarden van alle onroerende goederen, en dit zowel voor eigen gebruik, als investering of belegging.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteit attesten beschikt, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

it

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 1 maand na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Filip Buyse brengt in de vennootschap een som ter grootte van 9.275,00 euro in, volstort ten belope van 3.100,00 euro op de vennootschapsrekening 363-1225314-50. Hij heeft hierdoor recht op 50 aandelen. Ook Sofie De Ridder brengt in de vennootschap een som ter grootte van 9275,00 euro in, eveneens volstort ten belope van 3.100,00 euro op rekening 363-1225314-50. Ook zij verwerft hierdoor 50 aandelen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 18.550,00 euro verdeeld in 100 aandelen, en volstort ten bedrage van 6.200,00 euro.

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap Filip Buyse, wonende te Koolkapperstraat 39, 9000 Gent (NN 79.06.07-035.01) en Sofie De Ridder, wonende te Koolkapperstraat 39, 9000 Gent (NN 80.10.06-102.13). Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

MACHTIGINGEN EN VERBINTENISSEN

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootsohap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven 1.250 euro enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31/12/2014. leder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt, De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering der aandeelhouders vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag is, dan op de eerst volgende werkdag.

Gedaan te Gent op 15 juli 2013 Sofie De Ridder

Buvse Filin



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAAN MANAGEMENT

Adresse
LANDJUWEELSTRAAT 61 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande