MAENHOUT - VAN OOTEGHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAENHOUT - VAN OOTEGHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.108.248

Publication

20/02/2014
ÿþMod word 11.1

ti re ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONLTE)Ft B Li

13 -

2-20141111 1egill101 ELGISCH

Ondernemingsnr : 0866.108.248

Benaming

(voluit) : MAENHOUT - VAN OOTEGEM in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bauterstraat 29 - 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 22 januari 2014, blijkt met ingang van 22 januari 2014

- beslissing met éénparigheid van stemmen tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar

- beslissing met éénparigheid van stemmen tot volledige kwijting aan de vereffenaar voor zijn mandaat gedurende de vereffening

- Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de bvba Maenhout-Van Ooteghem in vereffing definitief heeft opgehouden te bestaan

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn bij de heer Maenhout Roger, Bauterstraat 29 - 9870 Zulte.

Voor eensluitend uittreksel,

Maenhout Kris,

vereffenaar

Tegelijk hierbij neergelegd : copie vonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behoude

aan het

Belgisc

Staatsbl;

STAATS

ECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT.

- 4 FFB, 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 30.04.2013, NGL 14.11.2013 13661-0512-011
14/11/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0866.108.248

Benaming

(voluit) : MAENHOUT-VAN OOTEGHEM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bauterstraat 29 te 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR.

Er blijkt uit de notulen gesloten door Xavier DEWEER, Notaris te Olsene (Zulte), Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32, ondernemingsnummer " 0478.473.878 RPR Gent, BTW-nummer BE 0478.473.878, op 16 juli 2012, dragende de vermelding ;

Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te DEINZE op 17 JUL.: 2012. Boek 507 blad 52 vak 17. '

Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ea. inspecteur (getekend) De Meulemeester Elke, Administratief assistent, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met " E Beperkte Aansprakelijkheid "MAENHOUT-VAN OOTEGHEM", met zetel te 9870 Zulte, Bauterstraat 29,:onder" meer de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: VOORSTEL TOT VERVROEGDE ONTBINDING. - Aan de vergadering wordt het voorstel gedaan om de vennootschap vrijwillig vervroegd te ontbinden.

Dit voorstel wordt toegelicht door de voorzitter, die het bijzonder verslag voorleest, opgesteld door de

zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen op éénentwintig juni

tweeduizend en twaalf.

Dit verslag licht het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toe; bij dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per dertig april tweeduizend en twaalf.

De voorzitter leest vervolgens het verslag voor opgesteld conform artikel 181 van het Wetboek van: vennootschappen door de Bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA "Vander Donckt Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren" te 8820 Torhout, vertegenwoordigd door Bedrijfsrevisor Bart Roobrouck, de dato vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf. Hierin wordt verslag uitgebracht over voormelde staat van activa en passiva en wordt in het bijzonder vernield of de daarin beschreven toestand van de vennootschap op volledige, getrouwen en juiste wijze is weergegeven.

Het verslag van de Bedrijfsrevisor besluit ais volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de, zaakvoerder van de BVBA "MAENHOUT-VAN OOTEGHEM" een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 april: 2012, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 29.666,62 EUR en een netto-actief van 29.499,38 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuïteit. Er werd geen rekening gehouden met de te verwachten schulden inzake de vereffening van de vennootschap.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 april 2012, rekening houdende met onze bemerking in voorgaande paragraaf, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft en dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 25 juni 2012,

(getekend)"

De comparanten overhandigen de ondergetekende Notaris voormeld verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva alsmede het verslag van de Bedrijfsrevisor,

NEEaGEI E

- 4 NOV. 20t3

RECHTBANK VA;

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

s~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Conform artikel 181 § 4-van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt de ondergetekende Notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 gehouden is.

Beide verslagen worden "ne varietur" ondertekend door de comparanten en door mij, Notaris, om bij dit proces-verbaal gehecht te blijven,

De vergadering besluit dat de beide verslagen geen aanleiding geven tot enige opmerking keurt deze goed. _ De vergadering beslist tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT: BEEINDIGING VAN HET MANDAAT VAN ZAAKVOERDER.

Als gevolg van cie invereffeningstelling van de vennootschap, neemt de vergadering kennis van het ontslag

" van rechtswege van de enige zaakvoerder van de vennootschap, de Heer Kris Maenhout, voornoemd.

De vergadering besluit in voile kennis van zaken en op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap, algemene en volledige kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, zonder voorbehoud noch beperking, voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

° DERDE BESLUIT; AANSTELLING VAN EEN VEREFFENAAR.

De vergadering beslist de Heer Kris Maenhout aan te stellen tot vereffenaar, voor de duur van de , vereffening. Hij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit in voormeld artikel wordt voorgeschreven.

Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap

houden. "

Hij mag, onder zijn> verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn

" machten, die hij zelf bepaalt, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. " ' Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze

waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar " " die ten overstaan van derden van geen voorafgaand besluit door de algemene vergadering moeten doen -

blijken. "

De vergadering besluit dat het mandaat van vereffenaar kosteloos zal worden uitgeoefend.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, treedt de vereffenaar treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming door deze vergadering.

De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt. De Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Een afschrift van de beslissing tot bevestiging door de Rechtbank zal samen met een uittreksel uit deze akte en de nodige formulieren neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, voor bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

VIERDE BESLUIT: VOLMACHT.

De vergadering beslist alle bevoegdheden te verlenen aan de vereffenaar voor de uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Xavier DEWEER, notaris,

Tegelijkertijd neergelegd:

- gelijkvormige uitgifte van de notulen;

- beschikking benoeming vereffenaar dedato 6 september 2011

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 27.10.2012, NGL 26.11.2012 12645-0567-009
16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 01.10.2011, NGL 02.11.2011 11602-0258-009
05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 02.10.2010, NGL 02.11.2010 10597-0247-009
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 03.10.2009, NGL 20.10.2009 09818-0221-010
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 30.04.2008, GGK 04.10.2008, NGL 27.10.2008 08796-0024-010
16/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.04.2007, GGK 06.10.2007, NGL 12.11.2007 07799-0162-011
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.04.2006, GGK 07.10.2006, NGL 30.10.2006 06858-2261-012
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.04.2005, GGK 01.10.2005, NGL 27.10.2005 05841-1932-011

Coordonnées
MAENHOUT - VAN OOTEGHEM

Adresse
BAUTERSTRAAT 29 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande