MAGISTRA FRANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAGISTRA FRANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.501.143

Publication

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 30.08.2012 12481-0369-010
16/05/2012
ÿþMod WoM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

á

Voorbehouden

aan het

Belgisch r Staatsblad

il 111111111111111111

*12090385*

III

NEERGELEGD

0 4 MEI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHeffl.TE GENT

..~

Ondernemingsnr : 0818.501.143

Benaming

(voluit) : MAGISTRA FRANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 504a, bus 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - GERUISLOZE FUSIE

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MAGISTRA FINANCE", met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 504 bus 2, van de naamloze venootschap "CEABEL INDUSTRIES", met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 504 bus 6, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA France", met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 504 bus 8, en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", met zetel te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 504 bus 3, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 26 april 2012, dat er onder meer volgende beslissingen werden genomen:

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, hebben de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, volgende besluiten genomen:

I, VOORAFGAANDE VERRICHTINGEN

§1. Bureau

De vergaderingen worden geopend om negen uur dertig.

De algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen besluiten met eenparigheid van stemmen tot voorzitter aan te stellen de heer Daniël Vanhove voornoemd, die tevens optreedt als secretaris en als stemopnemer voornoemd.

§2. Uiteenzetting door de voorzitter  agenda

De voorzitter deelt mede:

De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergaderingen van voormelde vennootschappen over vol-'gende agendapunten moeten beraadslagen en over het volgende zullen besluiten:

1 Q' Kennisneming van het fusievoorstel en mededelingen:

1.1 Fusievoorstel de dato 5 maart 2012 opgemaakt door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "MAGISTRA FINANCE", overnemende vennootschap, door raad van bestuur van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", overgenomen vennootschap A, door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE", overgenomen vennootschap B en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", overgenomen vennootschap C, overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van Vennootschappen, welk verslag ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen lag.

1.2 Eventueel, mededeling van elke belangrijke wijziging die zich heeft voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap "MAGISTRA FINANCE" en de overgenomen vennootschappen "CEABEL INDUSTRIES", "MAGISTRA FRANCE", en "D. INTERNATIONAAL", sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden, in toepassing van artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen.

2Q' Fusie

2.1 Overeenkomstig het voormelde fusievoorstel, besluit tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "MAGISTRA FINANCE" van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", door overdracht door deze drie laatsten, ingevolge hun ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van hun vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de overnemende vennootschap "MAGISTRA FINANCE" die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen "CEABEL INDUSTRIES", "MAGISTRA FRANCE" en "D. INTERNATIONAAL".

Bijiâgen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "MAGISTRA FINANCE", en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011.

Alle verrichtingen en handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2012 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste om alle schulden van de overgenomen vennootschappen te betalen, al hun verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle kosten, belastingen en alle hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en hen te vrijwaren tegen alle vorderingen.

22 Omschrijving van het overgedragen vermogen en bepaling van de voorwaarden van de overdracht.

30 Vaststellingen

Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van de fusie en van de definitieve ontbinding van de overgenomen vennootschappen.

40 Machten toegekend aan de raad van bestuur ter uitvoering van de besluiten te nemen over de punten hiervoor vermeld om de verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen en om de statuten te coördineren.

§3. Aanwezigheid - oproepingen

Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergadering, het aanwezigheidsquorum en de goedkeuringsvereisten stelt de voorzitter het volgende vast;

Vermits de vergaderingen voltallig zijn, is het niet nodig het bewijs voor te leggen van de bijeenroeping.

Om aan de algemene vergadering deel te nemen, hebben de aandeelhouders en vennoten zich geschikt naar de voorschriften van de statuten van de vennootschap omtrent de toelatingsvereisten tot de algemene vergadering.

Het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES" bedraagt thans TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (62.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd tachtig (1.480) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" bedraagt thans ZESTIGDUIZEND EURO (60.000,00 EUR), gesplitst in zeshonderd (600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL" bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (18.592,01 EUR), gesplitst in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de naamloze vennootschap 'MAGISTRA FINANCE bedraagt thans TWEE MILJOEN TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (2.062,000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweehonderd en zesduizend tweehonderd (206.200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zoals blijkt uit de lijst der aanwezige vennoten en aandeelhouders hierboven opgenomen, is het volledig maatschappelijk kapitaal op deze vergaderingen vertegenwoordigd; zij zijn dus regelmatig samengesteld en kunnen rechtsgeldig beraadslagen en beslissen overal de voormel-'de agendapunten.

Het stemrecht is voor geen enkel aandeel geschorst.

Aile oproepingsformaliteiten betreffende de zaakvoerder en de raad van bestuur werden

geldig verricht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten tot fusie kunnen slechts genomen worden, wanneer zij drielvierde van de stemmen hebben verkregen

§4. Fusievoorstel  vaststellingen  informatie van de aandeelhouders

1. Overeenkomstig artikel 693 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen werd door de raad van bestuur en door de zaakvoerder van de respectievelijke overgenomen vennootschappen en door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap op datum van 5 maart 2012 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd;

- voor de overnemende vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 15 maart 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt door mededeling in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2012 onder nummer 20120327-0063681.

- voor de overgenomen vennootschap "CEABEL INDUSTRIES" op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 15 maart 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt door mededeling in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2012 onder nummer 20120327-0063679.

- voor de overgenomen vennootschap "MAGISTRA FRANCE" op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 15 maart 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt door mededeling in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2012 onder nummer 20120327-0063623.

- voor de overgenomen vennootschap "D. INTERNATIONAAL" op de griffie van de rechtbank van koophandel van Gent op 15 maart 2012, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, bekendgemaakt door mededeling in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 maart 2012 onder nummer 20120327-0063673.

De voorzitter legt op het bureau een exemplaar neer van het fusievoorstel en het bewijs van neerlegging afgeleverd door de griffie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de vennootschap "MAGISTRA FINANCE, werden respectievelijk de zaakvoerder en de raad van bestuur van de vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

3. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren van de overnemende en de overgenomen vennootschap, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze overeenkomstig artikel 697 §2 van het gezegde Wetboek, de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Elke aandeelhouder heeft kosteloos en op eenvoudige aanvraag een volledige kopie kunnen verkrijgen van de documenten hernomen in de punten 10 tot 50 hierboven, overeenkomstig artikel 697, §3, van het Wetboek van Vennootschappen .

4. Overeenkomstig artikel 697, §1, van het Wetboek van Vennootschappen werd een kopie van het fusievoorstel verstuurd naar de aandeelhouders, die dit erkennen, uiterlijk één maand voorafgaand aan de algemene vergadering.

Kopie van zelfde documenten werd eveneens bezorgd aan de personen die de vereiste statutaire voorwaarden hebben vervuld om te worden toegelaten tot de vergadering.

5. De raad van bestuur en de zaakvoerder van de respectievelijk overgenomen vennootschappen en de raad van bestuur van de overnemende vennootschap hebben zich ervan vergewist, dat de overgenomen vennootschappen "CEABEL INDUSTRIES", "MAGISTRA FRANCE" en "D. INTERNATIONAAL", die aan de fusie deelnemen, geen aandelen bezitten in de ovememende vennootschap.

6. De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur en de zaakvoerder van de respectievelijke overgenomen vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen "CEABEL INDUSTRIES", "MAGISTRA FRANCE" en "D. INTERNATIONAAL" geen eigendomsrechten op onroerende goederen noch zakelijke rechten bezitten, met uitzondering van hetgeen hierna is vermeld voor wat betreft de vennootschap "CEABEL INDUSTRIES".

Il. BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

Verslagen en voorafgaande verklaringen

1.1 De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "MAGISTRA FINANCE", ovememende vennootschap, de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE", en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", overgenomen vennootschappen, hebben op datum van 5 maart 2012 fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent neergelegd op 15 maart 2012, zowel door de overgenomen vennootschappen als door de ovememende vennootschap.

De algemene vergaderingen ontslaan eenparig de voorzitter lezing te geven van de voormelde verslagen daar elke aanwezige aandeelhouder erkent een exemplaar van die verslagen te hebben gekregen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen zal terzelfder tijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

1.2 De voorzitter verklaart in naam van de raad van bestuur van de ovememende vennootschap "MAGISTRA FINANCE" dat geen enkele belangrijke wijziging heeft plaatsgevonden in de activa en passiva van haar vermogen sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de raad van bestuur en namens de zaakvoerder van de respectievelijke overgenomen vennootschappen dat geen enkele belangrijke wijziging heeft plaatsgevonden in de activa en passiva van haar vermogen sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

TWEEDE BESLUIT

Principieel besluit tot fusie

De algemene vergadering besluit overeenkomstig dit fusievoorstel en onder voorbehoud van de verwezenlijking van de fusie en van de overdracht, tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "MAGISTRA FINANCE" van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", zijnde de overgenomen vennootschappen, door overdracht door deze drie laatsten ten gevolge van hun ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011.

Alle verrichtingen en handelingen verricht door de overgenomen vennootschappen sinds 1 januari 2012 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie zullen worden geacht vanuit boekhoudkundig standpunt te zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap, op last van deze laatste om alle schulden van de overgenomen vennootschappen te betalen, al hun verplichtingen en verbintenissen na te komen, aile kosten, belastingen en aile hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en hun te vrijwaren tegen alle vorderingen.

Gevolgen

Ais gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschappen, met aile rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschappen in het bezit van de overnemende vennootschap zullen door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 1 januari 2012 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschappen gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en eretonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming vallen ten laste van de overnemende vennootschap.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

DERDE BESLUIT

Omschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van overdracht

Is hier tussen gekomen:

De Heer Daniël Vanhove, voornoemd.

Die, na lezing te hebben gekregen van al wat voorafgaat, verklaart dat de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE", en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", en dit op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2011 bestaat uit alle activa en passiva-bestanddelen, zoals deze nader omschreven zijn in het voormelde fusievoorstel.

Algemene voorwaarden van overdracht

1. De goederen zijn overgedragen in de staat waarin zij zich bevinden. De vennootschap verklaart volledig kennis te hebben van de overgedragen goederen en rechten en geen omstandige beschrijving meer te vereisen, en onder de gewone voorwaarden als naar recht.

2. Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van tussentijdse cijfers afgesloten op

31 december 2011, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds 1 januari 2012 door de

overgenomen vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden en het

genot vanaf 1 januari 2012,

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 januari 2012.

3. De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE", en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL". De vennootschap "MAGISTRA FINANCE", in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschappen.

4. In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en

buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere

waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschappen genieten of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administratie inbegrepen.

5. Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschappen tegenover derden te dragen; dit passief bedraagt op datum van 31 december 2012 de som van negenhonderd zesentwintigduizend vijfhonderd en twee euro drieëndertig cent (926.502,33 EUR) voor de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", op datum van 31 december 2012 de som van twee miljoen tweehonderd zesenveertigduizend achthonderd negenendertig euro zeventig cent (2.246.839,70 EUR) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE", en op datum van 31 december 2012 de som van tweehonderd éénenzestigduizend driehonderd negenentwintig euro drieënvijftig cent (261.329,53 EUR) voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL"

- om aile verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschappen uitte voeren;

- aile akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschappen zouden hebben afgesloten tegenover derden of tegenover hun personeel, hun bestuur, hun bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die hen op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Bijzondere voorwaarden van overdracht betreffende de onroerende goederen

De Heer Daniël Vanhove voornoemd, optredend als vaste vertegenwoordiger van de BVBA "D. INTERNATIONAAL", gedelegeerd bestuurder van de overgenomen vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", verklaart dat in het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES" volgende onroerende goederen begrepen zijn:

Stad Oostende - zesde afdeling

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch $taatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In een appartementsgebouw, residentie "La Couronne", gelegen aan Koningsstraat 59 bekend of bekend

geweest ten kadaster volgens titel sectie D nummer 176/D/5 en nummer 1761X15, en volgens recent kadastraal

uittreksel sectie D nummer 176/M/6, voor een oppervlakte van vier are vierenzeventig centiare (4a74ca). * Het

appartement nummer Al, gelegen op de eerste verdieping, links in het gebouw omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom : inkom, toilet, badkamer, living met open keuken en berging, terras

aan de living - kant straat -, en achteraan twee slaapkamers met terras;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : zeventig duizendsten (70/1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw en van de grond.

* De autostandplaats nummer S8, gelegen in de kelderverdieping nieveau min één komma tweeënzeventig

(1,72) en min drie (3), omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke autostandplaats;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : acht duizendsten (8/1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw en van de grond.

* De autostandplaats nummer S9, gelegen in de kelderverdieping nieveau min één komma tweeënzeventig

(1,72) en min drie (3), omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom : de eigenlijke autostandplaats;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : acht duizendsten (8/1.000sten) in de

gemeenschappelijke delen van het gebouw en van de grand.

Enzovoort.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

VIERDE BESLUIT

Vaststellingen

De aanwezige zaakvoerder en raad van bestuur, en aile leden van de algemene vergaderingen verzoeken

ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de overeenstemmende beslissingen genomen in de

betrokken vennootschappen van de fusie, genoemde fusie van zelfde vennootschappen is voltrokken en dat

bijgevolg:

- de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.

INTERNATIONAAL", opgehouden hebben te bestaan;

- de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES", de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" en de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", aandeelhouders zijn geworden van de vennootschap "MAGISTRA

FINANCE";

- het geheel vermogen, zowel activa als passiva van de naamloze vennootschap "CEABEL INDUSTRIES",

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGISTRA FRANCE" en van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D. INTERNATIONAAL", overgedragen werd naar de naamloze

vennootschap "MAGISTRA FINANCE";

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT

Bevoegdheden

De algemene vergaderingen verlenen aile bevoegdheden aan de raad van bestuur van de overnemende

vennootschap voor de uitvoering van de besluiten genomen omtrent de voorafgaande punten en voor het

vervullen van de verdere formaliteiten bij de fusie en het coordineren der statuten.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voo " - - - ming

ter griffie van de - - tbank van Koopli ndel



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie v- de akte en lijst van publicatiedata.

27/03/2012
ÿþd Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" iaoesezs



NF . --:p íGD

.1 5 IMARI 2012

KOh : '~~rifn.t GENT

Ondernemingsnr: 0818501143

Benaming

(voluit) MAGISTRA FRANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DENDERMONDESTEENWEG 504A BUS 8 9070 DESTELBERGEN (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL.

Neerlegging fusievoorstel dd. 05 maart 2012 opgesteld overeenkomstig artikel 719 Wetboek Vennootschappen, overneming door NV MAGISTRA FINANCE, met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 504a bus 2 - ingeschreven in het register van rechtspersonen te Gent onder nummer 0475 255 755 van de NV CEABEL INDUSTRIES, met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 504a bus 6 - ingeschreven in het register van rechtspersonen te Gent onder nummer 0453 266 647, van de BVBA D. INTERNATIONAAL, met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 504a bus 3 - ingeschreven in het register van rechtspersonen te Gent onder nummer 0450 882 328 en van de BVBA MAGISTRA FRANCE, met zetel te Destelbergen, Dendermondesteenweg 504a bus 8 - ingeschreven in het register van rechtspersonen te Gent onder nummer 0818 501 143.

Opgemaakt te Destelbergen op 05 maart 2012

Vanhove Daniël

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.08.2011, NGL 31.08.2011 11475-0544-010

Coordonnées
MAGISTRA FRANCE

Adresse
DENDERMONDESTEENWEG 504A, BUS 8 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande