MAJOBO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MAJOBO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 808.889.730

Publication

30/05/2014
ÿþ MM Word 11.1

leniF7t 1".», In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111ÏR1),I11111111.1111111

Ondernemingsnr : 0808.889.730

Benaming

(voluit) : MAJOBO

(verkort) :

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: Pittemstraat 14 - 9880 Aalter (Lotenhulle)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Er blijkt uit een fusievoorstel, opgemaakt op datum van 20 mei 2014 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen;

1. De V.O.F. JOZEF BOONE, met zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0433.687,988 (overnemende vennootschap),

2. De V.O.F. MAJOBO, met zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0808.889.730 (over te nemen vennootschap),

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf de eerste januari 2014 worden de handelingen, verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap,

- Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht:

De nieuw uitgegeven aandelen van de V.O.F. JOZEF BOONE zullen recht geven te delen in de winst vanaf de eerste januari 2014. Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

- Ruilverhouding:

Het kapitaal van de V.O.F. JOZEF BOONE is verdeeld in 50 aandelen.

Het kapitaal van de V.O.F. MAJOBO is verdeeld ln 10.364 aandelen.

Voorafgaand aan de fusie zal elk aandeel van V.O.F. JOZEF BOONE worden opgesplitst in 466 aandelen,

waardoor er In totaal 23.300 aandelen van de V.O.F. JOZEF BOONE zullen bestaan.

Door deze opsplitsing zal naar aanleiding van de fusie voor elk aandeel van de V.O.F. MAJOBO 1 nieuw

aandeel van de V.O.F. JOZEF BOONE worden gecreëerd.

Aan de vennoten van de V.O.F. MAJOBO worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van

deze vennootschap door de V.O.F. JOZEF BOONE, 10.364 nieuwe aandelen van de V.O.F.. JOZEF

BOONE uitgereikt.

Na de fusie zal het kapitaal van de V.O.F. JOZEF BOONE verdeeld zijn in 33.664 aandelen, hetzij; de

23.300 bestaande aandelen + 10.364 nieuwe aandelen.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt:

De aandelen in de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

20 MEI 2014 Ii

RECHTGellid.1 VAN

KOOPHA14DEL GE







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bghouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Er wordt geen bedrag bepaald voor de bezoldiging die aan de bedrijfsrevisor zou moeten worden toegekend voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag, aangezien wordt voorgesteld aan de vennoten van de V.O.F. JOZEF BOONE en aan de vennoten van de V.O.F. MAJOBO om met eenparigheid van stemmen af te zien van dit verslag in toepassing van artikel 695 §1, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschapppen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

- Verdeling onder de vennoten van de over te nemen vennootschap van de aandelen van de overnemende vennootschap, alsmede het criterium waarop de ruilverhouding is gebaseerd:

Voorafgaand aan de fusie zal elk aandeel van V.0.E JOZEF BOONE worden opgesplitst in 466 aandelen, waardoor er in totaal 23.300 aandelen van de V.O.F. JOZEF BOONE zullen bestaan.

Door deze opsplitsing zal naar aanleiding van de fusie voor elk aandeel V.O.F. MAJOBO 1 nieuw aandeel V.O.F. JOZEF BOONE worden gecreëerd.

Aan de vennoten van de V.O.F. MAJOBO worden, in vergoeding voor de overneming van het vermogen van deze vennootschap door de V.O.F. JOZEF BOONE, 10.364 nieuwe aandelen van de V.O.F. JOZEF BOONE, uitgereikt.

Na de fusie zal het kapitaal van de V.O.F. JOZEF BOONE verdeeld zijn in 33.664 aandelen, hetzij: de 23.300 bestaande aandelen + 10.364 nieuwe aandelen.

De ruilverhouding wordt vastgesteld op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de V.O.F. MAJOBO per 31 december 2013 en het gecorrigeerd eigen vermogen van de V.O.F. JOZEF BOONE per 31 maart 2014.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Gedaan te Aalter (Lotenhulle), op 20 mei 2014.

Getekend:

De heer Joseph Boone

Zaakvoerder

efe#A-eeeceïd Au'eteüeeee

25/08/2014
ÿþ Mod 11.1

1:71 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

13 AU6, 2014

KOROEIHM a TEN r



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad seign







Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr ;0808.889,730

Benaming (voluit) :IVIAJOBO

(verkort): *

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel :9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) aide :FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel Mondelaers, notaris met standplaats te Aalter, op 16 juli 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap onder firma MAJOBO, met zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1. Onderzoek van de documenten en verslagen, die kosteloos ter beschikking van de vennoten werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

a) het door de bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap opgestelde fusievoorstel;

b) aan de overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen werd verzaakt, namelijk:

A. De bestuursverslagen overeenkomstig artikel 694 W. Venn.

Overeenkomstig artikel 694 in fine voorstel tot verzaking aan het opstellen

van het fusieverslag van het bestuur.

B. Controleverslag overeenkomstig artikel 695 W. Venn.

Overeenkomstig artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen voorstel tot verzaking aan het opstellen van het fusieverslag van de revisor.

2. Overeenkomstig artikel 696 in fine W. Venn. voorstel tot verzaking van de inlichting door het bestuursorgaan van de belangrijke wijzigingen in de activa en de passiva van het vermogen die zich hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de fusie besluit.

3. Voorstelling van en beslissing tot fusie overeenkomstig het voormelde fusievoorstel door middel van de overdracht - ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de tegenwoordige vennootschap - van haar gehele vermogen, rechten en verplichtingen, aan de overnemende vennootschap, de vennootschap onder firma JOZEF OONE, met zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, met ondernemingsnummer 0433.687.988.

4. Vaststelling van de boekhoudkundige toewijzing van de uit de fusie voortvloeiende overdracht.

5. Vaststelling van de ontbinding van de vennootschap zonder

vereffening.

-^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

"---"BiregEfi

Staatsblad

6. Kwijting voor de zaakvoerder van de vennootschap.





7. Bevoegdheden.

VOOR EENVORMING ANALYTISCH UITTREKSEL



Werd gelijktijdig neergelegd: een afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/01/2014
ÿþOp de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N~lbfri[aLl~.tGDI

MC,N.LTEUR B ELGE

1 5 -01- 2 014

[11.11037!ill YI

- 7 JAN. 2014

BELG

ISCH STAA

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

TSBL,AL

vrrttle

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr :0808.889.730

Benaming (voluit) : MAJOBO

(verkort): *

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel :8880 Aatter {lotenhutte), Q(ttemstraat 14

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 19 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma MAJOBO, waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, ingeschreven in het rechtspersoneriregister onder nummer 0808.889.730, rechtbank Gent, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1° Beslissing om het kapitaal te verhogen met negenennegentigduizend euro (¬ 99.000,00), om het kapitaal van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) te verhogen tot tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 242.000,00). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

2° Vervanging van artikel 5 als volgt, rekening houdend met de bovenvermelde wijzigingen: "Artikel 5

INBRENG 1N NATURA VAN AANDELEN

Bij de oprichting van de vennootschap hebben de heer BOONE joseph en mevrouw DE MOOR Marie jeanne verklaard inbreng te hebben gedaan in de vennootschap van samen zeshonderd (600) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOONE-DELANOTE", niet zetel te 9880 Aalter (Lotenhulle), Steenweg op Deinze 150, ingeschreven in het reclztspersonenregister onder nummer 0475.295.149, met een waarde van één miljoen zesendertigduizend tweehonderd euro (¬ 1.036.200,00) waarvoor hen tienduizend driehonderd tweeënzestig (10.362) aandelen werden toegekend.

De vermogenswaarde van deze aandelen behoort tot de huwgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten BOONE-DE MOOR, doch de Iidmaatschaprechten verbonden aan deze aandelen werden, op uitdrukkelijk verzoek van de echtgenoten BOONE-DE MOOR, toebedeeld aan de heer BOONE joseph alleen.

Voormelde inbreng in natura werd nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 A, vertegenwoordigd door de heer VANDELANOTTE Nikolas, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

6. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt niet het oog op de inbreng in natura in de Vennootschap Onder Firma "MAJOBO".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de gebruikte methoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste

overeenkomen met het aantal (10.362) en de fractiewaarde (100,00 EUR) van de tegen de inbreng uit

te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 10.362 volledig volgestorte aandelen van de Vennootschap

Onder Firma "MAJOBO" zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen

"fairness opinion" is.

Opgemaakt te Kortrijk

op 16/12/2008

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

vertegenwoordigd door

Nikolas VandeIanotte

Bedrijfsrevisor"

INBRENG IN GELD

Daarnaast hebben de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie Jeanne, beiden voornoemd, in de vennootschap elk een som ter grootte van honderd euro (E 100,00) ingebracht, en dit, naar verklaring van de beide echtgenoten BOONE-DE MOOR, ten titel van wederbelegging van eigen gelden overeenkomstig artikel 1404 van het Burgerlijk Wetboek. In ruil hierdoor werd aan de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie Jeanne elk één aandeel toegekend.

TOTALE INBRENG BIJ DE OPRICHTING

Bijgevolg werd bij de oprichting het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd euro (E 1.036.400,00), vertegenwoordigd door tienduizend driehonderd vierenzestig (10.364) aandelen.

KAPITAALVERMINDERING

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 maart 2013 werd het kapitaal van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd euro (¬ 1.036.400,00) teruggebracht op honderddrieënveertigduizend euro (E 143.000,00), door terugbetaling aan de vennoten en zonder vernietiging van aandelen.

KAPITAALVERHO GING

Bij beslissing van de algemene vergadering gehouden op 19 december 2013 werd het kapitaal van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) gebracht op fweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 242.000,00), door inbreng van een schuldvordering ten bedrage van negenennegentigduizend euro (E 99.000,00) door de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie-Jeanne, beiden voornoemd, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijgevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal tweehonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 242.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend driehonderd vierenzestig (10.364) aandelen."

3° Bijzondere volmacht 1/ aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en 2/ aan de vennoten om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voorbehouden

aan het

Belgisc íf Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgige

Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR GELITKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL opgemaakt en uitgereikt uitsluitend ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werden gelijktijdig neergelegd:

1.een uitgifte van de akte statutenwijziging;

2.gecoôrdineerde tekst van de statuten.

16/04/2013
ÿþ

u

*1305 3 2*



gui

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 5 AI'K, 2013

Rey...:, BANK VAN i NoOPHANDidaM GENT

Ondernemingsnr :0808.889.730

Benaming (voluit) : MAJOBO

(verkort): *

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel :9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MONDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 29 maart 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma MAJOBO, waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter (Lotenhulle), Pittemstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0808.889.730, rechtbank Gent, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Beslissing om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van achthonderddrieënnegentigduizend vierhonderd euro (e 893.400,00) om het van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd euro (e 1.036.400,00) terug te brengen op honderddrieënveertigduizend euro (e 143.000,00), door terugbetaling aan de vennoten en dit zonder vernietiging van aandelen.

Beslissing dat deze kapitaalvermindering zal gebeuren door terugbetaling in speciën aan de vennoten, van een bedrag gelijk aan het bedrag van de

kapitaalvermindering. De kapitaalvermindering zal integraal worden

aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal. De terugbetaling zal geschieden à rato van het aandelenbezit van de vennoten.

De kapitaalvermindering wordt ten bedrage van vijfhonderddertigduizend euro (e 530.000,00) onmiddellijk aan de vennoten terugbetaald en wordt ten bedrage van driehonderddrieënzestigduizend vierhonderd euro (e 363.400,00) later aan de vennoten terugbetaald, volgens de modaliteiten en voorwaarden nog te bepalen tussen de vennootschap en de vennoten.

2/ Vervanging van artikel 5 als volgt, rekening houdend met de bovenvermelde wijzigingen:

"Artikel 5

INBRENG SN NATURA VAN AANAELEN

Bij de oprichting van de vennootschap hebben de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie-Jeanne verklaard inbreng te hebben gedaan in de vennootschap van samen zeshonderd (600) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOONE-DELANOTE", met zetel te 9880 Aa/ter (Lotenhulje), Steenweg op Deinze 150, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.295.149, met een waarde van één miljoen zesendertigduizend tweehonderd euro (£ 1.036.200,00) waarvoor hen tienduizend driehonderd tweeënzestig (10.362) aandelen werden toegekend.

De vermogenswaarde van deze aandelen behoort tot de huwgemeenschap die bestaat tussen de echtgenoten BOONE-DE MOOR, doch de lidmaatschaprechten verbonden aan deze aandelen werden, op uitdrukkelijk verzoek van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vodr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

echtgenoten BOONE-DE MOOR, toebedeeld aan de heer BOONE Joseph alleen.

Voormelde inbreng in natura werd nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 A, vertegenwoordigd door de heer VANDELANOTTE Nikolas, bedrij fsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

6. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura in de Vennootschap Onder Firma "MAJOBO".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de gebruikte methoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal (10.362) en de fractiewaarde (100,00 EUR ) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 10.362 volledig volgestorte aandelen van de Vennootschap Onder Firma "MAJOBO" zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat mijn verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt te Kortrijk

op 16/12/2008

CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren"

vertegenwoordigd door

Nikolas Vandelanotte

Bedrijfsrevisor"

INHREN'G Irt GELD

Daarnaast hebben de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie-Jeanne, beiden voornoemd, in de vennootschap elk een som ter grootte van honderd euro (£ 100,00) ingebracht, en dit, naar verklaring van de beide echtgenoten BOONE-DE MOOR, ten titel van wederbelegging van eigen gelden overeenkomstig artikel 1404 van het Burgerlijk Wetboek. In ruil hiervoor werd aan de heer BOONE Joseph en mevrouw DE MOOR Marie-Jeanne elk één aandeel toegekend.

TOTALE INBRENG BIJ DE OPRICHTING

Bij gevolg werd bij de oprichting het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd euro (£ 1.036.400,00), vertegenwoordigd door tienduizend driehonderd vierenzestig (10.364) aandelen.

KAPITAAmeRmINDERING

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 29 maart 2013 werd het kapitaal van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd euro (£ 1.036.400,00) teruggebracht op honderddrieënveertigduizend euro (£ 143.000,00), door terugbetaling aan de vennoten en zonder vernietiging van aandelen.

Bij gevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal honderddrieënveertigduizend euro (e 143.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend driehonderd vierenzestig (10.364) aandelen."

3/ Vervanging van artikelen 20 en 21 als volgt, rekening houdend met de laatste wetswijziging:

~ Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

Staatsblad

" Artike1 20

in geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 1$4 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen volgens de regels die in artikel 15 b van de statuten werden gesteld .

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank ven het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

In afwijking van voorgaande alinea's kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

Artikel 21

Onder voorbehoud van de procedure voorzien onder artikel 20:

- zullen de vennoten op de netto-opbrengst van de vereffening hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

- zal het eventueel nettoverlies volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten."

4/ Bijzondere volmacht 1/ aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en 2/ aan de vennoten om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt en uitgereikt uitsluitend ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werden gelijktijdig neergelegd:

Leen uitgifte van de akte statutenwijziging;

2.gecobrdineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
MAJOBO

Adresse
PITTEMSTRAAT 14 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande