MAKE-A-SHOW, AFGEKORT : M.A.S. EN/OF MAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAKE-A-SHOW, AFGEKORT : M.A.S. EN/OF MAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.241.718

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 18.06.2014 14197-0326-013
02/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ET In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

1

111M111111

bel aÉ BE Sta

neergelegd/ontvangen op

23 1UN1 20%

ter griffie van deekeriandstalige

Foccui-LnnIc v n oohandc1 Bru

Ondememingsnr : BE 0818.241.718

Benaming

(voluit) : MAKE-A-SHOW

(verkort) MAS

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kroonlaan, 382 bus 5 - 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslaglbenoeming zaakvoerder-adreswijziging maatschappelijke zetel-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 31 maart 2013 heeft de heer Emeric Castelein,

zijn ontslag aangeboden als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering aanvaardt zijn ontslag en geeft ontlasting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de

betrokken periode tot op datum van 31/03/2013.

Er wordt eveneens beslist de heer Thierry Castelein, wonende te 9940 Evergem, Heffink nr 9 aan te stellen

als nieuwe zaakvoerder met ingang van 31/03/2013.

Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.







Er wordt kennis genomen van het feit dat de zaakvoerder, Thierry Castelein op datum van 13/06/2014 beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd te 1050 Brussel, Kroonlaan, 382 bus 5 over te brengen naar,

9940 Evergem, Fleffink nr 2 en dit met ingang van 15/06/2014.

Thierry Castelein

zaakvoerder











Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{Or(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1

3

BeLGISGH

EUR

_12~ ~

SpAA

NEERGELEGD

LGE

Z 6 DEC. 2014

414

RECHTBANI" rre.QOPHANDELTE GENT

1111 111111

se*

11111

Ondernemingsnr : 0818241718

Benaming

(voluit) : Make-A-Show

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Heffink, 2

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING -- SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÈRS, te Aalst-Erembodegem, op drieëntwintig december tweeduizend veertien ; ter registratie op het kantoor te Dendermonde I ; dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Make-A-Show", in het verkort "M.A.S," en/of "MAS", met vennootschapszetel te 9940 Evergem, Heffink, 2, RPR 0818241718,

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige twee aandeelhouders, die alle honderd zesentachtig (186) aandelen bezitten in volle eigendom, alsook de enige niet-statutaire zaakvoerder en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt

Eerste resolutie : Ontbinding

De vergadering beslist om de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Make-A-Show, in het verkort "M.A.S." en/of "MAS", vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde werden neergelegd :

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder, de dato eenentwintig december tweeduizend veertien, met aangehecht een tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per één december tweeduizend veertien.

b. Neerlegging van het Bijzonder Verslag, opgemaakt door mevrouw SPILLAERT Viviane, Bedrijfsrevisor, te 3090 Overijse, Leemveldstraat, 19 -- IBR A01151, gedagtekend op eenentwintig december tweeduizend veertien, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld,

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op eenentwintig december tweeduizend veertien, luiden letterlijk al volgt :

"BESLUIT

"Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § I van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Viviane Spilliaert, dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 1 december 2014, van de BVBA Make-A-Show, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9940 Evergem, Heffink 2, een balanstotaal vertoont van 27.607,75 Euro en een negatief netto actief na correctie van  16.112,91 Eur.

"Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding van de vennootschap, voorzien door het Wetboek Vennootschappen, binnen de drie maanden voor de datum van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

"Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij kunnen vaststellen dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen geconsigneerd.

"Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat van Activa en Passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden,

"Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

"Opgesteld ter goeder trouw, Overijse, 21/12/2014

"(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

yr

" «?

"Viviane Spilliaert

"Bedrijfsrevisor »

Tweede resolutie : Goedkeuring verslagen

De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk, conform de termijnen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kennis te hebben gekregen van deze beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en passiva.

De vergadering stelt en bevestigt dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de vorenberoepen staat van activa en passiva, conform artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt en bevestigt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de regeling van het vermogen van de vennootschap, en dat de vennootschap alle schulden en verplichtingen t.a.v. derden heeft betaald en/of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en dat derhalve geen vereffenaar wordt aangesteld.

De vergadering stelt en bevestigt dat alle gebeurlijk overblijvende activa à rato van het aandelenbezit zal worden teruggenomen door de huidige aandeelhouders, bij toepassing van artikel 184, §5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, en dat de vennoten alle eventuele toekomstige activa en passiva, en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap zullen overnemen.

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

De vergadering stelt derhalve dat bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, al de voorwaarden vervuld zijn om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte. Derde resolutie : Besluit tot het sluiten der vereffening

De vergadering beslist eenparig tot het sluiten van de vereffening en dat derhalve de vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

Vierde resolutie : Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 9940 Evergem, Hleffink, 2, en dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit, hetzij in het geheel, hetzij in onverdeeldheid,

Vijfde resolutie : Bijzondere machtiging afkondiging

1/ Afkondiging

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende Notaris Alexandre PEE=RS, om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Administratieve afhandeling

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA Fines Management and Consultancy, met zetel te 1080 Brussel, Jules Besmestraat, 101, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder en/of zijn aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of in-stelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, aile formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris heeft verklaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en ondergetekende Notaris bevestigde daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Aangehechte stukken : Uitgifte ; Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans : Revisoraal verslag.

Alexandre PEERS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþL

IW 11,!1111.1161111161111p

Mod 2.1

Net?rQe!egG ter g:'iff:.:, aer

Rechtbank van Kaop; tander

te Leuven, d4 2 SEP, 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voor

behout aan h+ Bergis

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0818.241.718

Benaming

(voluit) : MAKE-A SHOW

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zwaluwenlaan, 38 - 3080 Tervuren

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist dat de maatschappelijke zetel gevestigd te

3080 Tervuren, Zwaluwenlaan, 38

met ingang van 22 augustus 2012 overgebracht zal worden naar

1050 Brussel, Kroonlaan, 382 bus 5.

De zaakvoerder

de heer Aymerick Castelein

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 21.08.2012 12429-0120-012
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 22.08.2011 11424-0016-012
11/01/2011
ÿþ Marl 2.1

[~L~( Té«,3 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behoud

aan ho Belgisi Staatsb

meesje

[Mc, DM

Griffie

I IIIII 1II 10 llI llII 1111 ~i~wN~i

" 11~~55~

Ondememingsnr : 0818241718

Benaming

(voluit) : Make-A-Show

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopold III laan, 19 - 1970 Wezembeek-Oppem

Onderwerp akte : UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER van 25/11/2010

De Zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 1970 Wezembeek-Oppem, Leopold

III laan, 19 naar 3080 Tervuren, Zwaluwenlaan, 38 en dit met ingang van 25/11/2010.

Voor afschrift

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa, : Naam en handtekening.

Coordonnées
MAKE-A-SHOW, AFGEKORT : M.A.S. EN/OF MAS

Adresse
HEFFINK 2 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande