MAKE IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAKE IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.756.930

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 22.08.2013 13450-0432-010
14/09/2012
ÿþMod 2.1

1.-e = 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 5 SEP. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHA_NDeiffie GENT

IuII IIuhI I 1II I II II IIV

*12154900*









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0837.756.930

Benaming

(voluit) : MAKE IT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Lostraat 71, 9920 Lovendegem

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 31/08/2012 gehouden ten maatschappelijke zetel onder het voorzitterschap van De Loof Peter zaakvoerder werd met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van zaakvoerder Patty De Gryze en dit vanaf heden, 31/08/2012.

LOVENDEGEM, 31/08/2012

De Loof Peter De Gryze Patty

zaakvoerder zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2011
ÿþ moa 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ns IEiü,).a;I,E GD

ii 4 JULI 2011

RECHT+3ANK VAN

KOOPHAND tljtrifflèGENT



Ondernemingsnr : o g 5-6 . 9e

Benaming : Make IT

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Lostraat 71

9920 Lovendegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zes juli tweeduizend en elf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt:

Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

De heer DE LOOF Peter René Denise, geboren te Gent op 11 augustus 1972 en zijn echtgenote mevrouw DE GRYZE Patricia Maria Paula, geboren te Gent op 16 mei 1971, samenwonende te 9920 Lovendegem, Lostraat 71.

Gehuwd te Sint-Martens-Latem op 3 december 1999, onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Pascal Vandemeutebroecke te Sint-Martens-Latem van 29 november 1999.

;' Die dit huwelijksstelsel niet hebben gewijzigd tot op heden. De naam van de vennootschap luidt: "Make IT".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 Lovendegem, Lostraat 71.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied! en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

"Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden

Het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen

alsmede het bijstand verlenen. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Het ontwerp, productie, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel, herstelling en onderhoud van harden software voor informatica en communicatietechnologie, kantoorinrichting en alle aanverwante goederen, producten en toebehoren.

Advies, opleiding en begeleiding in ICT consultancy en aanverwante activiteiten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

De uitbating van traiteurdiensten in het algemeen.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in alle etenswaren, dranken - zowel alcoholische als niet_; alcoholische - en accessoires en dit in de meest ruime zin van het woord.

Het inrichten en verzorgen van feesten en vergaderingen van allerlei aard en het uitoefenen van alle andere activiteiten horende tot de horeca sector.

Het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij zal slechts de activiteit; van vastgoedmakelaar kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NN~IdIII~INllllll ni

*11112722*



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.5



De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het uitbaten van een administratiekantoor.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen verhuren en ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen."

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ge-opend op naam van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Make IT", in oprichting bij KBC Bank.

De heer Peter De Loof dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten.

Mevrouw Patricia De Gryze dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werden tot gewone zaakvoerders benoemd:

- de heer Peter De Loof, wonende te 9920 Lovendegem, Lostraat 71;

- mevrouw Patricia De Gryze, wonende te 9920 Lovendegem, Lostraat 71.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van

vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4\7

mod 2.1

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur. Indien die dag een

wettelijke feestdag, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om zestien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de

inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 06/07/2011, met bankattest.

Voor-

`' behoiden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 26.07.2016 16356-0591-009

Coordonnées
MAKE IT

Adresse
LOSTRAAT 71 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande