MALOU CONSULT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALOU CONSULT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.838.081

Publication

17/04/2014
ÿþ"

Ondetnemingsnr : 0849.838.081

eenaming

(voluit) : MALOU CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHE1D

Zetel: MOERSTRAAT 26  9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 01/01/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist Baltic Motors NV met ondernerningsnummer 0455..144.982, maatschappelijke zetel te 9052 Zwijnaarde, Grote Steenweg Zuid 28 en vast vertegenwoordigd door de heer Piet De Geyter, wonende te Moerstraat 26, 9070 Destelbergen, te benoemen vanaf 01/01/2013 als bestuurder voor onbepaalde duur,

Het mandaat wordt aanvaard.

De heer Piet De Geyter

Bestuurder

Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

11{1 iii w1 1 Ii

*14083576*

APR, 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TB GENT

Griffie

reor" rnr"

E- GD

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0849.838.081

Benaming

(voluit) : MALOU INVEST

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MOERSTRAAT 26 -- 9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Op 5 november 2014 is, in overeenstemming met artikel 693 Wetboek van vennootschappen, door de raad van bestuur van de CVBA Malou Consult en door de zaakvoerder van de BVBA Klosse-Invest, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

L De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Klosse-Invest, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Moerstraat 26, met als ondernemingsnummer 0864.248.323.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge









De vennootschap zal door de CVBA Malou Consult overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".



De over te nemen vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Anne Pede te Merelbeke op 19 maart 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 april 2004, onder nummer 04051990.

De statuten werden één maal gewijzigd:

Blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Pierre De Brabander, destijds te Eksaarde, op 14 december 2012, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 03 januari 2013 onder het nummer 13001383;













Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is samengesteld als volgt:

- Piet De Geyter, 9070 Destelbergen, Moerstraat 26, statutair zaakvoerder;



II. De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Malou Consult, met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen, Moerstraat 26, met ondernemingsnummer 0849.838.081.



De vennootschap zal de in sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De overnemende vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Pierre De Brabander te Eksaarde , op 18 oktober 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 05 november 2012, onder nummer -12180093.

De statuten bleven ongewijzigd:

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap is als volgt samengesteld:

- Piet De Geyter, 9070 Destelbergen, Moerstraat 26, bestuurder;







NEERGELEGD

MONITEU

2 9 -1 2,- 2014 ELGISCH AATSB

E g 2 `12- 2014

RECHTBANK VAN

.KOOPHn GENT të~

R BELG

!I1111(ijilij j!!

i i B

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de raad van bestuur van de CVBA Malou Consult en de zaakvoerder van de BVBA Klosse-Invest op 5 november 2014 beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen en dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 693 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN.

1. De overgenomen vennootschap : BVBA Klosse-Invest

De bvba "Klosse-Invest", zetel te Moerstraat 26, 9070 Destelbergen, heeft volgens haar statuten het volgende

doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van handelingen als

vastgoedmakelaar.

Het beheer, het onderhoud, het herstel, het bouwen en verbouwen, de promotie, de inrichting, de decoratie, het huren en verhuren van onroerende goederen.

Het beheer van een onroerend vermogen en huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moet bevorderen.

De import- en export, de aan- en verkoop, het herstellen van alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft met autovoertuigen, waaronder alle carrosseriewerkzaamheden, takeldiensten, verhuring en/of Ieasing. Zij mag leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, en in de meeste ruime zin alle handels en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Zij kan leningen, voorschotten en kredieten toestaan en aangaan, alsmede hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn voor haar zijn,

I7e vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen  zo Belgische als buitenlandse -- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

2. De overnemende vennootschap : CVBA Malou Consult

De cvba "Malou Consult", zetel te Moerstraat 26, 9070 Destelbergen, heeft volgens haar statuten het volgende doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de codrdinatie van de ontwikkeling , en investering in rechtspersonen en ondernemingen, waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de incest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

D. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

E. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

I. het stallen van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen. Opkoop van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen. Verkoop, transport, import en export van van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen. Verkoop van wisselstukken, herstelling en opladen alsook takelen van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen. Verhuur van van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen met of zonder chauffeur. Werkzaamheden in verband met deze voertuigen in de meest uitgebreide zin van het woord.

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- enfof verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België aIs in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het doel van de overnemende vennootschap blijft behouden alsook de maatschappelijke zetel.

. . .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ruilverhouding van de aandelen

Gelet op het feit dat de fusie plaatsvindt onder toepassing van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven ingevolge de fusie en dient er dus geen ruilverhouding te worden bepaald.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zoweI rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2014 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2015 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

BEZOLDIGING toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag

Aangezien alle vennoten van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen, hiermee hebben ingestemd en er geen houders zijn van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden, is §1 van Artikel 695 niet van toepassing.

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

INFORMATIE

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Er wordt volmacht verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5a te 9230 Wetteren, en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 15 januari 2015.

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: Fusievoorstel d.d. 05/11/2014.

De heer Piet De Geyter

Bestuurder

05/11/2012
ÿþOndernemingsnr : pffl. X33.011

Benaming MALOU CONSULT

Rechtsvorm " cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . 9070 Destelbergen (Heusden), Moerstraat 26

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te Eksaarde, op 18 oktober 2012, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1. De heer DE GEYTER Piet Jo Bob, geboren te Gent op veertien januari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Moerstraat 26; de naamloze vennootschap "BALTIC MOTORS", met maatschappelijke zetel te Gent (Zwijnaarde), Grotesteenweg-Zuid 28, ingeschreven met ondernemingsnummer 0455.144.982, RPR Gent en met nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde BE455.144.982 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST", met maatschappelijke zetel te Gent (Zwijnaarde), Grotesteenweg-Zuid 28, ingeschreven met ondernemingsnummer 0864.248.323, RPR Gent. verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in wording;

2. de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als maatschappelijke naam heeft "MALOU CONSULT";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 9070 Destelbergen (Neusden), Moerstraat 26;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal 712.000,00 euro bedraagt. Het is verdeeld in 712 gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk 1/712de van het kapitaal vertegenwoordigen. Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig volgestort.

6. het vaste gedeelte van het kapitaal gedeeltelijk werd geplaatst door inbrengen in geld,

met name:

- een inbreng in geld door de heer De Geyter Piet van 17.527,00 euro;

- een inbreng in geld door de naamloze vennootschap "BALTIC MOTORS" van 1.000,00

euro;

- een inbreng in geld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" KLOSSE-INVEST" van 1.000,00 euro;

7. het vaste gedeelte van het kapitaal gedeeltelijk werd geplaatst door een inbreng in natura door de heer De Geyter Piet, met name van tweeënnegentig (92) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST" voor een bedrag van 692.473,00 euro.

De conclusies van het verslag van de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, voor "Karel Nijs; Bedrijfsrevisor BVBA", met zetel te Kontich, de dato 15 oktober 2012, met betrekking tot' de inbreng in natura luiden letterlijk als volgt :

"8. Besl it

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een deel van de aandelen van de BVBA Klosse-Invest, ten bedrage van een totaal van 692.473,00 EUR. Door de inbrenger wordt tevens een inbreng in speciën gerealiseerd voor een bedrag van 17.527,00 EUR zodat zijn totale inbreng bij oprichting, 710.000,00 EUR bedraagt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Wort111.1

I LI11 olim u1 u11 1i11

*12180093*

NEERGELEGD

2 3 OKT. 2012

xECxT$ANGriffter

Kflr1PT-TANTlFT TF CYFN[`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

" (.,,f ° ? ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura en van de inbreng in speciën (voor het gedeelte dat

tevens door de inbrenger in natura wordt gerealiseerd) bestaat samen uit 710 volledig

volgestorte aandelen van de vennootschap Malou Consuit CVBA in oprichting, zonder

vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 712de van het

kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te

doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion").

Kontich, 15 oktober 2012

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

vertegenwoordigd door

(get.)

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Zaakvoerder"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst wordt op de bevoegde griffie

van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

Vervolgens, conform artikel 395 Wetboek van Vennootschappen gaven de oprichters

kennis van hun verslag de data 18 oktober 2012, waarin wordt uiteengezet waarom zowel

de inbreng in natura van belang is, en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de

conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Het originele exemplaar van dit verslag wordt op de bevoegde griffie van de Rechtbank van

Koophandel neergelegd.

8. voor voormelde inbrengen volgende aandelen werden toegekend:

- aan de heer De Geyter Piet: 710 aandelen, genummerd van 1 tot en met 710;

- aan de naamloze vennootschap "BALTIC MOTORS": 1 aandeel genummerd 711;

- aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST": 1

aandeel genummerd 712;

9. het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar, waarvan het eerste eindigt op 31 december 2013;

10. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

11. de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit één of meer bestuurders, al dan niet vennoot. De raad van bestuur vertegenwoordigt als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte. Indien de raad van bestuur bestaat uit één bestuurder vertegenwoordigt deze bestuurder alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Werd voor onbepaalde tijd benoemd tot bestuurder : de heer De Geyter Piet, voornoemd;

12. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

13. de vennootschap tot doel heeft :

1. voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

B. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

V. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

É. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

É. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

e het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

1, het stallen van oldtimers, classic cars, oorlogsvoertuigen. Opkoop van oldtimers, classic cars en oorlogsvoertuigen. Verkoop, transport, import en export van oldtimers, classic cars en oorlogsvoertuigen. Verkoop van wisselstukken, herstelling en opladen alsook takelen van oldtimers, classic cars en oorlogsvoertuigen. Verhuur van oldtimers, classic cars en oorlogsvoertuigen met of zonder chauffeur. Werkzaamheden in verband met deze voertuigen in de meest uitgebreide zin van het woord.

2. voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als ln het buitenland: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. bijzondere bepalingen: de vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

5. elke vennoot stemgerechtigd is op de algemene vergadering. Elk aándeel`geeft zonder beperking recht op één stem. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van 19.527,00 euro voorafgaand aan de oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE56 7370 3740 7788 bij de KBC BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 12 oktober 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ' NALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werd neergelegd:-uitgifte van de oprichtingsakte van 18 oktober 2012. - irgoe,.uer utdd treme&q ac rie teor",cf

Pierre De Brabander - Le.uu-c" ie9d bb2bt+r ve,WQj ak optec ,%cS.

Notaris 1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als' bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.";

14. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op de 3" zaterdag van de inaand juni om 9.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2014;

"' .

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van jt ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2015
ÿþmod17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

11111111

1 0 7609*

NEERGELEGD

0 9 -02- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAND _ . GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0849.838.081

Benaming (voluit) : MALOU CONSULT

(verkort)

r ;

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerstraat 26

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke met; standplaats Bottelare, op 27 januari 2015, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KLOSSE-INVEST », met zetel te 9070 Destelbergen Moerstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0864.248.323,: en de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "MALOU CONSULT, met zetel te 9070 Destelbergen, Moerstraat 26, ingeschreven: ïn het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0849.838.081, volgende beslissingen met éénparlg heid van stemmen hebben genomen:

§1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zj besluiten aldus dat het gehele; vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de coöperatieve vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "MALOU CONSULT", die houdster is sinds 01 juli 2014 van alle aandelen van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST'.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen.

Alle rechten, kosten, erelonen en welke lasten ook, voortvloeiend uit de huidige overgang zijn ten laste van; de overnemende vennootschap.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "KLOSSE-INVEST; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "MALOU; .'s CONSULT" wordt bepaald op 1 januari 2015.

Aile verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "KLOSSE-INVEST gedaan, komen voor; rekening van de overnemende vennootschap "MALOU CONSULT', en de sindsdien verworven resultaten zullen: in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt 'de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-: INVEST" vanaf heden op te bestaan.

§ 2.Overgang van vermogen

Ingevolge voormeld besluit, gaat het volledige vermogen van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST' over naar de overnemende vennootschap, namelijk de cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MALOU CONSULT", bevattende onder meer twee onroerende; goederen.

LASTEN EN VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

De overgang van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-: INVEST' geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende en onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle; eraan klevende voordelen en lasten.

De overnernende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de voorschreven onroerende goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de' overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende; vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte, goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Aangezien beide vennootschappen bestuurd worden door de heer Piet De Geyter voornoemd en de overnemende vennootschap reeds in het bezit was van voormelde akte aankoop van voormeld onroerend goed de dato 2 december 2014, zijn de comparanten volledig op de hoogte van de burgerrechtelijke, fiscaalrechtelijke en administratiefrechtelijke toestand van voorschreven onroerend goed en moet er verder geen inhoud van voormelde akte worden overgenomen in huidige akte.

Partijen verklaren overeenkomstig artikel 19 van de notariswet dat zij bevestigen dat beide akten één geheel zullen vormen om samen als authentieke akte te gelden.

§ 3. Ontslag

Tekening houdend met de ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "KLOSSE-INVEST' aanvaardt de vergadering

- het ontslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-

INVLST`, te weten:

De heer Piet De Geyter, voornoemd;

De vergadering beslist vervolgens kwijting te verlenen aan voornoemde ontslagen, zaakvoerder van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KLOSSE-INV,ESr.

§ 4. Machten tot uitvoering

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA BOFIDI GENT, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Gereedstraat 5a te 9230 Wetteren, en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

§ 5, Vernietiging aandelenregister

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de

overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

§ 6, Coördinatie van de statuten

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

neerlegging ervan op de bevoegde griffie,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte.

Geassocieerd notaris Paul kenrist.

Merelbeke-Bottelare.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0105-012

Coordonnées
MALOU CONSULT

Adresse
MOERSTRAAT 26 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande