MANACCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANACCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.191.540

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14215-0253-012
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.06.2013 13174-0285-012
18/09/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111111111111111111110 NEERGELEGD

*12155930* 0 7 -09- 2012

RECHTBA~~4N

I3lr

KOOPHAN GENT

N









Ondernemingsnr : 6E0839.191.540

Benaming (voluit) : Manaccon

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jef de Belderlaan 14

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

onder : Buitengewone algemene vergadering- kapitaalverhoging -statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christian Van Belle te Gent op 28 augustus 2012, te; registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgende te; publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), om; het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) naar tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ ; 225.000,00) met creatie van vierduizend (4.000) nieuwe aandelen.

Aan de nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en verplichtingen verbonden zijn als aan de: bestaande aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden

_i De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst Is en dat het kapitaal werd verhoogd.

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

;:.Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing tot; kapitaalverhoging, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00),; vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500), die elk één f vierduizend vijfhonderdste van het kapitaal' vertegenwoordigen."

COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Voor analytisch uittreksel,

Christian Van Belle

Geassocieerd notaris

tegelijkertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal de dato 28 augustus 2012.

de gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik. B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

"

"

21/09/2011
ÿþmod2.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 9 SEP. 2011

.

KO OPHHAND

FPANDE E OFNT

Benaming : Manaccon

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jef de Belderlaan 14

9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)

Onderwerp akte :Oprichtingsakte

Uit de oprichtingsakte verleden voor Jeroen PARMENTIER,;;

geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de:

rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN!: :;OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27,; :de dato 8 september 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de;; ;.heer Hellemans, Erik Hubert Lutgard, geboren te Schoten op 8 juni;: :1967, echtgenoot van mevrouw Decraemer, Isabelle Yvonne Marcella,:; ;;gedomicilieerd en verblijvende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle),j,

Jef De Belderlaan 14, een een besloten vennootschap met beperkte; ;aansprakelijkheid opricht onder de naam "Manaccon", 'maatschappelijke zetel te 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem), Jef de.' ;Kelderlaan 14, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal ;vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd :door vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Op deze vijfhonderd (500) aandelen wordt ingeschreven in geld; tegen een uitgifteprijs van vijftig euro (e 50,00) per aandeel door!: voornoemde oprichter, de heer Mellemans, Erik.

Dat elk aandeel volledig is volgestort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd ;op een bijzondere rekening nummer 5E56 7370 3425 5288, geopend

overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op; :naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap; ::KBC Bank, te Sint-Martens-Latem, Latemstraat 68 b.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van 'vijfentwintigduizend euro (e 25.000,00) tot haar beschikking heeft. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met!; beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Manaccon". Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Jef de Belderlaan 14.

IUhIUIIHI lIIIIl alii

*11162607*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i; Ondernemingsnr : Oi339. 'SNo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot d oef,

buitenland, in eigen naam of in naam :rekening of voor rekening van derden: - Het verlenen van allerhande

in België en in het van derden, voor eigen;,

advies aan bedrijven op het;;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



vlak van de organisatie, strategie en management, alsook` commercieel, operationeel, juridisch en financieel advies;

- Het waarnemen van interim management, actief of niet actief'' bestuurderschap en crisis management voor vennootschappen. '

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd' doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder,! beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere; vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle ;industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende :verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks; ;haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen 'verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle, :verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die; eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar ;onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of' diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het .uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de ;zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze: verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof; hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou; vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~-a .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt, benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een, vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de: 'vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de'.

zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk: Hafzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs ,van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden

moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk ,voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 16bis: delegatie van bevoegdheden

De zaakvoerder kan gedeeltelijk zijn bevoegdheden delegeren en 'een bijzondere lasthebber aanstellen met volgende bevoegdheden :

1/ De gewone briefwisseling ondertekenen;

2/ Alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten van de vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, verhandelen;

3/ Van de Nationale Bank Van België, alle openbare besturen, maatschappijen, Vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal ,als intrest en bijhorigheden, om welke reden het ook zij; alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst te nemen en er ;geldig kwijting voor 'verlenen namens de Vennootschap;

4/ Alle sommen betalen die de Vennootschap aan derden .schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

5/ Bij banken alle rekeningen te openen ten name van de "vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als :mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders, ;ondertekenen, verhandelen, rugtekenen, wissels accepteren,

avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere'

betalingsopdrachten verlengen, en toestemmen in uitstel van:

betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan;

6/ Namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen,'' verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten; colli's: en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met gekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of. gegeven goederen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten. Overleggen of in ontvangst nemen, alle: documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

7/ Inventaris opmaken van alle goederen en waarden mogelijk: iafhangende van de vennootschap.

8/ Alle aanvullende, wijzigende of nieuwe inschrijvingen in, en alle schrappingen uit het rechtspersonenregister aanvragen.

9/ De vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen.

10/ De uitvoering van geldig genomen beslissingen van d&



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

zaakvoerder(s), of de individuele vennootschapsorganen verzorgen.

Uitdrukkelijk bedongen zijnde dat 1/ inzoverre de hiervoor opgesomde handelingen of verbintenissen een betrekking hebben op :een bedrag, of een tegenwaarde tot voorwerp hebben van minder dan; vijfduizend euro (¬ 5.000,00), zij geldig door de genoemde

bijzondere lasthebber kunnen worden gesteld of aangegaan; doch

inzoverre zij dit bedrag of deze waarde overtreffen deze handelingen niet behoren tot de bevoegdheid van de bijzondere lasthebber ; 2/ alle vastgoed verhandelingen, alle akten die betrekking hebben op hypothecaire formaliteiten die haar onroerend; patrimonium kunnen belasten of effectief aantasten, ook akten van; 'kwijting indien zij opheffing van hypothecaire inschrijving in voordeel van de vennootschap impliceren, akten waarbij de; 'vennootschap zich borg stelt voor derden, niet behoren tot de' bevoegdheid van de bijzondere lasthebber , ongeacht het bedrag of: :de tegenwaarde verrichting en ongeacht of deze handeling het kader; dagelijks bestuur niet overtreft.

Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van :maand mei om 14.00 uur.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van' elk jaar.

Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een'; bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een; wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht: wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over ;de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap 'slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene; 'vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten. ,zijn gesteld.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op: welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in: functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming,. :geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de; .zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van: vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars: ,gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de ;meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens: beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de; vereffenaars.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars; het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



:het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de :vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld. of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van 'de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te. .betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die, :in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze: ;ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde; rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

3. Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor' onbeperkte duur, vanaf heden, de heer Hellemans, Erik, voornoemd,. .die zijn opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van; ;de algemene vergadering.

4. Bijzondere lasthebber

De zaakvoerder stelt bij deze, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte, aan als'. ;bijzondere lasthebber, mevrouw Isabelle Decraemer, gedomicilieerd` ;en verblijvende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Jef de, 'Kelderlaan 14, aan wie de bevoegdheid verleend overeenkomstig 'artikel 16 bis van de statuten.

5. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van 'artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 september 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan' 'in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van loet Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap

;rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. "

6. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw: Isabelle Decraemer, gedomicilieerd en verblijvende te 9831 Sint Martens-Latem (Deurle), Jef de Belderlaan 14, om, met mogelijkheid ,tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten' te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van; ;toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn,: .bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer ;met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank, ;van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, :de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in', naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

b-' .

Voor analytisch uittreksel,

Jeroen Parmentier

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de oprichtingsakte de dato 8 september 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

08/09/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15567-0259-012

Coordonnées
MANACCON

Adresse
JEF DE BELDERLAAN 14 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande