MANDUS

Association sans but lucratif


Dénomination : MANDUS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 465.704.027

Publication

13/06/2013
ÿþOndernemingsar : 4657.040.27

Benaming

(voluit) : MANDUS

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Geraardsbergesteenweg 213, 9400 Nederhasselt

Voorwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur en wijziging maatschappelijke zetel

Dit schrijven is naar aanleiding van een wijziging in de samenstelling van de Raad van Bestuur van VZW Mandus. Op de Algemene Vergadering van 28 september 2012 werd het ontslag aanvaard van volgende leden:. Pieter De Coster, Ken Bellemans en Willem Vanderhaegen.

Verder werd Bram Van den Borre aangesteld ais voorzitter en bestuurder, Toon Straetmans ais ondervoorzitter en bestuurder, Ruth De Bruyne als penningmeester en bestuurder, Karen Cardoen als secretaris en bestuurder. Hans Machtelincloc, Erik Prieels, Kurt Becqué, Sander Muylaert, Simon Muylaert, Ciril Muylaert, Gert Bequé, Joris Deleenheer, Jeremy Van Melkebeek en Yannick Jacobs werder aangesteld als bestuurder.

De huidige Raad van Bestuur wordt aldus gevormd door Bram Van den Borre (voorzitter, bestuurder), Toon Straetmans (ondervoorzitter, bestuurder), Ruth De Bruyne (penningmeester, bestuurder), Karen Cardoen (secretaris, bestuurder), Hans Machtellnckx, Erik Prieels, Kurt Becqué, Sander Muylaert, Simon Muylaert, Ciril Muylaert, Gert Bequé, Joris Deleenheer, Jeremy Van Melkebeek, Yannick Jacobs.

Het mandaat van deze Raad loopt opnieuw voor 3 jaar om te eindigen op de eerste Algemene Vergadering van 2015.

De maatschappelijke zetel zal voortaan gevestigd zijn op het adres van Erik Prieels, Halfstraat 13, 9404 Aspelare. Voortaan zou alle communicatie via dit adres dienen te gebeuren.

VZW Mandus valt in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde.

Getekend,

Bram Van den Borre

MOD 2.0

...,_

GI 7 :'il .i  %i~11 ..Y.i ~lí

- ~ . .. f

~1; 'Fri~+4~+.1E:` L

-a



~

~

e, 4 kW P9 ~

- ~51De

. ti5

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

III i~idil u dil!

fl

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012
ÿþ M013 2.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~a

1fl1 1i1 11'i lI I1III I11 M Iii

*12148582*

Oudenaarde

21 AUG. 2012

Grue

Ondernemingsar : 4657.040.27

Benaming

(voluit) : MANDUS VZW

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Roeselarestraat 11, 9550 Sint-Antelinks

Onderwerp akte : wijziging samenstelling Raad van Bestuur en wijziging maatschappelijke zetel

Dit schrijven is naar aanleiding van een wijziging in de samenstelling van de Raad van bestuur van VZW Mandus. Op de Algemene Vergadering van 30 april 2011 werd het opslag aanvaard van volgende leden: Erik Drieels, Kurt Bequé, Gert Bequé, Gert Van den Borre, Efrem Lievens, Hans Machtelinckx.

Verder werd Pieter De Coster aangesteld als voorzitter en bestuurder, Ruth De Bruyne als penningmeester en bestuurder, Karen Cardoen ais secretaris en bestuurder. Ken Bellenpan en Willem Vanderhaegen werden aangesteld als bestuurder. Bram Van den Barre blijft aan als bestuurder.

De huidige Raad van Bestuur wordt aldus gevormd door Pieter De Coster (voorzitter, bestuurder), Ruth De Bruyne (penningmeester, bestuurder), Karen Cardoen (secretaris, bestuurder), Ken Bellemans, Willem. Vanderhaegen en Bram Van den Borre.

Het mandaat van deze Raad loopt opnieuw voor 3 jaar om te eindigen op de eerste Algemene Vergadering van 2014.

Het adres van de nieuwe voorzitter is Geraardsbergsesteenweg 213 te Nederhasselt. Dit is ook het adres, van de huidige maatschappelijke zetel. Voortaan zou alle communicatie dus via dit adres dienen te gebeuren.

Wegens de wissel van voorzitters zal VZVV Mandus voortaan vallen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde en niet langer in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Getekend,

Pieter De Coster

Bijlageirûij--h-et-$elgisrh Stxa-tsùlatl 3010g/20i2= Annexes il'n"Moniteur Mgë

Op de laatste biz. van Luik 6 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Coordonnées
MANDUS

Adresse
GERAARDSB ERGSESTEENWEG 213 9400 NEDERHASSELT

Code postal : 9400
Localité : Nederhasselt
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande