MAR MAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAR MAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.260.031

Publication

03/07/2014
ÿþMod Word 11.1 "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernemingshr : 0807260031

Benaming

(voluit): MAR MAX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Krommehamlaan 23, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

0-p de buitengewone algemene vergadering van 5 juni 2014 werd beslist om met onmiddellijke ingang te ontstaan als zaakvoerder:

BVBA FEET ON GROUND , met vaste vertegenwoordiger Mevrouw Saskia Beun. ; Er wordt haar algehele kwijting verleend voor haar uitgeoefend mandaat.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







clivier Kesteleyn zaakvoerder,











Voor-

behouden aan lie Belgisch

Staatsblad

iii

IMEE

2 LI 3UN1 2014

RECHTBANK VAN

LKOOPFIANDEL TE GFINT

 "Greffé

" --- .......... ...... ......

Op de laatste blz,:van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 29.09.2013, GGK 22.02.2014, NGL 27.03.2014 14076-0404-014
30/07/2013
ÿþ,

Y~." ~~\~

i  '" E

Mod POF 11,1

[ ut .; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HhII iw

~ GELEGD

i 2 iall gt3 ~

,- REÇU

"

Ondememingsnr : 0807.260.031

Benaming (volrit) : MAR MAX

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel:

(volledig actrej uur mmehamlaan 23 , 9031 Drongen

Onderwerp{en) akte :

BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER

Tekst:

Op de buitengewone algemene vergadering van 2 juli 2013 werd

beslist om met onmiddellijke ingang te benoemen tot nieuwe zaak voerder : de BVBA REET ON GROUND , Sint Annadreef 68 B , 1020 Brussel met ONN 0536.398.122 met als vaste vertegenwoordiger Mevr. Saskia Beun.

Zij aanvaardt het haar toevertrouwde mandaat .

Olivier Kesteleyn , zaakvoerder,

es du Msnite.ur_ helge.

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 30/07/21113

Op de laatste blz. van Lens la vcrmek]en : Recto : Naam en hoedanigfi;;id""vGfri ïíëiinstrûrii rrtërânifë iióffrt"s,"hëtzfj vâïï cló persó(ó)i3(im) -"

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013
ÿþmod 11.1

N

*13110728

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid zonder verandering van haar;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Ondernemingsnr : 0807.260.031

Benaming (voluit) :OLIVIER KESTELEYN VENTURES

" (verkort) ;

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Krommehamlaan 23

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Omzetting in B.V.B.A., benoeming en ontslag zaakvoerder en goedkeuring statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op acht en twintig juni twee; duizend dertien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap OLIVIER KESTELYN VENTURES met zetel te: Gent (Drongen), Krommehamlaan 23 volgende beslissingen heeft genomen :

;: -ontslag van voorlezing van het verslag van de bestuurders dat het voorstel tot omzetting toelicht evenals dit; van de bedrijfsrevisor, en de staat van aktief en passief van de vennootschap afgesloten niet meer dan drie; maanden voordien, alsook het controleverslag.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor/accountant, WF & Co Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door de Heer Stefaan Beirens, luidt als volgt :

in het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen; heeft het bestuursorgaan van de gewone commanditaire vennootschap OLIVIER KESTELEYN VENTURES met; zetel te 9031 Drongen, Krommehamlaan 23, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 31 maart 2013.

;; Uit het doorgevoerde nazicht blijkt dat de staat van activa en passiva per 31 maart 2013, op basis waarvan de omzetting zal worden doorgevoerd, een volledig, getrouw en juist beeld vormt van de financiële positie van de vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens de staat van activa en passiva per 31 maart 2013 bedraagt 756.630,50 EUR, wat niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van _; 665.000,00 EUR,

Gent, 17 juni 2013.

WF&Ca Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd". -omzetting in besloten vennootschap met beperkte rechtspersoonlijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen- en vermeerderingen, en de vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door ; de gewone comanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID behoudt het ;. ondernemingsnummer van het handelsregister, nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is ingeschreven.

De omzetting gebeurt op basis van het aktief en het passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2013 zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor. ;: De algemene vergadering stemt in met het besluit van het verslag alsook van het controleverslag.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, inzonderheid ten aanzien van het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.  naamswijziging in Mar Max ;

vaststelling en goedkeuring van de statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met volgende kenmerken :

--Haar benaming luidt "Mar Max".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Krommehamlaan 23.

P_.,xenastatschag_heeft lot !Jo el; -------------- ----.____ _ _ --:-_ ----.

Op de laatste blz. van Lu_ik-B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moc! 11.1

Beheer, aan- en verkoop van onroerende goederen en handelsfondsen en de valorisatie ervan, inbegrepen projectontwikkeling, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, met uitzondering van deze verrichtingen waarvoor een wettelijke erkenning is vereist en voor zover deze erkenning niet werd verkregen. -Het beheer, aan- en verkoop van roerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, inzonderheid het nemen van participaties in binnen- en buitenlandse vennootschappen, met uitzondering van de verrichtingen die voorbehouden zijn aan erkende beleggingsadviseurs of -instellingen, voor zover de vennootschap deze erkenning nog niet zou hebben bekomen. Onder aan- en verkoop vallen eveneens intekeningen bij de oprichting of kapitaalsverhoging van vennootschappen, intekeningen bij de uitgifte van obligatieleningen en aanverwante financieringsvormen, dit zowel m.b.t. in België als in het buitenland gevestigde rechtspersonen.

-Het toestaan van leningen, met uitzondering van deze verrichtingen die voorbehouden zijn aan erkende kredietbemiddelaars.

-Het geven van adviezen inzake bedrijfsbeheer, en zulks in de meest ruime betekenis van het woord.

-Het waarnemen van mandaten in vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse.

-Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

-De vennootschap mag voorts alle verrichtingen doen die rechtstreeks onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden. Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. --De vennootschap werd destijds opgericht voor een onbepaalde duurtijd.

 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd vijf en zestig duizend euro (¬ 665.000), verdeeld in duizend vierhonderd drie en dertig (1.433) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

--De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

ledere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap ; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

--leder jaar, de laatste zaterdag van de maand februari om twaalf uur moet een jaarvergadering gehouden worden.

--het maatschappelijk boekjaar begint op dertig september en wordt afgesloten op negen en twintig september van het daarop volgend jaar.

--Ingeval van ontbinding van de vennootschap  voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik  zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

--benoeming niet-statutair zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid voor de duur van de vennootschap, de heer Olivier KESTELEYN, wonend te Gent (Drongen), Krommehamlaan 23. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

--aanvaarding van het ontslag van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, de heer

Olivier Kesteleyn, voornoemd, en hem kwijting te geven voor het gevoerde beleid tot op acht en twintig juni op

de eerstvolgende statutaire algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, verslag van de zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

igate, kei,ete

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/10/2012
ÿþ~ ->p

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Olivier Kesteleyn Ventures

0807.260.031

gewone commanditaire vennootschap Krommehamlaan 23, 9031 Drongen

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging boekjaar

Bijzondere algemene vergadering DD 24 september 2012

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Enig agendapunt : verlenging van het boekjaar

Besluit : met eenparigheid van stemmen wordt beslist om :

het huidige boekjaar te verlengen tot 29 september 2013, zodat voortaan ook het boekjaar zal lopen

van 30 september tot 29 september van elk jaar.

De zaakvoerder - Olivier Kesteleyn

1.11.!1111,111,11(

bel a;

BE

Sta

u

NEEIMnEGD

- i OKT. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Triftte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8 GEC. 2010

RE(:;.Ii'i'11:1?: K VAN

KO0111~~~[l_ij:L `1'1? GENT

e

Lfdi' D

all ~IIIII~RmBIRII~~~

*11003119*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0807.260.031

Benaming : OLIVIER KESTELEYN VENTURES

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Krommehamlaan 23

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Fusie door overneming door OLIVIER KESTELEYN VENTURES van LONIC

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op twee en twintig december twee duizend en tien, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Gewone Commanditaire Vennootschap "OLIVIER KESTELEYN VENTURES", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Krommehamlaan 23 de volgende beslissingen heeft genomen :

-kennisname van het fusievoorstel en het fusieverslag van de zaakvoerder van Olivier Kesteleyn Ventures en de raad van bestuur van Lonic de dato twintig oktober twee duizend en tien, waarin wordt gesteld dat de ' Naamloze Vennootschap Lonic door fusie wordt overgenomen door de Gewone Commanditaire Vennootschap'; Olivier Kesteleyn Ventures. Conform artikel 695, zevende lid van het Wetboek van Vennootschappen wordt ' geen revisoraal controleverslag opgemaakt.

A.Vermogensovergang

1.Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op negen november twee duizend en tien, waarvan de neerlegging bekend gemaakt is in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee en twintig november daarna, onder nummer 10168811.

2.Goedkeuring na voldoende toelichting van de tussentijdse balans en resultatenrekening van de NV Lonic " per 30 september 2010, overeenkomstig artikel 727 van het wetboek van vennootschappen.

Goedkeuring van de kapitaalsvermindering op heden in de naamloze vennootschap LONIC

3.Beslissing om de vennootschap Lonic te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met de Gewone Commanditaire Vennootschap "OLIVIER KESTELEYN VENTURES".

4.Beslissing tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "LONIC". 5.Hierdoor gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap LONIC, met alle rechten en

plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap OLIVIER KESTELEYN VENTURES. Ruilverhouding

In overeenstemming met artikel 726 wetboek van vennootschappen zullen er geen aandelen worden: uitgegeven door de ovememende vennootschap in ruil voor de 4.987 aandelen van de naamloze vennootschap LONIC_ Deze 4.987 aandelen zullen bijgevolg worden vernietigd. Bijgevolg is er geen reden om een' ruilverhouding vast te stellen. De vergadering beslist verder dat er geen bijzondere rechten worden toegekend aan'. de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap LONIC. Er wordt tenslotte beslist geen bijzonder voordeel toe te kennen de bestuurders of zaakvoerder van de fuseren vennootschappen.

Aanvaarding van het ontslag van al de bestuurders van de vennootschap LONIC. Er wordt hen kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid, zonder enig voorbehoud doch op zicht van de stukken thans gekend en voorgelegd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie, gecoördineerde statuten.

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAR MAX

Adresse
KROMMEHAMLAAN 23 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande