MAR-Y-JO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAR-Y-JO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.930.945

Publication

09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 03.10.2013 13620-0387-011
24/06/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

PIF -!E,~ QL

VAN KOOPHANDEL

1 4. 06. 2911

DENDERMONDE

Griffie



Luik B







Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" iiosaa3s





Ondernemingsar : * g 36. 93o, 9y5

Benaming :

(voluit): MAR-Y-JO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Bosstraat 1, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, notaris Jean Matthys met Lokeren, op acht juni tweeduizend en elf, geregistreerd te juni 2011, boek ,623, blad 69, vak 18, vijf bladen, geen ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) de ontvanger R. ROOSE ontvanger), blijkt dat:

standplaats tel Lokeren op 09 verzendingen, (getekend: dei

. i

De heer BAETENS Johan Alfons Suzanne, geboren te Lokeren op 20 december 1963, nationaal nummer 63.12.20 051-77, identiteitskaart nummer 5905699651-54, en zijn echtgenote mevrouw DE BEUL Marianne Hilde René, geboren te Lokeren op 17 juli 1964, nationaal nummer 64.07.17 identiteitskaartnummer 590-8248526-60, samenwonende te 9160 Bosstraat 1, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam: "MAR-Y-810".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 16.600) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren dat het kapitaal volledig geplaatst is en volstort is ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6423086-16, geopend namens de .vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis.

Ondergetekende notaris verklaart dat hem een bankattest betreffende dei storting werd overhandigd en bevestigt dat deze deponering heeft1 plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt ZETEL

De zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Bosstraat 1.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap bijkomende `administratieve en bedrijfszetels, alsmede agentschappen, stapelhuizen en]

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

060-47,1 Lokeren,! aan een!

in België bijl

eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor dei bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

van een besloten

"MAR-Y-JO".

Luik B - vervolg

~

bijhuizen mogen oprichten in-België en in het buitenland. DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in eigen naam en/of voor eigen rekening als in naam derden, alleen of in samenwerking met derden:

- Alle dienstprestaties van economische aard,

in het buitenland zowel en/of voor rekening van

zowel voor eigen rekening

i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staaisblad

als voor rekening van derden. Hiertoe behoren o.m.: het verstrekken' van advies en consulting, zowel op gebied van administratie,

personeelsbeleid, ,human_,_...resources, organisatie, management, ,

informatica, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken; het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft;

- alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde_ "consultancy" in de meest ruime betekenis, omvattend ondermeer, doch zonder dat dit beperkt is tot uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer, het beleid of de bedrijfsvoering van een onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen;

- het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake al het bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van ondernemingen als van particulieren;

- het aankopen, verkopen, huren, verhuren, doen bouwen, doen verbouwen, verkavelen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen ini België en/of in het buitenland, alsmede het beheren en uitbaten van het eigen patrimonium van de vennootschap, en het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met het bovenstaande, of daartoe nodig, nuttig of bevorderlijk zijn;

- het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, te gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van

alle roerende en onroerende goederen en rechten, de activiteitèn die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag :

" alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks off onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

" op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

" bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle' bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in! het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden

met uitzondering van

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.







DUUR

De vennootschap is opgericht .voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van'

de rechtspersoonlijkheid. 3

BESTUUR

IHet_ bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd ''aan één of meer #zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt dezel onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Het mandaat van de zaakvoerders of van de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEVOEGDHEDEN 1

;Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijke handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

!De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze !overdragen.

lIngeval er slechts één zaakvoerder-is, zal hij de bovengenoemde machten! uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

]CONTROLE Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van ;een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

!ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand!

!

september om zestien uur (16 u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden]

worden op de eerstvolgende werkdag. j

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens hete belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en,j in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van del stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter: beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na dei bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aanl verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de: oproepingsbrief.































































Luik B - vervolg

BOEKJAAR -

Het boekjaar begint op één april van een jaar en eindigt op eenendertig

maart van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de

.van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

iDe netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt.van.de..netto-winst een bedrag van ten minste één/._twintigste

afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze

i

iafneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal

iheeft bereikt.

iDe overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit_ door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van Leen besluit van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien no aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig maart tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien,

overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen geen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan voor het verlijden van onderhavige akte.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap

Lrechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

ia. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer BAETENS Johan, voornoemd, die

verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door eenl

Voorbehouden

aan het

B fgisch Staatsblad

~

dig, de vergoedingen die toekomen

te dien einde over de meest de artikelen 186 en volgende van

Luik B - vervolg

besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur. id. het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

le. geen commissaris te benoemen.

L. Volmacht: De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden, de bvba! MVP accountants & belastingsconsulenten te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8,1 _heer Jan Moens, met macht vanl. macht verleend wordt om de nodige voor de inschrijving van de vennootschap bij dei

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het! voor fiscale aangelegenheden zoals BTW aanvraag]

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

W7, vertegenwoordigd , door .de. indeplaatsstelling, aan wie de formaliteiten te vervullen B.T.W.-administratie, de ondernemingsloket, alsmede en andere fiscale besturen. VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEN UITTREKSEL Notaris Jean Matthys

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 28.09.2015 15614-0157-011

Coordonnées
MAR-Y-JO

Adresse
BOSSTRAAT 1 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande