MARCOM INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARCOM INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.520.757

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311375*

Neergelegd

03-07-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0633520757

Benaming (voluit) : Marcom Invest

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Teerlingstraat(MD) 29

9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Cédric ROEGIERS, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 3 juli 2015 dat er een Naamloze Vennootschap werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) De Heer NAGELS Tim Paul, wonende te 2600 Berchem, Stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6 2) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VIA ALEA , met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0871.359.611,

2. Naam en rechtsvorm:  Marcom Invest , Naamloze Vennootschap.

3. Zetel: 9170 Meerdonk, gemeente Sint-Gillis-Waas, Teerlingstraat 29.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Belegging en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen, roerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Het uitoefenen van mandaten van beheer en/of toezicht in vennootschappen of ondernemingen van gelijk welke aard, en het verstrekken van advies en bijstand in verband met het technisch, administratief, bedrijfseconomisch en algemeen beheer van ondernemingen en vennootschappen. De deelneming, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Het verwerven van participaties onder gelijk welke vorm.

Diensten, advies, supervisie en werkzaamheden die verband houden met consultancy, marketing, communicatie, publiciteit en public relations, evenals het uitbouwen, opvolgen en de verwerking van gegevensbestanden in verband met deze activiteiten.

Alle handelingen welke betrekking hebben op de aan- en verkoop, de import, export en de zelfstandige vertegenwoordiging van diverse soorten goederen en diensten.

Het organiseren van events, seminaries en beurzen.

Aankopen, verkopen en productie van promotiemateriaal.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zo in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden. Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen e.a. borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is verbonden door de rechtsgeldig gestelde handelingen van haar organen van vertegenwoordiging mits deze uitdrukkelijk voor haar rekening werden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel liggen, tenzij zij het bewijs levert dat de medecontractant daarvan op de hoogte was of er, gelet op de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn. De bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

5. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfenvijftigduizend vierhonderd vijfenvijftig euro zesenveertig cent (¬ 455.455,46).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweeduizendste van het maatschappelijk kapitaal.

6. Boekjaar: Gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap van een uittreksel van onderhavige akte en eindigt op 30 juni 2016

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de eerste

maandag van de maand december om achttien (18) uur en voor de eerste maal in 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie

bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door de onder-voorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s, of bij gebrek aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

overeenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, indien hij verhinderd is, door de onder-voorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega s, telkens het belang van het vennootschap dit vereist, alsook binnen vijftien (15) dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste vijftien (15) dagen vóór de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega s bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega s tegelijkertijd vertegenwoordigen. De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden. De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk zijn uitgebracht, worden er aangehecht.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door alle aanwezige bestuurders. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders of één gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen.

3. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité, binnen de grenzen opgelegd in de aanstelling.

4. Hij-zij moet(en) tegenover derden geen bewijs leveren van zijn-haar-hun machten.

5. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

10. Benoemingen: Werden tot bestuurders benoemd:

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VIA ALEA , met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0871.359.611, hebbende als zaakvoerder de Heer Tim Nagels, voornoemd.

Nadat de raad van bestuur was samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van de voorzitter en de afgevaardigd bestuurder.

- De heer NAGELS Tim, wonende te 2600 Berchem, Stad Antwerpen, Hugo Verrieststraat 6. Werd tot voorzitter en afgevaardigd bestuurder benoemd : de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VIA ALEA , voornoemd, hebbende als vaste vertegenwoordiger, de Heer NAGELS Tim, voornoemd.

11. Overname verbintenissen: De vennootschap die thans is opgericht, neemt de volgende verbintenissen over die werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 april 2015. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt.

12. Volmacht: Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Antwerps Boekhoudkantoor, (BE0430.935.366), met zetel te 2100 Antwerpen, Dascottelei 11, haar aangestelden en bedienden, teneinde:

- Inschrijving te nemen in het ondernemingsregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren.

- Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap.

- Namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kan deze volmachthouder alle formaliteiten vervullen, alle documenten en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. Dit mandaat is kosteloos.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Coordonnées
MARCOM INVEST

Adresse
TEERLINGSTRAAT 29 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande