MARKAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARKAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.041.454

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 19.08.2014 14440-0471-010
16/10/2014
ÿþOndememingsnr 0821.041.454

Benaming (voluit) :Alternative Romantic Pop Music

(verkort) : ARP Music

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Dageraadplaats 7

2880 Bornem

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering  Ontslag en benoeming zaakvoerders  Wijziging naam, zetel, doel  Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetet te Ruiselede, op 17 september: 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alternative Romantic Pop Music", afgekort "ARP Music", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist aan de huidige zaakvoerders, de heer Erik STRIELEMAN en mevrouw Lynn

VERLEYEN, met ingang van heden eervol ontslag te verlenen ais zaakvoerder.

De vergadering beslist volledige en algehele kwijting te verleden voor hun uitgeoefend mandaat ais

zaakvoerder tot op heden.

Tweede besluit

De vergadering beslist aan te stellen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerders:

- mevrouw DE KESEL Katleen;

- de heer VAN DEURSEN Martin;

beiden voornoemd.

;!

Zij aanvaarden beiden hun mandaat. Deze mandaten gelden voor onbepaalde duur en zijn onbezoldigd,

:! tenzij de algemene vergadering daaromtrent Jeter anders beslist.

Zij bevestigen beiden niet getroffen te zijn door een besluit dat zich tegen deze benoeming verzet

Derde besluit

.;

Vijfde besluit

1. Verslag

Beide aanwezige aandeelhouders erkennen het afschrift van het door de zaakvoerders opgemaakte

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 8 10- 20V-BELGISCH STAATS

15 -09- 2014

gkITBANi;.y.4p. KOOPHANDEL PAIERPfflr,114,M. MECHELEN

MONITEUR BELIMEERGELEGDGE

111111t!Ifil,1111,11,e1111118

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MARKAT.

De comparanten erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de eventuele gevolgen bij

het gebruik van een naam die gelijk is aan een bestaande of die door gelijkenis verwarring met een bestaande

1: naam kan doen ontstaan.

Vierde besluit

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar "9990 Maldegem,

!! Westeindestraat 66 bus 1.03".

bijzonder verslag, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, te hebben ontvangen !! en er kennis van te hebben genomen, alsook van de erbij gevoegde staat van activa en passive, afgesloten op 1

rnad 11.1

Op de laatste blz., van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

september 2014.

De aandeelhouders geven ontslag met betrekking tot het voorlezen ervan.

2. De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijziging zoals voormeld in punt 5.2 van de

agenda.

Zesde besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten en meerbepaald als volgt:

1) De laatste zin van artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende zin: draagt de benaming MARKAr."

2) De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt vervangen door de volgende zin: "De zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Westeindestraat 66 bus 1.03."

3) Artikel 3 van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepalingen: "De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor eigen rekening, voor rekening van

derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

1. Het verlenen van aller/el diensten en adviezen, in de meest ruime betekenis.

2. Het aan- en verkopen en produceren van allerlei goederen, in de meest ruime zin.

3. - Het bedeen van aile horeca-activiteiten, het uitbaten van hotel, restaurant, bar, tearoom, drankgelegenheid, taverne (snack-café), cafetaria, feestzalen, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

- De groot- en kleinhandel in deze artikelen en aile daarmee verbanclhoudende voorwerpen en activiteiten, de aan- en verkoop, de studie, fabricage, invoer, uit- en doorvoer van dezelfde artikelen,

- De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurciienst, de organisatie van banketten,

- De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

- Het verzorgen van alle catering.

- De ontwikkeling, de organisatie, de promotie van aile mogelijke evenementen, spektakels, concerten, conferenties, lezingen, salons, vernissages, tentoonstellingen en andere culturele en artistieke manifestaties, evenals alle mogelijke commerciële en administratieve activiteiten die verband houden met bovenvermelde activiteiten..

- Het organiseren en geven van kookcursussen.

4.  De verkoop ais reisagent of reisagentschap van reizen, minitrips en andere, aanboden door diverse touroperators;

- De import en export van en groot- en kleinhandel in reisboeken en andere reisdocumentatie en allerlei reisbenodigdheden (ondermeer reistassen);

- De organisatie van reizen en dergelijke, voor zover de vereiste vergunningen en licenties in orde zijn; - De organisatie van incentives.

5. Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, aile verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen, aile inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; ln het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8. - Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaand of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming.

Voor-Pehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewifzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming.

Dit alles in de meest ruime zin van de bewoordingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, 4 mag alles doen wat verband houdt met bovenomschreven doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerIetiginq op de griffe van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 17/09/2014, met gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder mbt doelwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/12/2014
ÿþ Had Wor111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lnik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR 13Eu~

05 '12-r ah

LGISCH S-AA T4E3(.

IM101111 B

Ondernerningsnr : 0821041454

Benaming

(voluit) : MARKAT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westeindestraat 66 bus 1.03, 9990 Mjaidegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Op de buitengewone algemene veragdering van 23.10.2014 werd beslist om met onmiddellijke ingang te ontslaan als zaakvoerder ; de Heer Martin Van Deursen

Er wordt hem algehele kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat;

Katleen De Kesel , zaakvoerder,

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 08.01.2013 13007-0319-011
06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.03.2012, NGL 30.03.2012 12079-0547-011
19/02/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westeindestraat 66 bus 1/03, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de buitengewone algemene vergadering van 27/12/2014 wordt beslist om met onmiddellijke ingang de zetel te verplaatsen naar:

Marktstraat 34 te 9990 Maldegem

Kathleen De Kesel, zaakvoerder

i.5cd Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 6 -02- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAND *7~+ TP7iE T

Ondernemingsnr : 0821041454

Benaming

(voluit) : (verkort) :

MARKAT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 25.08.2015 15479-0258-014
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0255-014

Coordonnées
MARKAT

Adresse
MARKTSTRAAT 34 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande