MARKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.500.475

Publication

22/05/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/03/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C.?' I%i'it k!:-v.-i75.-'il:S t, VAN '(QC.I-:" !its\.DEL

L~ ~, ~~. 9~~~ 1

~

I~í~~-'s1 v = =;:" " ,Ji\IDF . ---

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" 11184769*

8

Ondernemingsnr : 0826.500.475

Benaming (volust): Marks

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel : 9160 Lokeren, Stationsstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op tweeëntwintig november tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MARKS", met maatschappelijke zetel te Lokeren, Stationsstraat 42, besloten heeft, na kennisname van het verslag van de zaakvoerder:

1. de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Lokeren, Stationsstraat 42 naar Zele, Schrijnwerkerstraat 9.

2. het voorstel van de zaakvoerder tot doelsuitbreiding te volgen, en het maatschappelijk doel als volgt

te wijzigen:

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in

bu itenlan d:

Algemene riolerings- en wegeniswerken

Aan- en verkoop van bouwmaterialen

Algemene graafwerken

Aanleggen van leidingen en nutsvoorzieningen

- Diverse aansluitingen van nutsvoorzieningen

- Koerierdiensten

- Algemene transport

Diverse metaalwerkzaamheden

Laswerkzaamheden

Diverse onderaannemingen

Aan- en verkopen van alle goederen

lmporteren en exporteren van alle goederen

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve,

organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy, en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimte zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer; leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als bemiddelaar, agent, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen, en optreden als tussenpersoon in de handel van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden transacties en activiteiten.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(a)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

- Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

- De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Voor eigen rekening:

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelnemingen, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

o Het uitoefenen van het beroep als projectontwikkelaar met onder meer het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten en verkavelingen van terreinen.

o Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter met onder meer het laten bouwen,

verbouwen, renoveren, oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing

nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, en in

het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

4. de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met het voorgaande en

- artikel 2 te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap is gevestigd te Zele,

Schrijnwerkerstraat 9."

- artikel 3 van de statuten te vervangen door:

De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in

buitenland:

Algemene riolerings- en wegeniswerken

Aan- en verkoop van bouwmaterialen

- Algemene graafwerken

- Aanleggen van leidingen en nutsvoorzieningen

Diverse aansluitingen van nutsvoorzieningen

Koerierdiensten

Algemene transport

Diverse metaalwerkzaamheden

- Laswerkzaamheden

Diverse onderaannemingen

- Aan- en verkopen van alle goederen

Importeren en exporteren van alle goederen

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy, en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimte zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen

~e

" " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik Et - VPrvnln

van bijstand in verband met problemen van beheer; leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Het optreden als bemiddelaar, agent, commissionair en promotor inzake alle mogelijke handelsverrichtingen, en optreden als tussenpersoon in de handel van alle mogelijke koopwaren met alle eraan verbonden transacties en activiteiten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan.

Voor eigen rekening:

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten

" en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

o Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle " verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelnemingen, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

o Het uitoefenen van het beroep als projectontwikkelaar met onder meer het ontwikkelen van residentiële en niet residentiële bouwprojecten en verkavelingen van terreinen.

o Het uitoefenen van het beroep van beroepsoprichter met onder meer het laten bouwen, verbouwen, renoveren, oprichten, het aankopen en verkopen, het huren en verhuren, het in leasing nemen en in leasing geven, het uitbaten, beheren en onderhouden van onroerende goederen, en in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging

2. gecoordineerde statuten

3. verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

06/05/2011
ÿþklad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRiPrlE-PE C.-,NY

VAN KOOP.-J;NDEL

2 6. 04. 2011

DENDERMONDE



Luik B



III

*11069098*

Ondernemingsnr : 0826500475

Benaming

(voluit) : MARKS

Rechtsvorm _ BVBA

Zetel : STATIONSTRAAT 42 - 9160 LOKEREN

Onderwerp akte : Overdracht aandelen, en ontslag zaakvoerder en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2011,worden er volgende beslissingen genomen.

1. De heer Güzel Erturul,geboren te Lokeren op 05 november 1980,wonende te

Lokeren 9160 Kanaalstraat 40 ,nationaal nummer 801105-047-08,

draagt zijn aandelen over aan Güzel Mustafa,

geboren te Turkije, op 14 juli 1976,en wonende te 9160 Lokeren, Sterrestraat 135,nationaal

nummer 760714-179-76.

2. De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA MARKS heeft met eenparigheid van stemmen ontslag verleend aan de zaakvoerder de heer Güzel Erturul,wonende te Lokeren 9160, Kanaalstraat 40.

Het ontslag werd verleend op verzoek van de heer Güzel Erturul. De vergadering werd gehouden

op 31 maart 2011 op de maatschappelijke zetel om 19 uur. Het ontslag gaat onmiddellijk in, en alle vennoten waren aanwezig.

3.De heer Güzel Mustafa,wonende te Lokeren 9160,Sterrestraat 135,word vanaf 31 maart 2011,als Zaakvoerder aangesteld,de zaakvoerder aanvaard zijn functie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

09/03/2011
ÿþ" MW 2.1

E3: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5. 02. 2011

DENBeliViONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1111111,11MIE+

" Ondernemingsnr : 0826500475

Benaming

(voluit) : MARKS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stationstraat 42 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Overdracht van aandelen en ontslag zaakvoerder en benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de akte van de buitengewone algemene vergadering van 01 februari 201 worden er volgende beslissingen genomen:

1. De heer Marc Octaaf Richard Audenaert (95 aandelen) geboren te Wetteren,op 30 mei 1949,wonende te Lokeren,Vierschaarstraat 31,nationaal nummer 490530-233-28,draagt zijn aandelen over aan de heer Güzel Erturul, geboren te Lokeren,op 05 november 1980 en wonende te Lokeren 9160, Kanaalstraat 40 nationaal nummer 801105-047-08

Mevrouw Audenaert Nathalie sofie met (05 aandelen) geboren te Lokeren,op 06 mei 1989 wonende te Lokeren 9160,Louis Herbertstraat 26 bus 001,nationaal nummer 890506-158-14, draagt haar aandelen over aan de heer Güzel Mustafa,geboren te Turkije,op 14 juli 1976 en wonende te Lokeren,sterrestraat 135, nationaal nummer 760714-179-76.

Herverdeling van de aandelen als volgt:

-Marc Audenaert : 0 aandelen

-Nathalie Audenaert 0 aandelen

-Güzel Erturul 95 aandelen

-Güzel Mustafa 5 aandelen

2. De heer Güzel Erturul, wonende te Lokeren 9160,Kanaalstraat 40 wordt vanaf 01 februari 2011 als zaakvoerder aangesteld

De heer Güzel Mustafa,wonende te Lokeren,sterrestraat 135 wordt vanaf 01 februari 2011 tot niet statutaire zaakvoerder benoemd.

De heer Audenaert Marc Octaaf Richard wonende te 9160 Lokeren, Vierschaarstraat 31, word ontslagen van zijn functie als zaakvoerder vanaf 01 februari 2011.

A

Mevrouw Audenaert Nathalie, wonende te 9160 Lokeren, Louis Herbertstraat 26bus001 word ontslagen van haar functie als zaakvoerder.

De BVBA MARKS heeft met eenparigheid van stemmen het ontslag verleend aan beiden, en gaat

onmiddellijk in. Het ontslag werd verleend op verzoek van de heer Audenaert Marc,

en Mevrouw Audenaert Nathalie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MARKS

Adresse
SCHRIJNWERKERSTRAAT 9 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande