MARLYSSIMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARLYSSIMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.906.837

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0088-009
15/01/2013
ÿþ,r mod 11.1

Luik

B1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor behoul

aan h

Belgis Staatst

mu.r7:tC7 i

RECHTSANK VAN KOOPHA ,P,~;, TE GENT

0 4 JAN. 2013

II'~IN~~MNIWN9~IV~M~s

" 13009433'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: o Sot , Sc.4 1)39-

Benaming (voluit) : MARLYSSIMO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAART LINKEROEVER 96

9800 DEINZE-MEIGEM

On erwerp akte :OPRICHTING UIT SPLITSING.

Telest : Uit 3 akten (D.17.669) verleden voor Dirk Van Haesebrouck, ;geassocieerde notaris te Kortrijk, op 20 december 2012, blijkt dat de naamloze vennootschap "ISMAR" met zetel te 9800 Deinze-;Meigem, Vaart Linkeroever 96 gesplitst werd in twee uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschappen te weten: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Patlys" met zetel te 2500 ;Lier, Antwerpsesteenweg 389 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marlyssimo" met zetel te 9800 Deinze-Meigem, Vaart Linkeroever 96;

2. dat geheel het vermogen van de gesplitste naamloze vennootschap "ISMAR", voornoemd, niets uitgezonderd, onder algemene titel is overgegaan op de uit de splitsing ontstane, voornoemde nieuw opgerichte vennootschappen;

3. dat de voormelde uit deze verrichting ontstane, nieuw opgerichte besloten ,vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marlyssimo" als belangrijkste kenmerken heeft :

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Marlyssimo".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze-Meigem,

Vaart Linkeroever 96.

33 Puur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter : de naamloze vennootschap "ISMAR" met zetel te 9800 Deinze-Meigem, Vaart Linkeroever 96 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0429.518.869.

S.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt

;honderdtweeënnegentigduizend driehonderdvijfenzeventig euro (¬

192.375,00), vertegenwoordigd door honderdvijfendertig (135) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdvijfendertigste (1/135ste) van het maatschappelijk kapitaal.

S.B. Gestorte bedrag : ¬ 192.375,00.

6, l . Samenstelling van het kapitaal : volledig in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura:

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i mod 11.7



Voo~ r-behouden ,

aan het Belgisch Staatsblad



"C. BESL UIT

De oprichting door inbreng in natura van de vennootschap BVBA Marlyssimo bestaat uit de inbreng van de activa-en passivabestanddelen ingevolge de splitsing door oprichting van twee nieuwe vennootschappen van NV Ismar.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; - de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 212.607,10 Euro bestaat uit 135 aandelen van de BVBA Marlyssimo. De verdeling van de aandelen onder de aandeelhouders van de NV Ismar gebeurt volledig evenredig. Elk aandeel NV Ismar bekomt één aandeel BVBA Marlyssimo.

Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 18 december 2012

Karel DEPOORTER

bedrijfsrevisor

(getekend)"

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar wordt geacht aanvang genomen te hebben op 20 december 2012 en zal eindigen op 31 december 2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet' omvatten:

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwng van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te 'besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw LYSSENS Mariane Georgette, geboren te Kortrijk op 26 april 1954, die haar opdracht heeft aanvaard.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

Het optreden als bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen en/of het uitoefenen van mandaten en leidinggevende functies in andere ondernemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Consultancy voor andere ondernemigen of privé-personen. Het optreden als holdingmaatschappij.

Beheer van eigen onroerende en roerende goederen alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende en roerende goederen moet bevorderen. Dit alles in de meest ruime zin, bijvoorbeeld het vruchtgebruik ervan of het toestaan van commodaten. Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen van vastgoed makelaar, het

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moet bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap kan en mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng en/of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of groeperingen die een gelijkduidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven die van die aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

Het verrichten van alle handels- en financiële operaties, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

In algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen in burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid " FLAMEE & PARTNERS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0821.675.221 en met btw-nummer BE 0821.675.221, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voot

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte oprichting;

- verslagen van de oprichter en van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : faam en handtekening

 ç

.,r Voq behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

in natura.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 07.07.2015 15283-0595-009

Coordonnées
MARLYSSIMO

Adresse
VAART LINKEROEVER 96 9800 MEIGEM

Code postal : 9800
Localité : Meigem
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande