MARMANA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARMANA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.064.837

Publication

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 15.02.2013 13036-0578-014
19/10/2011
ÿþ.0 Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*iiisao3a"

Ondernemingsnr : 0'840, OG l . O 3}

Benaming :

(voluit): MARMANA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Drongen, Baarleveer 22

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 30 september 2011, neergelegd j ter griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt:

De Heer DE BRAUWER Koen Rachel, geboren te Menen op 11 september 1973, echtgenoot van mevrouw íl FAUCONNIER Geneviève Dorothée Constance, wonende te 9031 Drongen, Baarieveer 22,

gehuwd onder het wettelijk stelsel, zonder huwelijkscontract, stelsel niet gewijzigd op heden, aldus verklaard,

Heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "MARMANA"

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt DRIEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 350.000,00) I vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk i één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter, de heer DE BRAUWER Koen, ingeschreven a pari in natura, door de' inbreng van 375 aandelen van de naamloze vennootschap "ADVERTISING MARKANT, met zetel te 8501 Heule, ingeschreven in het rechtspersonenregister te kortrijk onder nummer 0454.566.150, met een totale inbrengwaarde I van driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR)

De inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1090 Brussel, Burgemeester E; Demunterlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Jean-1 Michel Dalle, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij oprichting gebeurt door de heer Koen De Brauwer voor een totale inbrengwaarde van 350.000, 00 EUR. De in te brengen aandelen betreffen alle aandelen van de naamloze vennootschap Advertising Markant.

1

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat : l

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der I Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te I geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch I verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nl. 350.000,00 i EUR, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven I aandelen, 1.000 aandelen met een fractiewaarde van 350,00 EUR per aandeel, zodat de inbreng in natura niet!

I overgewaardeerd is, in die mate dat de gehanteerde winstvoorspellingen representatief zijn voor de toekomst. j

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de recht matigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader! van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van BVBA Marmana, bijgevolg kan het huidig verslag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt. J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

NEERGELEGD 0 l OKT. 2011

RECI~ii_TTANK VAN

KOOP!-fÀtQ TE GENT

Voorbehouden aan het

~lgisi

Staatsblad

Luik B - vervolg

Opgesteld te Kortrijk op 26 augustus 2011

CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

(Getekend)

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag

opgesteld waarin hij uiteen heeft gezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura worden aan de heer Koen DE BRAUWER, voornoemd,

duizend (1.000) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap toebedeeld

ZETEL is gevestigd te 9031 Drongen, Baarleveer 22. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats 1

in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de I

bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Ii

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

- Het verlenen van diensten als consultant inzake optimalisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen in de ruimste betekenis;

- Het verstrekken van adviezen met betrekking tot de optimalisatie van bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen in de ruimste betekenis;

- Het uitoefenen van interim-management in de meest brede zin van het woord;

- Het vervullen van tijdelijke of permanente leidinggevende taken met alle daarbij horende verantwoordelijkheden of bevoegdheden in ondernemingen en andere organisaties;

- Het aanbieden van management advisory services op het vlak van general management, commercieel

management, marketing management, financieel management, change management en project management;

- Het geven van opleidingen, vormingen, cursussen, trainingen en dergelijke met betrekking tot voormelde

activiteiten;

- Het ontwerpen en uitvoeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media;

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het aan- en verkopen, verhuren en huren van alle roerende goederen.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, I onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe Î vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goedreen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van I roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en; die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg tel stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben i van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen i met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, l van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel ver want of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere E wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend i doel hebben of die nuttig zin voor de verwezenlükingian het geheel_of een g_edeelte_van_haar maatschappelijk

V

Voorbehouden aan het _ -Bëfd-TÏE Luik B - vervolg

Staatsblad !! doel. ~

! Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op I

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en I manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten I en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en I het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BEVOEGDHEDEN: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de I bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, ! behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene I vergadering bevoegd is.

s Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens 1 derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht! aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand december om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als

! het belang van de vennootschap zulks vereist. De algemene vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het ! maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen van vennoten I worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief I medegedeeld.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni.

VERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve' één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2012.

EERSTE JAARVERGADERING : De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2012, overeenkomstig de

statuten. 1

ZAAKVOERDER

- De verschijners hebben bovendien besloten: !

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie.

b. te benoemen tot deze functie:

- de heer DE BRAUWER Koen Rachel Albert, geboren te Menen op 11 september 1973, echtgenoot

van mevrouw Fauconnier Geneviève, wonende te 9031 Drongen, Baarleveer 22;

- mevrouw FAUCONNIER Geneviève Dorothé Constance, geboren te Gent op 28 oktober 1971,

echtgenote van de heer De Brauwer Koen, wonende te 9031 Drongen, Baarieveer 22;

- de heer DE BRAUWER Lucas Bernard Prosper Helene, geboren te Lokeren op 3 juli 1945, wonende te 8870 I Izegem, Roeselaarsestraat 590;

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet. '

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de [algemene vergadering.















e

' Voorbehouden

aan het  Belg i si,JI Staatsblad

Luik B - vervolg

r- e. geen commissaris te benoemen. --s

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De aanstelling van de heer Koen DE BRAUWER, wonende te 9031 Drongen, Baarleveer 22, als vaste I I vertegenwoordiger van de BVBA MARMANA, voor de uitoefening van het mandaat van de BVBA MARMANA als{ bestuurder en gedelegeerd bestuurder in de NV ADVERTISING MARKANT, met zetel te 8501 Heule, Waterven 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0454.566.150, door de oprichter in naam en voor f I rekening van de vennootschap in oprichting wordt overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap I 1 bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheidf door de vennootschap

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, de heer j ÎKris Bouvyn, te 8930 Lauwe, Rekkemstraat 30, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten tel vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor I Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe.

1 Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte  verslag revisor -- bijzonder verslag oprichter JoL pi 9 ci-ç-r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MARMANA

Adresse
BAARLEVEER 22 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande