MARNIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARNIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.906.296

Publication

07/08/2014
ÿþ " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 billi qui oi

*14151 77'

N

11H11

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2,9 JULI 2014

AFDELING D ,MONDE

Ondememingsnr: SSG. 906. .296

Benaming (voluit) : Marnim

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Heyerstraat 17 - 9160 Lokeren

Onderwerpen) akte : Oprichting ingevolge splitsing

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op, vijfentwintig juli tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Marius Software Ontwikkeling", met maatschappelijke= zetel te Lokeren, Heyerstraat 17, volgende beslissingen heeft genomen;

De voorzitter nodigt de vergadering uit het volgende vast te stellen;

1. Kennisneming en bespreking van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerder de dato 22 mei 2014, overeenkomstig artikel 743 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Dit splitsingsvoorstel werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 26 mei', nadien en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 juni 2014,

2. Kennisneming en bespreking van het verslag opgesteld op 23 juni 2014 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marius Software Ontwikkeling, en van het verslag opgesteld op. 21 juli 2014, door de heer Luc Criel, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura.

De conclusies van dit verslag voor de huidige te splitsen vennootschap luiden als volgt: De conclusies van dit verslag opgemaakt op eenentwintig juli tweeduizend veertien luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARNIM, bestaat uit de inbreng van meerdere activa voortkomende uit de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marius Software Ontwikkeling zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel van 22 mei 2014, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 26 mei 2014 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 juni 2014, voor een netto inbrengwaarde van 754.426,67 EUR.

Bij de beëindiging van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en inzake fusie-en splitsingsverrichtingen en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura van meerdere activa voortkomende uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marius Software Ontwikkeling.

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de vermogensbestanddelen werden gewaardeerd volgens de boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake en het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, en dal de waarde waartoe deze methode van waardering leidt zijnde 754.426,67 EUR tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zijnde 750 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/ 750 ste van het kapitaal vertegenwoordigend, vermeerderd met de andere bestanddelen toegevoegd aan het eigen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARNIM ter gelegenheid van voornoemde partiële splitsing, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van deze inbreng in natura, bestaande uit meerdere activa voortkomende uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marius Software Ontwikkeling, bestaat in 750 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARNIM; aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, elk 1 1750 S's vertegenwoordigend van het eigen vermogen.

Wij besluiten derhalve dat als tegenprestatie voor de inbreng van de activa voortkomende uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Marius Software Ontwikkeling, tesamen groot 754.426,67 EUR een werkelijke vergoeding, groot 754.426,67 zal worden verstrekt,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij 7iët Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARNIM en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

1. de vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de bedrijfstak bestaande uit volgende activiteiten:

Beheer van onroerende goederen

De hiervoor genoemde bedrijfstakken zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De algemene vergadering verklaart dat in het kader van deze splitsing, volgende activa en passiva worden overgedragen:

- Onroerende goederen gelegen te Sint-Jans-Molenbeek;

Geldbeleggingen bij Belfius

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN

Gemeente Sint-Jans-Molenbeek (vierde kadastrale afdeling)

ln een appartementsgebouw, genoemd "DAVIS HOUSE", gelegen aan de Tamariskeniaan, nummers 33-35,

gekadastreerd volgens titel sectie C, nummer 202/T, en volgens recent kadastraal uittreksel sectie C, nummer

2021V, met een oppervlakte van ongeveer eenentwintig are vijfenvijftig centiare (21a 55a).

Negenentachtig procent (89%) in volle eigendom van volgende lokalen en I of ruimtes:

Op de vierde verdieping jniveau 4), het appartement D4, omvattende:

a) Inprivate en uitsluitende eigendom:

inkomhall, living, keuken, berging, nachthall, toilet, twee vestiaires, twee slaapkamers, één badkamer, twee

terrassen.

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderdtwintig/tienduizendsten (120/10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Op de eerste verdieping (niveau 1), het appartement El omvattende

a) In private en uitsluitende eigendom:

inkomhall, vestiaire, living, keuken, berging, nachthall, vestiaire, toilet, een douchekamer, een slaapkamer

en een tweede slaapkamer met badkamer, twee terrassen.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

honderdvijfentwintig)tienduizendsten (125)10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

In de kelderverdieping (niveau -2), de berging genummerd C36, omvattende:

c) Inprivate en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke berging.

d) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijf/tienduizendsten (5/10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond. In de kelderverdieping (niveau -2), de berging genummerd C37, omvattende:

a) In private en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke berging.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vijfltienduizendsten (5/10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond. In de kelderverdieping (niveau -2), de parkeerplaats genummerd P58, omvattende:

a) In_private en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke ruimte.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

twintig/tienduizendsten (20/10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

In de kelderverdieping (niveau -2), de parkeerplaats genummerd P59, omvattende:

a) ln private en uitsluitende eigendom:

de eigenlijke ruimte.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

twintig/tienduizendsten (20/10.000) van de gemeenschappelijke delen waaronder de grond.

Zoals deze goederen beschreven staan in de basisakteverleden voor notaris Jean Lafontaine, voornoemd, op veertien februari tweeduizend en zeven, overgeschreven alsvoren op vijf maart daarna, nummer 51-T05032007-02958..

3. De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de over te nemen vennootschap.

4, De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de gesplitste vennootschap recht geeft op één (1) nieuw aandeel in elk van de nieuw op te richten vennootschap, van dezelfde categorie als het overeenstemmend aandeel in de gesplitste vennootschap en dezelfde rechten genietend als die in de vennootschap, zoals beschreven in de statuten van de op te richten vennootschappen.

De aandelen van de op te richten vennootschap die toekomen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap ter vergoeding van de overgang van een deel van het actief- en passiefvermogen van de vennootschap zullen warden toegekend door en onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van deze vennootschap.

5. De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap in de winst deelnemen vanaf hun oprichting.

a ~ t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge 6. Alle verrichtingen vanaf een januari tweeduizend veertien uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de te splitsen vennootschap dat in de op te richten vennootschap is ondergebracht.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap zal deze handelingen in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen bekrachtigen.

OPRICHTING

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marnim", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd zal zijn te Lokeren, Heyerstraat 17, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

naam: Marnim

zetel: 9160 Lokeren, Heyerstraat 17

doel: De vennootschap heeft tot doel:

(.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurtlnanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door de door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

maatschappeljk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

Het wordt vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boekjaar: van een januari tot een en dertig december

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

boeklaar: van een januari, met overname van verbintenissen vanaf een maart tweeduizend veertien, tot een , en dertig december en voor het eerste boekjaar vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het ná vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvergadering: op de eerste maandag van de maand juni om 9.00 uur en voor de eerste maal op 6 juni 2016

benoeming; thans wordt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MFGE", met maatschappelijke zetel te Lokeren, Heyerstraat 17, ondernemingsnummer 552.900.295 RPR Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MARIUS Eddy wonende te Lokeren, Heyerstraat 17, nationaal nummer 560424-543-38 tot niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap met onbezoldigd mandaat.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting biij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van een maart tweeduizend veertien tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

GOEDKEURING STATUTEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 753 Wetboek Vennootschappen, keurt de algemene vergadering der gesplitste vennootschap, de statuten van de hierboven nieuw opgerichte vennootschap, artikelsgewijs goed. VERKLARING PRO FISCO

De vergadering bevéstigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van:

- artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden

aanzien als een splitsing) en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aanzien ais

een bedrijfstak) van het Wetboek der Registratierechten

- artikel 211 en volgende en artikel 183bis van het Wetboek

der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van zestien juli tweeduizend en één, bekendgemaakt

in het Belgisch Staatsblad op twintig juli tweeduizend en één.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel, P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte statutenwijziging "

2. verslag van de zaakvoerder

3, verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MARNIM

Adresse
HEYERSTRAAT 17 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande