MARNIX CNOCKAERT EN ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARNIX CNOCKAERT EN ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.240.303

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.03.2013, NGL 21.08.2013 13449-0206-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.08.2012 12508-0570-010
05/01/2011
ÿþ Mail 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



NEERGELEGD

2 7 -12- 2010

REC T[33NK VAN s KOOPI-1>MDM., TE GENT



Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla IHhIHIHIIHhII II 111111 II

*11001963k





Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Marnix Cnockaert en zoon

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Meersstraat 10, 9890 Gavere (Baaigem)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Anne Pede te Merelbeke (Bottelare) op twintig december tweeduizend en tien, ter registratie, blijkt dat :

1. De heer CNOCKAERT Marnix Marcel, geboren te Sint-Amandsberg op drie mei negentienhonderd tweeënzestig, met identiteitskaart nummer 590-5082968-97 en rijksregisternummer 620503 243-34, en zijn echtgenote mevrouw JOLIE Carine Lydie Maria, geboren te Gent op zesentwintig januari negentienhonderd drieënzestig, met identiteitskaart nummer 590-4730381-08 en rijksregisternummer 630126 522-28, beiden wonende te 9890 Gavere - Baaigem, Meersstraat 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel niet is gewijzigd, zo zij verklaren.

2. De heer CNOCKAERT Pieter Jules Gerard, geboren te Gent op zeven maart negentienhonderd zevenentachtig, met identiteitskaart nummer 590-5200948-28 en rijksregisternummer 870307 155-28, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere - Baaigem, Meersstraat 10.

3. De heer CNOCKAERT Ruben, geboren te Gent op éénentwintig september negentienhonderd negentig, met identiteitskaart nummer 590-5184828-10 en rijksregisternummer 900921 273-80, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere - Baaigem, Meersstraat 10,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met volgende kenmerken : Naam : De vennootschap is als handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "Marnix Cnockaert en zoon".

Zetel : De zetel is gevestigd te 9890 Gavere  Baaigem, Meersstraat 10.

Bij beslissing van de zaakvoerder(s) kan deze elders overgebracht worden in België, mits het naleven van de taalwetgeving en mits de vereiste bekendmaking. Tevens kunnen er elders bijhuizen en agentschappen gevestigd worden.

Duur : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, aanvang nemend op heden.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen met elk een nominale waarde van honderd (100,00) euro.

Het kapitaal is volledig volstort en wordt in speciën onderschreven door :

1. Voornoemde heer Cnockaert Marnix, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

2. Voornoemde mevrouw Jolie Carine, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend;

3. Voornoemde heer Cnockaert Pieter, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend;

4. Voornoemde heer Cnockaert Ruben, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00), waarvoor hem

vijftig (50) aandelen worden toegekend.

De inschrijvers verklaren dat alle aandelen waarop zij hebben ingeschreven volledig volstort zijn, en welk

bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest dat

bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Electrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

De detailhandel in electrische huishoudapparaten in gespecialiseerde winkels.

De reparatie van consumentenelectronica.

De reparatie van huishoudapparaten, werktuigen voor gebruik in huis en tuin.

013 2.~0 30_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder en voor onbepaalde duur wordt aangesteld: de heer Marnix Cnockaert. Hij aanvaardt zijn mandaat.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van de statutaire zaakvoerder, zal de echtgenote, mevrouw Jolie Carine, van rechtswege zijn plaats innemen. Laatstgenoemde zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zonder dat daartoe gewichtige redenen voorhanden zijn

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Machten : De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om, in alle omstandigheden, namens de vennootschap te handelen en alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap in rechte als aanlegger en als verweerder.

Zij hebben de handtekening van de vennootschap in alle omstandigheden.

Zij mogen hun machten gedeeltelijk of voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Zij mogen machten van dagelijks bestuur delegeren aan derden, zonder beperking van die machten.

De enige beperkingen van hun bevoegdheden zijn deze geformuleerd in de wet en die alsdan uitsluitend afhangen van de algemene vergadering.

Interne bestuursbevoegdheid :ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Voor alle verbintenissen waarvan het bedrag de som van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) overtreft, voor het aangaan van leningen, kredietopeningen, aan- en verkoop van onroerende goederen, het in pand geven van het vermogen van de vennootschap, dienen alle zaakvoerders gezamenlijk op te treden. Deze bepaling heeft slechts interne werking en is niet tegenstelbaar aan derden.

Externe bestuursbevoegdheid : Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Controle : De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten zelf.

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ieder vennoot heeft het recht op controle en onderzoek.

Hij mag, zonder verplaatsing, inzage nemen op de zetel, van de boeken, briefwisseling, processen-verbaal en, in het algemeen, van alle bescheiden en geschriften.

De controle over de vennootschap wordt toevertrouwd hetzij aan één of meer commissarissen, hetzij aan iedere vennoot individueel, volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Jaarvergadering : De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om zeventien uur dertig.

Zo die dag een wettelijke feestdag is, wordt zij gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Zij wordt gehouden op de zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de uitnodigingen.

Stemrecht : Ieder aandeel heeft recht op één stem. Onthoudingen worden niet meegerekend voor de berekening van het meerderheidsquorum.

Boekjaar : Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bestemming winst : Het batig saldo van de verlies- en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap. Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die op voorstel van het bestuursorgaan, beslist over de bestemming en de verdeling.

Ontbinding : De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Zij kan slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

ingeval van ontbinding der vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt en dit na homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het verdelingsplan van de activa dient voorafgaandelijk tevens te worden goedgekeurd door de rechtbank van koophandel.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit met dien verstande evenwel dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Voor het overige wordt de ontbinding en vereffening geregeld overeenkomstig de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geen vennoot moeten zijn.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

- Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij een verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

- Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint op twintig december tweeduizend en tien en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend en twaalf. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarden van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt aangesteld als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd: mevrouw JOLIE Carine, voornoemd, die haar mandaat aanvaardt.

Aan de zaakvoerders mag er, behoudens de terugbetaling van hun kosten, een vaste bezoldiging toegekend worden waarvan het bedrag zal bepaald worden door de algemene vergadering elk jaar, en deze vergoeding zal aangerekend worden als algemene kosten van de vennootschap.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, aan de BVBA Verafisk te 8755 Ruiselede, Oude Tieltstraat 29, om in zijn naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor latere eventuele wijzigingen en doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen; evenals voor het bekomen van de inschrijving bij de Administratie der Belasting over Toegevoegde Waarde en andere licenties en vergunningen; daartoe aile stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van bovenvermeld doel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd : Uitgifte der akte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.03.2015, NGL 09.12.2015 15685-0046-010

Coordonnées
MARNIX CNOCKAERT EN ZOON

Adresse
MEERSSTRAAT 10 9890 BAAIGEM

Code postal : 9890
Localité : Baaigem
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande