MASIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.626.672

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 29.09.2014 14603-0170-010
24/02/2014
ÿþMot' Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i IIIIIIIIIIIIIIIpI u

*19099653

III











Ondernemingsnr : 0837.626.672

Benaming

(voluit) : MASIL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : AAN DE LINDE 5, 9030 MARIAKERKE (GENT)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2014 blijkt:

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder

vanaf 27 januari 2014 en voor onbepaalde duur:

- Mevrouw Jacqueline Lampe, wonende te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 70

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering

Alain Lapin

zaakvoerder

NEERGELEGD

10 -02- 201t

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

_ _ utthte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Lui! B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.09.2013, NGL 29.10.2013 13639-0117-009
18/07/2011
ÿþMpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : (Deb-S3 . 62.d . ÊqQ

Benaming

(voluit) : MASIL

NEERGELEGD

- 6 MI 2011

RECHT.brYfieVAN KOOPHAtiDFI TF r-:E11T

iaw~~o~w~~u~uduWu~

*11109585'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Aan de Linde 5 - 9030 Gent (Mariakerke)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 21 juni 2011 voor notaris Marc Boeykens, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dael-Boeykens, geassocieerde notarissen", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergplein 16, 0479.734.581 RPR Gent, geregistreerd te GENT 2, de 23 JUN 2011, boek 229, blad 23, vak 5, zes rollen, zonder verz.. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur, (getekend) S. HAEGEMAN, dat:

1) De heer LAPIN Alain Gilbert Maria, geboren te Gent op 19 oktober 1967 (identiteitskaartnummer 590-755008822), echtgenoot van mevrouw LEYBAERT Anne, nagenoemd sub 2), wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Aan de Linde 5.

2) Mevrouw LEYBAERT Anne Clara Odiel, geboren te Gent op 10 januari 1969 (identiteitskaartnummer 590.7546631.57), echtgenote van de heer LAPIN Alain, voornoemd sub 1), wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Aan de Linde 5.

Gehuwd onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Vandenberghe, destijds te Gent (Ledeberg), in datum van 06 september 1991, welk stelsel ongewijzigd is gebleven. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben waarvan de statuten onder meer volgende beschikkingen bevatten:

Rechtsvorm, naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zij draagt de naam «MASIL». Zetel: 9030 Gent (Mariakerke), Aan de Linde 5.

Doel:

1. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

2. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

3. Het aankopen en verhuren van machines.

4. Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

leasing.

5. Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van vennootschappen.

6. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicaties van de resultaten ervan.

7. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

8. Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

9. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

10. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

11. Deze opsomming is verklaren en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is volstort in speciën tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (120) aandelen, op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderd twintigste (1/120e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

door de heer LAPIN Alain, voornoemd, ten belope van 119 aandelen;

door mevrouw LEYBAERT Anne, voornoemd, ten belope 1 aandeel;

Totaal: 120 aandelen

Ieder van de hierboven ingeschreven aandelen zonder vermelding van waarde die elk 1/120 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, werd volgestort ten belope van één derde, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, afgeleverd door AXA Bank, met zetel te 2600 Berchem, Grote Steenweg 214, op 21 juni 2011, welk attest door notaris Marc Boeykens in het dossier van de vennootschap zal worden bewaard, waarbij vastgesteld is dat het bedrag van ¬ 6.200,00 op een bijzondere rekening ten name van de onderhavige vennootschap gedeponeerd werd. Bestuursorgaan, omvan_g van bevoegdheid wijze van uitoefening en controle:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen warden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op 1 september van ieder jaar om 19 uur, zelfs indien deze dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering: Elke vennoot kan schriftelijk, per fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Zolang de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt zullen de vennoten echter persoonlijk dienen aanwezig te zijn en zich niet kunnen laten vertegenwoordigen door de andere vennoot op de algemene vergadering.

In geval zij niet kunnen persoonlijk aanwezig zijn, kan er wel een beroep gedaan worden op de procedure van de schriftelijke besluitvorming.

Stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van elk jaar.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling na vereffening: Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot reeds bezit. Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur:

- de heer LAPIN Alain, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Benoeming van een commissaris

De oprichters beslissen geen commissaris te benoemen.

Overname verbintenissen

Er werd door de oprichters verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 21 juni 2011 en zal worden afgesloten op 31 maart 2013. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GHYSEL EN DE LOMBAERDE", accountancy en fiscaliteit, te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1099, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve oprichtingsformaliteiten te verzekeren, zo onder meer voor de inschrijving in de KBO, aanvraag van het BTW-nummer en bekendmaking ervan in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Marc Boeykens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 22.09.2015 15591-0584-010
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 01.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0282-010

Coordonnées
MASIL

Adresse
AAN DE LINDE 5 9030 MARIAKERKE(GENT)

Code postal : 9030
Localité : Mariakerke
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande