MASSIVE MEDIA EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MASSIVE MEDIA EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.241.626

Publication

01/10/2013
ÿþ1W15-4 J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

i

VI

111111

vc beh( aar Belt Staat

(Lii, 16_01_21'3)



NEERGELEGD

2 0 . SEP. 2613

RECH"l'K Aà.K VAN

KOOPHA``8 1i t'E GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0537.241.626

Benaming

(voluit) : Massive Media Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van vergadering van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 16 september 2013 blijkt dat;

"3.2. Benoeming van Business IT Services als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap

De Raad keurt unaniem de benoeming van Business IT Services, afgekort als "BITS", een besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te Drukpersstraat 4, 1000 Brussel en ondernemingsnummer 0461,858.075, vertegenwoordigd door de heer Lorenz Bogaert, woonachtig te Kloosterstraat 8, 9890 Gavere, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap goed, en dit met ingang vanaf heden.

De gedelegeerd bestuurder zat geen vergoeding krijgen voor de uitoefening van zijn mandaat.

3.3 Volmaoht

De Raad beslist vervolgens om een bijzondere volmacht toe te kennen aan iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede aan Ellen Lefever, Alexandre Hublet, Jorg Heirman, Thomas Donnez en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle mogelijke formaliteiten bij de bevoegde griffe te verzorgen en met het oog op de publicatie van deze besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

Jorg Heirman Bijzonder lasthebber

12/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

" 13126754



-NEERGELEGD

1 C,1 AüG, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAGef3t TE GENT



Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : MASSIVE MEDIA EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein 18

(volledig adres)

Onderwerp akte ; oprichting

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 31 juli 2013 , blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MASSIVE MEDIA", met. maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Emile Braunplein 18 en ingeschreven in het rechtspersonenregister met' ondernemingsnummer 0859.635.972 heeft beslist tot splitsing waarbij vennootschap Massive Media gesplitst wordt door oprichting van 2 nieuwe vennootschappen Massive Media Europe en Massive Media Match

Vervolgens besliste de algemene vergadering de hierna vermelde vennootschappen Massive Media Europe. en Massive Media Match op te richten mits voorgaande formaliteiten:

De controle verslagen voorgeschreven door artikel 746 Wetboek Vennootschappen met het oog op dep oprichting van de nieuwe vennootschap luiden als volgt:

A. Besluiten van de commissaris;

- het verslag opgesteld door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELOITTE~ BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, waarvan de zetel gevestigd is te Diegem; (B-1831 Diegem), Berkenlaan 8B, BTW BE 0429.053.863 RPR Brussel. De conclusies van het verslag, worden; hierna letterlijk weergegeven: "Op basis van onze controles, uitgevoerd conform de normen van het Instituut! van de Bedrijfsrevisoren met betrekking tot de splitsing van vennootschap door oprichting van twee naamloze; vennootschappen, verklaren wij hetgeen volgt: De door de raad van bestuur voorgestelde ruilverhouding,; waarbij de aandeelhouders van Massive Media NV één aandeel zullen ontvangen in Massive Media Europe NV (in oprichting) en één aandeel in Massive Media Match NV (in oprichting) voor elk aandeel dat zij houden in Massive Media op datum van splitsing, is in de gegeven omstandigheden van een volledige infra-groepstransactie redelijk; De conventioneel bepaalde waarderingsmethode, zijnde de netto-actiefwaarde op datum van 31 december 2012, is in de gegeven omstandigheden van een volledige intra-groepstransactie,; zoals hierboven toegelicht, passend en verantwoord" B. Het verslag opgesteld door raad van bestuur van de te' splitsen vennootschap, overeenkomstig artikel 745 van genoemde vennootschappen wetboek..

Massive Media Europe NV:

Haar kapitaal bedraagt ¬ 61.500,00 en wordt vertegenwoordigd door 2.065.908 aandelen. De vennoten van de gesplitste vennootschap worden vennoten in de vennootschap Massive Media Europe. Er worden aldus 2.065.908 aandelen uitgereikt door de nieuwe naamloze vennootschap, toekomende aan de aandeelhouders; van de gesplitste vennootschap. Aan elke vennoot wordt tegen 1 oud aandeel in de gesplitste vennootschap 1! nieuw aandeel in de nieuwe vennootschap Massive Media Europe uitgereikt.

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.' Zij draagt de benaming "MASSIVE MEDIA EUROPE",

Artikel 2. ZETEL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gent (B-9000 Gent), Emile Braunplein 18.

Artikel 3. DOEL. Het doel van de vennootschap is: Het online aanbieden van sociale netwerking, matching; en date diensten en het ontwikkelen, ontwerpen, exploiteren en commercialiseren van alle hiermee: gerelateerde platforms, middelen, producten en diensten; Begeleiding en diensten in marketing; Productie van: films, evenementen, televisieproducties en websites; Telecommunicatie; Uitgeven tijdschriften, gidsen en: boeken; Redactie en copywriting; De handel van artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen; Uitbating van: een kantoor voor mechanografische werken; Publiciteitsondememing; DTP- en drukwerk; Animatie en 3D;' Studie-, organisatie-, dienstverlenend- en raadgevend bureau in de breedste zin van het woord; Verhuring van, diverse materialen; Groothandel in computerapparatuur en software; Onderhoud van computers en software;: Ontwikkeling en ontwerp van software en hardware; Trainingsbureau; Internet web design, web development en: web hosting; Tussenpersoon in de handel; Groothandel in elektronische machines; Pers- en° informatieagentschap; Agentschap voor pers en distributie; Autonoom analyse-, proef- en controlelaboratorium;; Onderneming in het organiseren van tentoonstellingen en kunstgalerijen; Handel in automatische toestellen;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de erso o n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

e3s37- G2C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

~.

Ondernemen en uitbaten van projecten; Intemettoegang en intemetbegeleiding, Opleidingen; Automatisering, ; Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of ; onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand ; te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te: } vergemakkelijken

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 61.500,00 ( ' éénenzestigduizend vijfhonderd euro). Het wordt vertegenwoordigd door 2.065.908 ( twee miljoen vijfenzestigduizend negenhonderd en acht) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 112.065.908ste van het kapitaal vertegenwoordigen

Artikel 9, AARD VAN DE AANDELEN. Alle aandelen zijn en blijven op naam

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen

Artikel 16, BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of en gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni, om twintig uur.

Artikel 33. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 34. WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Vervolgens beslist de algemene vergadering van de nieuw opgerichte vennootschap tot benoeming van volgende bestuurders voor een periode van 6 jaar met ingang van af heden:

-de BVBA "BUSINESS IT SERVICES", verkort "BITS", RPR 0461.858.075, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Lorenz Bogaert, wonende te Gavere (B-9890 Gavere) Kloosterstraat, 8 (identiteitskaart nummer 590-4928425-75 - nationaal nummer 760506-093-97)

- de BVBA "SPIDERWEB", RPR 0879.538.293, voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger: de heer Toon Coppens, wonende te Gent (B-9000 Gent), Koning Leopold 11-laan, 24 (identiteitskaart nummer 5904213954-09 - nationaal nummer 811105-149-24)

- de heer Curt ANDERSON, wonende te 4304 Harbin Cout, Carrolton, Texas 75010, Verenigde staten

- de heer Jeffrey Scott DAWSON, wonende te 9614 Covemeadow Drive, Dallas, Texas 75238, Verenigde Staten

- de heer LUBOT Alexandre, wonende te 112, Boulevard Pereire, 75017 Parijs, Frankrijk

De algemene vergadering van de nieuw opgerichte vennootschap beslist tot benoeming als commissaris: KPMG & Partners (lidmaatschapsnummer 1BR B00353)  BE 0462.846.188 met zetel te 1130 Haren, Avenue du Bourget 40.

Vertegenwoordigd door Luc Vleck (lidmaatschapsnummer IBR A01686) Avenue du Bourget 40- 1130 Haren,

De oprichter, de NV Massive Media, geeft bij deze bijzondere volmacht aan elk van de bestuurders van elk van de nieuwe vennootschappen individueel, evenals aan Ellen Lefever, Alexandre Hublet, Jorg Heirman, Joris De Wolf en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en Amber De Brabander, An-Charlotte Spriet, Stefanie Baro, Hanne Dekeukeleire en Nathalie Van Speybroeck (allen advocaat, met kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 37), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA om, afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket, alsook het invullen van de aandelenregisters voor zowel Massive Media Europe als voor Massive Media Match Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expe

~ Voorbehouden traan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, h

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteg

Verso : Naam en handtekening

29/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





111111111j1M W.1111118 NEERGELEGD

17 -04- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANi;EiI GENT





Ondernemingsnr : 0537.241.626

Benaming

(voluit) : Massive Media Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emile Braunplein 18, 9000 Gent, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en volmacht op de rekeningen

Uit het uittreksel van de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van 24 maart 2015 blijkt het volgende:

"A. KENN1SNAME VAN HET ONTSLAG VAN EEN BESTUURDER EN BENOEMING VAN EEN NIEUWE BESTUURDER

(i)Vrijwillig ontslag

De algemene vergadering neemt kennis van het vrijwillige ontslag de heer Alexandre Lubot als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 januari 2015,

(ii)Benoeming nieuwe bestuurder

De algemene vergadering beslist om mevrouw Stuart Cawthom te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap, en dit vanaf 1 januari 2015.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van deze bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2020 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2019.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van deze bestuurder onbezoldigd is. (iii)Huidige samenstelling raad van bestuur

Gelet op de voorgaande besluiten is de raad van bestuur van de Vennootschap vanaf 1 januari 2015 als volgt samengesteld:

1. Business 1T Services BVBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Lorenz Bogaert

2.Spiderweb BVBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Toon Coppens

3.De heer Cura Anderson

4.De heer Jeffrey Scott Dawson

5.Mevrouw Stuart Cawthom

Op grond van artikel 16 van de statuten is de raad van bestuur bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden bij wet.

Op grond van artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap ten overstaan van derden geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, of binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden `'áan -het" Belgisch Staatsblad

C.BIJZONDERE VOLMACHT

Gelet op de voorgaande besluiten beslist de algemene vergadering om volmacht te verlenen aan iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede aan Thomas Donnez, Nicolas Schrans, Jorg hleirman, Noélie Robert en Elias Van Marcke (advocaten bij Eubelius CVBA, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten bij Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van aile nodige documenten en formulieren) met het oog op (I) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijvingfaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Alle beslissingen werden met eenparigheid genomen."

Verder blijkt uit het uittreksel van de notulen van de raad van bestuur van 25 maart 2015 het volgende:

"1.Bevestiging van alle (rechts)handelingen van de nieuw samengestelde raad van bestuur

pe raad werd geïnformeerd over de benoeming, met ingang van 1 januari 2015, van mevrouw Stuart Cawthom als bestuurder van de Vennootschap bij beslissing van de algemene vergadering van 24 maart 2015. Voor zover als nodig bekrachtigt de raad alle (rechts)handelingen gesteld door de nieuw samengestelde raad van bestuur sinds 1 januari 2015.

2. Bijzondere volmacht voor het beheer van de bankrekeningen

De raad van bestuur beslist bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Pascal Poncet, wonende te 6 rue

Auber, 75009 Paris, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het dagelijks financieel

bestuur van alle huidige en toekomstige bankrekeningen op naam van Massive Media Europe NV (de

"Bankrekeningen"), met inbegrip van, maar niet beperkt tot:

(i)Stortingen, opnames en transacties met gelden van de Bankrekeningen;

(ii)Opening van nieuwe bankrekeningen;

(iii)Sluiting van Bankrekeningen;

(iv)Overdrachten tussen de verschillende Bankrekeningen,

3,Bijzondere volmacht

Gelet op het voorgaande besluit, beslist de Raad om volmacht te verlenen aan Thomas Donnez, Nicolas Schrans, Jorg Heirman, Noélie Robert en Elias Van Marcke (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de tenuitvoerlegging van bovenstaande besluiten, en in het bijzonder om alle handelingen te stellen met het oog op publicatie van de bijzondere volmacht in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

Tezamen hierbij neergelegd: de notulen van de algemene vergadering van 24 maart 2015 en de notulen van de raad van bestuur van 25 maart 2015.

Elias Van Marcke

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 22.06.2016 16203-0279-041

Coordonnées
MASSIVE MEDIA EUROPE

Adresse
EMILE BRAUNPLEIN 18 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande