MASTER COLOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASTER COLOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.991.593

Publication

28/07/2014
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsba(

rGRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT 1 6 JULI 2014

AFDELlettÉNDERMONDE

Sien

-1

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

! "

E :

" :

! E Benaming

Ondernemingsnr : 0537.991.593

(vaut): Master Color

(verkort);

Rechtsvorm: BVBA

:

Zetel Franz Courtensstraat 24, 9200 Dendermonde

; ; ! (volfedig adres)

" ; Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

1

"

E Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 29/08/2013 werd beslist om Nassaj Hiba aan te stellen

als mede - zaakvoerder vanaf heden. Er wordt beslist om het mandaat on bezoldigd uit te oefenen zo lang de Algemene Vergadering hieromtrent geen andere beslissing neemt.

Mas hta Ahmad

Zaakvoerder

:

"

Op de laatste blz. van vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pereo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse . Nam en handtekening.

24/09/2013
ÿþ31959 1

mol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUF BELGE i 7 -09 Z013

GRIFFI

VAN KOOPHANDEL'

- 9 3EP, 2013

LGISCH STAATS eDENDERMONDE

Griffie

B

Ondememingsnr : 5 i')-« 9431. S 9

Benaming (voluit) : MASTER COLOR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franz Courtensstraat 24

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

;p Het blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Petra FRANCOIS, plaatsvervangende notaris,;

aangesteld ter vervanging van notaris Jean-Claude Buys, met standplaats te Lede, ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde op 19 juli 2013, dat :

1)De heer MASHTA, Ahmad, (NN 870627-463-14  nummer verbljfskaart van een familielid van een burger van de unie B 1425995 95 geldig tot 10.01.2018), geboren te Syrië (Arabische Republiek), gehuwd met mevrouw Nassaj Hiba, gedomicilieerd te Alfurkan 3150/150 Aleppo (Syrië  Arabische Republiek) en verblijvende te 9200 Dendermonde, Serbosstraat 5 bus 3;

2)Juffrouw NASSAJ, Hiba. (NN 890623-398-47  lknr 591-6815315-03  geldig tot 08.11.2017), geboren te; !; Dendermonde op 23 juni 1989, gehuwd met Mashta Ahmad, van Belgische nationaliteit, wonende te 9200; ;; Dendermonde, Serbosstraat 5 bus 3;;

- oprichters - een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder dei benaming : "MASTER COLOR; ". De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Franz; Courtensstraat 24.

;j De vennootschap heeft tot doel : "

;j 1) Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer;

van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen,;

laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengst, verkoop en de; ;; wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij; ;; mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een

activiteit ais vastgoed handelaar mogen uitmaken;

2) Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot; bedrijfsbeheer, managements-advies, opportuniteitsonderzoek, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houdt;

3) De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en en onroerende; !; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de; verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs; alleen maar bevorderend;

4) Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke; ij andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of; groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant; ;j doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,

5) Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan; voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen;

6) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing, en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien,; het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, en het uitbaten van onroerende

;, goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van ; aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen; voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Y. mod 11.1

, oor-

{ behauden aan het

, Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel In België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de oprichting, 29 augustus 2013.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENTIG DUIZEND EURO (¬ 70.000,00). Het is verdeeld in ZEVENTIG (70) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten door de algemene vergadering te benoemen en die hun machten mogen delegeren.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen en In aile omstandigheden alle handelingen en verrichtingen uit te voeren of toe te laten die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, behoudens die welke door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden alsmede alle volmachten betreffende deze akten geldig ondertekend door een zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van een zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De akten van dagelijks bestuur worden geldig door een zaakvoerder ondertekend of door één door hem en onder zijn verantwoordelijkheid daartoe aangestelde gevolmachtigde.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eisers zoals als verweerder.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Een zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en onverminderd de wettelijke bepalingen betreffende de tegenstrijdigheid van belangen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige regeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap verbinden tegenover derden kan enkel mits handtekening van alle zaakvoerders, tenzij voor het dagelijks bestuur kan één zaakvoerder door het college der zaakvoerders worden aangeduid.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerders behoeven de machtiging of goedkeuring van de algemene vergadering der

aandeelhouders voor besluiten strekkende tot : a) het verkrijgen, vervreemden, huren en verhuren,

pachten en verpachten of bezwaren van onroerende goederen, alsmede het verpanden of fiduciair in eigendom

overdragen van roerende goederen; b) het sluiten of wijzigen van kredietovereenkomsten; c)

het ten laste van de vennootschap aangaan van geldleningen, waaronder niet is begrepen het gebruik maken

van een aan de vennootschap verleend bankkrediet; d) het ter leen verstrekken van gelden; e) het

verbinden van de vennootschap voor schulden, hetzij door borgtocht hetzij op andere wijze; f) het

aangaan van dadingen en het voeren van processen, met uitzondering van maatregelen van dringende aard;

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens worden bepaald door de algemene vergadering en komt ten laste van de algemene onkosten van de vennootschap.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal, over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent. Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Van zodra de vennootschap behoort tot de categorie van de grote ondernemingen, zoals bepaald in de boekhoudwet, of zodra de algemene vergadering hiertoe besluit, moet de algemene vergadering een commissaris aanstellen zoals voorzien in de vennootschapswet.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vennoten en is bevoegd om de beslissingen te nemen haar door deze statuten voorbehouden evenals deze waarvoor de zaakvoerders niet bevoegd zijn.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de vierde woensdag van de maand juni om 16.00 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de bijeenroepingsberichten aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; er kan verzaakt warden aan de pleegvormen van oproeping zo aile vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere aandeelhouder kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering doch enkel door een aandeelhouder. Stemmen mogen niet per brief worden uitgebracht.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het gaat om verandering van de statuten, waarbij de wettelijke voorschriften dienen vervuld te worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn, vervat.

Over de in de agenda niet opgenomen punten kan slechts beraadslaagd worden In een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartegen op de vergadering geen verzet wordt aangetekend.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgerts' de' regels voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Alleen een buitengewone algemene vergadering is bevoegd wijzigingen aan te brengen in de statuten. Zij moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan geldig beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; de wijziging is pas aangenomen, wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Voor de wijziging van het doel wordt verwezen naar artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien moeten) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

1]e oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval ais regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Bij het eindigen van elk maatschappelijk boekjaar maakt de zaakvoerder overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen, een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De jaarrekening moet, na goedkeuring door de algemene vergadering, bekendgemaakt worden overeenkomstig de wet.

SLOT der AKTE EN OVERGANGSBEPALINGEN

De algemene vergadering heeft de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering : Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf heden en wordt afgesloten op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de vierde woensdag van juni om 1 S'uur in het jaar 2015.

2. De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot niet-statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer Mashta Ahmad, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

3. Commissaris: Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Alle handelingen, verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap-in-oprichting, worden overgenomen door de bil deze akte opgerichte vennootschap `MASTER COLOR', bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan. Deze onderneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Vaste vertegenwoordiger : Onmiddellijk verklaren de oprichters in algemene vergadering bijeen te komen.

De heer Mashta Ahmad, voornoemd, wordt hierbij aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de duur van

de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt gemelde beslissing aanvaard.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Petra François, plaatsvervangende notaris van notaris Jean-Claude Buys te Lede.

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van LuLu¬ k BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MASTER COLOR

Adresse
FRANZ COURTENSSTRAAT 24 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande