MASTER DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASTER DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.789.036

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 28.06.2013 13260-0006-012
25/01/2013
ÿþ mod 11.1

't

.-eat _I~"

_.E~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vr II IA

behc

aaE

Bel

Staa

11



Oudenaarde

1 4 JAN. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.789.036

Benaming (voluit) : MASTER DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : kruishoutemsesteenweg 150

9750 Zingem

Onderwerp akte ; Omzetting

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op éénentwintig december tweeduizend en twaalf door notaris Philip. BAUWENS met standplaats te Sint Laureins.

"Geregistreerd tien bladen één verzendingen te Eeklo, boek 662 blad 06 vak 11 op 4 JAN 2013. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur, (getekend) e.a inspecteur a.i. D. RYCEK."

BLIJKT :

Dat op zelfde datum werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze' Vennootschap MASTER DESIGN, gevestigd te Zingem, Kruishoutemsesteenweg 150,

Opgericht blijkens akte, verleden voor notaris Ignace VAN BELLE, destijds te Zomergem, op éénentwintig november negentienhonderd eenennegentig, houdende de statuten en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien december daarna, onder nummer 911213-384.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger, werden gewijzigd, blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Willy VAN, BELLE, destijds te Gent, op elf juni negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één juli daarna onder nummer 980701-193,

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen :

Eerste Besluit. - Omzetting van het kapitaal in euro.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal voortaan uit te drukken in euro. Het maatschappelijk ' kapitaal van zes miljoen achthonderd duizend frank (6.800.000,-Fr.) wordt geconverteerd, overeenkomstig de omrekeningskoers, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van één januari negentienhonderd negenennegentig in euro.

Aldus bedraagt het kapitaal honderd achtenzestig duizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig cent (¬ 168.567,60).

Tweede Besluit, - Kapitaalverhoging

A. Lezing en onderzoek van de verslagen.

a. Verslag van de Bedrijfsrevisor.

De Raad van Bestuur overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bruno CLAEYS, optredend voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudend te Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K).

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De besluiten van het verslag luiden als volgt

5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de NV MASTER DESIGN, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Patrick ROEGIERS, voor een inbrengwaarde van 228.062,05 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het: herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

-------- uit te-geven-aandelen ter vergoedingvan de-inbreng in-natura; - - - - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 920 aandelen van de NV MASTER DESIGN, zonder vermelding van nominale waarde.

Aansluitend zal een kapitaalvermindering worden doorgevoerd tot beloop van 76.629,65 EUR, zonder vernietiging van aandelen, ter aanzuivering van een deel van de geboekte overgedragen verliezen. Het kapitaal zal bijgevolg 320.000,00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 1.600 aandelen.

Bijkomend zal door ondergetekende een verslag worden opgesteld inzake de staat van activa en passiva in het kader van de omvorming van de vennootschap van een naamloze vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV MASTER DESIGN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 7 december 2012

(Getekend) BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno CLAEYS

b. Verslag van de Raad van Bestuur.

De raad van bestuur geeft kennis van het bijzonder verslag door haar opgemaakt op zeven december tweeduizend en twaalf, waarin zij uiteen zet, waarom de gemelde inbreng in natura ais wel de voorgestelde kapitaalverhoging in het belang is van de vennootschap en haar tot voordeel strekt.

De algemene vergadering stelt, na herhaald onderzoek, vast dat er op gemelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt, en sluit zich aan bij de voorstellen en besluiten in voormelde verslagen vervat.

Het origineel van beide verslagen, getekend "ne varietur" door de raad van bestuur, zal met een expeditie van deze akte worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van honderd achtenzestig duizend vijfhonderd zevenenzestig euro zestig cent (¬ 168.567,60) te verhogen met tweehonderd achtentwintig duizend tweeënzestig euro vijf cent (¬ 228.062,05), tot driehonderd zesennegentig duizend zeshonderd negenentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 396.629,65), door uitgifte van negenhonderd twintig (920) aandelen zonder nominale waarde,

Deze negenhonderd twintig (920) aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande zeshonderd tachtig (680) aandelen, en die in de winsten zuilen delen vanaf heden.

Blijkens voormeld verslag van de bedrijfsrevisor wordt deze kapitaalverhoging verwezenlijkt in twee fasen

- in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met negenhonderd twintig (920) aandelen maal tweehonderd zevenenveertig euro negenentachtig cent (¬ 247,89) (de fractiewaarde van de bestaande aandelen), hetzij tweehonderd achtentwintig duizend achtenvijftig euro tachtig cent (¬ 228.058,80), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van tweehonderd achtentwintig duizend tweeënzestig euro vijf cent (¬ 228.062,05). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalsverhoging, namelijk tweehonderd achtentwintig duizend tweeënzestig euro vijf cent (¬ 228.062,05) verminderd met tweehonderd achtentwintig duizend achtenvijftig euro tachtig cent (¬ 228.058,80), hetzij drie euro vijfentwintig cent (¬ 3,25) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

- in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van drie euro vijfentwintig cent (¬ 3,25) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

C. Plaatsing - volstorting.

Vervolgens heeft de Heer Patrick ROEGIERS, voornoemd, na voor zoveel als nodig uitdrukkelijk bevestigd ' volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN, verklaard in te schrijven op de negenhonderd twintig (920) aandelen door navolgende inbreng in natura

INBRENG IN NATURA.

Na deze uiteenzetting, verklaart de Heer Patrick ROEGIERS, meergenoemd, hierna ook genaamd "inbrenger", volgende schuldvordering in rekening-courant in de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN, in te brengen

Een gedeelte van zijn rekening-courant jegens de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN, ten belope van tweehonderd achtentwintig duizend tweeënzestig euro vijf cent (¬ 228.062,05).

VERGOEDING VOOR DE INBRENG.

Ais vergoeding voor deze inbreng, wordt aan de Heer Patrick ROEGIERS, voornoemd, die aanvaardt, negenhonderd twintig (920) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend zeshonderdste (1/9,600ste) verstrekt, die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

Derde Besluit. - Kapitaalvermindering.

A. Uiteenzetting van de Voorzitter.

De voorzitter zet uiteen dat uit de staat van activa en passiva opgesteld op datum van dertig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de vennootschap ernstige verliezen (mede na begroting van negatieve waardecorrecties) heeft geleden en-dat dit de reden-is-waarom de algemene vergadering-wordt-voorgesteld het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bylagenbij het Bé1giscli Staatsblad- 2 /bi/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

' aan hei

Belgisch

Staatsb lad

mod 11.1

kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van een bedrag van zesenzeventig duizend zeshonderd negenentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 76.629,65).

B, Kapitaalvermindering.

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met zesenzeventig duizend zeshonderd negenentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 76.629,68), om het aldus te brengen op driehonderd twintig duizend euro (¬ 320.000,00), door aanzuivering van geleden verliezen. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Vierde Besluit.  Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering besluit de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN, met ingang van heden.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN is de voortzetting van de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven,

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend en twaalf, waarvan de staat opgenomen werd in het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bruno CLAEYS, voornoemd, optredend voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, voornoemd, de dato zeven december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN, worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de ' waardeverminderingen en vermeerderingen, De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN zal de boekhouding en de boeken die door de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN gehouden werden, voortzetten.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN behoudt het ondernemingsnummer 0445.789.036 waaronder de Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN was ingeschreven,

De duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MASTER DESIGN.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de ' Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN omgezet in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Verslagen.

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato zeven december tweeduizend en twaalf, dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per dertig september tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. tedere aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Bruno CLAEYS, voornoemd, optredend voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, voornoemd, luiden ais volgt

5, Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft

plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september

2012 die onder deverantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV MASTER DESIGN werd

opgesteld,

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake hetverslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijken overwaarderingen van het netto-actief ten bedrage van 91.793,06 EUR.

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaarderingen, bedraagt -100.793,86 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 168.567,60 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt -100.793,86 EUR -168.567,60 EUR = -269.361,46 EUR.

Het netto-actief is 18.550,00 EUR  -100.793,86 EUR = -119.343,86 EUR kleiner dan het

minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Het netto-actief is 6.200,00 EUR -- -100.793,86 EUR = -106.993,86 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA. Zelfs als de vennootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (artikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 Wetboek van vennootschappen). Wij dienen principieel

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hel Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (25200,09 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden. Verder dienen wij een

voorbehoud te formuleren voor wat betreft de modaliteiten en kwalificatie van schuld op lange termijn

voor een bedrag van 138.74848 EUR en de onzekerheid over toekomstige inning van een overige vordering tot

beloop van maximaal 202.763,59 EUR. Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de

informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting, Dit verslag werd

' opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen

omzetting van de NV MASTER DESIGN in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 7 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno CLAEYS

Beide verslagen blijven hieraan gehecht.

Vijfde Besluit Ontslag van de bestuurders.

De vergadering verleent ontslag op zijn verzoek aan de drie voornoemde bestuurders van de voormelde

Naamloze Vennootschap MASTER DESIGN.

Zesde Besluit - Goedkeuring van de statuten van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

De statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid worden goedgekeurd.

Deze statuten luiden als volgt

STATUTEN.

1. Rechtsvorm - Naam - Zetef - Duur - Doef,

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid en onder de naam "MASTER DESIGN".

Artikel 2. - Zetel.

De vennootschap is gevestigd te Zingem, Kruishoutemsesteenweg 150,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede

in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3. - Duur,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van de neerlegging van

het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien.

Artikel 4. - Doel,

De vennootschap heeft tot doel

Coördinatiebureau voor de verwezenlijking van onderstaande posten en dit zowel voor kleine als voor grote

bouwwerken;

Opvoegen en aanleggen van onderlagen van mortel en cement (chappe).

Schilderen van kunstwerken (bruggen, viaducten, metalen constructies en dergelijke)- uitwendige van

schepen.

Oprichtingen van omheiningen, plaatsen van rioleringen.

Dichtings- en verstevigingswerken door middel van inspuiting van harsachtige bindstoffen.

Plaatsen van schermen ter bescherming van de thermische installatie tegen damp en vocht.

Tussenpersoon inzake leningen, leasing, verzekeringen en alle financiële verrichtingen.

Makelaar in immobiliën, bouwen sleutel op de deur, aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en

verbouwen en beheer van onroerende goederen.

Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten

uitrusten, laten ombouwen zowel met het oog op beheer en opbrengst als met het oog op verkoop of

wederkoop, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in

andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel :

- de klein- en groothandel in koffie en versnaperingen voor bij de koffie, en in het algemeen alle producten

van de suikerbakkerij.

" -de aan- en verkoop van wijnen en porto's.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen voor haar zelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan bovendien alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin kan bijdragen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordigers.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes dü 1VYóiûféür beIgé

Voor-

behouden aan hei Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

adn het

Belgisch Staatsblad

Zij mag deelnemen in alle ondememingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook verwant of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijk, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

2, Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheet geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd twintig duizend euro (¬ 320.000,00).

Het is verdeeld in duizend zeshonderd (1.600) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/duizend zeshonderdste (111.60e) ieder.

Artikel 6. - Wijziging van het kapitaal

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging en de wettelijke bepalingen terzake, ten overstaan van een notaris.

Artikel 7. - Kapitaalbescherming.

Bij vermindering van het netto-aktief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 8. - Aard der aandelen.,

De aandelen zijn steeds op naam.

De lid maatschapsreohten verbonden aan een aandeel kunnen slechts warden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Artikel 9. - Register van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

3/ de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. - Aandelen in onverdeeldheid.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persocn schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt warden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 11. - Vruchtgebruik op aandelen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar één van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De naakte eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief gericht aan de vennootschap en aan de vruchtgebruiker, tegen deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten, In dat geval wordt over die punten tweemaal gestemd, achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en door de naakte eigenaar. Op verzoek van de meest gerede partij, eventueel de vennootschap zelf, met dagvaarding van de andere betrokken partijen, beslist de bevoegde rechter over de uitvoering van het ene of het andere besluit.

Artikel 12. - Overdracht van aandelen.

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is.

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot kan deze ze vrij overdragen onder de levenden,

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen tot aan de verdeling of de legaataílevering, over op de regelmatig in het bezit getreden of gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap.

B, Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn.

Indien de aandelen op naam van meerdere vennoten zijn ingeschreven in het aandelenregister kunnen zij niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden dan met instemming van ten minste de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1





helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de

' overdracht is voorgesteld.

Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan :

1° aan een vennoot.

2° aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater.

3° aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager of van de erflater.

a. Overdracht onder de levenden,

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de vennoten binnen de maand na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt is tegen het verzet van één of meer vennoten, zelfs al wordt dit niet gemotiveerd, geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn van twee maanden na de door hem daartoe bij aangetekende brief aan hen verzonden aanmaning,

Kan geen overeenstemming bereikt worden over de prijs, dan geschiedt de overname op basis van de werkelijke waarde, te bepalen door een door beide partijen aangestelde expert.

Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige. Tegen diens beslissing staat geen rechtsmiddel open.

Blijft een partij in gebreke haar expert aan te duiden binnen de vijftien dagen nadat zij hiertoe werd verzocht bij aangetekende brief, of komen de experten van beide partijen niet tot eenzelfde resultaat, dan wordt de tweede, respectievelijk derde deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De afkoop van de aandelen moet tot stand gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De ovemameprijs, in gemeen akkoord, of na expertise bepaald, moet betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten. Indien hij niet meteen volledig wordt gekweten, moet hij worden vereffend in jaarlijks betaalbare fracties van ten minste één vijfde per jaar,

Vanaf de vervaldag bedongen in gezegde aanmaning is er van rechtswege op de prijs of op het schuldig blijvend saldo een intrest verschuldigd berekend tegen de wettelijke rentevoet verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

b. Overgang ingevolge overlijden.

In geval van overlijden van een vennoot moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de twee maanden na het overlijden, bij aangetekende brief, gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de medevennoten inlichten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden vennoot toevallen met vermelding van hun erfrechten.

Indien de medevennoten nalaten binnen de vijftien dagen, na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden.

Indien een aangewezen erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt aanvaard bij gebreke aan de vereiste instemming van de medevennoten, moeten deze laatsten een overnemer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenaam of legataris de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt, behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald en uitbetaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden.

Zolang de aangewezen erfgenaam of legataris niet is aanvaard als vennoot of zolang de door de weigerende vennoot of vennoten aangewezen overnemer zich niet akkoord heeft verklaard met de overname, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van een overleden vennoot opgeschort.

Artikel 13. - Voorkooprecht.

Wanneer een of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot, omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot een of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige medevennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere medevennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kan worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medevennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s). Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan et Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In geval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van een of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de naakte eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in naakte eigendom en bezwaard met een zelfde vruchtgebruik als de bijstaande aandelen, ofwel de aandelen verwerft in volle ' eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de naakte eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of ovemamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de naakte eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet bepaald is en daarover geen akkoord tot stand komt tussen vruchtgebruiker en naakte eigenaar, wordt deze waarde vastgesteld door een of meer deskundigen aangesteld confcrm hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

3. Bestuur en Vertegenwoordiging.

Artikel 14, - Zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder.

Artikel 15, - Bezoldiging en duur van de opdracht.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de

functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder

aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn,

Artikel 16. - Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door

een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en

genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 17. - Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid,

opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen

of reeksen van handelingen,

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle

daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Artikel 18. - Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de

vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Artikel 19. - Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verant-

woordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

4. Toezicht.

Artikel 20.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover

de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten

bijstaan door een accountant.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

5. Algemene Vergadering.

Artikel 21. - Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tilde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan.h:t Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aanhdt

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping,

Artikel 22. - Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder en in voorkomend geval de commissarissen moeten de gewone algemene vergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Zij moeten een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, telkens het maatschappelijk belang of de wet dit vereist.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de vooropgestelde agenda.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Het bestuursorgaan zal daartoe een rondschrijven sturen per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit en met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en het rondschrijven binnen de aangegeven termijn ondertekend terug te sturen, De beslissingen worden slechts geacht genomen te zijn indien alle vennoten hun goedkeuring met alle agendapunten en met de schriftelijke procedure binnen de aangegeven termijn hebben bezorgd.

Indien de schriftelijke besluitvorming plaatsvindt in het kader van de jaarvergadering dient de termijn voor terugzending uiterlijk de statutair bepaalde datum van de jaarvergadering te zijn.

Artikel 23. - Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 24. - Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

6. Inventaris - Jaarrekening - Reserve - Winstverdeling.

Artikel 25. - Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de

' jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Artikel 26. - Bestemming van het resultaat - Reserve.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van

' de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor

uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering

gedeald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het

opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd,

7. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 27,

Inzake ontbinding en vereffening der vennootschap gelden de terzake geldende bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

8. Keuze van Woonplaats.

Artikel 28,

De vennoten verklaren woonst te kiezen op de maatschappelijke zetel voor al wat betrekking heeft op de

toepassing van de statuten.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

9, Toepassing Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 29.

De vennoten nemen de verplichting op zich de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te

leven,

De bepalingen van onderhavige statuten die in tegenspraak zouden zijn met de wetgeving worden als niet

bestaande beschouwd, zonder dat de overige bepalingen in het gedrang worden gebracht.

Zevende Besluit - Benoeming gewone zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik [3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r . " 'eti Y

' Met eenparigheid van stemmen en benoemd tot zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, en voor onbepaalde duur : de Heer Patrick ROEGIERS, voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Achtste Besluit. - Coördinatie van de Statuten,

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris. Kosten.

Het bedrag van de kosten, vergoedingen, uitgaven, lasten onder welke vorm ook die voor rekening van de vennootschap komen, of wegens de omzetting, te hare laste worden gelegd, bedraagt ongeveer drieduizend zevenhonderd éénentwintig euro tweeënzestig cent (¬ 3.721,62).

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS,

Tegelijk hiermede neergelegd

1. Expeditie van de akte van omzetting.

2. Gecoördineerde tekst van de statuten.

3, Verslag van de Raad van bestuur.

4. Staat van activa en passiva.

5. Verslagen van de Bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik lî vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dente Belgisch Staatsblad

28/11/2012
ÿþ4. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VIII IIIIINIImIIIVl~lll

" iaiszsv~

Oudenaarde

i 9 NOV. 2012

Griffie

Ondernemingenr ; 0445.789.036

Benaming

(voluit) : MASTER DESIGN

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Kruishoutemsesteenweg 150, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal van de Algemene Vergadering dd. 22/08/2011 dat met éénparigheid van stemmen werd beslist:

- herbenoeming van de heer Rogiers Patrick, wonende te Kruishoutemsesteenweg 150, 9750 Zingein als gedelegeerd bestuurder, en dit tot de Algemene Vergadering van 2017.

- herbenoeming van mevrouw Ottevaere Francine, wonende te Kruishoutemsesteenweg 150, 9750 Zingem als bestuurder, en dit tot de Algemene Vergadering van 2017.

- herbenoeming van de vennootschap Molenhof BVBA, met maatschappelijke zetel te Opperneg 29 te 9890 Semmerzake, met ais vaste vertegenwoordiger Roegiers Patrick, als bestuurder, en dit tot de Algemene Vergadering van 2017.

Roegiers Patrick

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 20.08.2012 12434-0009-013
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.08.2011, NGL 23.08.2011 11440-0469-011
15/02/2011
ÿþ Moct

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

O3 FEB, 2011

RECJI-113 -K VAN a. "

OnJerne!-nnGsnr " 0445789036

Benaming

vou: Master Design

Hechtsvorm Naamloze Vennootschap

Z.:Y(ei " Het Wijngaardeke 22 te 9840 De Pinte

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 10/12/2010 dat met éériparigheid van stemmen werd beslist:

- de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Het Wijngaardeke 22 te 9840 De Pinte: naar Kruishoutemsesteenweg 150 te 9750 Zingem en dit met ingang vanaf 01/01/2011.

Er wordt volmacht gegeven aan kantoor Claeys-Dekeyser bvba om de formaliteiten inzake BTW en KBO te vervullen.

Patrick Roegiers - Gedelegeerd Bestuurder

_

C.)2 tVa. van varrnelgten F3eçyo Muni an >DndaniQh:i.k1 vanIrinsburn;.=q1terertde rmtaicl, 1-buzi; va!: -as,: pf:rsaialn,:erti

bcvoEici ccreci-ept:r:onn LI aanzier van. rieFden veramen,lic.r.«11g.:n

Naam en hand:,e,ken.ng.



1.

:14

; 01

e

«e/

:

:

" I

et

"

"

" et

et

z

" Ce

P:

c.)

" eu

et

"

;

1111tIRRitgq11111111

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.08.2010, NGL 26.08.2010 10466-0563-010
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.07.2009, NGL 21.08.2009 09610-0298-009
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.08.2008, NGL 29.08.2008 08702-0294-009
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.08.2007, NGL 31.08.2007 07693-0018-009
15/01/2007 : GE205059
29/08/2006 : GE205059
04/11/2005 : GE205059
22/07/2004 : GE205059
29/09/2003 : GE205059
13/01/2003 : BG080390
18/07/2002 : BG080390
06/07/2001 : BG080390
21/07/2000 : BG080390
19/10/1999 : BG080390
01/07/1998 : BG80390
23/06/1998 : BG80390
23/06/1994 : BG80390

Coordonnées
MASTER DESIGN

Adresse
KRUISHOUTEMSESTEENWEG 150 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande