MATHIJS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATHIJS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.852.242

Publication

11/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302252*

Neergelegd

09-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0525852242

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): MATHIJS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Putten 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bernard VANDERPLAETSEN, geassocieerd Notaris ter

standplaats Lovendegem op 08 april 2013 blijkt dat

1. 1. De Heer MATHIJS Alain Pierre Marion, geboren te Eeklo op 17 maart 1988, rijksregisternummer 880317-285.07, ongehuwd, wonend te 9940 Evergem (Sleidinge), Putten 11.

2. Juffrouw CLAEYS Florence, geboren te Gent op 22 februari 1989, rijksregisternummer 890222418.29, ongehuwd, wonend te 9031 Gent/Drongen, Asselsstraat 88.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht. 2. De maatschappelijke benaming luidt: "MATHIJS".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Putten 11.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

5. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor derden of als tussenpersoon, alle verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- De installatie van bedrading en toebehoren, de installatie van hulpvoedingssystemen, de installatie van de bedrading van telefooninstallaties, parlofonie, videofonie en computersystemen, de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties, de installatie van

databekabeling, en in de breedste zin alle activiteiten die verband houden met elektrotechnische installaties.

- De uitwerking, de installatie en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, domotica- en automatiseringprocessen, klimaatbeheersing en ventilatie, luchtbehandelinginstallaties, koeltechniek, branddetectie, verwerking en verkomen van pollutie en dergelijke.

- Alle werken en installaties die betrekking hebben op energiebesparende investeringen zoals zonnecollectoren, zonneboilers, zonnepanelen, warmtepompen en de daarbij horende installaties voor verwarming en waterbehandeling.

- De uitwerking, de installatie en realisatie van projecten op het gebied van sanitaire installaties.

- De ontwikkeling, productie, commercialisering en installatie van besturingssystemen die met voornoemde installaties verband houden.

- Het verlenen van technische ondersteuning aan andere bedrijven bij het optekenen en uitwerken van offertes en het begeleiden van hun projecten.

- Begeleiding, logistieke en technische ondersteuning aan particulieren tijdens de uitvoering van de door hen uitgevoerde werken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De groot- en kleinhandel, import en export, aankoop en verkoop van alle apparatuur die met voornoemde activiteiten in verband staat, verwarmingsinstallaties, alarminstallaties en beveiligingsapparatuur, domotica, aircotoestellen en andere luchtbehandelinginstallaties, verlichtingsapparatuur, elektrisch en elektronisch materieel, kabels, draad, schakelaars, schakelkasten en dergelijke, alsook alle materialen met betrekking tot sanitaire installaties en andere bouwsectoren. Hiermee wordt eveneens de online verkoop bedoeld.

- Het aankopen, bouwen, verbouwen en renoveren, verhuren en verkopen van onroerende goederen (geen activiteiten als vastgoedmakelaar).

- Het uitvoeren van herstellingswerken en onderhoudswerken aan boten.

- De aankoop, verkoop, import en export van 3D-printing toestellen, eveneens de online verkoop bedoeld. De vennootschap kan eveneens opdrachten tot het printen via 3D aannemen voor derden.

- De aankoop, verkoop, import en export, eveneens tweedehands en eveneens bedoeld via online verkoop, van alle artikelen met betrekking tot meubilair en meubilering, kledij en accessoires en alle artikelen met betrekking tot de binnenhuisinrichting en decoratie.

- Het ontwerpen en vervaardigen van machines en apparatuur.

De vennootschap kan eveneens alle onderhoud- en herstellingswerken aannemen die op voornoemde installatiewerken betrekking hebben. Bovendien kan zijn eveneens tot doel hebben voornoemde installaties in huur of leasing te geven.

Bovendien kan de vennootschap alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt, verband houdt of bijdraagt tot de realisatie ervan. In het kader van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap eveneens alle fabrieksmerken, patenten en vergunning nemen, kopen, verkopen en afstaan.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook. Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen. De vennootschap heeft evenwel niet tot doel beleggingsadvies te verschaffen aan derden, noch aan vermogensbeheer te doen voor derden, of andere activiteiten zoals geregeld bij de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agenten, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, overnemen van of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

6. De comparanten verklaren dat geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van

deze andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verklaren tevens dat de vennootschap die wordt opgericht geen vijf voltijdse werknemers zal

tewerkstellen zolang deze het statuut van  starter geniet.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (2.500

EUR)

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Mathijs Alain ten belope van 99 aandelen

- door juffrouw Claeys Florence ten belope van 1 aandeel.

Samen: honderd aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd procent.

Het kapitaal is volledig volgestort.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld tweeduizend vijfhonderd euro (2.500

EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

7. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig maart tweeduizend vijftien.

9. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand augustus, om zestien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet

vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de

statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd :

Luik B - Vervolg

De Heer MATHIJS, Alain, geboren te Eeklo op zeventien maart duizend negenhonderdachtentachtig, wonend te 9940 Evergem, Putten 11.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHTEN

De Heer De Cocker Guy, Linde 80 te 9940 Sleidinge in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DC Office, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

15/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 03.09.2015 15582-0072-010

Coordonnées
MATHIJS

Adresse
PUTTEN 11 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande