MATICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MATICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.662.388

Publication

11/07/2013
ÿþ rrtod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i A

i



2;3(2

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.662.388

;

Benaming (voluit) : MATICA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "MATICA". met zetel te Deminze, Engelhoekstraat 38, met ondememingsnummer 0871.662.388, RPR Gent, en; met B.T.W.-nummer BE871.662.388, opgericht bij akte verleden voor Meester Nicolas MOYERSOEN, Notaris te Aalst, op éénendertig januari tweeduizend en vijf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch?

; Staatsblad van veertien februari daarna, onder nummer 05026291, en waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van achtentwintig juni tweeduizend en elf, blijkens; ; proces-verbaal ervan opgemaakt door ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE, op zelfde datum,! bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien juli daarna, onder nummer 11106821,; sedertdien ongewijzigd.

2. De naamloze vennootschap "METAFIN", met zetel te Roeselare,, Wijnendalestraat 189, met ondernemingsnummer 0460.514.824, RPR Kortrijk, en met B.T.W.-nummer BE460.514.824, opgericht bij akte verleden voor Meester Paul-Albert MAERTENS, destijds Notaris te; Kortrijk, op veertien april negentienhonderd zevenennegentig, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch; ;; Staatsblad van negenentwintig april daarna, onder nummer 970429-191, waarvan het kapitaal werd verhoogd; en de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van twee december negentienhonderd zevenennegentig, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Paul-; ;; Albert MAERTENS, op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig? ;; december daarna, onder nummer 971220-171, waarvan het kapitaal opnieuw werd verhoogd en de statuten; ; werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van tweeëntwintig januari; tweeduizend en vier, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door Meester Bernard BOES, Notaris te; Kortrijf ter vervanging van zijn ambtsgenoot, Meester Philippe DEFAIJW, Notaris te Kortrijk, wettelijk belet, op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen februari daarna, onder; ,l nummer 04020428, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge fusie met de naamloze vennootschap; 3; METALHOLDING blijkens processen-verbaal ervan opgemaakt door Meester Maggy VANCOPPERNOLLE,? Notaris te Kortrijk, ter vervanging van haar ambtsgenoot, de genoemde Notaris Philippe DEFAUW, wettelijk; belet, op negenentwintig juni tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; k; van negentien juli daarna, onder nummer 04107514, en waarvan het kapitaal werd verminderd en de statuten; voor een laatste maal werden gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van negen; [I januari tweeduizend en zeven, blijkens proces-verbaal ervan opgemaakt door de genoemde Notaris Maggy; :; VANCOPPERNOLLE, vervangende haar ambtsgenoot, de genoemde Notaris Philippe DEFAUW, wettelijk; belet, op zelfde datum, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig januari; ;7 daarna, onder nummer 07017260.

Waarop met eenparig goedvinden volgende beslissingen werden;

genomen;

L Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Zetel:

Engelhoekstraat, 38

9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne)

;1

Onderwerp akte : BVBA: fusie

1

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint- '

Amandsberg, ondergetekend, op 21 juni 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum gezamenlijk een buitengewone algemene! vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van:

mod 11.1

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap METAFIN door fusie overgenomen wordt door de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap METAFIN hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusievoorstellen en de datum van huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Ieder der aanwezige aandeelhouders erkent een afschrift van voormelde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders ; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat,

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap METAFIN besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA het hele vermogen van de naamloze vennootschap METAFIN overneemt.

c. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en betuigt haar instemming met de verrichtingen waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA bij wijze van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting de naamloze vennootschap METAFIN overneemt.

Vermits de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, wordt deze overname verwezenlijkt zonder kapitaalsverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA en zonder omwisseling of toekenning van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap METAFIN, sedert één januari tweeduizend dertien tot op vandaag zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA.

Er zijn in de overnemende vennootschap en overgenomen vennootschap geen vennoten/aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij deze verrichting betrokken vennootschappen.

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de naamloze vennootschap METAFIN met alle rechten en plichten, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA.

Het vermogen van de over te nemen vennootschap omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa - en passivabestanddelen, zoals opgenomen in de staat van actief en passief opgesteld op datum van éénendertig december tweeduizend en twaalf, en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze' aangegaan niet de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap, Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden,

De aandelen van de naamloze vennootschap METAFIN in het bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA zullen door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling of toekenning van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA, De schulden van de naamloze vennootschap METAFIN gaan over op de ovememende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap METAFIN, met zetel te Roeselare, Wijnendalestraat 189, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA, met zetel Deinze, Engelhoekstraat 38, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap METAFIN definitief

opgehouden heeft te bestaan,

II. De vergaderingen besluiten dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt nà de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend dertien, en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

III. De vergadering beslist, tengevolge van de overneming bij wijze van fusie door vereniging van alle aandelen in één hand van de naamloze vennootschap METAFIN, het doel van de overnemende vennootschap aan te vullen en uit te breiden met de activiteit van de overgenomen vennootschap, zodat het doel van de overnemende vennootschap zaI luiden als volgt :

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden,

zowel in België als in het buitenland;

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidslichamen en/of éénmanszaken, en op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- Het ontwikkelen, het ontwerpen, het produceren, het uittesten, het commercialiseren en installeren van nieuwe technieken, nieuwe procédés en nieuwe toepassingen, in de ruimste zin;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa;

Op de laatste biz, van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

yoor-

tehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng,

participaties of investering;

- Het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

- De aankoop en verkoop, de import en export, de verdeling, de commercialisering, de levering, de productie alsook de restauratie en/of transformatie van roerende goederen allerhande zoals bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen, verbruiksvoorwerpen en kunstvoorwerpen. Dit alles zowel in de klein -aIs in de groothandel.

- De activiteit van tussenpersoon in de handel, in de meest ruime zin van het woord.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst, en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap kan tevens alle handelingen stellen met betrekking tot het beheer van alle roerende goederen en waarden. De vennootschap mag, op welke wijze dan ook, belangen nemen in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen."

W. De algemene vergadering besluit artikel 2 inzake de zetel van de vennootschap te schrappen en te vervangen als volgt;

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9800 Sint-Martens-

Leerne, Engelhoekstraat 38.

De zetel mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

V. De algemene vergadering besluit artikel 10 inzake de verwerving van eigen aandelen te schrappen en te vervangen als volgt:

1, Behoudens regehnatige kapitaalsvermindering, kan de vennootschap met naleving van de voorwaarden bepaald bij artikel 321 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, haar eigen aandelen of certificaten die daarop betrekking hebben, verkrijgen door inkoop of ruiling mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verwerving wordt voorgesteld,

De verkrijging kan enkel plaatsvinden indien de volgende voorwaarden

zijn vervuld

a) de nominale of fractiewaarde van de verkregen aandelen, met inbegrip van die welke de vennootschap eerder heeft verkregen en in portefeuille houdt, alsook van die welke zijn verkregen door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, mag niet meer dan twintig procent van het geplaatste kapitaal bedragen ;

b) de verkrijging van aandelen kan slechts geschieden voor zover de voor die verkrijging bestemde bedragen overeenkomstig artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen worden uitgekeerd ;

c) alleen volgestorte aandelen komen voor verkrijging door de vennootschap in aanmerking ;

d) het aanbod tot verkrijging van de aandelen moet onder dezelfde voorwaarden worden gedaan aan alle vennoten, tenzij dat tot de verkrijging eenparig is besloten door een algemene vergadering waarop alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en onder de door die vergadering eenparig vastgestelde voorwaarden.

Aandelen die in strijd met het voorafgaande zijn verkregen, zijn van rechtswege nietig. De zaakvoerder maakt van deze nietigheid uitdrukkelijk melding in het register van aandelen.

2. Zolang de verkregen aandelen opgenomen zijn in het actief van de balans, moet een onbeschikbare reserve worden gevormd gelijk aan de waarde waarvoor de aandelen in de inventaris zijn ingeschreven.

3. De vennootschap moet de aldus verkregen aandelen binnen twee jaar na de verkrijging vervreemden op grond van een besluit van de algemene vergadering die beslist met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

SVoor-

" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

inachtneming van de in de sub 1 hiervoor bepaalde voorschriften. De vervreemding heeft plaats op de door diezelfde vergadering bepaalde wijze.

De aandelen die niet binnen de hierboven gestelde termijn zijn vervreemd, zijn van rechtswege nietig. De zaakvoerder maakt van deze nietigheid uitdrukkelijk melding in het register van aandelen.

De aan deze aandelen verbonden rechten blijven geschorst totdat ze vervreemd zijn of van rechtswege nietig zijn.

Zolang deze aandelen tot het vermogen van de vennootschap behoren, deelt deze de uitkeerbare winst, die in principe toekomt aan de overgekochte titels, uit ten behoeve van de aandelen waarvan de rechten niet zijn geschorst."

VI. De algemene vergadering besluit artikel 19 inzake het bestuur van de vennootschap te schrappen en te vervangen als volgt:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

VII. De algemene vergadering besluit artikel 29 inzake de inventaris, jaarrekening en bestemming van de winst van de vennootschap te schrappen en te vervangen als volgt:

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder een inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig artikel 92 en 93 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover dit wettelijk verplicht is, stelt de zaakvoerder een verslag op, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid.

Op de nettowinst, na aftrek van de algemene onkosten wordt ten minste vijf procent afgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze verplichting houdt op wanneer de reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen."

VIII. De algemene vergadering besluit artikel 30 inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te schrappen en te vervangen als volgt:

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.







Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1 025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a '

 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een advocaat, door een notaris dan weI door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

IX. De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen,

De artikelen 2, 3, 10, 19, 29 en 30 worden aangepast zoals hierboven

aangegeven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de akte dd, 21 juni 2013

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2013
ÿþr

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111lI11111mwunlu

behouden 106255

aan het

Belgisch

Staatsblad





NEERG1=L;='Gn 1

11 An 1013

F"icC!-1TBAN'rá

KOOF'HAhJD~i~

Ondernemingsnr : 0871.662.388

Benaming

(voluit) : MATICA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engelhoekstraat 38 - 9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne) (volledig adres)

Onderwem akte : Fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 14/03/2013 overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA, met zetel te 9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne), Engelhoekstraat 38, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0871.662.366 (overnemende vennootschap);

2. De naamloze vennootschap METAFIN, met zetel te 8800 Roeselare, Wljnendalestraat 189, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0460.514.824 (over te nemen vennootschap).

- Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de handelingen verricht door de over te nemen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd als handelingen verricht door de overnemende vennootschap.

- De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de over te nemen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen: Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Gedaan te Deinze (Sint-Martens-Leenre, op 14/03/2013.

Getekend:

De heer Stéphane Verhoestraete

Zaakvoerder

tte£r7)2 xr,e4e7 r ~(~ eceZ A'

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 28.08.2012 12447-0543-017
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 15.07.2011 11294-0216-016
13/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

" 11106821"

Vo baha aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

" On¢tememingenr : 0871.662.388

Benaming : MATICA (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Engelhoekstraat, 38

9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne)

Orridemerp akte : BVBA: statutenwijziging

" Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend, op 28 juni 2011, ter registratie neergelegd, blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MATICA, met zetel te Sint-Martens-Leerne, Engelhoekstraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0871.662.388, RPR GENT, opgericht bij akte verleden voor Meester Nicolas MOYERSOEN, notaris te Aalst, op eenendertig januari tweeduizend en vijf, waarvan de statuten bekendgemaakt werden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien februari tweeduizend en vijf onder nummer 05026291, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn gebleven, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

1. Alvorens de beslissingen te nemen, nam de algemene vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het verslag van de zaakvoerder daaromtrent, opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, HLB Dodémont-Van Impe & C° burg. venn. C.V.B.A., kantoorhoudend te 8500 KORTRIJK, H. Consciencestraat 4, vertegenwoordigd door de heer Christian Van Praet, daartoe verzocht, heeft op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 3I3 van het

" Wetboek van Vennootschappen.

. De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"6 BESLUIT

Ondergetekende, HLB Dodémont- Van Impe & C° burg. venn. C.V.B.A., kantoorhoudend te 8500 KORTRIJK,

H. Consciencestraat 4, hierbij vertegenwoordigd door de heer Christian Van Praet, bedrijfsrevisor, verklaart

dal betreffende de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MATICA: ;í

* de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

* het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, alsook voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

* de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt

met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit le geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 7.606 aandelen van de vennootschap MATICA B. V.B.A.,

zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de .i

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortrak, 21 juni 2011

B.C. Y.B.A. HLB DODEMONT - VAN IMPE & C°

vertegenwoordigd door C. VAN PRAET,

Bedriffsrevisor, "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennoten verklaarden en erkenden, zoals voormeld, de voormelde verslagen van de Bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder ontvangen te hebben; zij erkenden tevens dat zij kennis hebben van de recente

' boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keurden voormelde verslagen éénparig goed, traden deze bij en verklaarden er volledige kennis van te hebben.

II. Verhoging van het kapitaal met zevenhonderd zestig duizend zeshonderd euro (760.600,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zevenhonderd negenenzeventig duizend tweehonderd euro (779.200,00 EUR), door uitgifte en met creatie van zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, volledig te volstorten door inbreng in natura ten bedrage van: één miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend euro (1.875.000,00 EUR), waardoor een globale uitgiftepremie van één miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (1.114.400,00 EUR) ontstaat.

De zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) nieuw gecreëerde aandelen zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf het boekjaar dat begonnen is op 1 januari 2011.

Onderschriiving.

De zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) nieuwe aandelen voor het bedrag der kapitaalverhoging van zevenhonderd zestig duizend zeshonderd euro (760.600,00 EUR), worden onderschreven met volstorting door inbreng in natura.

De zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) aandelen en het kapitaal worden onderschreven voor afbetaling in natura door de Heer Stéphane VERHOESTRAETE, zoals nagemeld.

VOLSTORTING VAN DE KAPITAALSVERHOGING.

Inbreng in natura.

De Heer Stéphane VERHOESTRAETE, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van tweeduizend zesentwintig (2026) aandelen zonder vermelding van nominale waarde hem toebehorende in volle eigendom en zijn onverdeeld aandeel, zijnde het onverdeelde vierde, van drie aandelen (3) in volle eigendom, volstort ten belope van honderd procent van de naamloze vennootschap METAFIN, met zetel te 8800 Roeselare, Wijnendalestraat, 189, met ondememingsnummer 0460.514.824, RPR Kortrijk, geschat op een miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend euro (E 1.875.000,00).

De voormelde aandelen van de vennootschap METAFIN worden ingebracht tegen een totale inbrengwaarde van een miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend euro (E 1.875.000,00), waarvan zevenhonderd zestig duizend zeshonderd euro (E 760.600,00) wordt geboekt als kapitaal en een miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (E 1.114.400,00) als uitgiftepremie. Het kapitaal wordt bijgevolg gebracht van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zevenhonderd negenenzeventig duizend tweehonderd euro (E 779.200,00), met creatie van zevenduizend zeshonderd en zes euro (7.606) nieuwe aandelen. De zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van honderd euro (E 100,00) per aandeel, hetzij tegen de globale prijs zevenhonderd negenenzeventig duizend tweehonderd euro (E 779.200,00) . en worden volstort door inbreng in natura ten bedrage van een miljoen achthonderd vijfenzeventig duizend euro (E 1.875.000,00), waardoor een globale uitgiftepremie van een miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (E 1.114.400,00) ontstaat.

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (E 1.114.400,00), om het te brengen van zevenhonderd negenenzeventig duizend tweehonderd euro (779.200,00 EUR) op één miljoen achthonderd drieënnegentig duizend zeshonderd euro (1.893.600,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van voormelde uitgiftepremie ten belope van een miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (E 1.114.400,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

De uitgiftepremie ten bedrage van een miljoen honderd veertien duizend vierhonderd euro (E 1.114.400,00), worden geïncorporeerd in het kapitaal.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG.

1. De vennootschap bekomt de eigendom van de ingebrachte effecten evenals het daarmee verbonden genot vanaf heden.

2. De vennootschap zal vanaf de dag waarop zij eigenares zal worden van voormelde aandelen, alle belastingen en kosten die de ingebrachte effecten bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze effecten, ten last nemen.

3. De inbrengers verklaren dat alle ingebrachte aandelen volledig volstort zijn, en vrij zijn van alle verzet en lasten welkdanig ook.

4. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte effecten niet het voorwerp hebben uitgemaakt van een pand, van een depot of van een onderpand.

5. De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrengers voorvloeiend uit de huidige inbrengen.

6. Ingevolge voormelde inbrengen, valt de vennootschap niet onder de artikelen 627, 628, 631, 632 en 878 van

het Wetboek van Vennootschappen.

Als vergoeding van de voorschreven inbreng in natura worden aan de Heer Stéphane VERHOESTRAETE

' zevenduizend zeshonderd en zes (7.606) nieuwe aandelen toegekend.

~

!oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

*r~ loor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De verschijners verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil van de inbreng in natura volledig volstort zijn.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de algemene vergadering verklaarden en erkenden en verzochten de ondergetekende Notaris te akteren dat op de voormelde kapitaalverhogingen volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort.

De Voorzitter en de vergadering stelden vast en verzochten de ondergetekende Notaris er akte van te nemen dat, ingevolge de hierboven gedane inbreng in natura, de verhoging van het kapitaal volledig onderschreven en volstort werd en dat het kapitaal werkelijk gebracht werd op een miljoen achthonderd drieënnegentig duizend zeshonderd euro (E 1.893.600,00), vertegenwoordigd door zevenduizend zevenhonderd tweeënnegentig , (7.792) aandelen zonder vermelding van waarde.

IV. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

1) afschrift proces-verbaal dd. 28 juni 2011

2) de gecoördineerde tekst van de statuten

"

Op de kaatste btz, van Luik i3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 10.06.2010 10160-0371-016
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 28.05.2009 09164-0259-015
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 16.06.2008 08224-0074-015
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 27.06.2007 07282-0399-011
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15569-0246-017

Coordonnées
MATICA

Adresse
ENGELHOEKSTRAAT 38 9800 SINT-MARTENS-LEERNE

Code postal : 9800
Localité : Sint-Martens-Leerne
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande