MAX PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAX PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.814.997

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 24.04.2014 14100-0314-010
10/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo behou, aan Belgi; Staatsl

iZlrïiE REGI

VAN KOOPHANDEL

31 SEC, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0819.814.997

Benaming

(voluit) : Nofiq Belgium

(verkort) :

BljTagèirbirliéfiférgiséh Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselsesteenweg 55, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten,

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nofiq Belgium", met maatschappelijke zetel te,

Brusselsesteenweg 55, 9280 Lebbeke, gehouden voor Meester Christiane Denys, Notaris-plaats-vervanger van. Ere-Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde, daartoe benoemd bij beschikking van de Rechtbank van. Eerste Aanleg te Dendermonde de dato 23 juli 2013, en optredend als zaakvoerder van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Notaris Anne; Vander Donckf. op 17 december 2013, geregistreerd 3 bladen, geen verz. Te Dendermonde I op 19112,2013.. Reg: 05, boek: 126, blad: 98, vak: 16. Ontvangen: E 50,00. E.A.inspecteur M. Kindermans., blijkt het volgende::

* De vergadering besliste met onmiddellijke ingang de benaming van de vennootschap te wijzigen naar "MAX Projects".

De vergadering besliste artikel 1 van de statuten als volgt aan te passen:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming MAX Projects,"

*De vergadering besliste met onmiddellijke ingang de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 53.

De vergadering besliste artikel 2§1 van de statuten ais volgt te wijzigen:

"De zetel is gevestigd te 9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 53."

* De vergadering besliste ondergetekende Notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 5 december tweeduizend en dertien betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap.

Iedere vennoot erkende op de hoogte te zijn van dit verslag dat samen met de staat van activa en passiva de dato 30 september tweeduizend en dertien en deze akte zal neergelegd warden op de griffie van de, rechtbank van koophandel.

* De vergadering besliste het doel van de vennootschap uit te breiden en het doel als volgt aan te passen: "Aan- en verkoop en groothandel in producten voor brandbeveiliging, branddetectie en alarmering en het blussen van branden.

Technisch advies, begeleiding en opleiding voor het gebruik van producten voor brandbeveiliging.

Het ontwerpen, de fabricage, de verkoop, het onderhoud en de installatie en montage omvattende ondermeer alle werken in onroerende staat, van machines en machine-toebehoren, alsmede toelevering van alle materialen, alsook alle herstellingen en alle activiteiten in verband met onderzoek, studie, berekening, beschrijving, (technisch) tekenen, opmeting en controle in verband met bovenstaande.

Klein- en groothandel in radio, TV, video- en elektrisch materiaal, verlichtingsartikelen en elektrische toestellen, Het plaatsen van aluminium en stalen plafonds. Plaatsen van bekabeling en aansluiten voor computers. Het uitvoeren van elektriciteitswerken In de ruimste zin van het woord en dit alles zowel in gehuurde als zelf op te richten gebouwen,

De verhuur van kamers met in het bijzonder het ter beschikking stellen van een gemeubelde kamer, het onderhoud en het schoonmaken van de kamers, met inbegrip van het verschaffen van huishoudelijk' linnengoed. De verkoop van dranken om te nuttigen op de kamers.

Aan en verkoop van voedingssupplementen en huidverzorging. Het verlenen van advies en begeleiding bij: het gebruik van voedingssupplementen en huidverzorging. Organisatie van informatiesessies betreffende; voedingssupplementen en huidverzorging..

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve,: organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in', naaal ert voor rekening van derden, vande verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouden 4 An het Belgisch Staatsblad

dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en allés wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden,

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en , titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren.

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle materieel in verband met de hierboven vermelde bedrijvigheden aan- en verkopen, huren en verhuren, In concessie geven en nemen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan."

De vergadering besliste artikel 3 van de statuten in die zin aan te passen.

*De vergadering aanvaardde het ontslag ingediend door de huidige zaakvoerder van de vennootschap vanaf heden, te weten de Heer Artur De Maeseneir, wonende te Lebbeke, Brusselsesteenweg 53. De vergadering verleende kwijting voor zijn mandaat tot op heden.

*De vergadering besliste te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur vanaf heden: Mevrouw Marijke Peelman, wonende te Lebbeke, Brusselsesteenweg 53.

*Comparanten gaf volmacht aan CVBA De Decker-Hermans, te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Notaris Christiane Denys

Tgelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoordineerde statuten

- verslag van de zaakvoerder;

- balans de dato 30-09-2013

$ijtàge bij hefRéTgisc1iStaatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2013
ÿþLL

i

*13068697*

II

MOd word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REc H-Tl3ANK VAN KOORHANDEL_

2 3 APR, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0819.814.997

Benaming

(voluit) : NOFIQ BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 35, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 02-04-2013 blijkt:

De maatschappelijke zetel te "9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 35" wordt overgebracht naar "9280 Lebbeke, Brusselsesteenweg 55".

VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan CVBA De Decker - Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Getekend: Artur De Maeseneir, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 10.04.2013 13088-0332-009
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 13.04.2012 12086-0315-010

Coordonnées
MAX PROJECTS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 53 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande