MAXI ZOO NOORD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAXI ZOO NOORD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.927.752

Publication

11/03/2014
ÿþMort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF RFf;HTBANK

VAN KOOPHANDEL

Z 8 FEB, 2014

DENDERMONDE

Griffie

Voorbehoud( i Ï1111fill11111

aan he

Belgisc staatsbh



Ondernemingsnr : 0537.327.752

Benaming

(voluit) : MAXI ZOO NOORD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Luxemburgstraat 11, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten dd. 31 januari 2014 blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist met eenparigheid der stemmen de heer Marc Lukjes, wonende te Rheinstrasse 38, 47906 Kempen, Duitsland als zaakvoerder van de Vennootschap te vervangen door de heer Michael Trapp wonende te Mina-Karcher Platz 5, 67227 Frankenthal, Duitsland en dit vanaf 1 februari 2014.

Het mandaat van de heer Michael Trapp geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd zijn.

Overeenkomstig artikel 9 van de statuten moet het bestuur van de Vennootschap gezamenlijk gevoerd worden ingeval er twee zaakvoerders zijn. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college. Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen handelend, behoudens voor de - in de statuten vermelde - essentiële beslissingen waarvoor steeds twee zaakvoerders samen moeten handelen.

Voor analytisch uittreksel,

BVBA The Petshop Boys

Vast vertegenwoordigd door Koen Van Den Bossche

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









 f7, .





VAN 4kOOPMANI*iil.ks

~ S SEP »11

bel'

aa

Be

Stat



*1319 789'





DEN252,3,4 19NPE





Ondernemingsnr: 533 " 2 - .

Benaming

(voluit) : MAXI ZOO NOORD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Luxemburgstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op drie september tweeduizend dertien, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt;

1. Oprichter: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAXI ZOO BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Luxemburgstraat 11.

2. Naam en rechtsvorm: "MAXI ZOO NOORD", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3, Zetel: 9140 Temse, Luxemburgstraat 11.

4. Doel: De vennootschap heeft als doel in het kader van de Belgische Wet van 13 april 1995 betreffende de handelsagentuurovereenkomst in naam en voor rekening van Maxi Zoo Belgium bvba en eventueel andere opdrachtgevers produkten te verkopen die haar worden ter beschikking gesteld door de betrokken principaal, en dit op de door haar aangeduide plaatsen en/of toegekende gebieden, zoals;

-neerhofdieren, kleine huisdieren en sierdingen, vissen, reptielen alsmede alle toebehoren hieraan verbonden. Hierin zijn begrepen; koloniale waren en voedingswaren, granen, zaden, planten alsmede aile afgeleide producten hierop toepasselijk,

- tuingereedschappen en tuinmaterialen waaronder ook materialen in hout, alsmede alle afgeleide producten hierop toepasselijk.

- middelen ter verdelging van ongedierte, onkruidverdelgende en schimmeldodende middelen.

- vlees, vis, gevogelte en wild; vleesextracten, geconserveerde, gedroogde en gekookte vruchten en groenten; geleien, jams, compote, eieren, melk en melkproducten; eetbare oliën en vetten.

- verse vruchten en groenten, zaaizaden, levende planten en bloemen.

- artikelen voor sportvisvangst en jacht.

speelgoed.

- het ontwikkelen, leveren en uitgeven van folders en/of andere marketinguitingen; Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van roerende en onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer roerende en onroerende goederen verwerven, laten maken, laten opschikken, laten uitrusten, laten opbouwen, met het oog op beheer en opbrengst en met het oog op verkoop en wederverkoop; zij mag onroerend goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden,

Zij mag in het kader van haar activiteit alle mobilaire, immobilaire, financiële, industriële, hypothecaire verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorende doel. nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze, dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5, Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één honderdste (1/00ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

L~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Aile aandelen werden onderschreven door inbreng in speciën en volgestort ten belope van twee/derden of twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E).

6. Boekjaar: Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en veertien.

7. Jaarvergadering, voorwaarden van toelating en van stemuitoefening: Ieder jaar op de tweede maandag van de maand april om negentien uur en voor de eerste maal in tweeduizend vijftien.

Elk kapitaalaandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht kan slechts beperkt worden in navolging van de imperatieve bepalingen van het wetboek der vennootschappen.

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een Wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit over te laten aan de zorgen van de zaakvoerder(s).

Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogens-bestanddelen in geld of in natura over aile aandelen verdeeld.

9. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke het wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering voorbehoudt en met uitzondering van wat volgt:

1.Voor transacties en beslissingen die van essentieel belang kunnen worden voor het commerciële beleid van de vennootschap en/of verder reiken dan de gebruikelijke commerciële exploitatie, is vooraf de goedkeuring vereist van de algemene vergadering op basis van een besluit van de vennoten met een meerderheid van twee derden van de uitgebrachte stemmen. Van essentieel belang zijn meer bepaald de volgende aangelegenheden en gebeurtenissen:

1.1 De wijziging van het doel van de onderneming

1.2De verkoop of de verpachting van de onderneming

1.3De volledige of gedeeltelijke stopzetting van de activiteiten van de onderneming

1.4De wijziging van de bestaande structuur van de onderneming of het beleid van de onderneming van de vennootschap en de opname van nieuwe ondernemingstakken.

1.5De effectieve verplaatsing van het administratieve centrum, de oprichting of de opgave (roti. de verkoop) van filialen, het afsluiten van vennootschapsovereenkomsten, het verwerven of verkopen van participaties in andere ondernemingen; het opstarten of de opgave van een nieuwe bedrijfstak en het opstarten of de opgave van bestaande sectoren.

1.6De aankoop en de verkoop van grondstukken of soortgelijke rechten en de aankoop en de verkoop van andere voorwerpen van het eigen vermogen voor een bedrag van meer dan 25.000,00 euro.

1.71-let afsluiten, beëindigen of wijzigen van ondernemingsovereenkomsten en overeenkomsten met het oog op concurrentiebeperking.

1.8 Investeringen die individueel meer bedragen dan 30.000,00 euro of waarvan de jaarlijkse som meer bedraagt dan 90.000,00 euro.

1.91-let afsluiten, wijzigen of beëindigen van huur-, pacht-, leasing- of franchiseovereenkomsten of andere permanente schuldovereenkomsten met een looptijd van meer dan twee jaar en een maandelijkse fast van meer dan 2.500,00 euro of een jaarlijkse verbintenis van meer dan 20.000,00 euro.

1,10Het afsluiten, beëindigen of wijzigen van arbeidsovereenkomsten met medewerkers (bedienden zowel als vrije medewerkers) die recht hebben op een maandelijkse vergoeding van meer dan 5.000,00 euro en een jaarlijkse vergoeding van meer dan 60.000,00 euro bruto, aan wie een langere opzeggingstermijn werd toegekend dan de wettelijke, die participeren in de winst of de omzet van de onderneming of de aanstelling van de echtgenoot, de levenspartner of personen waarmee de zaakvoerder of de vennoten verwant zijn of die aangetrouwd zijn en de overeenkomst van een ouderdomsrente van het bedrijf, de belofte van een pensioen, de toekenning van speciale vergoedingen aan medewerkers.

1.11Het aangaan van kredieten en leningen voor zover die meer bedragen dan in totaal 50.000,00 euro.

1.12De toekenning van leningen voor zover die in het individuele geval meer bedragen van 5.000,00 euro of wanneer de kredieten aan de zaakvoerders, hun echtgeno(o)t(e), levenspartner of met hem verwante personen of aangetrouwde personen moeten worden toegekend of aan gevolmachtigden of aan handelsgevolmachtigden voor de volledige handelsbedrijvigheid.

t

. e

f ' p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.13Het toekennen van betalingsvoorwaarden in het commerciële verkeer die verder reiken dan wat gebruikelijk of redelijk is voor de financiële situatie van de vennootschap.

1.14Een afstand voor een bedrag van meer dan 5.000,00 euro per individueel geval.

1,15Het aanspannen van een gerechtelijke of scheidsrechtelijke procedure en de stopzetting daarvan door intrekking of vergelijk en het inleiden van een rechtszaak tegen de vennootschap waarvan de waarde meer bedraagt dan 25.000,00 euro.

1.16De overname van te betalen wissels, waarborgverplichtingen en borgtochten of het aangaan van gelijkaardige rechtshandelingen als borgtochten buiten het gewone handelsverkeer of met een waarde van meer dan 5.000,00 euro per afzonderlijk geval.

1,17De verandering van fiscale of juridische adviseurs.

1.18De aanstelling en het ontslag van gevolmachtigden, handelsgevolmachtigden of anderen als leidinggevende medewerkers, bv. districtsleiders of hoger aan te duiden medewerkers.

1.19Transacties als groothandel en/of dienstverlener met ondernemingen waarin de zaakvoerders of de vennoten participeren.

1.20Transacties en overeenkomsten met familieleden en aangetrouwden; voor zover rechtspersonen vennoten van de vennootschap zijn, dienen hun vennoten in aanmerking te worden genomen. Dat geldt dienovereenkomstig voor transacties en overeenkomsten met rechtspersonen waarin de voornoemde personenkring participeert.

1.21AIle voornoemde aangelegenheden of transacties bij dochtervennootschappen en holdingmaatschappijen.

2.Als "essentieel' in de zin van lid 1, gelden bovendien aangelegenheden die in verband met de grootte van de vennootschap of omwille van het bijzonder voelbare effect buiten het kader vallen van de gebruikelijke taken die deel uitmaken van de verantwoordelijkheid van een management, respectievelijk een beslissingsniveau, evenals aangelegenheden die niet plaatsvinden binnen het kader van de gebruikelijke economische bedrijvigheid,

3.De algemene vergadering kan bijkomende maatregelen en aangelegenheden bepalen waarvoor de voorafgaandelijke toestemming vereist is van de algemene vergadering.

4.De algemene vergadering kan te allen tijde, ook in de vorm van een huishoudelijk reglement, richtlijnen en instructies geven voor de zaakvoerders, die dienen te warden gevolgd.

5.De toestemming van de algemene vergadering kan ook in het kader van de goedkeuring van ondernemingsplanningen vooraf worden verleend. in dat geval moeten de transacties waarvoor de toestemming verplicht is, in elk geval voldoende concreet zijn beschreven en meer bepaald moet de reden blijken van de verplichte toestemming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

De vergoeding van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering worden bepaald, Bij uitblijven van zulke beslissing zal het mandaat kosteloos worden uitgeoefend,

In het geval dat een commissaris moet worden aangesteld, kan door de zaakvoerders in hun midden overeenkomstig artikel 133, alinea 6 van het Wetboek van vennootschappen een audit comité worden opgericht. Het audit comité zal meer bepaald toezicht houden op het adequaat karakter van de boekhoudkundige normen gehanteerd door de vennootschap, de problemen verbonden aan de interne controle en de kwaliteit van de financiële informatie. Het zal bovendien belast zijn met het verzekeren van een permanente opvolging van de taken uitgevoerd door de commissaris.

De zaakvoerders voor onbepaalde tijd benoemd in deze statuten of in een akte. houdende wijziging der zelfde kunnen slechts worden afgezet bij eenparige beslissing van de vennoten of wegens ernstige redenen te beoordelen door de bevoegde rechtbank.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder, alleen handelend, behoudens voor de hiervoor gemelde essentiële beslissingen in artikel 11 waarvoor steeds twee zaakvoerders samen moeten handelen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders - samen optredend worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Elke vennoot heeft individueel de bevoegdheid van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een externe accountant. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens een gerechtelijke beschikking. In deze gevallen zullen de opmerkingen van de expertboekhouder worden medegedeeld aan de vennootschap.

Indien overeenkomstig de artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke vaarschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voerde duur van het mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad _17109!20.13-- Annexes-du Muriteu?bïelgë

De bevoegdheden en de aansprakelijkheid van de commissarissen worden bepaald door de artikelen 137

en volgende van het wetboek van vennootschappen.

In hun hoedanigheid van eenvoudige gelastigden van de vennootschap gaatlgaan de zaakvoerder(s),

wegens deze functie geen persoonlijke verplichtingen aan betreffende de maatschappelijke verbintenissen; zij zijn volgens artikel 262 van het wetboek van vennootschappen slechts verantwoordelijk voor de lastgeving die

zij ontvangen hebben.

Is er slechts één zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die geen college vormen, en heeft een

zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de

vennootschap worden gedaan.

Is er een college van zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van

het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden zich te schikken naar de bepalingen van artikel 259 van het wetboek van vennootschappen,

10. Benoemingen:

Werden tot zaakvoerder benoemd:

1) de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "THE PETSHOP BOYS", met

maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Luxemburgstraat 11. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister Dendermonde met ondernemingsnummer 0873.232.701, met ais vaste vertegenwoordiger de Heer Van Den Bossche Koen, geboren te Sint-Niklaas op acht augustus negentienhonderd achtenzestig, (rijksregisternummer

680808-093.84), wonende te 9111 Belsele, stad Sint-Niklaas, Gavermolenstraat á f januari negentienhonderd

2) de Heer LUKIES Marc; geboren te Rh einhauseniDuisburg op

negenenzestig, (paspoortnummer 512414077), wonende te Duitsland, 47906 Kempen, Rheinstrasse 38.

Werd tot commisaris benoemd:

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid "KPMG Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de Heer Filip De Bock, bedrijfsrevisor.

11. Overname verbintenissen: Me verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds drie september tweeduizend dertien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de vetwerving van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

12. Volmacht: De Heer Koen Van den Bossche, voornoemd, of elke andere door haar aangewezen persoon,

is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervuilen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de

Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen In naam van de

vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en aile documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van heVmandaatOR KNOPT UIhTTRI' belast

ENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- uittreksel Verstrae.cn & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. O.V.V. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

infoc nntarissenvrasene.be

is, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : RerO = bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vaheid van de n derden teende rvertegenwoordigen o(a)n(en)

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0265-030
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 10.06.2016 16172-0359-029

Coordonnées
MAXI ZOO NOORD

Adresse
LUXEMBURGSTRAAT 11 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande