MB BEDRIJFSREVISOR

Divers


Dénomination : MB BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.116.467

Publication

27/01/2014
ÿþOndernemingsnr i 0844.116.467

Benaming

(voluit) : MB BEDRIJFSREVISOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootshap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Borrekent 118C 9450 Denderhoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijzigingen

Volgens het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 september 2013 werden volgende artikels van de statuten aangepast:

Artikel 3: Doei:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de' gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren; of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van aile activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

De vennootschap mag onder meer aile roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag eveneens, in het kader van haar doel, belangen nemen in en samenwerken met andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen; of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met; het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De inhoud van dit artikel vervangt Integraal het artikel 3 van de oprichtingsakte

Artikel 5: Maatschappelijk Kapitaal

De meerderheid van de aan de aandelen verbonden stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors

De inhoud van dit artikel is een aanvulling in het artikel 5 van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM!

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-1FFIE nECI ITI3ANK

VAN KOOPHANDEL

~fII~VIIII~VVIB~~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

AI

1 6 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of maximaal drie zaakvoerders, al dan niet vennoten, met dien verstande dat de meerderheid van de zaakvoerders steeds auditkantoren enfof een wettelijke auditors dienen te zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap een bestuurdersmandaat vervult, zal ze vertegenwoordigd worden door een vast vertegenwoordiger, al dan niet zaakvoerder, dewelke met uitsluiting van de zaakvoerder(s) de vennootschap zal vertegenwoordigen in de uitoefening van dit beheersmandaat. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. De vaste vertegenwoordiger zal benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering op zelfde wijze als de zaakvoerder.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijkertijd een opvolger te benoemen.

In afwijking van de eerste en tweede alinea van dit artikel wordt de heer Mohammed BOUMALEK, wonende te 9450 Denderhoutem, Borrekent 118C, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Mohammed BOUMALEK kan als zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten ( met inbegrip van de instemming van de heer Mohammed BOUMALEK als beherend vennoot) worden ontslagen. De heer Mohammed BOUMALEK verliest zijn mandaat als zaakvoerder van rechtswege ingeval van overlijden. Ingeval van beëindiging van het mandaat van de heer Mohammed BOUMALEK als zaakvoerder door overlijden zal de eerste en de tweede alinea van dit artikel en het tweede lid van het artikel 23.2 van de statuten in werking treden.

De inhoud van dit artikel vervangt integraal het artikel 11 van de oprichtingsakte

De heer Mohammed Boumalek.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-loehouden gr aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik I. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

IU i IIflI31M3II15~II80~I~

*1*

ICI 13 AUG. 2013



DENDEMNDE









Ondernemingsnr : 0844.116.467

Benaming

(voluit) : MB BEDRIJFREVISOR

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel ; Borrekent 118c - 9450 Denderhoutem

Onderwerp akte : Statutenwijzing

Volgens het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 24 december 2012 werden de volgende artikels van de statuten aangepast

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen, alleen of samen of met medewerking van andere bedrijfsrevisoren, van alle opdrachten die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren zijn toevertrouwd, en op algemene wijze, aile reviisoraie opdrachten te vervullen met betrekking tot financiële overzichten, verricht met toepassing van of krachtens de wet;

de uitoefening van alle werkzaamheden die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, zoals ondermeer; het geven van advies en bijstand aan ondernemingen en vennootschappen, het opmaken van waardebepalingen van ondernemingen, het uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, het geven van onderwijs, het publiiceren van artikels en boeken.

De vennootschap mag rechtstreeks, of onrechtstreeks, aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van bedrijfsrevisor of tot het ontwikkelen ervan kunnen bijdragen, of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen,. in zover deze werkzaamheden niet overenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het; beroep van bedrijfsrevisor, samenwerken met of deelnemen in andere professionele vennootschappen van; beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of' samenwerken met dezen in het kader van interprofessionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen., voor zover deze werkzaamheden niet overenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en in-overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van bedrijfsrevisor.

De vennootschap kan bij uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor uitsluitend handelen door haar vennoten of zaakvoerders en/of door personen die anderszins met de vennootschap verbonden zijn, die een natuurlijke persoon dienen te zijn en die de hoedanigheid hebben van bedrijfsrevisor, ingeschreven in het openbaar register van het instituut van de Bedrijfsrevisoren.

indien geen enkel vennoot deze hoedanigheid nog bezit, dient beslist te worden tot doelswijziging of; ontbinding van de vennootschap tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer; vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de voorwaarden hierna voorzien.

De inhoud van dit artikel vervangt integraal het artikel 3 van de oprichtingsakte.

Artikel 15 : vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger, is belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De vennootschap mag haarvertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Op de laatste biz. van Link 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inhoud van dit artikel vervangt integraal het artikel 15 van de oprichtingsakte.

De heer Mohammed BOUMALEK

Beherend vennoot, zaakvoerder.

Veor-

behouden

aan het

á Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

kre In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFI ~ '= =.~rs ;__ ~_ ,_ !,, ,

VANI.4i~0~i 1``

c %: w r_

Z 1 SEP. 2012 DENDr=:;.~É'f~` .;..

lIll lII Il Il 1li1 1ll 11I ll1l lI

" 12165919

Ondernemingsnr : 0844.116.467

Benaming

(voluit) : MB BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Borrekent 118c, 9450 Denderhoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

De bijzondere algemene vergadering van 25 september 2012 beslist tot wijziging van de huidige benaming

van de vennootschap naar "MB bedrijfsrevisor",

Artikel 1 van de statuten wordt dan ook als volgt aangepast:

"Er wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een gewone commanditaire vennootschap.. Zij draagt de naam "MB bedrijfsrevisor"."

Mohammed Boumalek

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2012
ÿþ 1.sad word 7 7.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llIl 1111 QIil IIIl IMI 11111 111111111111111

*12056309*

:=.ECHTE" ANK

VAN V'.)::;;'HA,NDEL

- 2 MM 2012

Q'EAr:e,î'1iddlONDE



Ondernemingsnr: B yy . iln 6 . 6.-

Benaming

(voluit) : MB BEDRIJFSREVISOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Borrekertt 118c - 9450 Denderhoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij onderhandse akte d.d. 23 februari 2012 heeft de heer Mohamed BOUMALEK, wonende te 9450 Denderhoutem, Borrekent 118c, houder van identiteitskaart met nummer 590-8974382-65 en ingeschreven in het Rijksregister omder het nummer 81.06.09-279.30, tezamen met een stille vennoot, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire vennootschap opgericht.





Bijlagen bij fiët Bëlgisëli Sïaatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Analytisch uitreksel uit de vernoemde oprichtingsakte

TITEL 1. - OPRICHTING

RECHTSVORM-NAAM-ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een gewone commanditaire vennootschap. Zij draagt de naam "MB BEDRIJFSREVISOREN. De zetel van de

vennootschap is gevestigd te 9450 Denderhoutem, Borrekent 118C.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een en dertig duizend (31.000,00) EUR, Het wordt vertegenwoordigd

door driehonderd en tien (310) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt alsvolgt in geld ingeschreven:

- door Mohamed BOUMALEK, voornoemd sub 1), ten belope van negen (9) aandelen

- door stille vennoot, voornoemd sub 2), ten belope van een (1) aandeel

Inbreng van een bedrijfstak door Mohamed BOUMALEK ten belope van drie honderd (300) aandelen.

Totaal drie honderd (310) aandelen. Het kapitaal werd door de inbreng in geld en door de inbreng in natura

volledig volstort.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID -

De beherend of gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap. De andere vennoten zijn stille of commanditaire vennoten die slechts

aansprakelijk zijn ten belope van hun inbreng.

TITEL 2. - STATUTEN

HOOFDSTUK I. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap. Zij draagt de benaming "MB BEDRIJFSREVISOREN",

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9450 Denderhoutem, Borrekent 118c. Deze mag worden

overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de,

taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depofs in België of in het buitenland

vestigen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 DOEL

De vennootschap heeft als doel opdrachten uit te voeren die haar en haar vennoten zijn toevertrouwd in de hoedanigheid van bedrijfsrevisor in het openbaar register van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De vennootschap mag alle handelingen, zowel roerende ais onroerende verrichten die de verwezenlijking van haar doel beogen, Zij mag ondermeer samenwerken en deelnemen in andere professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met een aanvullend karakter aan haar doei en deelnemen in interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van zulke beroepen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met boven genoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Onverminderd de mogelijkheid van verkoop of vrijwillige uittreding, zoals voorzien in artikel 10 van deze statuten, kan de vennootschap niet worden beëindigd door verklaring van één of meer vennoten, noch worden ontbonden door opzegging bij toepassing van artikel 39, 5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijsiging van de statuten zijn gesteld.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de beëindiging ais zaakvoerder, van een vennoot.

HOOFDSTUK If. - KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een en dertig duizend (31.000,00) EUR. Het wordt vertegenwoordigd door drie honderd en tien (310) aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN TOEZICHT

Artikel 11, Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd dppr maximum drie (3) zaakvoerders. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor maximum zes (6) jaar. Het mandaat van de zaakvoerder kan ten alle tijde worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn hernoembaar. Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard eindigt zijn mandaat als zaakvoerder onmiddelijk en van rechtswege,

Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist (i) kunnen enkel natuurlijke personen worden benoemd als zaakvoerder, en (ii) moeten alle zaakvoerders beherende vennoten zijn of beherend vennoot overeenkomstig artikel 7.

Wanneer met toepassing van de vorige alinea, een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directiecomité of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Een zaakvoerder mag te alle tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag of herroeping zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Is er geen opvolger voorzien voor de enige zaakvoerder dan kan elke vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van het beheer verrichten. indien een stille vennoot dergelijke dringende zaken van beheer verricht verliest hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot niet, mits hi) duideliijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voolopig bewindvoerder.

Wanneer slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelik auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamelijk het bestuur_

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering, en dient de meerderheid te bestaan uit bedrijfsrevisoren of wettelijke auditors.

In afwijking van de eerste en tweede alinea van dit artikel wordt de heer Mohammed BOUMALEK, wonende te 9450 Denderhoutem, Borrekent 118C, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Mohammed BOUMALEK kan als zaakvoeder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van aile vennoten (met inbegrip van de instemming van de heer Mohammed BOUMALEK als beherend vennoot) worden ontslagen. De heer Mohammed BOUMALEK verliest zijn mandaat als zaakvoerder echter van rechtswege ingeval van overlijden of onbekwaam verklaring. Ingeval van beëindiging van het mandaat van de heer Mohammed BOUMALEK als zaakvoerder door overlijden of onbekwaam verklaring zal de eerste en tweede alinea van dit artikel en het tweede lid van artikle 232 van de statuten in werking treden.

Artikel 13. Bestuusbevoegdheid

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Zijn er verschillende zaakvoerders, handelen zij als college

De zaakvoerder mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De stille vennoten mogen zich geenszins inmengen in het bestuur van de vennootschap.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15, Vertegenwoording

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere

zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 16. Bezoldiging

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersiultend besluit van de algemene

vergadering.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 18. Soorten- Datum - Plaats

De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende " werkdag gehouden.

Daarenboven kan een bijzondere algemene vergadering te allen tijde worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders, de vennoten, de commissarisen of in voorkomend geval de vereffenaars telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping,

Artikel 19. Bijeenroeping

Ten minste vijftien kalenderdagen váár de vergadering wordt een oproeping voor de algemene vergadering door de zaakvoerder toegezonden aan de vennoten en desgevallend de commissaris. De oproeping geschiedt per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgelijk Wetboek te ontvangen.

Personen die een algemene vergadering bijwonen of er zich laten vertegenwoordingen, warden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen er tevens váár of na een algemene vergadering waarop zij niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of een onregelmatigheid in de oproeping,

De oproeping bevat de agenda van de vergadering.

Artikel 20 Vertegenwoordiging

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening ( die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgelijk Wetboek) van de vennoot dragen.

Artikel 21 AanWezigheidslijst.

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van: (I) de naam van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de naam van de lasthebber van de vennoot en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de andere personen die krachtens deze statuten tot een algemene vergadering moeten worden opgeroepen.

Artikel 22. Bevoegdheid

De bevoedgheid van de algemene vergadering is beperkt tot de bevoegdheden die uitdrukkelijk door de wet of deze statuten worden toegewezen aan de algemene vergadering,

Artikel 23. Beraadslagin-Besluiten

23,1 Agenda, voorzitter en stemrecht

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over de punten die nite voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen.

ieder aandeek geeft recht op één stem.

23.2 Besluiten

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien in de wet of deze statuten, worden de besluiten van de algemene vergadering slechts geldig genomen met een gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, en mits goedkeuring door de meerderheid van de vennoten zaakvoerders.

In afwijking van de vorige alinea is voor een besluit tot ontslag als zaakvoerder de goedkeuring van de betreffende vennoot-zaakvoerder niet vereist tenzij deze betrekking heeft op de heer Mohammed BOUMALEK, voornoemd.

23.3 Statutenwijziging

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien in de wet of deze statuten, worden de besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden (75%) van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen en mits goedkeuring met éénparigheid van de beherende vennoten en op voorwaarde dat de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

HOOFDTUK V. JAARREKENING - WINSTVERDELING - DIVIDENDEN

Artikel 25. Jaarrekening

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt op datum van de oprichting, om te eindigen op dertig september 2013.

Artikel 26. WINSTVERDELING

Op voorstel van de zaakvoerder of college van zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27. Dividenden

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de plaats en het tijdstip bepaald door de algemene vergadering of door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar en komen dan aan de vennootschap toe. HOOFDSTUK VI ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan ontbonden worden bij wijze van besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd. (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college), niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, zowel ten overstaan van derden, als ten overstaan van de vennoten.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat hun benomeing ingevolge het besluit van de algemene vergaderign is bevestigd door de bevcegde rechtbank van koophandel?

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzijn bij wet.

De algelene vergadering bepaalt de wijze van vereffening

SLOTBESCHIKKINGEN

A. Benoeming van de eerste zaakvoerder

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 11 wordt de heer Mohammed BOUMALEK, voornoemd,

beherende vennoot en bedrijfsrevisor, benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

De heer Mohammed BOUMALEK aanvaardt uitdrukkelijk zijn hoedanigheid van beherend vennoot en zijn

mandaat van zaakvoerder.

B. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal op de dag van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op dertig september tweeduizend dertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend veertien.

Gedaan op donderdag 23 februari 2012

Voor analytisch eitreksel

De heer Mohammed BOUMALEK

Beherend vennoot, zaakvoerder.

R4 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MB BEDRIJFSREVISOR

Adresse
BORREKENT 118C 9450 DENDERHOUTEM

Code postal : 9450
Localité : Denderhoutem
Commune : HAALTERT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande