MB VERPLEGING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MB VERPLEGING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 550.397.794

Publication

17/04/2014
ÿþI,> UA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111!IjER1111111

Vo bobo aan Belg Staat

GR1FFtE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

7 OR. Nlit

AFDELINgrelpERMONDE

Qndernemingsnr : Sc), 'YD1-.

Benaming

(voimio MB Verpleging

(verkort) "

Rechtsvorm Vennootschap Onder Firme

Zetel: Dendermondsesteenweg 274 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting - benoeming

Op 3 april 2014 richten

1.Mevr, Maaike Brys, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dendermondsesteenweg 274.

(NN: 88.02.18-290.25)

2.Dhr. Wim Raes, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Dendermondsesteenweg 274.

(NN: 85.07.10-091.86)

tussen hen een vennootschap onder firma op onder de naam "MB verpleging", met zetel te 9100 Sint-

Niklaas, Dendermondsesteenweg 274, en met als handelsbenaming "MB verpleging" en waarvan het geplaatste

kapitaal 1.000,00 Euro bedraagt, volledig onderschreven en vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen van

10,00 Euro per stuk. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op de

aandelen is ingeschreven ais volgt: verschijner voornoemd onder 1. op 50 aandelen; verschijner voornoemd

onder 2. op 50 aandelen; samen: 100 aandelen of de totaliteit der aandelen.

STATUTEN

A.NAAM  DUUR  ZETEL  DOEL

ART1KEL 1. NAAM

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma onder de naam

"MB verpleging ". Zij heeft als handelsbenaming "MB verpleging".

ART1KEL 2. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbe-ipaalde tijd met aanvang op heden.

ARTIKEL 3. ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Dendermondsesteenweg 274. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvcerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsbiad,

ARTIKEL 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doet

Zowel in België ais in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met;

- Alle handelingen in het kader van zelfstandige verpleging, zij het bij particulieren thuis, in zorginstellingen of in de beroepslokalen.

- Het geven van ondersteunend advies aan zorginstellingen, in de ruimste zin van het woord.

- Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Medische pedicure, niet-medische pedicure en podologie.

Op de laatste biz van Luik B vermelden. Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojnien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve.ilegenwoordicien

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Handel in allerlei verzorgingsproducten en schoonheidsproducten alsmede de daarbij horende toestellen en accessoires.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decorafie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of --ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Mandaten in andere vennootschappen

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondememingeit

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

B. VENNOTEN

ARTIKEL 5. VENNOTEN

§1 Brys Maaike, voornoemd, brengt in de vennootschap 500,00 Euro in. In gemeen overleg worden haar hiervoor 50 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

§2 Raes Wim, voornoemd, brengt in de vennootschap 500,00 Euro in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 aandelen van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volstort.

Alle oprichters zijn vennoten en ieder aandeel in de vennootschap heeft dezelfde waarde. De vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

ARTIKEL 6. TOETREDING VAN VENNOTEN

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile medevennoten toetreden.

ARTIKEL 7, OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle

medevennoten overdragen of afstaan.

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een

vergoeding toegekend die overeenkomt met de intrinsieke waarde van zijn aandeel.

ARTIKEL 8. ONTSLAG EN OVERLIJDEN VAN VENNOTEN

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Bij overlijden van één van de vennoten kan de vennootschap worden voortgezet onder de overlevende vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 C.KAP1TAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 9. KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen van

10,00 Euro elk,

D, BESTUUR

ARTIKEL 10, BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten van de vennootschap. Het

mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over be-isluit.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

-Brys Maaike, Rijksregistemummer: 88.0216-290.25, voornoemd

ARTIKEL 11. VERTEGENWOORDIGING

ledere zaakvoerder kan afzonderlijk handelen in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma; hij kan de vennootschap vertegenwoordigen tegenover derden in rechte als eiser of als verweerder. ledere zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

ARTIKEL 12, CONTROLE

ledere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tilde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen van de algemene vergadering, en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

E.ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 13. ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1.aanvaarding van nieuwe vennoten;

2.goedkeuring van de jaarrekening;

3.wijziging van de statuten;

4. ontbinding.

ARTIKEL 14.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige

stemmen.

Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van alle vennoten

worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

ARTIKEL 15.

Ieder aandeel heeft recht op één stem. Maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

ARTIKEL 16.

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen vôôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Maaike Brys of, in haar afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand maart om 20.00 uur, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

F.BOEKJAAR  JAARREKENING - RESULTAAT

c

ARTIKEL 17. BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 oktober en eindigt op 30 september.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

jaarrekening op, overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

G.ONTBINDING  VEREFFENING  TERUGTREKKING VAN EEN VENNOOT

ARTIKEL 18.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting of de

onbekwaamheidverklaring van een vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe unaniem beslist.

ARTIKEL lg.

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

van het wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL 20.

Het netto-resultaat van de vereffening wordt pro-rata verdeeld tussen de vennoten.

H.DIVERSE BEPALINGEN

ARTIKEL 21. KEUZE VAN WOONST

Aile zaakvoerders, vereffenaars en aandeelhouders, die hun woonplaats niet in België hebben, worden , geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun aile dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

L

Voorbehouden

an het " Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 22,

Voor alles wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke

bepalingen en in het bijzonder naar het wetboek van vennootschappen.

LOVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A.EERSTE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 september 2015.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 2 maart 2016.

B.BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap; Mevr. Maaike Brys, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door een maatregel die , zich hiertegen verzet.

Opgemaakt op 3 april 2014 te Sint-Niklaas in 4 exemplaren.

Tegelijk hierbij neergelegd oprichtingsakte vof.

Brys Maaike Raes Wim

Vennoot Vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedaniheid van de instrumenterencle notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechts.persocin ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en hariMekening

Coordonnées
MB VERPLEGING

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 274 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande