MC STYLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MC STYLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.292.954

Publication

20/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.12.2013, NGL 15.05.2014 14125-0459-008
25/02/2013
ÿþ,

Hod Word 11,1

~^ r " .S. » In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON1TE

be

a

Bc sta

1111111011111111

*13033091*

ICI

BELGISCH

18-

jRBELC7:

NEERGELEGD

2- 2013 - 7, 02, 2013

7TAATSSI_At RECHTI3fflepOPH~~,'=lu_

KORTRIJK

Ondernemingsnr: 0811.292.954

Benaming

(voluit) : MC STYLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bruyningstraat 72 te 8510 Kortrijk-Marke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Doelwijziging - Ontslag zaakvoerder

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, op 5 februari 2013, ter registratie neergelegd op het le registratiekantoor te Kortrijk, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MC STYLE", te 8510 Kortrijk-Marke, Bruyningstraat 72, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar 9000 Gent, Sparrestraat 49 bus 10.

TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording,

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit door de integrale vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

" De uitbating van een bedrijvencentra.

«Verhuur en lease van alle roerende goederen in het bijzonder rollend materieel en machines. Verhuur / leasing / renting van gelijk welk voertuig en rollend materieel, met of zonder bestuurder, voor korte en / of lange termijn. Eveneens de aan- en verkoop van aile motorvoertuigen en onderdelen.

«De uitvoering van alle openbare en private werken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, door eigen mensen of door onderaanneming, zoals ondermeer: algemene slopingswerken, algemene bouwwerken, ruwbouwactiviteiten, bouwonderneming, het optrekken van gebouwen, aanneming van metsel- en betonwerken, renovatiewerk o.a. stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten; tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten; dakdekkers- en waterdichtingsactiviteiten; schrijnwerkers- en glazenmakersactiviteiten; eindafwerkingsactiviteiten, installatieactiviteiten voor klimaatregeling, gas en sanitair; elektrotechnische activiteiten; grondwerken; houtskeletbouw; voegwerken en gevelreiniging; algemene aanneming, montage van metalen constructies en stellingen, montage van bruggen en wegwerkzaamheden, alsook onderneming voor het aanbrengen van signalisatie.

" Tussenpersoon in de handel, algemene groot- en detailhandel in bouwmaterialen, aan- en verkoop van alle bouwmaterialen, in de meest ruime zin van het woord, alsmede aile materialen en uitrustingen voor binnenhuisinrichting van gebouwen en diverse andere koopwaar.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen. Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersonen in aankoop-, verkoop- en verhuring van gebouwen, beheer van onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden. De vennootschap mag ook als vastgoedhandelaar optreden en met het oog daarop aile bouwgronden of gebouwen verwerven om die te verkavelen, bouwrijp te maken, te bebouwen, te verbouwen, af te breken, weder op te bouwen, enzovoort, met het inzicht die onroerende goederen te verkopen of te verhuren aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge a, derden. De vennootschap mag aan bouwcoördinatie, projectmanagement en bouwpromotie doen. Ze mag tevens onderhandelingen voeren i,v.m. immobiliën, in eigen naam of voor rekening van derden.

De vennootschap mag advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waar zij competent is, zoals marketing, energie en passiefwoningen ; promotie, vastgoed, werfopvolging, handel en productie, bedrijfs-en financieel beheer en management consultancy voor bedrijven en particulieren.

De vennootschap mag eigen roerend en onroerend vermogen beheren zoals:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen welke zij het best geschikt acht, zo in België als in het buitenland. Zij zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

-In het algemeen zal de vennootschap aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

-De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

-De vennootschap mag alle verrichtingen doen die betrekking hebben op leningen en kredieten, inzonderheid het verlenen van alle vormen van leningen en kredietopeningen aan particulieren en vennootschappen, alsook de uitgifte van aile vormen van obligaties, vastgoedcertificaten en andere soortgelijke waardepapieren, behalve deze die wettelijk niet toegelaten zijn aan de vennootschap.

" De vennootschap mag ten opzichte van derden waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders, aandeelhouders.

" De vennootschap mag tevens, zowel in België als in het buitenland alle burgerlijke, commerciële, industriële of financiële daden of verhandelingen in roerende of onroerende goederen verrichten, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag eveneens, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op welke wijze ook, deelnemen aan alle andere vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

" De vennootschap mag participaties verwerven in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

.De vennootschap mag eveneens leningen toestaan en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

" De vennootschap mag adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Bijzondere bepalingen MC-Style:

-De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

" De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Voor- " Voormelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

behduen " De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

aan het " De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

" !Belgisch Staatsblad 'De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

-Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd door een beslissing van de buitengewone Algemene Vergadering, overeenkomstig de bij de Wet bepaalde regels enlof voorwaarden die gelden voor een wijziging van de statuten"

DERDE BESLUIT VRIJWILLIG ONTSLAG ZAAKVOERDER

De voomoemde heer Pascal Dobbelaere verklaart hierbij met ingang van heden vrijwillig zijn ontslag als statutair zaakvoerder in te dienen.

De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden en verleent aan deze ontslagnemende zaakvoerder décharge voor de volledige periode van zijn bestuur tot op heden.

VIERDE BESLUIT  BENOEMING NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering besluit met ingang van heden te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder:

1/ De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHAENE TIMOTHY", met zetel te 9800 Deinze (Astene), Beekstraat 102. RPR Gent en met BTW-nummer BE 0847,261.544; opgericht bij akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op vijf juli tweeduizend en twaalf, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achttien juli daarna, onder nummer 0126845, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Timothy Dhaene, voornoemd.

Het mandaat van deze zaakvoerder zal onbezoldigd zijn.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHAENE TIMOTHY", voornoemd en die alhier tussenkomt, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Timothy Dhaene, voornoemd, verklaren het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De vergadering besluit vervolgens de voorlaatste alinea van artikel 12 van de statuten te schrappen. VIJFDE BESLUIT AANPASSING VAN ARTIKEL 21 VAN DE STATUTEN

De enige vennoot besluit om de paragraaf inzake het vraagrecht omschreven in artikel eenentwintig van de statuten betreffende verloop algemene vergadering, ais volgt aan te passen:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag váór de algemene vergadering ontvangen."

ZESDE BESLUIT :

De vergadering besluit in artikel 25 van de statuten de wettelijke mogelijkheid van de ontbinding en vereffening in één akte te voorzien door toevoeging in fine van dit artikel van de volgende tekst:

"Een ontbinding en vereffening in één akte kan plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre

Bijlage :

-Gecoördineerde statuten

-expeditie van de akte

~







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 07.12.2012, NGL 10.12.2012 12661-0383-008
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 27.03.2012 12071-0077-008
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 30.03.2011 11077-0305-008

Coordonnées
MC STYLE

Adresse
SPARRESTRAAT 49, BUS 10 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande