MEDANA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDANA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.824.042

Publication

05/04/2013
ÿþV beh aa Bel Staa moa 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

VAN KOO -;AN ELK

2 6 MRT 2013

DENerí~ia``+~ONDE

, ~

~ Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : MEDANA

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 26

g 4 90 :Erpe-Mere

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 25 maart 2013, blijkt dat volgende!; vennootschap werd opgericht:

il OPRICHTERS: ii

1/ De heer VAN DER VOORT Johan Godelieve Paul, geboren te Leuven op 10 november s 1964, wonende te 9420 Erpe-Mere, Molenstraat 26. 2/ Mevrouw MATTENS Veerle Loes Jaakie, geboren te Anderlecht op 9 maart 1979, wonende te 9000 Gent, Keizer Kareistraat 971bus 301,

3/ De heer DOBBELS Pieter Gerard Irene, geboren te Roeselare op 26 april 1978,;

s wonende te 9300 Aalst, Langestraat 279/bus 21. s

4/ De heer DE MAN Marc August Maria Edmond, geboren te Temse op 20 novembersi 1955, wonende te 9000 Gent, Achilles Musschestraat 44.

' 5/ Mevrouw DU VILLE Godelieve Andréa, geboren te Zottegem op 23 maart 1959, li wonende te 1730 Asse, Hofveld, 34,

il 6/ De heer VANDEN BRANDEN Stijn Mariai geboren te Vilvoorde op 14 september 1977, wonende te 1731 Asse, Pastoor Evrardlaan, 1.

7/ De heer SERMON Filip Henri Francois, geboren te Anderlecht op 24 juni 1969, wonende te 1700 Dilbeek, Achter d'Abdij, 52,

8/ De heer HENDRICKX Koenraad Antoon Maria, geboren te Gent op 15 april 1968,;, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Helftwinning, 8.

s;91 De heer VAN DER SPEK Pieter, geboren te Rijswijk (Nederland) op 14 oktober 1953,;; wonende te 1790 Affligem, Mazitsstraat 7/bis.

o De notaris bevestigt de identiteit van de comparanten aan de hand van hun identiteitskaart.

' VOLMACHTEN.

Tegenstrijdig aan hetgeen hiervoren gemeld, zijn alhier niet medeverschenen, de;;

i genoemden sub 4 & 6 dewelke alhier zijn vertegenwoordigd door de heer Johan Van Der Voort, comparant in deze sub 1, handelende ingevolge een onderhandse volmacht de dato 22 maart 2013.

A/ OPRICHTING:

;'Nadat de ondergetekende notaris de aandacht uitdrukkelijk gevestigd heeft op de; ;s

aansprakelijkheid van de oprichters van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprake-;

ii lijkheid, zoals omschreven in artikel 401 van het Wetboek van Vennootschappen, in het bijzonder ins. het geval van een faillissement, uitgesproken binnen drie jaar na oprichting, indien het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting kennelijk ontoereikend was voor de normale:; uitoefening van de voorgenomen bedrijvigheid over ten minste twee jaar, verklaren de verschijner(s); een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten als volgt :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Voor--mhehooden aan het Belgisch Staatsblad

Inschrijvingen - volstortingen

Op de tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen bedoeld in artikel 1 van de onderhavige statuten, wordt door elk van de verschijners ingeschreven a pari van hun nominale waarde op vijfentwintig (25) aandelen.

De verschijners verklaren en bevestigen dat de aldus onderschreven aandelen volledig volstort zijn door storting in geld en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over tweeëntwintigduizend vijfhonderd (22.500¬ ) euro.

Tot staving van hun verklaring overhandigen de verschijners aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 449 en 395 van het Wetboek van Vennootschappen, een bankattest de dato 19 maart 2013 waaruit blijkt dat het te valstorten bedrag voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte gestort werd op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België NV op rekening met nummer BE34 363-1178503-90.

De verschijners verklaren allen de aansprakelijkheid van oprichter te aanvaarden overeenkomstig de wet

BI STATUTEN:

Artikel 1 Vorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "MEDANA"

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Molenstraat 26.

Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

het verrichten van alle consultancyopdrachten en logistieke ondersteuning in verband met

wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke studies ten behoeve van artsen,

ziekenhuizen, universiteiten, farmaceutische instellingen, overheden en overheidsinstellingen.

Het inrichten van seminaries, congressen, symposia, live courses en andere activiteiten op

medisch vlak;

- Het verhuren van wetenschappelijke apparatuur.

- Het ter beschikking stellen en verhuren van haar roerende en onroerende goederen voor wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke studies.

- Het beheer, de aan- en verkoop en de verhuur van onroerende goederen;

Het ter beschikking stellen van haar onroerende goederen voor alle activiteiten;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag, daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, aandeelhouders of bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld vcor een wijziging van de statuten.

Titel thAandelen  Vennoten  Aansprakelijk-held

Artikel 5 Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt oorspronkelijk achttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro Het kapitaal is, zonder statutenwijziging, veranderlijk wat het gedeelte boven dat vast bedrag

betreft.

Artikel 6 Aandelen  Stortingen  Obligaties

Het kapitaal is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfentwintig (225) aandelen zonder nominale waarde, die elk éénitweehonderdvijfentwinigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Afgezien van de aandelen die de inbrengen vertegenwoor-digen, mag geen enkele soort aandelen worden uitgegeven, wat de benaming ervan ook zij, waaraan rechten verbonden zijn die recht geven op een deel van de winst.

Er moet te allen tijde ingeschreven zijn op een aantal aandelen dat het vast gedeelte van het kapitaal verteg e n-woord igt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Naast de aandelen waarop bij de oprichting wordt ingeschreven, kunnen andere aandelen worden uitgegeven tijdens de bestaansduur van de vennootschap, meer bepaald bij de toelating van vennoten of een kapitaalverhoging.

Het bestuur, bedoeld bij artikel 18 hierna, bepaalt de uitgifteprijs, het te storten bedrag bij de inschrijving, alsmede desgevallend de termijnen waarbinnen de nog te storten bedragen kunnen worden voldaan en de rentevoeten op die bedragen,

De vennoten die nalaten hun stortingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd berekend tegen negen procent per jaar vanaf de dag van betaalbaarstelling en de vennootschap heeft het recht om de invordering van het hele schuldsaldo of de nietigverklaring van de inschrijving te vervolgen langs gerechtelijke weg of de in gebreke gebleven vennoot uit te sluiten.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de rechtsgeldig opgevraagde en eisbare stortingen niet werden verricht, wordt geschorst zolang die toestand niet is geregulariseerd.

De vennootschap kan al of niet met een hypotheek bezwaarde obligaties uitgeven bij een met gewone meerderheid der stemmen genomen besluit van de algemene vergadering van de vennoten, die de prijs, de voorwaarden en de modaliteiten van de uitgifte zal vaststellen en bepalen hoe de vergadering van de obligatiehouders moet verlopen.

Titel III: Vennoten:

Artikel 11 Verlies van de hoedanigheid van vennoot

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, oppensioenstelling, overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement en kennelijk onvermogen. ,

Titel IV; Bestuur

Artikel 21 Bevoegdheden

Het orgaan van bestuur heeft, naast de door de onderha-vige statuten verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide bestuurs- en beslissingsmacht die past in het kader van het doel van de vennootschap.

Het kan meer bepaald alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, in huur nemen of geven, verwerven en vervreemden; leningen aangaan, behalve door uitgifte van obligaties; het vermogen van de vennootschap in pand geven of met een hypotheek bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht en vordering tot ontbinding, zelfs zonder dat bewijs van de betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere belemmeringen; in rechte optreden namens de vennootschap, zij het als eiser of als verweerder; dadingen aangaan en de belangen van de vennootschap op enigerlei wijze op het spel zetten.

Het maakt het ontwerp van huishoudelijk reglement op.

Artikel 22 Delegaties

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder voeren. Hij kan de leiding van de vennootschap ook geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben. Hij kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden, die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties,

De enige bestuurder of twee samenhandelende bestuurders beschikken mutatis mutandis over dezelfde delegatiemacht.

Artikel 23 Vertegenwoordiging

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de venncotschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden,.

Indien het bestuur wordt toevertrouwd aan verscheidene bestuurders, dan wordt de vennootschap door ieder van hen rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van handelingen en transacties die het dagelijks bestuur betreffen, voor zover deze duizend vijfhonderd (1.500¬ ) euro niet overtreffen.

Titel V: Algemene vergadering

Artikel 25 Samenstelling en bevoegdheid - Huishoude-liike reglementen

De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden. Zij beschikt over de bevoegdheden die haar door de wet en de onderhavige statuten worden toegekend,

Zij kan de statuten aanvullen ten aanzien van de toepassing ervan op de betrekkingen tussen de vennootschap en de vennoten, meer bepaald wat de uitsluitingsredenen en de aanvaardingsvoorwaarden betreft. Zij doet dit door middel van huishoudelijke reglementen, waaraan de vennoten door het enkele feit van hun toetreding tot de vennootschap onderworpen zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

" Voor-13ehdûden

aan het

Belgisch Staatsblad

Die reglementen worden opgesteld, gewijzigd of opgeheven bij besluit van de algemene vergadering, genomen met een meerderheid van drie/vierde van de rechtsgeldig uitgebrachte stemmen.

Artikel 26 Vergaderingen

De algemene vergadering wordt door het bij artikel 18 bedoelde bestuur bijeengeroepen door middel van een aangetekende brief, die de agenda vermeldt en ten minste vijftien volle dagen vóór de vergaderdatum aan de vennoten wordt toegezonden.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen, op 31 mei om 18 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Die vergadering hoort het jaarverslag opgemaakt door de bestuurder(s) voorzover deze wettelijk verplicht is/zijn er een op te stellen en het verslag van de commissaris (indien de vennootschap er een heeft aangesteld), alsmede het verslag van de met de controle belaste vennoten. De bestuurder(s) en de commissaris antwoorden op de vragen die hen worden gesteld in verband met hun verslag of de punten die op de agenda staan. De vergadering beslist vervolgens over de goedkeuring van de Jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij bijzondere stemming over de aan de bestuurder(s) en de commissarissen te verlenen kwijting. Die kwijting is alleen dan rechtsgeldig wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening en, wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, indien deze wel bepaald zijn aangegeven in de oproeping.

De jaarrekening wordt vervolgens door toedoen van het bestuursorgaan bekendgemaakt overeenkomstig de wettelijke en de reglementaire voorschriften die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De vergadering kan ook op buitengewone wijze worden bijeengeroepen. Dat moet gebeuren wanneer de vennoten, die ten minste één vijfde van alle aandelen bezitten, of een commissaris erom verzoeken. Zij moet samenkomen binnen één maand na dat verzcek.

De algemene vergaderingen komen samen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in de uitnodigingen.

Elke algemene vergadering wordt naargelang het geval voorgezeten door de bestuurder of de oudste bestuurder of de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens ontstentenis, door een bestuurder die door zijn collega's daartoe werd gedelegeerd, of, bij ontstentenis van een aanwezige bestuurder, door de vennoot die de grootste deelneming bezit of zijn vertegenwoordiger.

De voorzitter wijst eventueel een secretaris aan. De vergadering kiest onder haar leden eventueel één of meer stemopnemers.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken.

Die notulen worden bewaard in speciale registers,

Delegaties, alsmede de uitnodigingen en de stemmen uitgebracht per brief of door middel van een telegram, telexbericht of fax worden erbij gevoegd.

Artikel 27 Toelating tot de vergaderingen  Vertegen-woordiging.

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door het bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie voile dagen vóór de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, die vennoot dient te zijn.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Bij inpandgeving van een aandeel mag het eraan verbonden stemrecht niet warden uitgeoefend door de pandhoudende schuldeiser.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd.

De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een ander overheidsorgaan) en minstens drie dagen vaar de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats,

De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identiteit en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, opgeven.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De volmachten en de formulieren van de aandeelhouders die per brief hebben gestemd, blijven aan de aanwezigheidslijst gehecht.

Artikel 28 Stemrecht  Stemming

Elke vennoot heeft recht op één stem.

Met uitzondering van de wettelijk bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Het stemmen gebeurt door handopsteking of bij naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

Wanneer over de benoeming van zaakvoerders en commissarissen wordt gestemd, gebeurt dit in principe bij geheime stemming. Bij gelijkheid van stemmen wordt het oudste lid benoemd.

Wanneer de vergadering moet beslissen over een statutenwijziging, kan zij slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de uitnodigingen de onderwerpen van de beraadslagingen vermelden en indien degenen die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van de aandelen waaraan het stemrecht verbonden is, vertegenwoordigen.

Is aan deze laatste voorwaarde niet voldaan, dan wordt een tweede vergadering bijeengeroepen met dezelfde agenda en deze kan rechtsgeldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. Een besluit wordt terzake slechts rechtsgeldig genomen met drie vierde van de rechtsgeldig uitgebrachte stemmen. Dit alles onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere voorschriften bepaald bij de artikelen 435 en 436 van het Wetboek van Vennootschappen, de artikelen 671 en volgende van genoemd wetboek betreffende de fusie en de splitsing van vennootschappen en de artikelen 678 van genoemd wetboek betreffende de inbreng van een algemeenheid of een bedrijfstak.

Behoudens in een behoorlijk gemotiveerd geval van hoogdringendheid kan de vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen over de punten die in de agenda zijn opgenomen.

Titel VI: Balans  Winstverdeling

Artikel 30 Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 31 Winstverdeling

Na de verplichte voorafnemingen wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het bestuur, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

Titel VII: Ontbinding  Vereffening

Artikel 32

In geval van vereffening wordt het netto-actief, na aanzuivering van alle schulden en lasten

van de vennootschap en van de vereffeningskosten of na consignatie van de daartoe nodige gelden, op gelijke wijze verdeeld onder alle aandelen, nadat deze ten aanzien van de volstorting op een gelijke voet werden gesteld, ofwel door bijkomende stortingen op te vragen, ofwel door gedeeltelijke terugbetaling.

Titel VIII: Diverse bepalingen

Cl OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

Ten uitzonderlijken titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden. Het eerste

boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Benoeming van de bestuurder(s) - biizondere machtiging

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, verklaren de verschijners het volgende:

Het aantal bestuurders bedraagt drie, ln deze hoedanigheid worden benoemd :

1. de heer VAN DER VOORT Johan;

2. mevrouw DU VILLE Lieve;

3. de heer VAN DER SPEK Pieter;

Allen voornoemd.

Deze bestuurders zijn hier aanwezig of vertegenwoordigd en aanvaarden deze opdracht. Het mandaat van de bovengenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die gehouden zal worden in 2015.

Overname verbintenissen

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 februari 2013, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

 behdûden

a aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

De oprichters en bestuurders geven volmacht, niet mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen betreffende de registratie van de vennootschap bij aile openbare en private besturen (handelsregister en belasting op de toegevoegde waarde inbegrepen) met mogelijkheid om elk alleen te handelen, aan de heer Geert VANDER EECKEN, te 9220 Hamme, Moerheide, 196.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting met volmachten in bijlage.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

mod 11,1

. r "

Voor-

"`behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.*.7

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEDANA

Adresse
MOLENSTRAAT 26 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande