MEDIA & COMMUNICATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIA & COMMUNICATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.942.918

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

19-11-2014

Griffie

*14311113*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567942918

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Media & Communicatie

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 14 november 2014, neergelegd ter registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Media & Communicatie", opgericht is geworden met als vennoten:

1.De heer VERHEYDEN Joël, geboren te Gent op 21 juni 1972, rijksregisternummer 720621 16382 en zijn echtgenote

2. mevrouw VERSCHAEVE Mieke Agnes Julien, geboren te Gent op 31 oktober 1977,

rijksregisternummer 771031 01266, samenwonend te Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 783.

Die verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Katharina Wygaerts, destijds te Oudenaarde op 3 juli 1997, ongewijzigd tot op heden zoals verklaard.

1. De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht onder de naam: "Media & Communicatie".

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 787.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België.

3. De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in

België als in het buitenland:

Het voeren van publiciteit voor derden.

Het uitbaten van een publiciteitsagentschap.

Het uitbaten van een public-relationsbureau.

Het beheer van publiciteitsdragers.

Het ontwerpen, het programmeren en het tot stand brengen van websites (webdesign).

Het uitvoeren van diverse grafische activiteiten.

De uitoefening voor gemeenschappelijke rekening van het beroep van consultant marketing,

management, grafisch ontwerpen, drukwerk en drukwerkbegeleiding, copywriting, computerdealer

(programmatie en handel in hard- en software en aanverwante artikelen) met inbegrip van grafische

ontwikkeling en publicitaire werkzaamheden uitgeoefend in Internetsystemen.

Alle activiteiten met betrekking tot hosting (sites op server houden van cliënteel).

De groot- en kleinhandel in computers en aanverwante artikelen.

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende

media.

Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

Alle mogelijke publicitaire werkzaamheden.

Opleiding en cursussen geven, organiseren van seminaries en voordrachten in het algemeen alsook

Onderwerp akte :

Antwerpsesteenweg 787 9040 Gent

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot internettoepassingen.

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtsreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Het verzorgen van presentaties, opleidingen, workshops in de meest brede zin van het woord. De vennootschap kan opreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 14 november 2014. Zij kan door beraadslaging van de algemene vergadering van de vennoten, identiek als voor de verandering aan de statuten, vervroegd ontbonden worden. De vennootschap mag verbintenissen aangaan die haar duur overtreffen.

5. Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort is en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- De heer Verheyden Joël, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) waarvoor hem honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort;

- Mevrouw Verschaeve Mieke, voornoemd, die een som gestort heeft van tweeënzestig euro (¬ 62,00), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend, gedeeltelijk volstort;

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 652-8393612-90 bij Record Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 november 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrenger verklaart de haar toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze vrij over de overdracht van aandelen. Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: De vennoten zullen hun aandelen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zelfs aan een medevennoot niet mogen afstaan, zonder voorafgaandelijk de terugkoop aan al hun medevennoten aangeboden te hebben.

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, zal de zaakvoerder(s) van de vennootschap per aangetekend schrijven dienen in te lichten omtrent de naam en woonplaats van de verkrijgers alsmede van het aantal betrokken aandelen.

De zaakvoerder(s) zijn dan verplicht het voorstel aan de dagorde te stellen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de maand na postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan. Tegen de beslissing van deze algemene vergadering is geen verhaal mogelijk. Wordt de voormelde toestemming niet verleend, dan hebben de belanghebbende vennoten en verkrijgers het recht de afkoop van de delen te vragen tegen de prijs en onder de voorwaarden die, behoudens minnelijke schikking zullen worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen wordt benoemd. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de delen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen, beslist een derde deskundige die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is, zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalsverhoging. De vastgestelde afkoopprijs zal in afkortingen mogen betaald worden zonder dat op die wijze een termijn kan verleend worden die loopt over meer dan vijf jaar van het lichten der optie af.

De in dit geval verkregen maatschappelijke aandelen kunnen niet worden overgedragen voor de prijs volledig afbetaald is.

Indien de aandelen niet afgekocht zijn binnen de drie maanden na de definitieve bepaling van prijs en voorwaarden, hebben de overdragers, of in geval van overlijden van een vennoot zijn erfgenamen of legatarissen, het recht om de ontbinding van de vennootschap te vorderen; dit recht vervalt indien het niet is uitgeoefend binnen veertig dagen na het verstrijken van de termijn van drie maanden. De algemene vergadering die over een afstand van aandelen moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen.

De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag.

De beslissingen zullen door een bij de post aangetekende brief ter kennis van de belanghebbende gebracht worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van toestemming zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen aan de waarde vastgesteld overeenkomstig artikel elf hiervoor.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen aan deze terugkoop deelnemen.

De verdeling zal dan geschieden in verhouding tot het getal aandelen dat elke vennoot bezit.

De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen overnemen dan gezegd pro rata.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, vinden artikels 237 en 344 van het Wetboek Vennootschappen toepassing bij overlijden van de enige vennoot.

Zodra de vennootschap meer dan één vennoot telt, zullen volgende regels van toepassing zijn: bij het overlijden van een vennoot zullen de erfgenamen van de overleden vennoot moeten aanvaard worden mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Deze toestemming is evenwel niet vereist voor afstammelingen in rechte lijn.

Wat de erfgenamen en legatarissen betreft, die nog geen vennoot zijn, deze zullen moeten aanvaard worden, mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van tenminste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien de vennootschap slechts twee leden zou tellen, zal bij het overlijden één hunner, en zo deze geen afstammelingen in rechte lijn nalaat, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten ter kennis gebracht worden, door een bij de post aangetekende brief, binnen de maand na het overlijden.

Blijven er verscheidene overlevende vennoten, dan wordt binnen de maand na het overlijden door de zaakvoerders een algemene vergadering van de vennoten bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden ter kennis gebracht door een bij de post aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding - weigering welke zonder verhaal blijft - geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van artikel elf en twaalf hiervoor.

De waarde van de aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel elf.

6.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal, de duur van hun mandaat en hun vergoeding vaststelt.

De zaakvoerder(s) kan zowel een fysische persoon als een rechtspersoon zijn.

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerder:

De heer Verheyden Joël, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

7.De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder worden verricht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. 8.De zaakvoerder mag onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, een deel van zijn bevoegdheden overdragen aan de volmachtdrager(s) van zijn keuze, waarvan hij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zal vaststellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij anders wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard dan ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

9. De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de derde zaterdag van de maand juni om 10.00 uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De eerste jaarvergadering vindt plaats in 2016.

Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerst volgende werkdag om 15.00 uur doorgaan. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

10. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van eventuele wettelijke beperkingen.Iedere vennoot moet in persoon stemmen. Hij mag zich ook door een lasthebber laten vertegenwoordigen, behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, welke enige vennoot zich nooit kan laten vertegenwoordigen door een lasthebber. Alleen een vennoot over stemrecht beschikkend, mag als lasthebber optreden. Uittreksels van dergelijke vergadering worden ondertekend door een zaakvoerder.

11.Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 14 november 2014 en sluit af op 31 december 2015.

12.Het batig saldo, na aftrek van de lasten, kosten en delgingen, vormt de zuivere winst. Op deze winst wordt voorafgenomen vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering. De afhouding voor de vorming van de wettelijke reserve zal niet meer moeten gebeuren wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

13.De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het overlijden van een zaakvoerder of een vennoot.Ingeval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde zaakvoerder(s) tenzij de algemene vergadering verkoos ten dien einde één of meer vereffenaars te benoemen, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

BENOEMING ZAAKVOERDERS:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Media & Communicatie", die bij éénparigheid van stemmen beslissen:

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door één zaakvoerder.

b) dat de heer Verheyden Joël als gewone zaakvoerder worden aangesteld.

c) dat het mandaat van genoemde zaakvoerder van onbepaalde duur is.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 der Vennootschappenwetboek dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 november 2014 laatstleden onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

Onmiddellijk daarna werd door de zaakvoerders, zopas benoemd, beslist bijzondere en beperkte lasthebber aan te stellen: D&D Fisc bvba, met zetel te 9700 Oudenaarde, Louise-Mariekaai 16 om de vennootschap in orde te stellen met:

1/De aanvraag van alle papieren en alle inschrijvingen in de noodzakelijke diensten, om de vennootschap te kunnen laten fungeren.

1/Volmacht te geven om het voeren van de boekhouding, opstellen van de balans, BTW-aangiften te doen en belastingaangifte op te stellen.

2/Volmacht te geven controles bij de openbare diensten te voeren zoals bij de BTW, de belastingsdiensten en andere openbare diensten en besluiten te mogen treffen en eveneens de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

bezwaarschriften op te lossen.

Staatsblad

Coordonnées
MEDIA & COMMUNICATIE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 787 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande