MEDIA BOOKS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDIA BOOKS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.218.851

Publication

11/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 .

Op de laatste blz, van ijk8 vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

^^

0441.218.851 MEDIA BOOKS

11811110111111 I I111111111

*14079144*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluil) :

(verkort):

NEERGELEGD

Rechtsvorin : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: MOLENSTRAAT 160C  9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte ZETELVERPLAATSING

' Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 21/03/2014, blIjkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 26/03/2014 te verplaatsen naar 9900 Eeklo, Engelendale 2,

De heer Jean-Pierre D'havé

Gedelegeerd bestuurder

01 APR. 2014

RECI-ebakik VAN KOOPI-fm.:D'L TE ce T

11/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

ia-Aerl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

02 SEP. 201q

KonoEgAIIIMUNT

Ondernemingsnr : 0441218851

Benaming

(voluit) : MEDIA BOOKS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Engelendale 2, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERMINDERINGEN

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MEDIA BOOKS" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Engelendale 2, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Vijaarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 VVaarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 19 augustus 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de aandeelhouders, na beraadslaging, volgende besluiten hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat bij beslissing van de Raad van Bestuur genomen op 21 maart 2014 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 april daarna, onder nummer 20140411/14079144, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst van "9900 Eeklo, Molenstraat 160/C" naar "9900 Eeklo, Engelendale 2".

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de voormelde verplaatsing van de maatschappelijke zetel heeft de vergadering beslist artikel drie van de statuten te Wijzigen om de eerste zin van dit artikel te vervangen door de hierna vermelde zin:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Engelendale 2",

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en bevestigd dat elke aandeelhouder individueel verzaakt heeft:

-aan het recht dat zij bezitten om hun aandelen of een deel ervan te laten verwerven door de vennootschap. -aan het doorvoeren van een kapitaalvermindering op evenredige wijze, waarbij de vermindering gebeurt in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit.

Tevens heeft de vergadering bevestigd dat aile aandeelhouders zich uitdrukkelijk akkoord verklaard hebben met het doorvoeren van een kapitaalvermindering op niet evenredige wijze, waarbij de terugbetaling gebeurt aan één enkele aandeelhouder.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35) om het te brengen van één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1.150.000,00) op driehonderd duizend honderd twintig euro en vijfenzestig cent. (¬ 300.120,65).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalvermindering een reële kapitaalvermindering betreft welke integraal zal aangerekend worden op het werkelijke gestorte kapitaal van de vennootschap.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist dat de kapitaalvermindering, bedragend achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35), zal doorgevoerd worden door terugbetaling in speciën van het bedrag van de kapitaalvermindering, zijnde achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35), aan één enkele aandeelhouder, zijnde de heer DE BAETS Pieter Paul Louis Jozef, geboren te Eeklo op 22 mei 1946, in huwelijk met mevrouw De Sonville Anne-Marie, wonend te 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 48.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Meester Roland Vandaele, destijds notaris te Gent, Sint-Amandsberg, op 3 juli 1990, en verklarende een aanvulling aan zijn huwelijkscontract te hebben aangebracht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Frank De Raedt op 17 december 2008, doch zonder dit huwelijksstelsel zelf te hebben gewijzigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rectc2 : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

sI De vergadering heeft beslist dat de voormelde kapitaalvermindering wordt verwezenlijkt door een inkoop van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging, en dit jegens de heer De Baets Pieter,

voornoemd

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist over te gaan tot een inkoop van eigen aandelen met betrekking tot

zevenduizend en vierenveertig (7.044) aandelen van de vennootschap.

Deze inkoop van eigen aandelen wordt gerealiseerd met toepassing van artikel 621,1 Wetboek van

Vennootschappen.

Gelet op het feit dat deze inkoop van eigen aandelen wordt gerealiseerd in uitvoering van de hiervoor

besliste kapitaalvermindering, hebben de aandeelhouders verklaard:

-te verzaken aan het doorvoeren van de inkoop eigen aandelen op evenredige wijze, waarbij het inkopen

gebeurt in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit,

-akkoord te gaan met het doorvoeren van de inkoop eigen aandelen op niet evenredige wijze, waarbij de

terugbetaling zal gebeuren aan één enkele aandeelhouder.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist over te gaan tot het inkopen van zevenduizend en

vierenveertig (7.044) aandelen van de vennootschap jegens de heer De Baets Pieter, voornoemd,

Met betrekking tot deze inkoop eigen aandelen heeft de vergadering volgende beslissingen genomen:

-de zevenduizend en vierenveertig (7.044) aandelen van de vennootschap worden ingekocht tegen een (afgeronde) waarde van honderd twintig euro vijfenzestig cent (¬ 120,65) per aandeel, hetzij een totale (afgeronde) vergoeding van achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35), wat overeenstemt met het bedrag van de hiervoor besliste kapitaalvermindering.

-de zevenduizend en vierenveertig (7.044) aldus ingekochte aandelen worden overeenkomstig artikel 621,

1° Wetboek van Vennootschappen onmiddellijk vernietigd.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat de voormelde kapitaalvermindering ten bedrage van achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daardoor daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd duizend honderd twintig euro en vijfenzestig cent. (¬ 300.120,65).

-dat de voormelde kapitaalvermindering werd verwezenlijkt door het doorvoeren van een inkoop van eigen aandelen waarbij zevenduizend en vierenveertig (7.044) aandelen werden ingekocht en onmiddellijk werden vernietigd jegens de heer De Baets Pieter, voornoemd, voor een totale vergoeding van achthonderd negenenveertig duizend achthonderd negenenzeventig euro vijfendertig cent (¬ 849.879,35)

Bijgevolg heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5, Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd duizend honderd twintig euro en vijfenzestig cent. (¬ 300.120,65)..

Het wordt vertegenwoordigd door vier duizend zeshonderd zevenennegentig (4.697) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.'

ZEVENDE BESLUIT

Met het oog op het aanzuiveren van een gedeelte van de door de vennootschap gerealiseerde verliezen, heeft de vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van honderd twintig euro vijfenzestig cent (¬ 120,65) om het te brengen van driehonderd duizend honderd twintig euro en vijfenzestig cent (¬ 300.120,65) op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap.

De vergadering heeft beslist dat naar aanleiding van deze kapitaalvermindering geen aandelen worden vernietigd. De fractiewaarde van de aandelen zal aangepast worden in overeenstemming met de doorgevoerde kapitaalvermindering

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalvermindering ten bedrage van honderd twintig euro vijfenzestig cent (¬ 120,65) daadwerkelijk verwezenlijkt werd door het aanzuiveren van een gedeelte van de verliezen van de vennootschap en dat het kapitaal van de vennootschap daardoor daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd duizend euro, (¬ 300.000,00).

Bijgevolg heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten een tweede meal te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt

"Artikel 5. Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro, (¬ 300.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vier duizend zeshonderd zevenennegentig (4.697) gelijke aandeien zonder aanduiding van nominaie waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Alle aandeelhouders hebben verklaard door de notaris voldoende ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 612 en 613 Wetboek van Vennootschappen,

I , ,, 1

. ..... -,

De vergadering heeft erkend dat deze wettelijke bepalingen door de notaris voldoende werden toegelicht en

hebben de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid dienaangaande.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van de

vennootschap aangeboden door de heer De Baets Pieter, voornoemd.

De vergadering heeft beslist dit ontslag te aanvaarden en aan de heer De Baets Pieter, voornoemd,

algehele en definitieve kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid tot op het ogenblik van zijn

ontslag.

Het ontslag is ingegaan op negentien augustus tweeduizend en veertien. (19.08.2014).

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist met ingang van negentien augustus tweeduizend en veertien (19.08.2014) te

benoemen tot bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESIGN KREATION" met maatschappelijke

zetel te 9971 Kaprijke (Lembeke), Windgatstraat 20, Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent niet

als ondernemingsnummer 0427.113.368.

Dit mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder werd namens de vennootschap aanvaard door haar

vaste vertegenwoordiger, de heer D'HAVÉ Jean-Pierre Désiré Celina, geboren te Gent op 11 mai 1959, in

huwelijk met mevrouw Marechal Virginie, wonend te 9971 Kaprijke, Lembeke, Windgatstraet 20.

Het mandaat van deze bestuurder zal eindigen samen met het mandaat van de overige bestuurder.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de bestuurders van de vennootschap volmacht te verlenen tot het

opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven

door het Wetboek van Vennootschappen.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de bestuurders van de vennootschap aile machten te verlenen tot het

uitvoeren van aile door onderhavige vergadering genomen besluiten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-coördinatie van de statuten

De Raadt Frank

notaris

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.08.2014, NGL 25.08.2014 14451-0390-016
25/10/2013
ÿþMod word 11.1



NEERGELEGD

16 OKT. 2013

RECHTE ffg(~ VAN

KOOPHAN '1' GENT

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









*13162752*



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0441218851

Benaming

(voluit) : MEDIA BOOKS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molenstraat 160 C, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MEDIA BOOKS" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Molenstraat 160 C, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schcolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 8 oktober 2013, geregistreerd te Eeklo, drie bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 664 blad 15 vak 20 op 14 oktober 2013, ontvangen: vijftig euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur ai., T.Gaillez, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van vierhonderd vijftig duizend euro (E 450.000,00) om het te brengen van één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 1.600.000,00) op één miljoen honderd vijftig duizend euro. (¬ 1.150.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalvermindering een reële kapitaalvermindering betreft welke integraal zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal van de vennootschap,

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, hebben uitdrukkelijk verklaard:

-te verzaken aan het doorvoeren van de kapitaalvermindering op evenredige wijze, waarbij de realisatie gebeurt in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit.

-akkoord te gaan met het doorvoeren van de kapitaalvermindering op niet evenredige wijze, waarbij de terugbetaling zal gebeuren aan één enkele aandeelhouder.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist dat de kapitaalvermindering zal doorgevoerd worden door terugbetaling in speciën van het bedrag van de kapitaalvermindering, bedragend vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) aan de heer DE BAETS Pieter Paul Louis Jozef, geboren te Eeklo op 22 mei 1946, in huwelijk met mevrouw De Sonville Anne-Marie, wonend te 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 48

De vergadering heeft tevens beslist dat de kapitaalvermindering wordt verwezenlijkt door een inkoop van eigen aandelen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging jegens de voormelde heer De Baets Pieter, TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist over te gaan tot een inkoop van eigen aandelen met betrekking tot vijfduizend en tweeëndertig (5.032) aandelen van de vennootschap.

Deze inkoop eigen aandelen werd gerealiseerd met toepassing van artikel 621, 1° Wetboek van Vennootschappen dat letterlijk luidt als volgt:

"Artikel 621

Artikel 620 is niet van toepassing:

rop aandelen verkregen met het oog op hun onmiddellijke vernietiging ter uitvoering van een besluit van de algemene vergadering tot kapitaalvermindering overeenkomstig artikel 612."

Gelet op het feit dat deze inkoop van eigen aandelen werd gerealiseerd in uitvoering van de hiervoor besliste kapitaalvermindering, hebben de aandeelhouders uitdrukkelijk verklaard:

-te verzaken aan het doorvoeren van de inkoop eigen aandelen op evenredige wijze, waarbij het inkopen gebeurt in verhouding tot het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit.

-akkoord te gaan met het doorvoeren van de inkoop eigen aandelen op niet evenredige wijze, waarbij de terugbetaling zal gebeuren aan één enkele aandeelhouder.

Gelet op het voorgaande heeft de vergadering beslist over te gaan tot het inkopen van vijfduizend en tweeëndertig (5.032) aandelen jegens de heer De Baets Pieter, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Met betrekking tot deze inkoop eigen aandelen heeft de vergadering volgende beslissingen genomen:

-de vijfduizend en tweeëndertig (5.032) aandelen worden ingekocht tegen een waarde van negenentachtig euro tweeënveertig cent (¬ 89,42) (afgerond) per aandeel, hetzij een totale vergoeding van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), wat overeenstemt met het bedrag van de hiervoor besliste kapitaalvermindering.

-de vijfduizend en tweeëndertig (5.032) aldus ingekochte aandelen worden overeenkomstig artikel 621, 1° Wetboek van Vennootschappen onmiddellijk vernietigd.

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat de voormelde kapitaalvermindering ten bedrage van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daardoor daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen honderd vijftig duizend euro. (¬ 1.150.000,00).

-dat de voormelde kapitaalvermindering werd verwezenlijkt door het doorvoeren van een inkoop van eigen aandelen waarbij vijfduizend en tweeëndertig (5.032) aandelen werden ingekocht en onmiddellijk werden vernietigd jegens de heer De Baets Pieter, voornoemd, voor een totale vergoeding van vierhonderd vijftig duizend euro. (¬ 450.000,00)

Bijgevolg heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd vijftig duizend euro (¬ 1.150.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door elf duizend zevenhonderd eenenveertig (11.741) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Alle aandeelhouders hebben verklaard door de notaris voldoende ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de hierna vermelde artikelen;

1/Artikel 613 Wetboek van Vennootschappen,

Dit artikel bepaalt letterlijk:

"Indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers ,wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld en de beslissing ten uitvoer gelegd volgens de vormen van het kortgeding.

Zonder afbreuk te doen aan de grond van de zaak bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden gesteld gelet op de waarborgen of voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de vennootschap.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers die binnen de in het eerste lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen,"

2/Artikel 612 Wetboek van Vennootschappen.

Dit artikel bepaalt letterlijk:

"Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van artikel 560. In de oproeping tot de algemene vergadering wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze vermeld."

De vergadering heeft erkend dat deze wettelijke bepalingen door de notaris voldoende werden toegelicht en heeft de notaris ontslagen van elke verantwoordelijkheid dienaangaande.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de heer De Baets Pieter, voornoemd, een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de raad van bestuur aile machten te verlenen voor het uitvoeren van aile door onderhavige vergadering genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte kapitaalvermindering

-coordinatie van de statuten

Frank De Raedt Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIS! q

bel 1 1

ar Iq

Bg Sta

-ln- 2013

Koo;Qriffi-e-

Ondernemingsnr : 0441218.851

Benaming

(voluit) : MEDIA BOOKS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 160 C  9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 07/08/2013, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist tot:

" De herbenoeming van de heer De Beets Pieter als bestuurder

" De herbenoeming van de heer D'Havé Jean-Pierre als bestuurder

voor een termijn van 6 jaar tot en met de jaarvergadering van het jaar 2019. De mandaten zijn onbezoldigd. Zij aanvaarden hun mandaat,

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist om de beide heren Pieter De Baets, wonende te Veldestraat 48, 9850 Merendree en Jean Pierre D'havé, wonende te Windgatstraat 20, 9971 Lembeke te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 15/09/2013. Zij aanvaarden hun mandaat. Het mandaat is onbezoldigd.

De heer Pieter De Beets

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIS! q

bel 1 1

ar Iq

Bg Sta

-ln- 2013

Koo;Qriffi-e-

Ondernemingsnr : 0441218.851

Benaming

(voluit) : MEDIA BOOKS

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLENSTRAAT 160 C  9900 EEKLO

(volledig adres)

Onderwerp akte ; HERBENOEMING BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 07/08/2013, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist tot:

" De herbenoeming van de heer De Beets Pieter als bestuurder

" De herbenoeming van de heer D'Havé Jean-Pierre als bestuurder

voor een termijn van 6 jaar tot en met de jaarvergadering van het jaar 2019. De mandaten zijn onbezoldigd. Zij aanvaarden hun mandaat,

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist om de beide heren Pieter De Baets, wonende te Veldestraat 48, 9850 Merendree en Jean Pierre D'havé, wonende te Windgatstraat 20, 9971 Lembeke te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 15/09/2013. Zij aanvaarden hun mandaat. Het mandaat is onbezoldigd.

De heer Pieter De Beets

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.08.2013, NGL 28.08.2013 13474-0431-015
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.08.2012, NGL 30.08.2012 12521-0555-016
18/01/2012
ÿþ~

Voor-

behoude aan hel Belgisc

Staatsbk

Mo6 Word 75.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1_ - 1G IlCS lul

111 11111113111111111

*12016351*

RECHTBANK VAN

KGODHANOEL TE GENT

ia~n~

Ondernemingsnr : 0449 218851

Benaming

(voluit) : MEDIA BOOKS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Molenstraat 160/C, 9900 Eeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MEDIA BOOKS" met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Molenstraat 1601C, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op achtentwintig december tweeduizend elf, geregistreerd 3 bladen, één renvooi te Eeklo, boek 658 blad 47 vak 05, op vier januari 2012, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. inspecteur, Goubert Marc, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de aandelen, in tegenstelling tot de statutaire bepalingen, steeds op. naam zijn geweest.

Gelet op deze vaststelling heeft de vergadering beslist om met ingang van 28 december 2011 in de statuten uitdrukkelijk te voorzien dat de aandelen op naam zijn.

TWEEDE BESLUIT

Ingevolge de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, heeft de vergadering beslist de hierna vermelde artikelen van de statuten te wijzigen als volgt:

-wijziging van artikel 6 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen."

-wijziging van artikel 10 van de statuten om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Certificaten die betrekking hebben op aandelen, obligaties of warrants, kunnen, al of niet met medewerking van de vennootschap, worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de certificaten.

De certificaten dienen steeds op naam te zijn.

De uitgifte van certificaten dient te gebeuren volgens de bepalingen van het artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen.

-schrapping van artikel 24 van de statuten.

DERDE BESLUIT

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4 ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De vergadering heeft beslist artikel 46 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 46. De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en " dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is

" vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan " en de algemene vergadering."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel 47 van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door volgende, nieuwe tekst:

"Artikel 47. De vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 "

, en volgende van het Wetboek van vennootschappen. "

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer ' aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het "

" arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar

" evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

" onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de "

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan notaris Frank De Raedt een bijzondere volmacht te verlenen tot het

opmaken, het ondertekenen en het neerleggen van een gecoordineerde tekst van de statuten, zoals

voorgeschreven door artikel vijfenzeventig van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de raad van bestuur alle machten te verlenen tot het uitvoeren van aile

door deze vergadering genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, coördinatie van de statuten en

volmacht.

Frank De Raedt

Notaris

06/06/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 18.03.2011, DPT 30.05.2011 11127-0317-017
11/02/2011
ÿþ Mal 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



11111

*iiaa3sas+

Rés a Mon be

N' d'entreprise : 0441218851

Dénomination

(en entier) : "EDITIONS WEKA S.A." (en néerlandais "WEKA UITGEVERIJ N.V." et en

Allemand "WEKA INFORMATIONSSCHRIFTEN UND WERBEFACHVERLAG")

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Avenue Georges Truffaut 42, 4020 Liège

Objet de l'acte : MODIFICATION DES STATUTS

En vertu de procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la société anonyme

"WEKA UITGEVERIJ N.V." (en français EDITIONS WEKA S.A. et en allemand "WEKA

INFORMATIONSSCHRIFTEN UND WERBEFACHVERLAG" dont le siège social est établi à 4020 Liège,

Avenue Georges Truffaut 42, fait par Maître Frank DE RAEDT, notaire tenant étude à Waarschoot, gérant de la

société civile sous forme de société de personnes à responsabilité limitée "Notaris Frank De Raedt", ayant son

siège social à 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60 et inscrite au Registre des personnes morales de Gand sous.

le numéro 0821.838.834, le premier décembre deux mille dix, enregistré dix pages sans renvois à Eeklo, le

treize décembre deux mille dix (signé) Goubert M., il paraît qu'après délibération, l'assemblée a pris les

décisions suivantes avec unanimité des voix.

PREMIÈRE DÉCISION

L'assemblée a décidé de modifier la dénomination de la société en "MEDIA BOOKS"

DEUXIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé de modifier la deuxième phrase de l'article premier des statuts en remplaçant celle-ci

par les mots:

"Elle porte le nom de "MEDIA BOOKS"

TROISIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé de transférer le siège social de la société, actuellement situé à "4020 Liège, Avenue

Georges Truffaut 42", à "9900 Eeklo, Molenstraat 1600".

QUATRIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé de modifier la première phrase de l'article trois des statuts en remplaçant celle-ci par

les mots:

"Le siège de la société est sis à 9900 Eeklo, Molenstraat 160C.".

CINQUIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé de prolonger l'exercice comptable, débuté le premier octobre deux mille dix:

(01.10.2010), jusqu'au trente et un décembre deux mille onze (31.12.2011).

SIXIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé que l'exercice comptable de la société débutera le premier janvier pour se terminer le

trente et un décembre de chaque année.

SEPTIÈME DÉCISION

Suite à la modification de l'exercice comptable de la société, l'assemblée a décidé de modifier la première

phrase de l'article trente-neuf des statuts et de remplacer celle-ci par les mots suivants:

"L'exercice comptable de la société débute le premier janvier pour se terminer le trente et un décembre de

chaque année".

HUITIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé que l'Assemblée Générale Annuelle de la société se tiendra chaque année lei

troisième vendredi du mois de juin à dix-neuf heures.

NEUVIÈME DÉCISION

Suite à la modification de la date de l'Assemblée Générale Annuelle, l'assemblée a décidé de modifier la

première phrase de l'article vingt-sept des statuts en remplaçant celle-ci par les mots suivants:

"L'Assemblée Générale Ordinaire, également appelée Assemblée Générale Annuelle, doit être convoquée

chaque année le troisième vendredi du mois de juin à dix-neuf heures".

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen-bij -het Belgisch Staatsblad -11f02-f2011ÿÿ Aun-exes du- »miteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

DIXIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé d'accepter la démission en tant qu'administrateur de la société présentée par

monsieur CALEVVAERT Miguel Juan Maria Alberto, né à Buenos Aires (Argentine) le vingt-quatre juillet mille

neuf cent cinquante-sept, habitant à 9100 Sint-Niklaas, Bremstraat 24.

L'assemblée a décidé que l'acceptation des premiers comptes annuels à venir équivaudra décharge envers

l'administrateur démissionnaire pour l'exécution de son mandat.

L'assemblée a constaté que la société est dirigée par deux administrateurs, à savoir:

-Monsieur De Baets Pieter, domicilié à 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 48.

-Monsieur D'Havé Jean-Pierre, domicilié à 9971 Kaprijke, Lembeke, Windgatstraat 20.

ONZIÈME DÉCISION

Suite au transfert du siège social de la société vers la partie néerlandophone du pays, l'assemblée a décidé

de modifier intégralement les statuts de la société en les remplaçant par un nouveau texte en néerlandais.

L'assemblée a décidé que ce nouveau texte des statuts sera le suivant :

Forme et Nom

La société a la forme d'une société anonyme.

Elle porte le nom: "MEDIA BOOKS".

Durée

La durée de la société est illimitée.

Siège social

Le siège social est établi à 9900 Eekto, Molenstraat 160C.

Par décision ordinaire du conseil d'administration, publiée dans les annexes du Moniteur belge, le siège

peut être transféré n'importe où dans la partie néerlandophone de la Belgique ou dans la partie bilingue de

Bruxelles-Capitale.

Objet

La société a comme objet l'exploitation d'une maison d'édition.

La société peut aussi, en vue de l'accomplissement de son objet social, développer, éditer et/ou distribuer

d'autres produits.

Elle peut par-dessus tout avoir en général des intérêts dans toutes les activités mobiles ou immobiles,

industrielles, commerciales, financières, aussi bien en Belgique qu'à l'étranger, qui sont susceptibles de

favoriser son objet social ou qui ont directement ou indirectement un rapport avec son objet social.

Capital

Le capital émis est de un million six-cent mille euro (¬ 1.600.000,00), représenté par seize mille sept-cent

septante-trois (16.773) actions, sans désignation de valeur nominale, représentant chacune une part égale du

capital social.

Administration

La société est gérée par des personnes physiques ou morales, rémunérées ou non.

Il doit y avoir au moins trois administrateurs.

Toutefois, lorsque la société est constituée par deux fondateurs ou que, pendant une assemblée générale

des actionnaires de la société, il est constaté que celle-ci n'a pas plus de deux actionnaires, la composition du

conseil d'administration peut être limitée à deux membres jusqu'à l'assemblée générale ordinaire suivant la

constatation par toute voie de droit de l'existence de plus de deux actionnaires.

Les administrateurs sont nommés par l'assemblée générale des actionnaires.

La durée de leur mandat ne peut pas dépasser les six ans. Le mandat peut être renouvelé.

Les administrateurs peuvent être révoqués à tout moment par l'assemblée générale. Un administrateur peut

démissionner à tout moment par communication écrite au conseil d'administration. Un administrateur

démissionnant est obligé de continuer son mandat jusqu'à ce qu'un remplacement raisonnable soit prévu.

En cas de vacance d'une place d'administrateur et sauf disposition contraire dans les statuts, les

administrateurs restants ont le droit d'y pourvoir provisoirement. Dans ce cas, l'assemblée générale, lors de la

première réunion, procède à l'élection définitive.

Lorsqu'une personne morale est nommée comme administrateur, elle est obligée d'indiquer un représentant

permanent, une personne physique, parmi ses associés, gérants, administrateurs ou employés. Cette personne

sera chargée d'exécuter le mandat d'administrateur en nom et pour compte de la personne morale. Les même

règles de publication valent pour la nomination et l'expiration du mandat de représentant permanent comme s'il

exécutait ce mandat en nom personnel et pour son propre compte.

Si la société est elle-même nommée comme gérant ou administrateur dans une société, c'est l'organe

d'administration qui a la compétence de nommer un représentant permanent.

Le conseil d'administration choisit parmi ses membres un président. En l'absence d'un président, c'est le

plus âgé des membres qui présidera l'assemblée.

La réunion du conseil d'administration se tient au siège de la société ou au lieu indiqué dans la convocation.

Le conseil se réunit sur invitation du président ou de deux administrateurs à chaque fois que l'intérêt de la

société le nécessite. Les invitations sont envoyées par lettre au moins huit jours avant l'assemblée et précisent

le jour, le lieu et l'ordre du jour.

Un administrateur qui a un empêchement peut mandater un autre membre du conseil, par lettre, fax ou mail,

pour le représenter et voter à sa place. Le mandat n'est valable que pour une assemblée.

Le conseil d'administration peut aussi décider légalement par décision écrite, à condition de suivre les

stipulations légales en la matière.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Les décisions du conseil administration sont notées dans un registre qui y est destiné. Les procès-verbaux sont signés par tous les membres présents. Les copies ou extraits à produire en justice ou ailleurs sont signés valablement par le président, l'administrateur-délégué ou par deux administrateurs.

Par décision de l'assemblée générale, dans laquelle est clairement défini pour quels administrateurs et pour quelle période, une rémunération fixe peut être attribuée, dont le montant est fixé par rassemblée générale et qui est inscrit dans les coûts généraux, sans préjudice de la rémunération des frais.

Les administrateurs forment un conseil.

Le conseil d'administration a le pouvoir d'exécuter toutes les actions qui sont nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet de la société, à l'exception de ceux que la loi réserve à l'assemblée générale.

le conseil d'administration peut, en son sein en sous sa responsabilité, ériger un ou plusieurs comités de conseil. Il décrit leurs compositions et leurs missions.

Le conseil d'administration peut déléguer la gestion journalière de la société, l'administration d'un ou plusieurs secteurs de ses activités ou l'exécution des décisions du conseil à un ou plusieurs administrateurs, directeurs ou mandataires, actionnaires ou non. Le conseil et les mandataires pour les gestions journalières peuvent aussi, dans le cadre de cette administration, déléguer encore des pouvoirs particuliers à une ou plusieurs personnes de leur choix.

Conformément à l'article 524bis du Code des Sociétés, le conseil d'administration peut déléguer ses pouvoirs d'administration à un comité de direction, sans que ce transfert puisse avoir un rapport avec l'administration de la société ou sur toutes les actions qui sont réservées au conseil d'administration selon les autres stipulations de la loi. Les conditions pour la nomination des membres du comité de direction, leur révocation, leur rémunération, la durée de leur mandat et le fonctionnement du comité de direction sont définis par le conseil d'administration.

Le conseil d'administration représente la société à l'égard des tiers et en justice soit comme demanderesse, soit comme défenderesse.

Outre le pouvoir général du conseil d'administration comme conseil, la société est aussi liée légalement à l'égard des tiers par deux administrateurs ou un administrateur-délégué à qui est attribué une compétence de représentation entière.

Un administrateur-délégué est nommé par l'assemblée générale.

L'assemblé générale annuelle, conditions d'admission à l'assemblé générale et exercice du droit de vote. L'assemblé générale des actionnaires a les pouvoirs les plus étendus pour exécuter ou ratifier les actes qui intéressent la société.

Le conseil d'administration et les commissaires, s'il y en a, peuvent convoquer l'assemblée générale. Ils doivent la convoquer sur la demande d'actionnaires représentant le cinquième du capital social.

Les convocations pour toute assemblée générale contiennent l'ordre du jour.

La convocation doit se faire selon les règles du Codes des Sociétés.

Pour être admis à l'assemblée générale, les détenteurs d'actions au porteur doivent déposer leurs actions au plus tard le dernier jour ouvrable avant l'assemblée au siège de la société ou au lieu mentionné dans l'avis de convocation.

Il est tenu à chaque assemblée générale une liste des présences. Les administrateurs répondent aux questions qui leur sont posées par les actionnaires au sujet de leur rapport ou des points portés à l'ordre du jour, dans la mesure ou la communication de données ou de faits n'est pas de nature à porter gravement préjudice à la société, aux actionnaires ou au personnel de la société.

Lorsque les actions sont de valeur égale, chacune donne droit à une voix. Lorsqu'elles sont de valeur inégale ou que leur valeur n'est pas mentionnée, chacune d'elles confère de plein droit un nombre de voix proportionnel à la partie du capital qu'elle représente, en comptant pour une voix l'action représentant la quotité la plus faible.

L'exercice du droit de vote afférant aux actions sur lesquelles les versements n'ont pas été opérés est suspendu aussi longtemps que ces versements, régulièrement appelés et exigibles, n'auront pas été effectués. Les statuts déterminent si, et dans quelle mesure, un droit de vote est accordé aux titulaires de parts bénéficiaires.

Pour la détermination des conditions de présence et de majorité à observer dans les assemblées générales, il n'est pas tenu compte des actions privilégiées sans droit de vote, hormis le cas où un droit de vote leur est reconnu, et des actions qui sont suspendues.

Les procès-verbaux des assemblées générales sont signés par les membres du bureau et par les actionnaires qui le demandent; les expéditions à délivrer aux tiers sont signées par un ou plusieurs administrateurs ou un administrateur-délégué.

Tous les actionnaires ayant droit de vote peuvent voter eux-mêmes ou par procuration.

Les actionnaires peuvent voter par correspondance à condition qu'ils donnent leur voix pour chaque point de l'ordre du jour séparément, dans une lettre recommandée qui doit être en possession de la société avant l'ouverture de l'assemblée.

A l'exception des décisions à prendre dans le cadre de l'application de l'article 633 du Code des Sociétés et des décisions à prendre par actes authentiques, les actionnaires peuvent décider unilatéralement et par correspondance selon la procédure de décision par correspondance. Pour cela le conseil d'administration doit envoyer une circulaire par lettre, fax ou mail ou autre porteur d'informations, avec mention de l'ordre du jour et des propositions de décisions à tous les actionnaires et éventuellement aux commissaires avec la demande de ratifier les propositions de décisions et de renvoyer correctement leur réponse dans les délais indiqués après la réception de fa circulaire au siège de la société ou au lieu indiqué dans la circulaire. Si la ratification de tous les actionnaires par rapport au principe de la procédure par correspondance, de l'ordre du jour et des propositions

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

de décisions n'est pas reçu dans les délais indiqués dans le circulaire, alors toutes les décisions seront considérées comme non ratifiées. Le même principe est appliqué s'il apparaît que, même dans le délai prévu, certaines décisions et d'autres non ont été ratifiées unanimement par les actionnaires.

L'exercice de vote peut être réglé par commun accord entre les actionnaires. Ces accords doivent être établis selon les conditions de l'article 551 du Codes des Sociétés.

Si une action est divisée entre le propriétaire nu et un usufruitier, le droit de vote est exercé par ce dernier. L'assemblée générale ordinaire, nommée aussi assemblée annuelle, doit être tenue chaque année le troisième vendredi du mois de juin à dix-neuf heures.

Si ce jour est un jour férié, l'assemblée doit être tenue le jour ouvrable suivant.

L'assemblée se tient au siège de la société ou dans un autre lieu de l'arrondissement juridique où la société a son siège et qui est nommé dans la convocation.

Quinze jours avant l'assemblée générale, les actionnaires, les porteurs d'obligations et les titulaires d'un droit de souscription et de certificats émis avec la collaboration de la société peuvent prendre connaissance, au siège social, des pièces citées dans l'article 553 du Code des Sociétés.

L'assemblée générale entend le rapport de gestion et le rapport des commissaires et discute les comptes annuels.

Après l'approbation des comptes annuels, l'assemblée générale se prononce par un vote spécial sur la décharge des administrateurs et des commissaires.

Le conseil d'administration a le droit de proroger, séance tenante, la décision relative à l'approbation des comptes annuels à trois semaines. La seconde assemblée a le droit d'arrêter définitivement les comptes annuels.

L'assemblée générale ordinaire délibère et conclut valablement sans tenir compte du nombre d'actions représentées et présentes. Les décisions sont prises à la majorité simple des voix.

Année sociale

L'année sociale de la société débute le premier janvier et se termine le trente-et-un décembre de chaque année.

Constitution d'un fonds de réserve, partage des bénéfices

Le solde en bénéfice qui apparaît après que tous les frais, provisions et dépréciations aient été soustraits, constitue le bénéfice de la société. L'assemblée générale décide de la destination de ce bénéfice en tenant compte de toutes les dispositions légales.

L'assemblée générale fait annuellement, sur les bénéfices nets, un prélèvement d'un vingtième au moins, affecté à la formation d'un fonds de réserve; ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve atteint un dixième du capital social.

Aucune distribution ne peut être faite lorsqu'à la date de clôture du dernier exercice, l'actif net tel qu'il résulte des comptes annuels est, ou deviendrait, à la suite d'une telle distribution, inférieur au montant du capital libéré ou, si ce montant est supérieur, du capital appelé, augmenté de toutes les réserves que la loi ou les statuts ne permettent pas de distribuer. Par actif net, il faut entendre le total de l'actif tel qu'il figure au bilan, réduction faite des provisions et dettes.

Pour la distribution de dividendes et tantièmes, l'actif ne peut comprendre: le montant non encore amorti des frais d'établissement et sauf cas exceptionnel à mentionner et à justifier dans l'annexe aux comptes annuels, le montant non encore amorti des frais de recherche et de développement.

Dissolution - Liquidation

La dissolution de la société peut être demandée en justice pour de justes motifs. En dehors de ce cas, la dissolution de la société ne peut résulter que d'une décision prise par l'assemblée générale dans les formes prescrites pour la modification des statuts.

La proposition de dissolution fait l'objet d'un rapport justificatif établi par l'organe de gestion et annoncé dans l'ordre du jour de l'assemblée générale appelée à statuer.

A ce rapport est joint un état résumant la situation active et passive de la société, arrêté à une date ne remontant pas à plus de trois mois.

Le commissaire ou, à défaut, un réviseur d'entreprises ou un expert-comptable externe désigné par l'organe de gestion fait rapport sur cet état et indique, notamment, s'il reflète complètement, fidèlement et correctement la situation de la société.

Une copie des rapports et de l'état résumant la situation active et passive, est adressée aux associés conformément à l'article 535 du Code des Sociétés.

Avant de dresser l'acte authentique de la décision de dissolution de la société, le notaire doit vérifier et attester l'existence et la légalité externe des actes et formalités incombant, en vertu de cet l'article, à la société auprès de laquelle il instrumente.

L'acte reproduit les conclusions du rapport établi par le commissaire ou par le réviseur d'entreprises ou par l'expert-comptable externe.

La dissolution doit se faire selon les règles des articles 183 jusqu'à 195 du Codes de Sociétés.

Les sociétés sont, après leur dissolution, réputées exister pour leur liquidation. Toutes les pièces émanant d'une société dissoute mentionnent qu'elle est «en liquidation».

Le mode de liquidation est déterminé par l'assemblée générale qui décide de la dissolution. Cette assemblée générale nomme aussi un ou plusieurs liquidateurs. A défaut de nomination de liquidateurs, les administrateurs seront, à l'égard des tiers, considérés comme liquidateurs.

Les liquidateurs peuvent intenter et soutenir toutes actions, recevoir tous paiements, donner mainlevée avec ou sans quittance, réaliser toutes les valeurs mobilières de la société, endosser tous effets de commerce,

Volet B - Suite

transiger ou compromettre sur toutes contestations. Ils peuvent aliéner les immeubles par adjudication publique, s'ils jugent la vente nécessaire pour payer les dettes sociales.

Ils peuvent, mais seulement avec l'autorisation de l'assemblée générale, donnée conformément à l'article 184, continuer, jusqu'à réalisation, l'industrie ou le commerce, emprunter pour payer les dettes sociales, créer des effets de commerce, hypothéquer les biens, les donner en gage, aliéner les immeubles, même de gré à gré, et faire apport du patrimoine dans d'autres sociétés.

Les liquidateurs peuvent exiger des associés le paiement des sommes qu'ils se sont engagés à verser et qui paraissent nécessaires au paiement des dettes et des frais de liquidation.

Les liquidateurs, sans préjudice .des droits. des créanciers privilégiés, paieront toutes les dettes, proportionnellement et sans distinction entrelée dettes exigibles et les dettes non exigibles, sous déduction de l'escompte pour celles-ci."

Après le paiement ou la consignetión dés &carmes nécessaires au paiement des dettes d'une société, les , liquidateurs distribueront aux associés les sommes ou valeurs qui peuvent former des répartitions égales; ils leur remettront les biens qui auraient dû être conservés pour être partagés.

Les liquidateurs sont responsables 'tant .eriyers:;les tiers qu'envers les associés, de l'exécution de leur mandat et des fautes commises dans leur gèstiori.,. .

Après la liquidation et au moins " in-'mois_ avánt" l'assemblée générale ou la réunion des associés, les liquidateurs déposent un rapport sur I'efl, 1 i'dès valeurs sociales au siège de la société et soumettent les comptes et pièces à l'appui.

Ces rapports sont contrôlés par le commissaire. A défaut d'un tel commissaire, les associés disposent d'un droit individuel d'investigation, pour lequel ils peuvent se faire assister d'un expert-comptable ou d'un réviseur d'entreprises.

L'assemblée entend le cas échéant le rapport du commissaire et statue sur la décharge des liquidateurs. La clôture de la liquidation sera publiée conformément aux articles 67 et 73 du Code des Sociétés.

Les formalités prescrites par la loi du 2 juin 2006 pour la modification du Code des Sociétés (publiée dans le Moniteur belge du 26 juillet 2006) doivent être remplies lors de la dissolution et de la liquidation de la société et stipule en particulier que les liquidateurs n'entrent en fonction qu'après confirmation par le tribunal de commerce et que la liquidation ne peut être clôturée qu'après la ratification du partage du patrimoine social par le même tribunal de commerce.

DOUZIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé que la modification et la renumérotation de ces statuts en néerlandais, comme déterminé ci-dessus, valent comme coordination des statuts comme prescrit par l'article 75 du Code des Sociétés.

TREIZIÈME DÉCISION

L'assemblée a decidé d'accorder au conseil d'administration la compétence d'exécuter toutes les décisions prises par l'assemblée.

QUATORZIÈME DÉCISION

L'assemblée a décidé d'accorder une procuration particulière à durée illimitée à la société privée à responsabilité limitée «BOFIDI-REVAC» avec son siège social à 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, ses organes et mandataires, tous compétents à agir seuls avec possibilité de remplacement, pour remplir toutes les formalités par rapport à la Banque-Carrefour des Entreprises, au Guichet d'entreprises, au service des Taxes sur la Valeur Ajoutée et à la Caisse d'Assurances Sociales.

POUR EXTRAIT CONFORME

Déposé conjointement :

-l'expédition de l'acte des modifications des statuts

Réservé

au

Moniteur

belge

Frank De Raedt Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

11/02/2011
ÿþ Mol 2.1

ILl:Jn C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1l1 011 I 1101 III MI 11 1M 1111 J1l

+11023250*

Vo beha

aan

Belç Staat

Bijlagen b'rf iret-Beigisch Staatsblad -1iffY212011 _Annures du 1Vlbiiitéüi' lïelge

Ondememingsnr : 0441218851

Benaming

(voluit) : WEKA UITGEVERIJ N.V. (in het Frans "EDITIONS WEKA S.A." en in het Duits "WEKA INFORMATIONSSCHRIFTEN UND WERBEFACHVERLAG")

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Avenue Georges Truffaut 42, 4020 Luik

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze,

vennootschap WEKA UITGEVERIJ N.V. (in het Frans "EDITIONS WEKA S.A." en in het Duits "WEKA'

INFORMATIONSSCHRIFTEN UND WERBEFACHVERLAG") met maatschappelijke zetel te 4020 Luik, Avenue

Georges Truffaut 42, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot,

zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondememingsnummer 0821.838.834, op één

december tweeduizend en tien, geregistreerd tien bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 654 blad 84 vak 01,

op dertien december tweeduizend en tien, ontvangen: vijfentwintig euro. (getekend) de e.a. Inspecteur, Goubert

Marc, blijkt dat de vergadering na beraadslaging met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft

genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "MEDIA BOOKS".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de tweede zin van artikel één van de statuten te wijzigen om deze zin te

vervangen door volgende tekst:

"Zij draagt de benaming MEDIA BOOKS".

DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap thans gevestigd te "4020 Luik,

Avenue Georges Truffaut 42" over te brengen naar "9900 Eeklo, Molenstraat 160C".

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel drie van de statuten te wijzigen door vervanging van:

deze zin door de woorden:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Molenstraat 160C."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het boekjaar, aangevangen op één oktober tweeduizend en tien (01.10.2010):

te verlengen tot éénendertig december tweeduizend en elf (31.12.2011).

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat het boekjaar van de vennootschap zal aanvangen op één januari en zal

eindigen op ééndertig december van ieder jaar.

ZEVENDE BESLUIT

Ingevolge de wijziging van het boekjaar van de vennootschap heeft de vergadering beslist de eerste zin van'

artikel negenendertig van de statuten te wijzigen door het vervangen van deze zin door de hierna volgende

tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op één januari en zal eindigen op ééndertig december van

ieder jaar."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap zal doorgaan elk jaar op de derde:

vrijdag van de maand juni om negentien uur.

NEGENDE BESLUIT

Ingevolge de wijziging van de datum van de jaarvergadering heeft de vergadering beslist de eerste zin van:

artikel zevenentwintig van de statuten te wijzigen door het vervangen van deze zin door de hierna volgende;

tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd dient te worden bijeengeroepen elk jaar

de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het ontslag als bestuurder van de vennootschap aangeboden door de

CALEWAERT Miguel Juan Maria Alberto, geboren te Buenos Aires (Argentinië) op vierentwintig juli

negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Bremstraat 24, te aanvaarden.

De vergadering heeft beslist dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal gelden als kwijting

voor de ontslag nemende bestuurder voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap wordt bestuurd door twee bestuurders, te weten:

- de heer De Baets Pieter, wonende te 9850 Merendree (Nevele), Veldestraat 48

- de heer D'Havé Jean-Pierre, wonende te 9971 Kaprijke, Llembeke, Windgatstraat 20

ELFDE BESLUIT

Ingevolge de overbrenging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar het nederlandstalig

landsgedeelte heeft de vergadering beslist de statuten van de vennootschap integraal te wijzigen en te

vervangen door een nieuwe nederlandse tekst.

De vergadering heeft beslist dat deze nieuwe tekst van de statuten zal luiden als volgt:

Vorm  Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming: "MEDIA BOOKS".

Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Molenstraat 160C.

Bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig

gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Doel

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van een uitgeverij.

Met het oog op het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap eveneens andere

producten ontwikkelen en uitgeven en/of verdelen.

Zij kan daarenboven in het algemeen belangen hebben zowel in België als in het buitenland in alle

industriële-, handels-, financiële, roerende en onroerende activiteiten, die van aard zijn haar maatschappelijk

doel te bevorderen of die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doei.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd duizend euro (¬ 1.600.000,00). Het wordt

vertegenwoordigd door zestienduizend zevenhonderd drieënzeventig (16.773) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd. Er moeten

minstens drie bestuurders zijn.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene

vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee

aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone

algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden door de algemene vergadering van aandeelhouders benoemd.

De duur van hun opdracht mag niet langer zijn dan zes jaren. Het mandaat kan hernieuwd worden. De

bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Een bestuurder kan op elk

ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Een ontslagnemend

bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging

kon worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig

in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de

definitieve benoeming doen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de

vergadering voorgezeten door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de

plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

De raad komt bijeen op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, telkens wanneer het belang

van de vennootschap het vereist. De uitnodigingen worden bij gewone brief verstuurd minstens acht dagen voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

de vergadering, en vermelden dag, uur, plaats en agenda. leder bestuurder die verhinderd is, kan per brief, fax of e-mail een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. De volmacht geldt slechts voor één vergadering.

De raad van bestuur kan eveneens via schriftelijke besluitvorming rechtsgeldig beslissen mits het naleven van alle wettelijke bepalingen ter zake. De besluiten van de raad van bestuur worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. De notulen worden ondertekend door alle aanwezige leden. De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig getekend door de voorzitter, de gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders.

Bij besluit van de algemene vergadering waarin duidelijk wordt bepaald voor welke bestuurders en voor welke periode, kan, onverminderd de vergoeding van kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat bij de algemene kosten van de vennootschap wordt geboekt. De bestuurders vormen een college.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door één gedelegeerd-bestuurder aan wie de volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend.

Een gedelegeerd-bestuurder wordt benoemd door de algemene vergadering.

Jaarvergadering, voorwaarden voor toelating tot de vergadering en uitoefening van het stemrecht

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaan te verrichten of te bekrachtigen.

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer de aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproeping gebeuren volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Om te worden toegelaten tot de vergadering moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk de laatste werkdag voor de vergaderdatum hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap of op een andere in het bijeen roepingsbericht vermelde plaats.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De raad van bestuur geeft antwoord op de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem. Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht (behalve in de gevallen waarin hun stemrecht is toegekend) en met de geschorste aandelen.

De notulen van de algemene vergadering warden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door twee bestuurders of door een gedelegeerd-bestuurder.

Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De aandeelhouders mogen hun stem schriftelijk uitbrengen op voorwaarde dat zij hun stem uitbrengen voor elk punt van de agenda afzonderlijk in een aangetekend schrijven dat vóór de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen genomen te worden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk besluiten volgens de procedure van de schriftelijke besluitvorming. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door aandeelhoudersovereenkomsten afgesloten tussen de aandeelhouders. Dergelijke overeenkomsten dienen opgemaakt te worden volgens de voorwaarden opgenomen in artikel 551 Wetboek van Vennootschappen. In geval een aandeel gesplitst is tussen een naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om negentien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, en welke wordt aangewezen in de oproeping.

Vijftien dagen vôôr de algemene vergadering mogen de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de stukken opgesomd in artikel 553 Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en commissarissen te verlenen kwijting.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Reserves, verdeling van de winst

Het batig saldo dat uit de balans blijkt nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding en behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

De ontbinding

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden op wettige redenen. Buiten dit geval kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zijn gesteld voor het wijzigen van de statuten.

Het voorstel tot ontbinding dient toegelicht te worden in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, indien er geen is, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van deze verslagen wordt aan de aandeelhouders gezonden volgens de bepalingen van artikel 535 Wetboek van Vennootschappen.

Voor de beslissing tot ontbinding bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens dit artikel gehouden is.

In de akte dienen de besluiten van de commissaris, de bedrijfsrevisor of de accountant overgenomen te worden.

De vereffening

Voorbehouden aan hgt 'Belgisch Staatsblad

De vereffening dient te gebeuren volgens de bepalingen van de artikelen 183 tot en met 195 Wetboek van Vennootschappen.

Na de beslissing tot ontbinding blijft de vennootschap verder bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap dienen te vermelden dat zij in vereffening is.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering die tot ontbinding beslist. Deze algemene vergadering benoemt tevens één of meerdere vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan wordende in functie zijnde bestûurders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars kunnen alle rechtsgedingen voeren, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, alle betalingen ontvangen, " opheffing " " van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde" maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Zij kunnen de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien zij de verkoop nodig achten voor de bètaling van de:sèhulden van de vennootschap.

Zij kunnen, .maar alleen met toestemming van_ de algemene vergadering verleend overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen, "het: .bedrijf ..orde handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden;van dè'vennootschap; handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand gevenf.de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrèngen: _ -"

Zij kunnen van de aandeelhouders " b`etaling7 eisen " van de bedragen tot de storting waarvan zij zich verbonden hebben en welke nodig lijken 6in'haar schulden en de kosten van de vereffening te voldoen.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte.schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek van het disconto.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

De vereffenaars zijn zowel jegens derden als jegens de aandeelhouders verantwoordelijk voor de vervulling van hun taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, leggen de vereffenaars op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer samen met de stavingstukken.

Deze gegevens worden nagezien door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de aandeelhouders over een individueel onderzoeksrecht waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

De algemene vergadering beslist over het sluiten van de vereffening en het verlenen van kwijting aan de vereffenaars.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt overeenkomstig de 67. 73 en 195 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het ontbinden en vereffenen van de vennootschap dienen de formaliteiten vervuld te worden voorgeschreven door de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en zes) en bepalend meer in het bijzonder dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat zijn aanstelling bevestigd werd door de rechtbank van koophandel en dat de vereffening pas kan gesloten worden nadat de verdeling van het maatschappelijk vermogen werd goedgekeurd door zelfde rechtbank van koophandel.

TWAALFDE BESLUIT

De veradering heeft beslist dat de wijziging en de hernummering van de statuten in het nederlands, zoals hiervoor bepaald, geldt als coordinatie van de statuten zoals voorgeschreven door artikel 75 van het wetboek van vennootschappen.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de raad van bestuur alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door onderhavige vergadering genomen besluiten.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht van onbepaalde duur te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFIDI-REVAC" met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, zijn organen en mandatarissen, allen bevoegd afzonderlijk op te treden met mogelijkheid van indeplaatstelling voor het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de Kas voor Zelfstandigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging.

Frank De Raedt notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2009, APP 21.05.2010, DPT 31.05.2010 10134-0007-018
29/08/2008 : LG173368
19/06/2008 : LG173368
18/06/2008 : LG173368
05/09/2007 : LG173368
10/07/2007 : LG173368
22/06/2007 : LG173368
18/09/2006 : LG173368
24/07/2006 : LG173368
29/06/2006 : LG173368
27/06/2005 : LG173368
24/02/2005 : LG173368
24/02/2005 : LG173368
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.07.2015 15374-0422-016
17/06/2004 : LG173368
25/02/2004 : LG173368
25/02/2004 : LG173368
03/07/2003 : LG173368
17/02/2003 : LG173368
04/01/2002 : LG173368
29/06/2000 : LG173368
12/12/1992 : LG173368
30/08/1991 : LG173368
20/04/1991 : LG173368
20/04/1991 : LG173368

Coordonnées
MEDIA BOOKS

Adresse
ENGELENDALE 2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande