MEDICAL FRANCHISES & INVESTMENTS, AFGEKORT : M.F.I.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDICAL FRANCHISES & INVESTMENTS, AFGEKORT : M.F.I.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.301.069

Publication

31/07/2014
ÿþmod 11.1

i r~'~::" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

11 MU 20i4

RECHTBANK VAN

KOOPHANelifié'E GENT

Ondernemingsnr : 0477.301.069

Benaming (voluit) : Medical Franchises & Investments

(verkort) : M.F.I.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zuiderlaan 1-3 bus 8

9000 Gent

Onderwerp akte : Bijzondere algemene vergadering - benoeming bestuurders - raad van bestuur - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit het proces-verbaal opgemaakt op 9 juli 2014 door Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coüperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27 ter registratie, blijkt dat:

- De bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden van de naamloze vennootschap "Medicai Franchises & Investments", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3, bus 8, BTW iE BE0477.301.069, RPR Gent, beslist om volgende personen te benoemen en te herbenoemen tot bestuurders] van de vennootschap:

- De heer Veran, Philippe, met de Franse nationaliteit, geboren te Marseille (Frankrijk) op 16 oktober 1965,E gedomicilieerd en verblijvende te 83570 Cotignac, La Condamine, 4301 Chaussee De Peyranne, die alhierE

tussenkomt; '

- De heer Van Acker, Philippe Ludwine Ignace Marguerite Henri, geboren te Gent op 30 augustus 1964,: gedomicilieerd en verblijvende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Jenny Montignylaan 7, die alhier tussenkomt;

- De heer De Vreese, Guy Marcel Marguerite, echtgescheiden, geboren te Gent op 18 januari 1955,E gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 33.

- Mevrouw Jacquemyns, Evelyne Marie Christine Raymonde, echtgescheiden, geboren te Euskirchen, (Duitsland) op 6 juni 1956, gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 33. Hun mandaat is onbezoldigd en zal een einde nemen na de jaarvergadering van het jaar 2020.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering heeft de raad van bestuur zich verenigd met als enig agendapunt: hernieuwing van het mandaat van de gedelegeerd bestuurder. Met eenparigheid van stemmen; wordt de heer Guy De Vreese herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder voor de duur van zijn bestuursmandaat.

Voor ontledend uittreksel:

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal

Getekend: Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.11.2013, NGL 20.11.2013 13664-0360-008
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.11.2014, NGL 17.12.2014 14701-0163-019
27/03/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



,,

Ondernemingsnr : 0477.301.069 ;i

NEERGELEGD

18 net 2013

RECHT VAN

VAN

KOOPHAN t E GENT

Benaming (voluit) : Medical Franchises & Investments ii

Onderwerp akte : Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel - Vaststelling volstorting kapitaal - Invoering bevoegdheden Raad van Bestuur inzake toegestaan

i: kapitaal - Wijziging van het aantal aandelen - Wijziging van de statuten

;r

Uit het proces-verbaal verleden op 7 maart 2013 voor Christian Van Belle, geassocieerd notaris in de burgerlijke;

vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE! GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met! zetel te 9000 Gent, Kouter 27, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de! :i aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Medical Franchises 8, Investments", met maatschappelijke! zetel te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3, bus 8, BTW BE0477.301.069, RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te ii publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

i De vergadering neemt kennis en bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van 9831 Deurle ir Xavier De Cocklaan 42 naar 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3, bus 8, ingevolge de beslissing van de raad van bestuur: Il de dato 30 juli 2012, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2012, onder; nummer 12167491.

i; VASTSTELLING VOLSTORTING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De voorzitter zet uiteen dat de niet-volgestorte aandelen voorafgaandelijk aan deze vergadering werden

volgestort. :

il INVOERING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR INZAKE HET TOEGESTAAN! KAPITAAL

De vergadering neemt kennis van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 604! van het Wetboek van Vennootschappen, bevattende de bijzondere omstandigheden waarin van het toegestaan! 1! kapitaal kan gebruik gemaakt worden evenals de hierbij nagestreefde doeleinden en sluit zich daarbij aan,

i De vergadering besluit vervolgens de bevoegdheid toe te kennen aan de raad van bestuur om het kapitaal in; i? één of meerdere malen te verhogen tot een miljoen honderdvijftigduizend euro (¬ 1.150.000,00) en dit onder dei

;: voorwaarden bepaald in voormeld verslag. :

WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN

De vergadering beslist het aantal aandelen van 115 naar 1.150.000 te brengen, waarbij de participatie van!

i iedere aandeelhouder met dezelfde verhouding wordt vermeerderd. ,

WIJZIGING VAN DE STATUTEN

i; Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist de!

i; vergadering om de statuten aan te passen als volgt: .

- De eerste alinea van artikel 2 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

il "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3, bus 8."

- Artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt een miljoen honderdvijftigduizend euro (¬ 1.150.000,00), vertegenwoordigd;

door een miljoen honderdvijftigduizend aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

- In fine van artikel 12 van de statuten volgende tekst toe te voegen:

ii "Toegestaan kapitaal

Aan de raad van bestuur is de bevoegdheid verleend om gedurende een periode van vijf jaar te rekenen vanaf, de bekendmaking van dit besluit, in één of meerdere malen het kapitaal te verhogen met een maximumbedrag van een miljoen honderdvijftigduizend euro (¬ 1.150.000,00).

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) : M.F.I.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zuiderlaan 1-3 bus 8

9000 Gent

v ber az Be

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Gl mod 11.1

ae bor- Deze verhoging kan gebeuren door inbreng in geld, inbreng in natura van materiële of immateriële goederen, dit' binnen de wettelijke grenzen, of nog door omzetting van reserves.

bohouden aan het Belgisch Naast de uitgifte van gewone aandelen, mogen de kapitaalverhogingen beslist door de raad van bestuur ook geschieden door de uitgifte van preferente aandelen, door de uitgifte van aandelen zonder stemrecht, door de uitgifte van aandelen ten gunste van het personeel en door de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants,

Staatsblad Die bevoegdheid kan door de algemene vergadering worden hernieuwd met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

In dit kader is het zo dat wanneer een kapitaalverhoging door inschrijving in geld gepaard gaat met de vaststelling van een uitgiftepremie  premie waarvan het bedrag kan worden bepaald door de raad van bestuur  dat bedrag, na eventuele aanrekening van de kosten, moet worden gestort op een onbeschikbare rekening, die evenzeer als het kapitaal een waarborg uitmaakt voor derden en dus, onder voorbehoud van een omzetting in kapitaal bij besluit van de raad van bestuur, niet kan worden verminderd of vernietigd dan bij besluit van de afgemene vergadering, genomen met inachtneming van de voor een kapitaalvermindering gestelde aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Het is de raad van bestuur toegelaten om, in het belang van de vennootschap en met inachtneming van de wettelijke voorschriften, het voorkeurrecht op inschrijving te beperken of op te heffen bij elke kapitaalverhoging die wordt gerealiseerd binnen de perken van het toegelaten kapitaal, zelfs in het voordeel van welbepaalde personen die geen personeelslid van de vennootschap of haar dochtervennootschappen zijn.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om de statuten van de vennootschap te wijzigen in overeenstemming met de kapitaalverhoging die binnen het kader van haar bevoegdheid werd beslist."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal

onderhandse volmacht de dato 6 maart 2013;

- bijzonder verslag van de raad van bestuur;

-

Gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.07.2012, NGL 26.11.2012 12647-0119-008
10/10/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 15.1

oi

bel ai BE Sta



NEERGELEGD

01 OKT. 2012

KOECH i GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12167491*

Ondernemingsnr : 0477.301.069

Benaming

(voluit) : Medical Franchises & lnvestments

(verkort) : M.F.I.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Xavier De Cocklaan 42, 9831 Deurle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 30 juli 2012 blijkt het volgende:

De raad van bestuur heeft beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen om deze te brengen van 9831 Deurle, Xavier De Cocklaan 42 naar 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3, bus 8 en dit met ingang van 1 augustus 2012.

Voor eensluidend afschrift,

Guy De Vreese

Gedelegeerd bestuurder

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 25.07.2011 11340-0516-007
20/12/2010 : GEA027082
25/02/2010 : GEA027082
25/02/2010 : GEA027082
09/12/2008 : GEA027082
09/12/2008 : GEA027082
12/06/2015
ÿþ mod 11.1



I,< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

u ui





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0477.301.069 ~

Benaming (voluit) : Medical Franchises & Investments c

(verkort) : M.F.1. ,

Rechtsvorm : naamloze vennootschap 1

Zetel ; Zuiderlaan 1-3 bus 8 :

:

:

1

:e Uit het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE: GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te! 9000 Gent, Kouter 27, op 12 mei 2015, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering! gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Medical Franchises & lnvestments", met! maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Zuiderlaan 1-3 bus 8, BTW BE 0477.301.069, RPR Gent, volgende te! publiceren besluiten niet eenparigheid van stemmen heeft genomen:

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

:: - Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 602 W. Venn.:

1) een schuldvordering in rekening-courant door de heren Anciaux, Robert Isidore Roger, gedomicilieerd en!

I.

.: verblijvende te 1410 Waterloo, Avenue du Manoir 30 en Braun, Patrick Antoine, gedomicilieerd en: verblijvende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Ginstlaan 29, voor een bedrag van negenhonderdvijftigduizendI. .: euro (¬ 950.000,00), waarvoor als vergoeding (109.196) nieuwe aandelen worden toegekend;

2) een schuldvordering in rekening-courant door de vennootschap naar Frans recht "Biotech Dental SAS", met! maatschappelijke zetel te 13300 Salon-de-Provence (Frankrijk), 305 Allée de Craponne, registratienummer; 795 001 304 R.C.S, Salon-de-Provence, voor een bedrag van vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00),; waarvoor als vergoeding vijfenveertigduizend negenhonderdzevenenzeventig (45.977) nieuwe aandelen :; worden toegekend;

1,

3) een schuldvordering in rekening-courant door mevrouw Jacquemyns, Evelyne Marie Christine Raymonde,! :! gedomicilieerd en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 33, voor een bedrag van! tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00) waarvoor als vergoeding achtentwintigduizend; zevenhonderdvijfendertig (28.735) nieuwe aandelen worden toegekend;

: 4) een schuldvordering in rekening-courant door de heer De Vreese, Guy Marcel Marguerite, gedomicilieerd;

;: en verblijvende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 33, voor een bedrag van tweehonderdduizend!

, 1

I; euro (¬ 200.000,00), waarvoor als vergoeding tweeëntwintigduizend negenhonderdnegenentachtig (22.989);

nieuwe aandelen worden toegekend;

5) een schuldvordering in rekening-courant door de heer Van Acker, Philippe Ludwine Ignace Marguerite!

:; Henri, gedomicilieerd en verblijvende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Jenny Montignylaan 7, voor een!

;: bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor als vergoeding vijfduizend:

zevenhonderdzevenenveertig (5.747) nieuwe aandelen worden toegekend;

:! 6) een lening door de vennootschap naar Frans recht "Biotech Dental SAS" voornoemd, voor een bedrag van; tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), waarvoor als vergoeding achtentwintigduizend! ;, zevenhonderdvijfendertig (28.735) nieuwe aandelen worden toegekend,

hetzij voor een totaal bedrag van twee miljoen honderdduizend euro (¬ 2.100.000,00).

!1

Hierna gezamenlijk de "Schuldvorderingen" genoemd in het kader van de kapitaalverhoging waarvan sprake! .

hierna. ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

9000 Gent

: Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura

mod 11.1

De voorzitter legt het controleverslag voor van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", met

maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 en met ondernemingsnummer 0438.507.702, de

dato 30 april 2015, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen,

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van

waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de NV Medical Franchises & Investments

(MFI) bestaat uit:

- de R/C toebehorende aan de heren Robert Anciaux en Patrick Braun voor een bedrag van ¬ 950.000;

- de R/C toebehorende aan mevrouw Evelyne Jacquemyns voor een bedrag van ¬ 250.000;

- de R/C toebehorende aan de heer Philippe Van Acker voor een bedrag van ¬ 50.000;

- de R/C toebehorende aan de heer Guy De Vreese voor een bedrag van ¬ 200.000;

- de R/C toebehorende aan de vennootschap Biotech Dental SAS voor een bedrag van ¬ 400.000;

- de lening vanwege de vennootschap Biotech Dental SAS voor een bedrag van ¬ 250.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden op forfaitaire wijze werden bepaald en ten minste overeenkomen met het aantal en fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ 241.379 en is vertegenwoordigd door 241.379 aandelen van de NV Medical Franchises & Investments, zonder een nominale waarde en toebedeeld aan de volgende personen/vennootschappen:

- De heren Robert Anciaux en Patrick Braun: 109.196 aandelen (voor elk de helft)

- Mevrouw Evelyne Jacquemyns: 28.735 aandelen

- De heer Philippe Van Acker: 5.747 aandelen

- De heer Guy De Vreese: 22.989 aandelen

- De vennootschap Biotech Dental SAS: 74.712 aandelen

Deze kapitaalverhoging werd gevolgd door een incorporatie van de uitgiftepremie in het kapitaal ten belope van ¬ 1.858.621, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 30 april 2015.

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Willem Van Cauter."

- Kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderdeenenveertigduizend driehonderdnegenenzeventig euro (¬ 241.379,00) door inbreng in natura van de "Schuldvorderingen" waarvoor als vergoeding tweehonderdeenenveertigduizend driehonderdnegenenzeventig (241.379) nieuwe aandelen worden uitgegeven die dezelfde rechten zullen hebben als de bestaande aandelen tegen een uitgifteprijs van acht euro zeventig cent (¬ 8,70) per aandeel waarvan een euro (¬ 1,00) per aandeel als onmiddellijke kapitaalstorting en zeven euro zeventig cent (¬ 7,70) per aandeel ais uitgiftepremie. Het verschil tussen de uitgifteprijs en de kapitaalverhoging zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". Vaststelling van de inschrijving en van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging. Boeking uitgiftepremie op een onbeschikbare reserverekening.

KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE UITGIFTEPREMIE ZONDER UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN

Gelet op de realisatie van de kapitaalverhoging waarvan sprake hiervoor, beslist de vergadering om het kapitaal te verhogen door middel van incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten bedrage van een miljoen achthonderdachtenvijftigduizend zeshonderdeenentwintig euro (¬ 1.858.621,00) om het kapitaal te brengen van een miljoen driehonderdeenennegentigduizend driehonderdnegenenzeventig euro

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ïehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i,1

(¬ 1.391.379,00), naar drie miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 3.250.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN OM HET IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE HIERVOOR GENOMEN BESLISSINGEN

Gelet op de realisatie van de twee kapitaalverhogingen waarvan sprake hiervoor, beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en aan te passen als volgt:.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 3.250.000,00), vertegenwoordigd door een miljoen driehonderdeenennegentigduizend driehonderdnegenenzeventig (1.391379) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal

- Verslag van de raad van bestuur

- Bedrijfsrevisoraal verslag betreffende de inbreng in natura ter gelegenheid van de

kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap de dato 30 april 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor, bthoádeei

aan het

Belgisch Staatsblad

30/10/2006 : GEA027082
10/10/2005 : GEA027082
28/10/2004 : GEA027082

Coordonnées
MEDICAL FRANCHISES & INVESTMENTS, AFGEKORT :…

Adresse
ZUIDERLAAN 1-3, BUS 8 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande