MEDICAL SERVICE LINE, AFGEKORT : M.S.L.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDICAL SERVICE LINE, AFGEKORT : M.S.L.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.947.474

Publication

30/01/2014
ÿþ1U1ONITE

23 -0 ELGlSCH s

Ë Ju~~~6wiuu E

lA0 03

mod 11.1

1R /I~EELr:,r;

f- 44i}~ ~

T~~~I ~ r_~ ~

~y II``" .R

l~~ r" [. ~ cF~~..Lk..t: E!I-il

~{

-,  %{ 15 1~i~~~ 2}}~~Vt 1

Griffie

REC%r1 L" ;-.r.., Vr.itJ

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

- --------------- ,

;

;

Ondememingsnr : 0448.947.474

Benaming (voluit) : Medical Service Line

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Denijslaan 347

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Creatie twee soorten aandelen en bepaling van hun rechten - Kapitaalsverhoging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 7 januari 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene: vergadering van de aandeelhouders gehouden van de naamloze vennootschap "Medical Service Line", in het; kort M.S.L., waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 347, BE: 0448.947.474 RPR Gent, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van; stemmen heeft aangenomen:

CREATIE VAN TWEE SOORTEN AANDELEN

Onderzoek van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur de dato 10 december 2013; overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering stelt vast dat er op voormeld verslag van de raad van bestuur geen opmerkingen warden; gemaakt door de aandeelhouders.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent,; i; samen met een uitgifte van dit proces-verbaal. Creatie van aandelen A en B

De vergadering stemt in met het voorstel van de raad van bestuur en beslist over te gaan tot de creatie van; twee soorten aandelen A en B. De bestaande 135 aandelen toebehorende aan de aandeelhouder mevrouw; l; Sap, Godelieve, alsook de 145 aandelen van de 240 aandelen toebehorende aan de aandeelhouder de heer; Claeys, Donald, zullen behoren tot de soort B, 95 aandelen van de 240 aandelen toebehorende aan de; aandeelhouder de heer Claeys, Donald, zullen behoren tot de soort A.

Bepaling van de rechten verbonden aan de respectievelijk soorten aandelen

De vergadering bepaalt dat de verschillende rechten van de onderscheiden soorten aandelen zich vertalen in; - een voordrachtrecht binnen de schoot van de raad van bestuur;

- de samenstelling en besluitvorming in de raad van bestuur;

- de beraadslaging en besluitvorming in de algemene vergadering.

il Wijziging van de artikelen 14 en 34 van de statuten

Il De vergadering beslist artikel 14 van de statuten te wijzigen door de tekst integraal te vervangen door volgende! tekst:

l: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet; aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering; van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee: aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone; algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders:

De houders van de A-aandelen zijn gerechtigd om twee (2) bestuurders voor ie dragen, terwijl de houders van;

de B-aandelen gerechtigd zijn om één (1) bestuurder voor te dragen.

~{ Noch de A-bestuurders, noch de B-bestuurder dienen aandeelhouder te zijns

l; Per vacant bestuurdersmandaat dienen, bij toepassing van de bindende voordrachtregeling, minstens twee (2);

kandidaten aan de algemene vergadering te worden voorgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ~



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 19.1

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kiest onder zijn A-bestuurders een voorzitter. Wanneer er slechts één (1) A-bestuurder is, dan is deze van rechtswege voorzitter van de raad van bestuur.

In geval van staking van stemmen binnen de raad van bestuur, is, voor zover de raad van bestuur uit drie (3) leden bestaat, de stem van de voorzitter beslissend."

De vergadering beslist artikel 34 van de statuten te wijzigen door onder de roofding "Besluiten" de tekst integraal te vervangen door de volgende tekst:

"ln de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet of de statuten een bijzondere meerderheid vereisen.

Behoudens voor benoeming van bestuurders, zijn de besluiten evenwel slechts rechtsgeldig genomen indien ook een gewone meerderheid van stemmen is bekomen, zowel bij de aanwezige of vertegenwoordigde houders van de A-aandelen, als bij de aanwezige of vertegenwoordigde houders van de B-aandelen.

De onthoudingen of blanco stemmen worden bij de berekening van de vereiste meerderheden niet meegerekend.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen."

KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Openstelling van de kapitaalverhoging

De vergadering beslist in toepassing van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen over te gaan tot kapitaalverhoging in geld ten belope van tweehonderdtweeënvijftigduizend euro (¬ 252.000,00) om het kapitaal te brengen van honderddertigduizend zevenhonderdnegenendertig euro vier cent (¬ 130.739,04) naar driehonderdtweeëntachtigduizend zevenhonderdnegen-endertig euro vier cent (¬ 382.739,04), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Inschrijving - volstorting - bankattest

De aandeelhouders verklaren, na de voorlezing te hebben aanhoord van al het voorgaande, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en samen in te schrijven op het geheel van deze kapitaalverhoging naar evenredigheid van hun aandelen.

Zij verklaren dat de kapitaalverhoging volledig is volgestort door storting in geld, die zij respectievelijk gedaan hebben op een bijzonder rekeningnummer op naam van de vennootschap bij Bank J. Van Breda & Co, overeenkomstig artikel 600 van het wetboek vennootschappen.

Mevrouw Sap Godelieve, aandeelhouder, heeft negentigduizend zevenhonderdtwintig euro (¬ 90.720,00) volgestort.

De heer Claeys Donald, aandeelhouder, heeft honderd eenenzestigduizend tweehonderdtachtig euro (¬ 161.280,0D) volgestort.

Het attest van deze storting werd afgeleverd door de bank op 5 december 2013, wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven,

de aandeelhouders besluiten dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, thans beschikbaar zijn, Vaststelling dat voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging volledig geplaatst en volgestort is, dat het kapitaal werd verhoogd tot driehonderdtweeëntachtigduizend zevenhonderdnegenendertig euro vier cent (¬ 382.739,04), verdeeld over driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Wijziging van artikel 5 van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten aan te passen door de bestaande tekst integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdtweeëntachtigduizend

zevenhonderdnegenendertig euro vier cent (¬ 382.739,04), vertegenwoordigd door vijfennegentig (95) A-aandelen en tweehonderdtachtig (280) B-aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één driehonderd vijfenzeventigste (1/375) van het kapitaal vertegenwoordigen. De A- en de B-aandelen hebben geen andere verschillende rechten dan in de statuten is opgenomen."

De historiek van het kapitaal vermeld in de gecoördineerde statuten wordt met volgende tekst aangevuld:

"Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt voor een bedrag van tweehonderdtweeënvijftigduizend euro (E 252.000,00) een inbreng door de aandeelhouders gedaan in het kader van de tijdelijke maatregel zoals voorzien in het artikel 537 lid 1 Wetboek Inkomstenbelastingen, bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden op 7 januari 2014 door geassocieerd notaris

ti

Christophe Blindeman te Gent."

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan A.A & T Group CVBA, gevestigd te Apostelhuizen 26 H-1J, 9000 Gent, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe BLINDEMAN

Samen hiermee neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal;

- het verslag opgemaakt door de raad van bestuur de dato 10 december 2013 overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen en

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 19.12.2013 13689-0267-016
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 17.12.2014 14695-0545-017
11/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 10.12.2012 12660-0083-016
10/02/2012
ÿþ mod 1" 1,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

I* zIIo3o11aIIs*NN

MONi: ,.'.. E]KRï. ~.

- 2 -02-

LOISCH 4reria

BESTUUR

'

t.2 2U12

~~~~ t'd Li

I~

OP Dr GENT

2012

Ondernemingsnr: BE0448,947.474

Benaming (voluit) : Medical Service Line

(verkort) : M.S.L.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Denijslaan 347

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST,

GEASSOCI EERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 22 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist alle bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam. Hiertoe leveren alle houders van aandelen aan toonder hun aandelen in aan de voorzitter van de vergadering. De aangeboden aandelen aan toonder nummers 1 tot en met 233 worden allemaal terstond vernietigd in het bijzijn van de notaris. De aandeelhouders verklaren dat de aandelen met nummers 234 tot en met 375 in openbewaargeving zijn gegeven bij bank J. Van Breda & C° op ' naam van genoemde heer Claeys, Donald en zullen dus vanaf de omzetting zonder waarde zijn. Vervolgens worden de aandelen in het bijzijn van ondergetekende notaris ingeschreven in het register van aandelen.

Aan de aandeelhouders zal indien gewenst een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen worden afgegeven.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden geschrapt, te weten artikel 8, de eerste zin van artikel 9, de eerste zin van artikel 29 en de eerste zin van artikel 30.

De raad van bestuur zal genoemde bank J. Van Breda & C° in kennis stellen van de omzetting van de aandelen van de vennootschap aan toonder in aandelen op naam.

INVOERING MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN EN BEPALING VAN DE WIJZE VAN OMZETTING

De vergadering beslist, in het kader van de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van '. de effecten aan toonder, dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan uitgeven.

De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en in die zin aangepast worden.

Ter uitvoering van de vorige besluiten beslist de vergadering de tekst van de artikelen 8, 9, 29 en 30 van de statuten aan te passen en integraal te vervangen als volgt :

"Artikel 8: aard van de aandelen

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Moer-

behouden

h aan het

Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven. Artikel 9: Overdracht van effecten

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, gedag- en genaamtekend door de overdrager en de ovememer of door

hun lasthebber, of op elke andere manier die door de wet wordt toegestaan. "

Het op rekéning geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op

rekening.

Artikel 29: Oproeping - Vorm

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de

verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vdôr de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld of tegen overlegging van hun effect op de zetel van de vennootschap vanaf vijftien dagen vádr de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen vildr de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 30: Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de: voorgenomen vergadering.

De eigenaars van gedematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen " tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering." WIJZIGING VAN ARTIKEL 36 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist dat de 3de alinea van dit artikel voortaan als volgt zal luiden: "Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.".

De vergadering beslist de 4de alinea van dit artikel integraal te schrappen.

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS De vergadering neemt kennis van het ontslag van voornoemde mevrouw Petra SAP als bestuurder vanaf heden.

COÖRDINATIE VAN. DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~m '---- van on---- ~m~

!- '-"--`, ----'-- ------ ' ~~~~^~~~'' teruitvoering~~u~ ~^^ ~~~~~~'. ~~~.

.tovm~nzuvwanamndonnÓada ondergetekende

analytischVoor

! ~

Tegelijkertijd hiermee `e=yelge"' . ~

- Expeditie van het van 22 december 2011.

*ob?` behouden aan heBelgisch Staatsblad

t

Geassocieerd notaris Jeroen Parm entier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

~_-'-__'--'_'_---_'---__--_---_--'.-'----'.---- ' _'__-_-

Opoe laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011 : GE167599
15/03/2011 : GE167599
20/12/2010 : GE167599
08/01/2010 : GE167599
05/01/2009 : GE167599
02/01/2008 : GE167599
08/12/2006 : GE167599
21/12/2005 : GE167599
07/12/2005 : GE167599
26/01/2005 : GE167599
27/12/2004 : GE167599
29/12/2003 : GE167599
27/12/2002 : GE167599
11/01/2000 : GE167599
03/02/1999 : GE167599
01/01/1997 : GE167599
15/04/1995 : GE167599
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 18.01.2016 16016-0566-017
07/01/1993 : GE167599

Coordonnées
MEDICAL SERVICE LINE, AFGEKORT : M.S.L.

Adresse
SINT-DENIJSLAAN 347 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande