MEDICAL TO MEDICAL EUROPE , AFGEKORT : M2M EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDICAL TO MEDICAL EUROPE , AFGEKORT : M2M EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 474.085.718

Publication

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.08.2013, NGL 22.08.2013 13475-0335-014
09/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 -12- 2014

RECH( VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondememingsnr : 0474.085.718

Benaming (voluit) : Medical To Medical Europe

(verkort): M2M Europe

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Balgerhoeke 2612.9900 Eeklo

Onderwerpen akte : Opheffing voorkeurrecht bij inbreng geld  kapitaalsverhoging  kapitaaisvermindering  aanpassing statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 12 december' ' 2014, nog niet geregistreerd van de buitengewone algemene vergadering van der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MEDICAL TO MEDICAL EUROPE", afgekort "M2M Europe", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 2612,

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.085.718 en onderworpen aan de onder nummer BE 0474.085.718.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Goethals, destijds te Eeklo, op 8 februari 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari daarna, onder nummer 20010227-206, waarvan de statuten meermaals en voor het laatst gewijzigd zijn bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor ondergetekende notaris Lieven Demolder te Eeklo op 17 december 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 januari 2013, onder nummer 13005489, houdende omzetting naar aandelen op naam,

Na vaststelling dat de vergadering geldig was samengesteld werd met eenparigheid van stemmen, telkens bij afzonderlijke stemming volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT - VOORKEURRECHT.

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging bevestigden alle vennoten uitdrukkelijk naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting had voor hen en voor de vennootschap,

Zij erkenden voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen het voorkeurrecht ingeval van inbreng in' geld, overeenkomstig artikel 6 van de statuten van de vennootschap, op te heffen, gezien er geen` aandelen worden gecreëerd en dus geen aandelen bij voorkeur moeten aangeboden worden. TWEEDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING.

a) De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen ontslag te geven van het voorlezen van de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de Raad van Bestuur die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien zij verklaarden er op voorhand een afschrift van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag de dato 9 december 2014 van de Heer Nicolas Rousseré, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8870 Izegem, Baronstraat 88, bedrijfsrevisor, luiden als volgt: "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bi de NV MEDiCAL TO MEDICAL EUROPE kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut, der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de' bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2, De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3, De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering is de gegeven omstandigheden verantwoord. De inbrengwaarde is slechts gerechtvaardigd voor zover; het tegoed in lopende rekening van de inbrenger, de heer Marnix Seels, na 30/09/2014 niet daalde: beneden 247.50000 EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

)4)

If E~J ;

~E~.~l~f 4' ~ r



Vooi behoui aan h Belgis Staats) 111111111111111;l1111





MolUrrEuk BELGE

31 -12, 2014

GrS~H Srq,qg-

RD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

4. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd als tegenprestatie voor de inbreng in natura.

Een kapitaalverhoging zonder de uitgifte van nieuwe aandelen is volgens de Raad van Het Instituut der Bedrijfsrevisoren in principe niet mogelijk.

Volgens het Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat is een kapitaalverhoging zonder creatie van nieuwe aandelen mogelijk onder volgende voorwaarden

- de vennoten moeten duidelijk akkoord gaan met deze regeling;

- het respectieve gewicht (percentage) van iedere vennoot wordt niet gewijzigd door deze kapitaalverhoging, zodanig dat geen enkele vennoot wordt benadeeld of bevoordeeld;

- de bestaande aandelen moeten "zonder aanduiding van nominale waarde" zijn of moeten in dezelfde akte voorafgaandelijk worden omgevormd van "aandelen met" tot "aandelen zonder aanduiding van nominale waarde", ofwel moet, bij gebrek daaraan, de kapitaalverhoging leiden tot het verhogen van de nominale waarde van de aandelen.

Uit de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014, blijkt dat de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing zijn ( verlies van kapitaal ). Ook na de geplande verhoging van het kapitaal ten belope van 250.000 EUR zullen de artikelen 633 en 634 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing zijn. ledere belanghebbende kan de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Izegem, 9 december 2014"

Een exemplaar van de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de Raad van Bestuur zal tegelijk met een expeditie van deze akte worden neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Gent.

b) De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen om het kapitaal te verhogen met tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312,000,00), deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld, en telkens zonder creatie van nieuwe aandelen, en met eruit voortvloeiende verhoging van de fractiewaarde van de aandelen, daar de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aandeelhouderschap deelnemen aan de kapitaalsverhoging (99% --1 %), zodat geen van beide inbrengers schade lijden.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van:

- een deel inbreng in natura van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering welke de Heer SEELS Marnix Marc Theo, geboren te Assenede op 25 juni 1968, wonende te 9971 Kaprijke (Lembeke), Ledestraat 47heeft ten laste van de vennootschap, te weten een schuldvordering in rekening-courant lastens de vennootschap voor een bedrag ten belope van tweehonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 247.500,00);

een deel inbreng in geld ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro(¬ 2.500,00) ingebracht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Consult", te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 26, bus 2, met ondernemingsnummer 0479.157.927 RPR Gent, vertegenwoordigd door hear vaste vertegenwoordiger, de Heer Marnix Seels, voornoemd.

c) Onderschriiving en inbreng van de kapitaalsverhooino.

- De Heer Marnix Seels, voornoemd, heeft uiteengezet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft tegenover de vennootschap "Medical to Medical Europ" uit hoofde van een openstaande schuldvordering in rekening-courant zoals blijkt uit het hoger vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaarde de Heer Marnix Seels, voornoemd, een deel van zijn schuldvordering ten belope van tweehonderd zevenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 247.500,00) in te brengen, zonder creatie van nieuwe aandelen.

- De Heer Marnix Seels, voornoemd, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de voornoemde vennootschap "ABC Consuifi , heeft uiteengezet dat de inbreng in geld volledig werd afbetaald door een storting in geld gedaan op een speciale rekening nummer BE35 3631 4258 0037 op naam van de vennootschap bij de INGBank te Eeklo, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over het bijkomend bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) kan beschikken.

Het bankattest van deze deponering afgeleverd door voornoemde bank zal door ondergetekende notaris in bewaring gehouden worden.

De comparant erkent van ondergetekende notaris tevens het attest van vrijgave der gelden te hebben ontvangen met het oog op het deblokkeren van deze bijzondere rekening ten voordele van de vennootschap.

DERDE BESLUIT - KAPITAALSVERMINDERING.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen tot vermindering van het kapitaal met honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) om het te brengen van driehonderd en twaalfduizend euro (¬ 312.000,00) op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) voor de gedeeltelijke aanzuivering van de geleden verliezen ten belope van honderd drieënzestigduizend

Luik 1B - vervnIa



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

zeshonderd en zeven euro drieënnegentig cent (¬ 163.607,93) zoals blijkt uit de op de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2013.

Deze kapitaalsvermindering zal geschieden door afschrijving in de boekhouding van deze verliezen ten belope van honderdtweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) zonder vernietiging van aandelen doch mits evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalsvermindering kan onmiddellijk gebeuren overeenkomstig artikel 614 (nv) van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN KAPITAAL.

a) Gevolg aan de beslissing hierboven genomen stelde de vergadering vast en heeft zij ons, notaris, verzocht bij akte vast te stellen dat;

- de kapitaalsvermindering volledig werd gerealiseerd en dat het kapitaal werd verminderd tot honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) en gesplitst is in duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- als gevolg van deze wijziging artikel 5 van de statuten dient geschrapt en vervangen te worden als volgt

"Artikel 5: Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderd vijftigduizend euro (¬ 150,000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/duizend (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen." VIJFDE BESLUIT - MACHTIGING.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen beslist de nodige machten te verlenen;

- aan de Raad van Bestuur en de gedelegeerde bestuurder om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coordineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vóár de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1 °bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd notaris (Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 1211212014,

- De gecoördineerde tekst der statuten alsmede de historiek.

- Het verslag van het bestuursorgaan;

- Het revisoraal verslag;

- De staat van actief en passief.

Bijlagen bij fiet Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

09/01/2013
ÿþ 1;271 Mod Word 11.1

Ij In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r--/ na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13005989*

1111

NEERGELEGD

27 BEC. 2012

RECHT~AN

1~OOpHA~DE1A NT

Ortdernemingsnr : 0474.085.718

Benaming (voluit) : Medica]. To Medical Europe

(verkort) : M2M Europe

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : 9900 Eeklo, Balgerhoeke 26/2

Onderwerpen) akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit de notulen opgemaakt dopr geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 17 december 2012, geregistreerd te Eeklo op 18 december 2012, twaalf bladen geen verzendingen, Boek 660 blad 92 vak 14. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de E.a. inspecteur a.i. (get) de e.a. verificateur Biome A. van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MEDICAL TO MEDICAL EUROPE", afgekort "M2M Europe", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 26/2. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.085.718 en onderworpen aan de B.T.W. onder' nummer BE 0474.085.718.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Frank Goethals, destijds te Eeklo, op 8 februari 2001, bekendgemaakt, in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 februari daarna, onder nummer 20010227-206, waarvan de, statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Jan Verstraeten te Assenede, op 23 juni 2010, bekendgemaakt alsvoren op 9 juli daarna, onder nummer 10101562.

Dat na vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen werd door de enige vennoot navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT  VASTSTELLING AANDELEN OP NAAM.

De enige aandeelhouder stelde vast dat alle aandelen op naam zijn te rekenen vanaf 31 december 2011.

Deze omzetting werd vastgesteld bij deurwaardersexploot de dato 31 december 2011, waarbij een afschrift van een brief van de vennootschap de dato 20 december 2012 werd opgenomen met volgende inhoud:

°(...) Wij erkennen dan ook dat wij momenteel in het bezit zijn gesteld van uw aandelen aan toonder. Deze aandelen hebben wij dan ook vernietigd en ingeschreven in het aandeelhoudersregister op datum van 20 december 2011."

In aansluiting hierop besliste de enige aandeelhouder de statuten aan te passen aan deze omzetting en aan de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de aandelen aan toonder, met schrapping van de huidige. statuten en de aanneming van een nieuw artikel 9 en 10 in de nieuw aan te nemen statuten, die letterlijk zal luiden als volgt:

"Artikel 9: Aard der aandelen.

De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

De aandelen op naam worden vertegenwoordigd door een inschrijving, op naam van de eigenaar of de houder,: in het register van aandelen op naam.

De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de, erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie aandelen op naam een register bijgehouden. Elke titularis van aandelen kan kennis nemen van het register met betrekking tot zijn aandelen.

Artikel 10: Overdracht van aandelen.

De overdracht van een aandeel op naam gebeurt, ofwel door een overdrachtverklaring, die ingeschreven wordt in het register voorzien bij artikel negen van deze statuten, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en, de ovememer of door hun volmachtdragers, ofwel door elk ander middel door de wet toegelaten.

De overdracht van een gedematerialiseerd aandeel gebeurt door een overdrachtverklaring, die ingeschreven wordt in het. register voorzien bij artikel negen van deze statuten, gedagtekend en ondertekend door de'. vertegenwoordiger van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling, evenals de overboeking van de rekening van de overdrager op rekening van de overnemer."

'1NEEDE BESLUIT WIJZIGING BIJEENROEPING - OPROEPINGEN.

De enige aandeelhouder besliste, ingevolge de hoger vermelde aanpassing van de aard der aandelen in de statuten, tevens de wijze van bijeenroeping en oproepingen te wijzigen, met schrapping van de huidige statuten en de aanneming van een nieuw artikel 31 in de nieuw aan te nemen statuten, die letterlijk zal luiden als volgt: "Artikel 31: Oproeping - vorm.

De oproeping voor aandelen op naam, geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de opmeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik 13 - VP.rvnln

Voormelde aangetekende brief moet minstens vijftien (15) dagen voor de vergadering, aan de aandeelhouders'

op naam worden verzonden.

De oproeping voor gedematerialiseerde aandelen geschiedt door middel van een aankondiging in het Belgisch

Staatsblad en een nationaal verspreid dagblad, ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering.

Om de Algemene Vergadering te mogen bijwonen moeten de eigenaars van gedematerialiseerrle aandelen, het

bewijs voorleggen van het uittreksel op hun naam van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

De bestuurders en commissarissen mogen altijd, zonder formaliteiten, de vergadering bijwonen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, mogen de Algemene Vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de

gevraagde formaliteiten hebben vervuld."

DERDE BESLUIT HERBENOEMING.

De enige aandeelhouder besliste ais bestuurders te benoemen:

- De Heer Marnix Seels, voornoemd, wonende te 9971 Kaprijke (Lembeke), Ledestraat 47;

- De BVBA "ABC Consult", te 9900 Eeklo, Balgerhoeke 26, bus 2, met ondememingsnummer 0479.157.927

RPR Gent, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Marnix Seels, voornoemd.

Beiden alhier aanwezig of geldig vertegenwoordigd waarbij elk verklaarde zijn mandaat te aanvaarden.

Hun opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en zal een einde nemen met de

Gewone Algemene Vergadering (jaarvergadering) van het jaar 2018.

VIERDE BESLUIT - STATUTEN

De enige aandeelhouder beslist de huidige tekst van de statuten integraal te schrappen en een nieuwe tekst

vast te stellen zoals in de notulen is opgenomen, rekening houdende met de hierboven genomen beslissingen

en het huidige Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT - MACHTIGINGEN.

De enige aandeelhouder besliste de nodige machten te verlenen:

- aan de raad van bestuur/gedelegeerde bestuurder om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van

ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming

met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 17 december 2012-

- - De gecoördineerde tekst der statuten alsmede de historiek.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan het ~eIgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 28.08.2012 12485-0139-014
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 26.08.2011 11445-0328-013
06/03/2015
ÿþroiod Wosd 1i.1

Ondernemingsnr : 0474.085.718

Benaming

(voluit) Medical to medical Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Balgerhoeke 26, bus 2, 9900 Balgerhoeke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 26 september 2014, gehouden op maatschappelijke zetel:

De vergadering besluit Marnix Seels te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder voor een periode eindigend op de Jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2018.

Marnix Seels

Gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1111111111RE11111111

[ 4 FEI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHAf(IQE GENT j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 30.08.2010 10488-0570-013
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 02.02.2010 10038-0006-011
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 04.07.2008 08341-0251-014
14/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 05.09.2007 07685-0309-013
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.05.2005, NGL 06.12.2006 06898-4803-015
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 04.05.2004, NGL 06.12.2006 06898-4788-015
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.05.2006, NGL 06.12.2006 06898-4818-012
04/01/2006 : AN343684
13/08/2003 : AN343684
13/08/2003 : AN343684
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 28.08.2015 15486-0218-015

Coordonnées
MEDICAL TO MEDICAL EUROPE , AFGEKORT : M2M E…

Adresse
BALGERHOEKE 26, BUS 2 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande