MEDICAZU CONSULTING & CONCEPT

Société en commandite simple


Dénomination : MEDICAZU CONSULTING & CONCEPT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.715.405

Publication

20/11/2013
ÿþr

;"

,<

r .J; ét .

Yod Word t L1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOKEGH

OPHANDEL

BANK

7 NOV. 2013

DEND -MONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

JIIlIII~VI~VNI3 36~NN~f ~I~

1 17



Ondernemingsnr: %..,10,-1

Benaming

(voluit) : MEDICAZU CONSULTING & CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SPRUITJESHOF 2 - 9472 DENDERLEEUW

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte dd 19 oktober 2013, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een Gewone Commanditaire vennootschap.

- Naam en rechtsvorm: "Medicazu Consulting & Concept", met als rechtsvorm "Gewone Commanditaire Vennootschap".

Zetel: Spruitjeshof 2 - 9472 DENDERLEEUW

Duur: De vennootschap werd opgericht vanaf heden en voor onbepaalde duur,

- De oprichter: De heer Pieter Sellier, wonende te Edingsesteenweg 64E -1540 HERNE, werkend vennoot,

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt VIJFHONDERD EURO (500,00 ¬ ). Het is volledig volstort en verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Advies voor dienstverleners en ondernemingen in verband met marketing, publiciteit, personeelsbeleid, management en organisatie. Dit zowel op vlak van rentabiliteit, vormgeving, inrichting, contacten en netwerking in de meest ruime zin.

- De aan- en verkoop van goederen.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

- In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden,

- Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verbouwen, verkavelen, verkopen, huren en verhuren.

- Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar,

- Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen,

- Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bipet Belgisch-StaatsbladJ--284412Q13 -Anae-xes-da Moaitetxr-be1ge

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar.

- Winstverdeling: Het "te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1) Eerste boekjaar: Heden tot 31 december 2014

2) Eerste Algemene Vergadering: 2de zaterdag juni 2015

3) Zaakvoerder: De heer Pieter Sollier wordt benoemd als zaakvoerder. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap. Het mandaat Is onbezoldigd.

4) Er werd geen commissaris benoemd.

5) Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting: De oprichters verklaren volgens het artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013.

6) Volmacht: Er wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Boekhoudkantoor Bockstael J, Edingseweg 319, 9500 Geraardsbergen, of aan één van haar lasthebbers samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW- nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte.

De heer Pieter Sellier

Werkend vennoot - zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de persoto)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEDICAZU CONSULTING & CONCEPT

Adresse
SPRUITJESHOF 2 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande