MEFINHO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEFINHO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.173.625

Publication

17/10/2013
ÿþ Mort Word 11.1

t f i ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111egligelll

Oudenaarde

0 8 OKT, 2013

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuw Plein 13, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Satutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 24 september 2013, geregistreerd te Kruishoutem op 25 september 2013 Boek 477 blad 17 vak 11, dat volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten van BVBA "MeFinHo":

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in natura,

1,1. Voorafgaandelijke verslagen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de ver-slagen bedoeld onder punt', 1.1. op de agenda.

De vennoten, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren kennis te hebben genomen van de inhoud van deze verslagen, met name:

1.1.1. het verslag overeenkomstig artikel 313 §1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld op 19 september 2013 door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11,: ondernemingsnummer BTW BE 0808.987.522, rechtspersoneneregister Kortrijk, vertegenwoordigd door de'' heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor. (...)

1.1.2. Verslag opgesteld door de zaakvoerder op 21 september 2013, overeenkomstig artikel 313 §1 derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal samen met het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

1.2, Kapitaalverhoging,

1.2.1. Op basis van voormelde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met. honderd negentigduizend euro (190.000,00 ¬ ) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op tweehonderd en achtduizend zeshonderd euro (208.600,00 ¬ ) te brengen door inbreng (..,) van tweehonderd vijftig (250) aandelen van de naamloze vennootschap Meuret-Noreilde, met maatschappelijke zetel te Kruishoutem, Nieuw Plein 11, ondememingsnummer 0456.728.458, rechtspersonenregister Oudenaarde.

Deze inbreng in natura wordt vergoed door de creatie van duizend en eenentwintig (1.021) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

1.2.2. (...)

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voormeld besluit en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd en achtduizend zeshonderd euro (208.600,00 ¬ ) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend honderd eenentwintig (1.121) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLUIT: Aanpassing aan voormelde besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en achtduizend zeshonderd euro (208.600,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door duizend honderd eenentwintig (1.121) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend honderd eenentwintigste (1,121ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: Aanpassing van artikel drieëntwintig van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving inzake de vereffening van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.173.625

Benaming

(voluit) : McFinHo

(verkort)

-. be vergadering beslist om artikel drieëntwintig van damstatuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving ter zake de vereffeningsprocedure, ingevolge de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012, 26743-26745.

Daartoe worden in de tweede alinea van artikel 23 van de statuten de woorden "de bevoegde rechtbank van Koophandel" vervangen door "de voorzitter van de bevoegde rechtbank".

VIJFDE BESLUIT  Volmacht.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan Van Caenegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 24 september 2013

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerders

- gecoördineerde tekst van de statuten

t.

~

v

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 23.07.2013 13334-0565-008
21/09/2011
ÿþ Motl 2.1

d1 131 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 9 SEP, 201'

Griffie

+~111126~0

bel-aa Be Star

Ondernemingsnr : z% Iet »-15,

15,

Benaming

(voluit) : MeFinHo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuw Plein 13 - 9770 Kruishoutem

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan VAN CAENEGEM te Kruishoutem op twee september tweeduizend en elf, dragende het registratierelaas "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Kruishoutem op zes september tweeduizend en elf, boek 473, blad 45, vak 3. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur afi (getekend) S. DE SMET. dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MeFinHo", met zetel te 9770 Kruishouten, Nieuw Plein 13, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) vertegenwoordigd door 100 aandelen, is opgericht door:

De Heer MEURET Christophe Clement, geboren te Waregem op 1 april 1979, identiteitskaart nummer 5910092215-70, rijksregister nummer 79.04.01-069.36, wonende te 9770 Kruishoutem, Nieuw Plein 13.

De oprichter heeft op de totaliteit van de aandelen ingetekend in geld. De totaliteit van de aandelen waarop werd ingetekend werden volstort, met name door storting in speciën ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij AXA Bank Europe nv. De notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : MeFinHo.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waar-binnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Nieuw Plein 13.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Holding- en managementactiviteit

N het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het beheer van vennootschappen in de meest ruime zin, het geven van bedrijfseconomisch advies;

Il. Algemene activiteiten

N het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

BI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

C! het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

D/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

E/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

Bl het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De totaliteit van de aandelen waarop werd ingetekend werden volstort, met name door storting in speciën ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ )

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerder(s) is (zijn) herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op vijftien juni om tien uur 's morgens. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven of conform artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen, samen met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1. De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de zaakvoerder(s).

VEREFFENING

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De oprichter verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

- De oprichter heeft bovendien besloten :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder: De Heer MEURET Christophe, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fiscaal Kantoor Vanthuyne BVBA, te Roeselare, Koning Albert I laan 82/2, teneinde alle administratieve formaliteiten te verrichten naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, dienaangaande stukken te ondertekenen, alle nodige verklaringen af te leggen en in het algemeen alle nodige handelingen te stellen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten bij de BTW, enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 2 september 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 30.08.2016 16542-0448-012

Coordonnées
MEFINHO

Adresse
NIEUW PLEIN 13 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande