MEL@HOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEL@HOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.620.725

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 03.02.2014 14027-0034-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0460-010
30/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRTnE nu,-: ,.N.

VAN KOOPF" IANM-1

10. 08, 2011

DENDERMONDE

Griffe

11111111 INNI III

x11132103*

V II

beh

aa

Bel

Stat





Ondernemingsnr : S3 ó G l.o 42s

Benaming

(voluit) : MEL@Home BVBA

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Stillebreek, 11

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Tekst Er blijkt uit de akte verleden op elf augustus tweeduizend en elf door Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaltert, met standplaats te Denderhoutem, optredend ais zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Notaris Edgard Van! Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer; 0870.946.964, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

COMPARANTEN:

1° Mevrouw BUYLE Melissa, NN 740719-338-16  identiteitskaartnummer 590-5631869-75, geboren te_ Aalst op negentien juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9320 Aalst-Erembodegem, Stillebreek, 11

2° De heer SICCARD Cliff, NN 761106-201-31  identiteitskaartnummer 590-1196981-27, geboren te Aalst; op zes november negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 9320 Aalst-Erembodegem, Stillebreek, 11. Artikel

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt:"Mel@HomeBVBA". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Stillebreek 11.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België:

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming mett

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

1. Het verricht-en van alle handelingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met' managementconsultancy in de breedst mogelijke zin van het woord.

Het voorzien in de supervisie, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van algemeen management, professionele diensten m.b.t. organisatie, beheer, productie, verkoop, marketing, informatisering, human resources, logistiek opleiding, financiën & administratie.

Verder ook het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, strategisch beleid en marktonderzoek, begeleiding bij overnames en corporate finance hetzij autonoom, hetzij samen met andere organisaties of instanties. Het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises,: 'technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak, strategische en operationele: management Consulting.

2. De rekrutering en selectie van personeel, consultancy, training en vorming, begeleiding, advies! hieromtrent. Verder ook het trainen, coachen, mentorship en motiveren van personeelsleden;

3. Terbeschikkingstelling van personeel en werken met personeel met de nodige expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

4. Het uitoefenen van de leiding en controle, in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd= bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, ai dan niet door middel van; uitoefening van een bestuursmandaat.

5. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. of het! verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële,: handels, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of -ondernemingen; het: stimuleren,,de planning_encordinatie_van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin; Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge t ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan " hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

6. De verhuring van kantoor - en vergaderruimten al dan niet met eigen personeel, meubilair en bureelapparatuur

7. Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen valoriseren en verkavelen van gronden en terreinen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen, de projectontwikkeling met het oog op de verhuur van woningen, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Ook het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardépapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Hoger genoemde kan zowel in bestaande als nieuw te starten bedrijven, als bij handelaars,

vennootschappen of particuliere personen;

De vennootschap mag verder bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bovenvermelde opsomming is niet ook beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich echter dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire.

bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in

pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 5.

Het kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR), en wordt

vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst waarvan bij de oprichting zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) kapitaal wordt volstort.

Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van

zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf~~ ~~ur~~~~~~~ wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

'

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennot nvnordetijdsduurdoorhaar!

vast te stellen. " Artikel 13. Mevrouw Buyle Melissa, wonende te 9320 Aalst-Erembodegem, Stillebreek 11, wordt als statutaire . zaakvoerder van de vennootschap aangesteld ~

| De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbepeókt, en zijn ontslag zal slechts ubgenppuken! mogen wundan, hetzij niet eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een

statutenwijziging. "

! Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de! machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meendadheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen. Het ontslag van laatstgenoemde zaakvoerder zal eveneens slechts uitgesproken mogen

worden, hetzij mn~i éénparigheid van stemmen van aile vennoten,hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de! °l~",~"~"°,"°a"~"""~"°""""""°^/"",h,"=",'"""""~°°.".'m°"°,",°~"~~^.,""=//./°/"" .~~.~~.~~.....~=~~.^~..^~~~....~.~....~~~~..,~~....~~...,^~,.

Artikel 16.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

(Er werd geen commissaris benoemd)

Artikel 18.

De gewone algemene vergadering van de vennoten word gehouden de vijftien december van ieder jaar om

achttien uur op de maatschappelijke zet l, of op elke andere plaats vermeld in het berich van bijeenroeping. |

'Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering pfaats op de eerstvolgende werkdag. Artikel 20. Ieder aandeel met stemrechtheeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoo vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen h

aemgeæuhógd vennoot

stemgerechtigde ~ Artikel 22. Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Artikel23~ De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

| Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd vourafgenomen worden voor de samenstelling van het ;vvette|ijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende' van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een |

gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of

.

'te reserveren.

i 1. Eerste boekjaar en gewone algemene vergadering: '"

4 , - De vennootschap is opgericht vanaf heden (11-8-2011), onder de opschortende voorwaarde van de ; neerlegging van een uitgifte van dezer op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar begint vanaf heden (11-8-2011) en eindigt op dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste gewone algemene Vergadering zal dus plaats hebben in december tweeduizend en dertien. 3. Overname van verbintenissen.

| De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van

'

I

~ vennootschappen verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting . iz@n aangegaan sedert één augustus tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregenOewarbinteniuonn. aangegaan [nd~~uomanpeóode ' ./ !zUn eveneens onderworpen aan artikel 80 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

| Volmacht.' De comparanten geven bij deze uitdrukkelijk volmacht aan BVBA KMO Solutions PME vertegenwoordigd idnnr DE SMET Herman en LAUWEREINS Pascal om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de BT~VV~. alsook tegenover het ondernemingsloket teneinde aldaar alle ' aanxnygen, inouhrijxingen, wÜzjgingen, duurha|ingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de' vennootschap uit te voeren. / (getekend) notaris Edgond VAN OUOENHOVE"

Neergelegd herzohdartUd:

- uitgifte van de oprichtingsakte cid 11-8-2011:

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

~

Op de laatsteulz. van Luik B vermelden :Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vmmam: Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 26.01.2016 16027-0463-010

Coordonnées
MEL@HOME

Adresse
STILLEBREEK 11 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande