MERCATOR CPS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MERCATOR CPS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.047.818

Publication

10/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a B~ st~ III 11





NEERGELEGD

Z i ME' 2014

RECf9rTgANK VAN KOO

Ondernemingsnr : 0473.047.818

Benaming

(voluit) : Mercator CPS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijenstraat 29, 9051 Sint-Denijs-Westrerrt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder

Uit de unanieme schriftelijke resoluties van de aandeelhouders dd. 6 mei 2014 blijkt dat de aandeelhouders beslist hebben om de vennootschap "1 Spatial Belgium SA" (voorheen genaamd Star-Apic SA) te ontslaan als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 31 januari 2014 en bijgevolg het aantal leden van de raad van bestuur te verminderen van 3 naar 2.

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten, wordt de Vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twée bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de Vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De aandeelhouders hebben ook beslist om de heer Issam Tannous of de heer Paul Duré te belasten met de ondertekening van de formulieren I en II met het oog op de neerlegging en publicatie van de genomen beslissing in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de wijziging van de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

Issam Tannous

Bestuurder - gevolmachtigde

\-k( (g) 8S' 10(9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : nncto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de iperso(o)n(n) bevoegd de rechtspersoon ten aarrtiorr van derden te verregsnv oordigen

Verso " Naam en hardtekeNng.

10/06/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 19114 79*

IA

1

1lq YU

belle

aan

Belg,

Staal





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.047.818

Benaming

(volwo : Mercator CPS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bijenstraat 29, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen

iSpatial Belgium" NV, Overnemende Vennootschap, en "Mercator CPS" NV, Overgenomen Vennootschap, 100% dochter van de Overnemende Vennootschap, hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de 'vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van de over te nemen vennootschap door ontbinding zonder vereffening overgaat op de vennootschap iSpatial Belgium NV, overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W. Venn.").

Op 7 mei 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld.

1 De Naamloze Vennootschap "1 Spatial Belgium, met maatschappelijke zetel te 4031 Angleur, Avenue Pré-: Aily 24

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Luik onder het nummer 423.865.353

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving (in het Frans):

«La société a pour objet de réaliser pour son compte et pour compte d'autrui tant en Belgique qu'à l'étranger et suivant les modalités qui lui paraîtront les mieux appropriées

- toutes opérations se rattachant directement ou indirectement à l'étude, l'achat et la vente tant à l'importation qu'à l'exportation, la location, la construction, fa transformation et l'installation de systèmes informatiques hart et logiciel, se rapportant aux problèmes techniques et gestion d'entreprise de construction, de bureau d'étude du bâtiment et ainsi qu'aux problèmes d'informatisation de sociétés privées et publiques.

-l'achat, la vente, la location, la location-financement, l'importation, l'exportation, la représentation, la construction, la fabrication, l'installation, l'aménagement, la réparation, l'entretien de toutes fournitures, machines, matériels, produits et accessoires se rapportant directement ou indirectement à l'une ou à l'autre branche de son objet social.

- toutes opérations industrielles, commerciales ou financières, mobilières ou immobilières pouvant se rattacher directement ou indirectement à l'une ou l'autre branche de son objet social, en vue d'en faciliter la réalisation, l'extension ou le développement.

Elle pourra aussi s'intéresser par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre manière dans toutes entreprises, associations ou sociétés existantes ou à créer dont l'objet serait similaire ou connexe au sien ou de nature à favoriser ou développer son objet social »

2De Naamloze Vennootschap "Mercator CPS", met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Bijenstraat 29.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het nummer 473.047.818.. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

Op de laatste blz. van 1_ue B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlon) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

V4CL behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

« 1, De creatie en commercialisatie van computersoftware,

2. De verwezenlijking van 1T-projecten consultancy en training in deze domeinen,

3. Het ontwerp en de uitvoering van projecten met betrekking tot ruimtelijke ordening en de ontwikkeling van het grondgebied.

4, Het in handel brengen van IT-materiaal.

De vennootschap kan in het algemeen aile roerende en onroerende, commerciële en financiële handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, Zij mag bij wijze van inbreng in speciën, of in natura, van fusie, inschrijfing of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle zaken waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen»

De naamloze vennootschap 1 Spatial Belgium NV zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Mercator CPS NV, Over te Nemen Vennootschap.

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 februari 2014 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Overgenomen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, en die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap, te omvatten,

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van een onroerend goed in Vlaanderen/Brussel, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van het Decreet van de Vlaamse Raad van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering (Bodemsaneringsdecreet'), zoals herhaaldelijkgewijzigd.

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient geen fusie  en revisoraal verslag te worden opgemaakt.

De ondergetekenden verklaren dat deze vereenvoudigde fusie zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze ais voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 25 juni 2014 (met juridisch effet op 1 juli 2014 om 0.00 uur). Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt uiterlijk op 13 mei 2014 neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel (vennootschapsakten).

Issam Tannous, bestuurder - gevolmachtigde

k ,.

Op de laatste biz, van Lt11k B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigdheld van de instrumenterende notaris, hetzij van do porso(o) (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

08/08/2014
ÿþkee ef

Voor-behou de aan het Beigiscl Staatsblz

Mod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111N1q§1111111 -

Ondernemingsnr ; 0473047818

Benaming

(voluit): MERCATOR CPS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootscahp

Zetel: 9051 Sint Denijs Westrem Bijenstraat, 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE

Er blijkt tilt een proces-verbaal opgesteld op 10 juli 2014, door Meester Aurélie LEONARD, Geassocieerd Notaris te Luik, die ann het slot de volgende registratiemelding draagt "enregistré à Liège I le 18 juillet 2014, volume 205 folio 64 case 04 au droit fixe par le receveur B. HENGELS"

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van het fusievoorstel

L De vergadering neemt kennis van en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, hier vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart dat het fusievoorstel op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de enige aandeelhouder kosteloos een afschrift heeft kunnen verkrijgen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 7 mei 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap, enerzijds, en van de Overnemende Vennootschap, anderzijds, in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd, (1) in hoofde van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 28 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen op 10 juni daarna onder nummer 0114050 en (ii) in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel te Liège, op 28 mei 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen op 19 juni daarna onder nummer 0119743.

Il. a) De enige aandeelhouder verklaart in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam een kopie te hebben ontvangen, desgevallend per elektronische post indien hij daarrmee heeft ingestemd, van het fusievoorstel in toepassing van artikel 720, §1, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

b) De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de Vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken, in toepassing van artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° het fusievoorstel;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de Vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren;

De enige aandeelhouder kon op zijn verzoek, desgevallend per elektronische post indien hij daarmee heeft ingestemd, kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in artikel 720, §2 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde stukken, met uitzondering van het fusievoorstel.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Een kopie van het fusievoorstel wordt "ne varietur ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

Met originele exemplaar blijft door de Vennootschap bewaard.

TWEEDE BESLISSING: Fusiebesluit - Ontbinding - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang naar de Overnemende Vennootschap

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 7 mei 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

Meien fiiiliet Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blZ. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming geiljkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting en onder voorbehoud van hetgeen hieronder gezegd wordt inzake de juridische datum van deze fusie, gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap tot een zelfde besluit komt, de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening Als gevolg van deze ontbinding, beslist de vergadering dat de boeken en documenten van de Overgenomen Vennootschap op de zetel van de Overnemende Vennootschap gedurende de pariade die door de wet voorgeschreven is, bewaard zullen worden.

2. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 februari 2014 boekhoudkundig en

fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

3. Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch ln werking op 1 augustus 2014 om 0.00 uur,

 L Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

6. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorga-nen van de fuserende Vennootschappen.

6. Eigendomsovergang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de Overgeno-men Vennootschap goed op 1 augustus 2014.

Het vermogen van de Overgenomen Vennootschap omvat alle activa en passive, die aile, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de Overnemende Vennootschap, zoals deze blijken uit de jaarrekening van de Overgenomen Vennootschap vastgesteld op 31 januari 2014,

T. Onroerende goederen

De Overgenomen Vennootschap heeft verklaard geen eigenaar te zijn van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht

8. Andere bestanddelen van het overgenomen vermogen

De overgang van het geheel vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat benevens de activa  en passiva bestanddelen die hierboven werden opgesomd, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de Overgenomen Vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de Overgenomen Vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-aile intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de Overnemende Vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste Vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met uitzondering van de bijzondere bepalingen betreffende de tegenwerpelijkheid van de fusie opgenomen in artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap omvattende elle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de Overgenomen Vennootschap en deze bestaande ten leste van de Overgenomen Vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de Overnemende Vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ª% I -ª% " ;;"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overgenomen Vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de Overgenomen Vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Overgeno-men Vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de Overnemende Vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pend op handelszaak blijven onverkort behouden.

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist tevens voor zoveel als nodig dat de goedkeuring van de jaarrekening, met betrekking tot het lopende boekjaar, door de algemene vergadering van aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap zal gelden als kwijting aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap met betrekking tot hun mandaat van 1 februari 2014 tot op datum van de fusie.

VIERDE BESLISSING : Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Raad van Bestuur, woonstkeuze doende te 4031 Luik, Avenue Pré Aily, 24, en/of aan Securex Ondernemingsloket met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de ' Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal

Aurélie LEONARD

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþ111

+19051552*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr :0473.047.818

Benaming (voluit) ; MERCATOR CPS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bijenstraat 29

9051 SINT-DENIJS WESTREM

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR - WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - AANVAARDING VAN EEN NIEUWE NEDERLANDSE TEKST VAN DE STATUTEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend dertien, door Meester Alexis

LEMMERLING, Geassocieerd Notaris ie Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd negen bladen één renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 14 januari 2014.',

Boek 83 blad 39 vak 14. Ontvangen vijftig Euro (50,00 EUR) (getekend) MARCHAL D. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"MERCATOR CPS" , waarvan de zetel gevestigd is te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Bijenstraat, 29,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres 9051 Sint-Denijs-Westrem,

Bijenstraat, 29, krachtens een beslissing van de algemene vergadering de dato 7 december 2010. Wijziging van

artikel 3 van de statuten zoals opgenomen in de aangenomen nieuwe Nederlandse tekst van statuten.

2° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één februari en af te sluiten op

eenendertig januari van het daaropvolgend jaar.

Wijziging van de eerste zin van artikel 18 van de statuten zoals opgenomen in de aangenomen nieuwe

Nederlandse tekst van statuten.

3° Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering om deze voortaan te houden op de eerste

donderdag van de maand juni om achttien uur.

Wijziging van de eerste zin van artikel 15 van de statuten zoals opgenomen in de aangenomen nieuwe

Nederlandse tekst van statuten,

Overgangsbepalingen.

1, De vergadering besliste het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013, af te

sluiten op 31 januari 2014.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over

de jaarrekening afgesloten per 31 januari 2014, zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand

juni om achttien uur,

4° Ten gevolge van de zetelverplaatsing, aanvaarding van de nieuwe Nederlandse tekst van statuten van de;

naamloze vennootschap, welke de Franse tekst vervangt, en teneinde deze in overeenstemming te brengen;`

met de voorafgaande agendapunten, en met de recente wetswijzigingen op het vlak van de"

handelsvennootschappen. Een uittreksel van de nieuwe Nederlandse tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

"MERCATOR CPS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Sint-Den ijs-Westrem, Bijenstraat, 29.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

1. De creatie en commercialisatie van computersoftware.

2. De verwezenlijking van IT- projecten, consultancy en training in deze domeinen.

3. Het ontwerp en de uitvoering van projecten met betrekking tot ruimtelijke ordening en de ontwikkeling van het grondgebied.

4. Het in handel brengen van IT-materiaal.

De vennootschap kan in het algemeen alle roerende en onroerende, commerciële en financiële handelingen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij mag bij wijze van

Op de laatste biz van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle zaken waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweeduizend vijfhonderdste (112.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag " van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zen mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zen leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel versneld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zen eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die , op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en hef belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De besluiten van dé raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven,

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

e 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

e 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3. Dageliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

e 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn ' bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de ' duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke " aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen ' worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een ' hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met , inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.

, y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hemt' aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als: werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

leder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

ledere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding ja`, "neen" of "onthouding'; De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari van het daaropvolgend jaar WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de ' ; vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ; éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

" vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

" evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 28.06.2013 13226-0493-014
09/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0473 047 818

Benaming

(voluit) : MERCATOR CPS

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9051 S1NT-DENIJS-WESTREM Bijenstraat 29

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag van bestuurders

GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN MERCATOR CPS

Verslag van de gewone vergadering van 03/05/2012

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen

De Algemene Vergadering neemt nota van het ontslag van de Heer Alan de Hepcée, vertegenwoordiger van STAR-AP1C NV, in zijn hoedanigheid van bestuurder

De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de Heer Deng Huu-Ngu in zijn hoedanigheid van, bestuurder

De Algemene Vergadering benoemt de Heer Paul Duré tot bestuurder voor een periode van 6 jaar die eindigt in mel 2017,

TANNOUS Issam

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mac Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgis n kopie

na neerlegging ter griffie v

11

*iaisasaa*

1

bel

BE sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van t_uilc B vermelden : Recu : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0473 047 818 Benaming

(voluit) : MERCATOR CPS

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bijenstraat 29 9051 Sint-Denijs-Westrem

Onderwerp akte : Machtiging tot handtekening

RAAD VAN BESTUUR VAN MERCATOR CPS

Verslag van de vergadering van 15/06/2012

Waren aanwezig:

Issam TANNOUS Bestuurder

Paul DURE Bestuurder

De Raad van Bestuur heeft besloten om, met ingang van 1 juli 2012, de machtiging tot handtekening voor het dagelijks beheer toe te kennen aan de volgende personen, afzonderlijk en in afnemende volgorde:

Commercieel beheer

TANNOUS Issam, Bestuurder DURE Paul, Bestuurder

Beantwoorden van aanbestedingen: TANNOUS lssam, Bestuurder DURE Paul, Bestuurder

Sociaal, juridisch en financieel beheer;

TANNOUS lssam, Bestuurder

DURE Paul, Bestuurder

VAN CUTSEM Mary-Ann,

TANNOUS Issam Bestuurder

I1I II II III II 1111 I I

*12153059*

MW 2.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

rN.r ~ c,` ~ ~;:.1., ~~t ~M t.:..

31 AUG, 2012

FBAN K VAN

{:OOPHAirifi TE GENT



dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.05.2012, NGL 02.07.2012 12232-0426-013
12/10/2011
ÿþVoor behouc aan hi Belgis' Staatsb

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473 047 818

Benaming

(voluit) : MERCATOR CPS

Rechtsvorm : NV

Zetel : 9051 Sint-Denijs-Westrem Bijenstraat 29

Onderwerp akte : Machtiging tot handtekening

RAAD VAN BESTUUR VAN MERCATOR CPS

Verslag van de vergadering van 23/09/2011

Waren aanwezig:

Issam Tannous Bestuurder

Huu-Ngu Dang Bestuurder

De Raad van Bestuur heeft besloten om, met ingang van 1 oktober 2011, de machtiging tot handtekening voor het dagelijks beheer toe te kennen aan de volgende personen, afzonderlijk en in afnemende volgorde:

Commercieel beheer :

TANNOUS Issam, Bestuurder

DURÉ Paul, Manager

Beantwoorden van aanbestedingen:

TANNOUS Issam, Bestuurder

DURÉ Paul, Manager

DANG Huu Ngu, Bestuurder

Sociaal, juridisch en financieel beheer:

DANG Huu Ngu, Bestuurder

TANNOUS Issam, Bestuurder

DANG Huu-Ngu

Bestuurder

NEERGELEGD

3 0 SEP, 2011

3 0 S~P, 2011

RECHTBANK VAN

I(OOPHAf~Q~kgg GENT

VAN

KOOPHAL j GENT

loquqieq1.01

Op de laatste blz. van Luicc B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 05.05.2011, DPT 30.06.2011 11225-0305-010
10/01/2011
ÿþ MM 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

j 11Ii 11111 Iil 1111 ll1 1l1I I I IflU 101 II

*11006663*

Résel au Monitl belg

N° d'entreprise : Dénomination

(en entier) Forme juridique :

Siège :

0473 047 818

GISTEK

SA

Angleur

Obiet de l'acte : Assemblée générale du 07 décembre 2010

1. Changment de nom : L'Assemblée Générale décide de changer la dénomination sociale en MERCATOR'

CPS

2, Changement de siège social : l'Assemblée Générale décide de transférer le siège social de la société à l'adresse suivante: Bijenstraat 29 à 9051 Sint-Denijs-Westrem

3. Démission des administrateurs : l'Assemblée Générale accepte la démission des administrateurs suivants

Monsieur Alan PHILLIPS

Monsieur Marc SIMONIS

4. Nomination des administrateurs : l'Assemblée Générale nomme les administrateurs suivants pour une

durée de 6 ans dont l'échéance est l'Assemblée Générale de mai 2017.

STAR-AM SA, Administrateur Délégué, représentée par Monsieur Aland de HEPCEE

Monsieur Huu-Ngu DANG, Administrateur

Monsieur Issam TANNONS, Administrateur

Ces décisions prennent cours à partir du ler janvier 2011.

Monsieur Alan PHILLIPS

Administrateur délégué

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter ta personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

02/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 06.05.2010, DPT 01.07.2010 10242-0523-010
29/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 07.05.2009, DPT 25.06.2009 09280-0369-011
30/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 05.05.2008, DPT 27.06.2008 08292-0398-012
16/07/2007 : BL646188
28/06/2007 : BL646188
08/06/2005 : BL646188
24/05/2004 : BL646188
13/04/2004 : BL646188
23/05/2003 : BL646188
30/05/2002 : BL646188

Coordonnées
MERCATOR CPS

Adresse
BIJENSTRAAT 29 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande