META

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : META
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.507.280

Publication

02/06/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belg' na neertegging ter griffie

111

an cietRGELEt'3D

21 MEI 2O1ik

VAN

KORECHTBANKOPHANDEL, GENT

[R11191J1

II I

111

&&,dWo4 11,1

atsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : 0473.507.280

Benaming

(voluk) META INTERNATIONAL

(verkorq

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Baarle Frankrijkstraat 62, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL

Ulttreksel uit het fusievoorstel dd. B mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de de NV META INTERNATIONAL, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 9830 Sint  Martens Latem, Baarie Frankrijkstraat 62, onclemerningsnummer 0473.507.280, RPR Gent, door overneming van de NV M-SERVICE, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te 9830 Sint  Martens Latem, Baarle Frankrijkstraat 62, ondernerningsnumrner 0426.656.874, RPR Gent, in toepassing van artikel 69$ van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen ais volgt geïdentificeerd worden:

De overn amende vennootschap:

De NV META INTERNATIONAL vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 9830 Sint  Martens Latem, Searle Frankrijkstraat 62, ondernemingsnummer 0473.507.280, RPR Gent, werd opgericht onder de benaming "META HOLDING" blijkens akte dcl, 30 november 2000 verleden voor meester Tillo Deforce, destijds notaris met standplaats te Wannegem-Lede, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 28 december daarna onder nummer 20001228--215.

De statuten van de NV META INTERNATIONAL werden laatst gewijzigd middels akte dd. 7 november 2012, verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris met standplaats te Wannegem - Lede, inhoudende kapitaalvermindering, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 januari 2013 onder nummer 130(10622.

Volgens de laatst gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, inzonderheid:

a)het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aanknop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen.

b)het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

c)het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verkavelen van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst, van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de. verhuring van deze goederen,

d)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen doorinbreng, participatie of investering.

e)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels  " en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto . Naam en hoecianigheid van de instrumenterende notaris, heazii van da perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonciememingen,

f)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa,

g)het verlenen van managementadviezen aan bedrijven, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen,

h)de commercialisatie van de producten van de dochterondernemingen, de centralisatie, coördinatie en organisatie van de activiteiten van de dochterondernemingen die van aard zijn de opbrengst van deze activiteiten te bevorderen.

2.De fabricatie en verkoop van onderdelen uit diverse materialen zoals metaal, kunststof, hout en andere, voornarnetijk voor meubelbeslag, alsmede aile erbij horende producten. De aankoop van de benodigde grond  en hulpstoffen voor de hoger voormelde producten.

Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin; zij kan alle hoegenaamde handels - financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken 4ri in zaken, ondernemingen en vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht,"

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 11.051.000,00 EUR vertegenwoordigd door 10.254 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 10.254ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De NV M - SERVICE met maatschappelijke zetel te 9830 Sint  Martens Latem, Baa rie Frankrijkstraat 62, ondememingsnummer 0426.656.874, RPR Gent, werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor meester André Philips, destijds notaris met standplaats te Koekelberg op 11 december 1984, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 1985 onder nummer 850105-968.

De statuten van de NV M - SERVICE werden laatst gewijzigd middels akte dd, 29 september 2005 verleden voor meester Tub Cleforce, destijds notaris met standplaats te Wannegem-Lede, inhoudende inkoop eigen aandelen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 oktober 2005 onder nummer 05156072.

Volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel; "De vennootschap heeft tot voorwerp:

-het verlenen van advies, zowel commercieel ais algemeen in diverse commerciële sectoren;

-het aankopen én het verkopen van materiaal tot verbouwing en verfraaiing van de leef  en werkomstandigheden van de eindverbruiker, in de meest uitgebreide zin;

-het aan  en verkopen van uitrustingsgoederen, zowel nieuw als tweehancis, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag daarenboven aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede aile handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel. Ze mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen ln of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide ire

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 101.250,00 EUR vertegenwoordigd door 464 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 464ste van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt beslist de aandelen van de NV M-SERVICE te splitsen in 60 aandelen per aandeel. Bijgevolg is het kapitaal van de NV M-SERVICE vertegenwoordigd door 27.840 aandelen zonder nominale waarde, die elk 11 27.840ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV M - SERVICE zullen de aandeelhouders van de NV M - SERViCE voor hun 27,840 aandelen, 27.840 nieuw te creëren aandelen van de NV META INTERNATIONAL ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de NV META INTERNATIONAL voor 1 aandeel van de NV M-SERVICE.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

De raad van bestuur van de NV META INTERNATIONAL zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 27.840 nieuwe aandelen creëren van de NV META INTERNATIONAL (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de NV META INTERNATIONAL voor 1 aandeel van de NV M-SERVICE

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de NV M-SERVICE zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de NV META INTERNATIONAL à rato van de voornoemde ruilverhouding.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV META INTERNATIONAL gerealiseerd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt verder geen bljzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 januari 2014 verricht door de NV M-SERVICE worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV META INTERNATIONAL.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

SLOTVERKLARINGEN

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de raden van bestuur van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informelle overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en door de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet worden geschonden.

Aldus getekend voor NV META INTERNATIONAL

Voor,

behouden aan bot 13ebisch

Staatsblad

NV M-SERViCE

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

de heer Paul Jacobs

mevrouw Ann-Jo JACOBS

Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd fusievoorstel dcL 8 mei 2014

Bipagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad -02/06120-14-=- Annexes-du Moniteur belge

Op de laatste blz. van bjjB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij yen de perso(o)n(en) bevoegd da rechtspersoon ten eanfren van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/07/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111q11.111)13111111

" Ondernemingsnr : 0473.507,280

Benaming (voluit) : META INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Baarle Frankrijkstraat 62

9830 Sint-Martens-Latern

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 8 juli 2014,

neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering onder meer de volgende besluiten heeft':

genomen:

1EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET FUSIE-VOORSTEL

!= De vergadering neemt kennis van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank.'

van Koophandel te Gent op 21 mei 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 juni:: nadien,*onder nummer 14109987,

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME VERSLAG RAAD VAN BESTUUR EN BEDRIJFSREVISOR

Na kennisname van de verslagen van de raden van bestuur de dato 1 juii 2014, opgemaakt overeenkomstig: artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen en het verslag van de bedrijfsrevisor te weten BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een:! besloten vennootschap Piet Dujardin met zetel te 8660 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 in datum van 1 juli 2014:: waarvan de conclusies luiden als volgt:

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV M-SERVICE door de NV META: INTERNATIONAL, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bednifsrevisoren, kan ik. besluiten dat:

1. Op basis van een substantiële waardering van de NV M-SERVICE en van de NV META.

INTERNATIONAL op basis van de staat van actief en passief per 31 december 2013 voor beide bij de fusie betrokken vennootschappen, een waarde per aandeel bekomen wordt van telkens 36,00 EUR, Op: , basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 1 aandeel van de NV META INTERNATIONAL voor 1 aandeel van de NV M-SERVICE De gehanteerde waarden voor de. bestaande aandelen gesteund zijn op bedrijfseconomische aanvaardbare waarderingsmethoden, onder voorbehoud van de waardering van de onroerende goederen bij de NV M-SERVICE dewelke bepaald, werd op de aanschaffingswaarde en niet gebaseerd is op een deskundige schatting en de nie: geactualiseerde belastinglatentie op de belaste reserves, ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

,12. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

a De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen.,

Wevelgem, 2 juli 2014

BVBA Beclnifsrevisorenkantoor Dujardin,verfegenwoordigd (ex ultimo) door de heer Piet Dujardin,;: bedrijfsrevisor."

besluit de algemene vergadering tot fusie waarbij de naamloze vennootschap "M-SERVICE" wordt ontbonden: zonder vereffening en wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "META-INTERNATIONAL" conform' het fusievoorstel.

DERDE BESLUIT: FUSIE

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "META INTERNATIONAL" keurt het fusievoorstel': goed zoals het voor elk van de te fuseren vennootschappen werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van' de Koophandel te Gent en waarvan de neerlegging bekendgemaakt is in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De vergadering betuigt bijgevolg hun instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "META ! INTERNATIONAL", "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "M-SERVICE", "de ! overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Op de laatste blz, van 1,vjiB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur beige

"

NEERGELEGD

2 2 JUL1 2014

RECHTBANK VAN KOOPHM TE GENT

ni cl 11.1

_

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering, noch voorbehoud, onder algemene titel, zijnde zowel de rechten als de verplichtingen, over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 overeenkomstig het fueievoorstel, geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, "META . INTERNATIONAL".

Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

'

Bezoldiging bedrijfsrevisoren / commissarissen

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem ;

verrichte prestaties.

Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergaderingen keuren de eigen domsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van

Clà de registratie ervan, het rechte van de (handel)naam, de merken en de logo's van de overgenomen

Clà vennootschap te gebruiken; haar cliënteelhet voordeel vin haar' bedrijfsorganisatie, haar bdekldiidLng, kortomalle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de algemeenheid. Het over te nemen vermogen omvat tevens;

Clà

" 1..1 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singull" E enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris aryen in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de

Clà

voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

Clà

- elle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap " partij is als huurder of verhuurder;

! - elle intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de ; overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, die nodige formaliteiten ° vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijk bijzondere wetgeving ter zake.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

! De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen

P: " verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar: aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

Clà

" S: , De overnemende vennootschap treedt ln de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen , van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

Clà

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende

et

overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft

P: aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met elle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband ! met de tegenwerpelijkheld van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de

.overgenomen vennootschap."M SERVICE". ---- - -----  _   " 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I " " Voor-

liehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



mod 11.1

In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap eigenaar is van volgend onroerend goed, voor negenennegentig procent (99%) in voile eigendom;

( )

VIERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP META

INTERNATIONAL

Kapitaalverhoolnq

1. Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" haar kapitaal te verhogen tot beloop van het kapitaal van de " overgenomen vennootschap "M-SERVICE", namelijk met honderdenéénduizend tweehonderd vijftig euro nul cent (101.250,00 om het te brengen van elf miljoen éénenvijftigduizend euro nul cent (11.051.000,00¬ ) op elf miljoen honderdtweeënvijftigduizend tweehonderd vijftig euro nul cent (11,152.250,00 E) met uitgifte van ; zevenentwintigduizend achthonderd veertig (27.840) nieuwe volgestorte aandelen in de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL".

Activa, reserves, overgedragen resultaten en uitgestelde belastingen van de overgenomen vennootschap gaan gelijktijdig op de overnemende vennootschap over.

2. De kapitaalverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van zevenentwintigduizend achthonderd veertig (27.840) nieuwe volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf 1 ; januari 2014,

; De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "M-SERVICE" verkrijgen deze aandelen van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL".

Vergoeding - ruilverhouding

; Er worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "M-SERVICE" zevenentwintigduizend achthonderd veertig (27.840) aandelen in de overnemende vennootschap 'META INTERNATIONAL" ! toegekend, naar verhouding van één (1) aandeel in de over te nemen vennootschap "M SERVICE" tegen één (1) aandeel van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" zonder opleg in geld. Dit betekent concreet dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "M-SERVICE" zevenentwintigduizend achthonderd veertig (27.840) aandelen in de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" verwerven.

; De bestuurders van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" zorgen voor de vernietiging van aile bestaande aandelen van de overgenomen vennootschap "M-SERVICE".

; De bestuurders van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" zullen in ruil voor de vernietigde aandelen zevenentwintigduizend achthonderd veertig (27.840) nieuwe aandelen overhandigen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "M-SERVICE" volgens gezegde verhouding.

De kosten van deze verrichting komen ten leste van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL".

; Vaststelling van de verwezenliiking van de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal aldus elf miljoen honderd tweeënenvijftigduizend tweehonderd vijftig euro nul ;

" cent (11.152250,00 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door achtendertigduizend vierennegentig (38.094) ; aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtendertigduizend vierennegentigste (1/38.094ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering besluit tot aanpassing van de statuten door vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst: "Het kapitaal bedraagt elf miljoen honderd tweenenvetigduizend tweehonderd vijftig euro nul cent (11. 152.250,00 ¬ ), vertegenwoordigd door achtendertigduizend vierennegentig (38.094) aandelen, ; zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtendertigduizend vierennegentigste (1/38.094ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT GOEDKEURING REKENINGEN

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "META INTERNATIONAL" besluit de rekeningen

; van de overgenomen vennootschap "M-SERVICE" afgesloten per 31 december 2013 met eenparigheid van ! stemmen goed te keuren.

ZESDE BESLUIT OMZETTING VAN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "META-INTERNATIONAL" IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID MET DE BENAMING "META.

INTERNATIONAL

VERSLAGEN

Voorafgaandelijk aan het nemen van deze beslissing, verklaart ieder der aandeelhouders vôôr 8 juli 2014 dezer

een afschrift te hebben ontvangen van volgende verslagen, ervan kennis te hebben genomen en ermede

; volledig akkoord te gaan, alsmede de ondergetekende notaris te ontslaan van verdere voorlezing ervan:

a) Verslag van de raad van bestuur in datum van I juli 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 778 Wetboek

van vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ». Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-liehoutlen aan het Belgisch Staatsblad

mod11.1

b) Staat van activa en passive, afgesloten volgens de toestand van de vennootschap per 30 juni 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 776 Wetboek van vennootschappen.

Verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, te weten BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap Piet Dujardin met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12 in datum van 3 juli 2014.

De conclusies van gemeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt;

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2014 die de raad van bestuur van de NV META INTERNATIONAL heeft opgesteld met een balanstotaal van 2.373.791,41 EUR en een netto-actief van 1.329.084,15 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bederevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet ; gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Het netto actief van de NV META INTERNATIONAL (ad 1.329.084,15 EUR) is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 11.152.250,00 EUR. flet verschil tussen het maatschappelijk kapitaal en het netto-actief bedraagt 9.823.165,85 EUR.,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (ad 11.152.250,00 EUR) is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 2/4 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV META INTERNATIONAL naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 3 juli 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bednifsrevisor"

Een origineel van gemelde verslagen en stukken zal overeenkomstig artikel 75 Wetboek Vennootschappen worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en een ander zal in het vennootschapsdossier worden bewaard,

OMVORMING

De aandeelhouders, beslissend met eenparigheid van stemmen, verzoeken Ons, Notaris volgende beslissingen; te akteren:

Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "META INTERNATIONAL", met voortzetting van haar rechtspersoonlijkheid.

Deze omzetting geschiedt bij toepassing van de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van , Vennootschappen, van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van de artikelen 211 en 212 van net Wetboek der Inkomstenbelasting 1992 en artikel 11 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde,

Gezegde omzetting geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap vastgesteld op 30 juni 2014, rekening gehouden zijnde met al de sedert deze datum gedane verrichtingen.

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid zet de overeenkomsten, geschriften en boekhouding van de omgezette naamloze vennootschap voort.

De zetel en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt elf miljoen honderd tweenenvifftigduizend tweehonderd vijftig euro nul cent (11.152.250,00 ¬ ), vertegenwoordigd door achtendertigduizend vierennegentig (38.094) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtendertigduizend vierennegentigste (1/38.094ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Iedere aandeelhouder zal voor één (1) aandeel in de naamloze vennootschap, één (1) aandeel in de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ontvangen, zodat dienvolgens de aandelen van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toekomen als volgt:

1/De heer JACOBS Paul Johan Leon, geboren te Ukkel op 9 april 1952, nationaal nummer 520409 31550, echtgenoot van mevrouw VANDERHAEGHE. Inge Rosa Paule, geboren te Roeselare op 16 april 1965, " wonende te Sint-Martens-Latem, Baarle Frankrijkstraat 62, zevenendertigduizend negenhonderd tweeënzeventig (37.972) aandelen;

2/ Mejuffrouw JACOBS Ann-Jo, geboren te Jette op 29 augustus 1983, nationaal nummer 830829 29453, ongehuwd, wonende te Asse, Waalborrelaan 11, éénenzestig (61) aandelen

3/Mejuffrouw JACOBS Jans, geboren te Jette op 29 augustus 1983, nationaal nummer 830829 29651, ongehuwd, wonende te Gent (Drongen), Deinse Horsweg 53, éénenzestig (61) aandelen.

Ingevolge omzetting worden de aandelen aan toonder automatisch aandelen op naam.

De nieuw te benoemen zaakvoerders worden belast met de inzameling van de aandelen aan toonder, de onmiddellijke vernietiging ervan en het invullen van het register der aandelen op naam.

sTATUTEN

Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 781 der Vennootschappenwet, om de statuten van de huidige naamloze vennootschap te vervangen door volgende statuten:

"1.De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar ; ' selgisch recht en draagt de naam: "META INTERNATIONAL".

'-2,De maatschappelijke-zetel-is gevestigd te-9830 Sint-Martens-Latemi Baarie-Frankoijkstraat 62..  - --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

be zetel kan i& der statuten- wijziging verplaatst worden- in het Vlaams Gewest alsmede naar en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de zaakvoerder, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België en in het buitenland.

"

3.De vennootschap heeft tot doel:

1. Bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, inzonderheid:

a) het verwerven, voor eigen rekening, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of op te richten vennootschappen,

b) het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of, onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

c) het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verkavelen van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de"

" verhuring van deze goederen.

; d) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

, e) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan de depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

0 het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante: immateriële duurzame activa.

g) het verlenen van managementadviezen aan bedrijven, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen,

h) de commercialisatie van de producten van de dochterondernemingen, de centralisatie, coördinatie en organisatie van de activiteiten van de dochterondernemingen die van aard zijn de opbrengst van deze activiteiten te bevorderen.

2. De fabricatie en verkoop van onderdelen uit diverse materialen zoals metaal, kunststof, hout en andere, voornamelijk voor meubelbeslag, alsmede alle erbij horende producten. De aankoop van de benodigde grond-

en voor de hoger vermelde producten.

Zij mag haar doel verwezenlijken in de meest uitgebreide zin; zij kan alle hoegenaamde handels-, financiële, ; roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel al of niet gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de , ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

" 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting.

5.Het kapitaal bedraagt elf miljoen honderd tweeënenvijftigduizend tweehonderd vijftig euro nul cent ' (11.152.250,00 El vertegenwoordigd door achtendertigduizend vierennegentig (38.094) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/achtendertigduizend vierennegentigste (1/38.094ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

6.0e aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

' 20 de gedane stortingen;

30 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Overdrachten en overgangen gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van hun inschrijving in dit register.

: ledere vennoot en derde belanghebbende mag van het register kennis nemen zonder verplaatsing.

: Onverdeelde eigendom

, De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Vruchtgebruik/naakte eigendom

Wanneer de aandelen voor het vruchtgebruik aan een persoon en voor de blote eigendom aan een ander persoon toebehoren, zullen alle aan deze aandelen verbonden rechten en verplichtingen, waaronder het stemrecht op de algemene vergadering en het recht op winstuitkering, uitgeoefend en nagekomen moeten

4 * Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

worden door de vruchtgebruiker alleen. De aandelen zullen nooit in pend" kunnen gegeven 'worden zonde'd

schriftelijke toestemming van de jaarvergadering of de algemene vergadering.

Alleen de vruchtgebruiker heeft het recht aandelen te kopen wegens kapitaalverhoging en het voorkeurrecht uit

te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hen en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief

bekendgemaakt aan de vennootschap in haar maatschappelijke zetel.

Pand

Voor in pand gegeven aandelen komt het stemrecht, evenals het voorkeurrecht, bij kapitaalsverhoging door;;

inbreng in speciën, toe aan de eigenaar-pandgever.

7.0VERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT ééN VENNOOT BESTAAT.

a) overdracht onder levenden:

Zolang de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte

ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) overgang wegens overlijden:

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangewezen worden door de Voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de ' meest gerede partij.

; Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan ' de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. ln afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

; B. INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTENBESTAAT.

Voor elke overdracht van aandelen onder levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is, op straffe : van nietigheid, de toestemming van aile vennoten vereist, zelfs in geval van overdracht of overgang van aandelen aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn. Voor het ; geval van weigering van toestemming van overdracht onder levenden of weigering van toestemming van : ; overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de artikelen 251 en 252 van het Wetboek van ; Vennootschappen.

8.Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

De heer JACOBS Paul Johan Leon, geboren te Ukkel op 9 april 1952, nationaal nummer 520409 31550,

echtgenoot van mevrouw VANDERHAEGHE Inge Rosa Paule, geboren te Roeselare op 16 april 1965,'

wonende te Sint-Martens-Latem, Baarle Franknjkstraat 62.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder zullen navolgende

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

personen van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur

1/Juffrouw JACOBS Ann-Jo, geboren te Jette op 29 augustus 1983, nationaal nummer 830829 29453, ongehuwd, wonende te Asse, Waalborrelaan 11.

2/Juffrouw JACOBS Jana, geboren te Jette op 29 augustus 1983, nationaal nummer 830829 29651, ongehuwd, wonende te Gent (Drongen), Deinse Hors weg 53.

; De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt door de algemene vergadering. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste' vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor : eigen rekening zou vervullen.

; De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

; De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan. , In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten. eledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

10.De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot : verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de ; , wet alleen de algemene vergadering bevoegd i& Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden ; ; tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of ; onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, ; stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de ; vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

; 11.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

; bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur. Ten allen tijde kan een bijzondere ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

4

"

algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal , vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de ortie te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

" De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten worden, tenminste vijftien dagen, v66r elke algemene vergadering opgeroepen. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten.

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van de dwingende bepalingen voorzien in de wet,

, ledere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een î lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot,

" 12.Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daaropvolgend.

13.De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste een/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene ; vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). ; Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van ; het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden , uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blet uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzondetingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

14.Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van een of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel ; is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, ; De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden zoals bepaald bij wet. De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Net batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

ZEVENDE BESLUIT

Ontslag en kwijting, op hun verzoek, van de huidige bestuurders met ingang vanaf 8 juli 2014, te weten: 1/mejuffrouw Jacobs Jana, voornoemd; 2/mejuffrouw Jacobs Ann-Jo, en de naamloze vennootschap "M-SERVICE".

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanstelling tot statutair zaakvoerder

De heer Jacobs Paul, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

NEGEN DE BESLUIT

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "META". Diensvolgens wordt artikel 1 van de statuten gewijzigd door schrapping van de woorden "META INTERNATIONAL" en vervanging door de woorden "META".

TI ENDE BESLUIT

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

' Vermits alle aandelen op naam zijn, worden verder alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemen de vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen. VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Liesbeth Matthys, notaris te Kruishoutem

Tegelijk hiermee neergelegd:

Op de laatste blz. van Luik a vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persote}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-expeditie van de akte dd, 08/07/2014

-verslag van de raad van bestuur inzake fusie -verslag van de bedrijfsrevisor inzake fusie -verslag van de raad van bestuur inzake omvorming -verslag van de bedrijfsrevisor inzake omvorming -gecoördineerde statuten

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- " - , " y , yn -`

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/12/2013 : KO149544
25/07/2013 : KO149544
02/01/2013 : KO149544
25/07/2012 : KO149544
04/07/2012 : KO149544
13/07/2011 : KO149544
14/07/2010 : KO149544
17/12/2009 : KO149544
31/08/2009 : KO149544
20/07/2009 : KO149544
11/08/2008 : KO149544
01/07/2008 : KO149544
01/08/2007 : KO149544
03/07/2007 : KO149544
15/01/2007 : KO149544
06/11/2006 : KO149544
28/07/2006 : KO149544
12/07/2005 : KO149544
23/02/2005 : KO149544
17/01/2005 : KO149544
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.07.2015 15363-0498-015
02/07/2004 : KO149544
18/05/2004 : KO149544
15/01/2004 : KO149544
28/08/2003 : KO149544
06/08/2003 : KO149544
31/07/2003 : KO149544
18/09/2002 : KO149544
26/07/2002 : KO149544
28/12/2000 : KOA019707

Coordonnées
META

Adresse
BAARLE FRANKRIJKSTRAAT 62 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande