MEUBELMAKERIJ PIENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEUBELMAKERIJ PIENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.903.688

Publication

30/04/2014
ÿþ Moa Word 11.1

f ut In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD 1 7 APR, 2014

RECH ,SehtK VAN l'áFYeI'~E GENT KOO Pi-íR

V

beh

aa

Bel

Stat









Ondernemingsnr : 0452.903.688

Benaming

(voluit) : MEUBELMAKERIJ PIENS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Bavegemstraat, 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door notaris François Story te Zottegem op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, "geregistreerd te Zottegem, acht bladen, geen verzendingen, de éénendertig maart 2014, boek 520, blad 96, vak 14. 50,00 EUR : vijftig euro. De ontvanger (getekend) S. Gillioen - Adviseur", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEUBELMAKERIJ PIENS", de hierna volgende besluiten genomen heeft

EERSTE BESLUIT : Kennisname voorafgaande tussentijdse dividenduitkering

De vergadering is het er over eens

-dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUBELMAKERIJ PIENS in deze notulen ook "de Vennootschap" genoemd wordt;

-dat de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering van de vennoten, hierna ook kortweg "de vergadering" genoemd wordt.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 30 december 2013, hierna genoemd "de Eerste Vergadering" waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van "artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992", hierna genoemd artikel 537 W.I.B. 1992, voor een bruto bedrag van veertig duizend euro (EUR 40.000). Een copie van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

De vergadering verklaart verder dat op deze dividenduitkering tien procent (10 %) als roerende voorheffing ingehouden werd en doorgestort werd aan de bevoegde belastingontvanger.

TWEEDE BESLUIT : Kapitaalverhoging in geld

De vergadering besluit, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen, met zesendertig duizend euro (EUR 36.000), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (EUR 18.600) op vierenvijftig duizend zeshonderd euro (EUR 54.600).

Deze kapitaalverhoging zal integraal verwezenlijkt en volstort worden door de vennoten in verhouding tot hun aandelenparticipatie in het kapitaal, door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering.

Er worden bij deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen gecreëerd. De fractiewaarde van de zevenhonderd vijftig (750) bestaande aandelen zonder nominale waarde, verhoogt.

BIJZONDERHEDEN BETREFFENDE HET REGIME VAN ARTIKEL 537 W.I.B. 1992.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.LB.1992, en meer in het bijzonder :

-verklaart zij te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen;

-verklaart zij kennis te hebben van de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar, of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen, bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

DERDE BESLUIT : Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

1.Zijn vervolgens tussengekomen, de beide vennoten, zijnde de Heer PIENS Freddy René, geboren te Oosterzele op 11 maart 1955, en Mevrouw PIENS Caria Elvire, geboren te Zottegem op 22 augustus 1962, beiden wonend te 9860 Oosterzele, Bavegemstraat, 51, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap.

Vervolgens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

<- 4 a)verklaart de Heer PIENS Freddy, voornoemde vennoot, in te schrijven onder de gemelde voorwaarden op de kapitaalverhoging voor een bedrag van vijfendertig duizend negenhonderd en vier euro (EUR 35.904);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge hij verklaart dat het aldus door hem onderschreven deel van de kapitaalverhoging volledig is volgestort in geld en dat zijn inbreng in geld ten bedrage van vijfendertig duizend negenhonderd en vier euro (EUR 35.904) door hem integraal netto verkregen werd ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering;

b)verklaart Mevrouw PIENS Caria, voornoemde vennoot, in te schrijven onder de gemelde voorwaarden op de kapitaalverhoging voor een bedrag van zesennegentig euro (EUR 96);

zij verklaart dat het aldus door haar onderschreven deel van de kapitaalverhoging volledig is volgestort in geld en dat haar inbreng in geld ten bedrage van zesennegentig euro (EUR 96) door haar integraal netto verkregen werd ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste Vergadering;

2. De inschrijvers-vennoten verklaren dat zij hun voormelde inbrengen in geld overeenkomstig artikel 311 van het Welboek van vennootschappen gestort hebben op een bijzondere rekening met nummer BE41 0017 2299 2610 op naam van de Vennootschap bij BNP Paribas Fortis, naamloze vennootschap, bank, derwijze dat de vennootschap heden beschikt over de gemelde som van zesendertig duizend euro (EUR 36.000).

Een attest dat de laatst gemelde storting bevestigt en dat afgeleverd werd door de gemelde bank op 25 maart 2014, werd aan de ondergetekende notaris overhandigd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

VIERDE BESLUIT : Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, om te akteren dat de kapitaalverhoging ten bedrage van zesendertig duizend euro (EUR 36.000) daadwerkelijk verwezenlijkt en integraal volstort is, waardoor het kapitaal effectief gebracht is op vierenvijftig duizend zeshonderd euro (EUR 54.600), waarvan drieënveertig duizend vierhonderd zesendertig euro éénentachtig cent (EUR 43.436,81) volstort, en vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) geplaatste aandelen zonder vermelding van waarde.

Aldus is de netto-dividenduitkering van de beide vennoten, die geschied is ingevolge de besluiten van de Eerste Vergadering, integraal hetzij samen voor een bedrag van zesendertig duizend euro (EUR 36.000) finaal geïncorporeerd in het maatschappelijk kapitaal.

Het niet opgevraagd - noch gestort - gedeelte van het kapitaal bedroeg v66r de vergadering van vandaag elf duizend honderd drieënzestig euro negentien cent (EUR 11.163,19), gelijkmatig gedragen door de 750 aandelen, hetzij afgerond veertien euro achtentachtig cent (EUR 14,88) niet opgevraagde storting per aandeel.

Na de kapitaalverhoging die voorafgaat is het niet opgevraagd - noch gestort - gedeelte van het kapitaal nog steeds elf duizend honderd drieënzestig euro negentien cent (EUR 11.163,19), gelijkmatig gedragen door de 750 aandelen, hetzij afgerond veertien euro achtentachtig cent (EUR 14,88) niet opgevraagde storting per aandeel.

VIJFDE BESLUIT Aanneming van integraal nieuwe statuten.

De vergadering besluit om de statuten

- in overeenstemming te brengen met de hiervoor besloten kapitaalverhoging;

-te actualiseren door schrapping van de oude tekst van de statuten en aanneming van een volledig nieuwe tekst, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en de bepalingen dienaangaande, onder meer betreffend kapitaal, bestuur, jaarvergadering, boekjaar, winstverdeling, ontbinding, enzovoort, met dien verstande evenwel dat het doel van de vennootschap ongewijzigd blijft.

De vergadering besluit meer bepaald om alle nieuw voorgestelde statuten die opgegeven zijn in de agenda van de vergadering, integraal aan te nemen om te gelden vanaf heden.

Het uittreksel uit de integraal nieuwe statuten luidt als volgt

1° De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt : «MEUBELMAKERIJ FIENS».

2°De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9860 Oosterzele, Bavegemstraat, 51.

3° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERENVIJFTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (EUR 54.600) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, alle met een fractiewaarde van 11750ste van het maatschappelijk kapitaal.

4°Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5°Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

ln geval van vereffening van de vennootschap, wordt - na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening - het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

6°Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De Heer PIENS Freddy René, geboren te Oosterzele op 11 maart 1955, is aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn, met volheid van bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

7°De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland :

Vervaardigen van niet-metalen en metalen meubelen en werkzaamheden met betrekking tot de binnenhuisinrichting. Kleinhandel in meubilair; publiciteitsonderneming; onderneming in verband met etalages en decorbouw. Tevens alle timmer- en schrijnwerk en geluidsisolering voor gebouwen. Ontwerpen, maken en plaatsen van keukens.

Zij mag alle welkdanige verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag, op elke wijze deel nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen.

8°ALGEMENE VERGADERING

ZITTING EN BIJEENROEPING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand juni om tien uur 's morgens. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag ook om tien uur 's morgens.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens 115de van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste 15 dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

VERDAGING

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1,De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2.Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3.Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dal de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten ais geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ZITTINGEN  NOTULEN

§1.De algemene vergadering verkiest bij relatieve meerderheid van stemmen onder haar leden een voorzitter, en - enkel indien de vergadering het nuttig acht - een secretaris en/of stemopnemers. De secretaris en de stemopnemers moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

§2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een reg ister dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen, De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

BERAADSLAGINGEN

§1.Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§2.Alle algemene vergaderingen mogen alléen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve ais aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3.Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn, en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§4.In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

ZESDE BESLUIT : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2014 : GE174014
05/09/2013 : GE174014
05/10/2011 : GE174014
03/01/2011 : GE174014
08/01/2010 : GE174014
30/10/2008 : GE174014
07/12/2007 : GE174014
02/01/2007 : GE174014
01/12/2005 : GE174014
25/01/2005 : GE174014
08/01/2004 : GE174014
01/09/2015 : GE174014
30/01/2003 : GE174014
11/01/2001 : GE174014
09/07/1994 : GE174014

Coordonnées
MEUBELMAKERIJ PIENS

Adresse
BAVEGEMSTRAAT 51 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande